Hoi allemaal,
ik was op zoek naar het BBQ topic (dacht dat ik dat en keer gezien had hier in CUL), maar kan dat niet vinden dus ik hoop zo antwoorden te krijgen.
Wij hebben thuis een Weber 57 cm barbecue (en vanaf deze kerst een Weber go Anywhere
) en hebben het plan opgevat om een pulled pork te gaan maken - de procureur is al in huis!
Nu hebben wij pas geleden een barbecue georganiseerd (eind november), maar toen leek de barbecue snel koud te worden. Het vlees werd niet zo snel gaar als normaal (het ging toen alleen om zelfgemaakte saté en hamburgers - dus niet heel spannend). Wij dachten omdat het buiten zo koud was ... (maar misschien is er een andere reden?). We hebben een tijdje geleden een barbecue cursus gehad bij Weber dus de basis gaat normaal wel goed ...
Mijn vraag is dus: kun je de barbecue zo lang warm genoeg houden in de winter (we zitten nu te denken aan begin januari om de pulled pork te maken) of kunnen we het beter uitstellen tot bijv april?
En als het wel kan in januari, waar moeten we dan rekening mee houden?
Dank voor alle info!