Lekker joh, zalm met pasta Een haring. Gerookte makreel van de viskar, garnalen . Vis is zo lekkerquote:Op zaterdag 15 december 2018 19:05 schreef Superbadeendje het volgende:
Vis (warm) zal nooit mijn ding zijn.
Das een ander receptquote:Op zaterdag 15 december 2018 19:09 schreef Voxs het volgende:
'In Spanje wordt de ansjovis vaak eerst in azijn of citroensap gelegd. Na een nacht in het zuur, wordt er olijfolie, knoflook en peterselie over gedaan en vervolgens wordt de vis als tapas gegeten.'
Dus niet gezouten zoals hier.
Ik heb de sardines ook vanaf een boot gegeten. Hup zo op het vuurquote:Op zaterdag 15 december 2018 19:09 schreef Voxs het volgende:
'In Spanje wordt de ansjovis vaak eerst in azijn of citroensap gelegd. Na een nacht in het zuur, wordt er olijfolie, knoflook en peterselie over gedaan en vervolgens wordt de vis als tapas gegeten.'
Dus niet gezouten zoals hier.
Wat?quote:
Dat is lekker!quote:Op zaterdag 15 december 2018 19:11 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik heb de sardines ook vanaf een boot gegeten. Hup zo op het vuur
Lekker knapperigquote:Op zaterdag 15 december 2018 19:11 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik heb de sardines ook vanaf een boot gegeten. Hup zo op het vuur
Oh vreselijk zout maar vers heb ik ze nooit gegetenquote:
Ik ook.quote:
Maar gefrituurd zijn ze ook vers, niet gezouten zoals in blikquote:Op zaterdag 15 december 2018 19:12 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Da's verse ansjovis. Het pekelen, zoals wij ze eten, doen ze om 'm te bewaren.
? Jaquote:
Wat dacht je van braadharing, die dan in verre staat van ontbinding in zo'n pot drijft.quote:
Garnalen is geen vis.quote:Op zaterdag 15 december 2018 19:08 schreef Soury het volgende:
[..]
Lekker joh, zalm met pasta Een haring. Gerookte makreel van de viskar, garnalen . Vis is zo lekker
Klopt.quote:Op zaterdag 15 december 2018 19:14 schreef chufi het volgende:
[..]
Maar gefrituurd zijn ze ook vers, niet gezouten zoals in blik
ook viesquote:Op zaterdag 15 december 2018 19:14 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Wat dacht je van braadharing, die dan in verre staat van ontbinding in zo'n pot drijft.
Het is ook geen vogel.quote:
Oh nee maar wel van de vis karquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |