abonnement Unibet Coolblue
pi_183876429
Ah, Helsinki wat rot dat je zo passief agressief benaderd wordt door je familie. :* Goed dat je ze niet laat oppassen als het niet goed voelt, hoor! Ik gun jullie net zo'n fijne gastouder als wij hebben, dat is echt een schat. O+

Beterschap voor Jip! En o|O voor de huisarts en assistente, wat een stomme reactie. Zeker omdat je dus bepaald niet onterecht bleek te bellen.

Jagär wat klinkt dat allemaal heerlijk, je blije ei. O+ O+

Hier heeft Welpje zijn tweede ronde vaccinaties gehad. Ging heel goed, eigenlijk alleen een beetje gezeurd, niet eens gehuild! Net nog een voorzorg-pcm gegeven, en nu hopen dat het drama van vorige keer ons ditmaal bespaard blijft. Verder is het nog steeds zo'n lekker bonkje, 7,4 kilo en 66,5 cm met ruim 12 weken. O+
pi_183879840
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 12:57 schreef BellaaElisa het volgende:
Aure bah wat schrikken zeg! En vooral dat nummer blijven bellen hoor als het niet goed aanvoelt. :*

Helsinki brr wat gemeen zeg!

Hoe herken je eigenlijk het RS-virus? Het lijkt wel alsof het in de lucht hangt. Ik volg verschillende moeders op YouTube waarvan hun kindje zijn/waren opgenomen. Komt er altijd koorts bij kijken? N. is ook benauwd vooral als ze aan de borst drinkt.
Bij Sjaak begon het als gewone verkoudheid (wat het in principe ook is volgens mij). Omdat hij nog zo klein was (6 dagen oud, en prematuur dus we lagen nog in het ziekenhuis) stopte hij met ademhalen. Daarna is hij getest op het RS-virus en dat bleek het ook te zijn.
pi_183880525
Jagär echt balen van het slechte slapen maar O. klinkt verder echt als een heerlijk ventje O+

Luna goede stats!

Ach wat vind ik mijn baby sneu in deze toestand. Hoewel ik wel kan zien dat alles wat ze doen helpt. Hij is al een stuk rustiger en huilt wat minder, is ook niet meer zo grauw. Hij krijgt nu ook antibiotica vanwege milde longontsteking en dubbele oorontsteking. Daar krijgt ie dan wel weer diarree van, dus ik blijf hem verschonen en dat is echt een uitdaging met al die draden. Daarnet heb ik de verpleegkundige er maar bij gehaald omdat Jip vrij letterlijk in de knoop zat :')

Verder wel een fijn ziekenhuis en fijn personeel. Soms echt van die plat Rotterdams sprekende verpleegkundigen :D daar hou ik wel van. Ziekenhuiseten is meh, maar gelukkig heeft een vriendin wat snacks gebracht :Y)

De tijd gaat wel laaaaangzaam hier. Af en toe verveel ik me een beetje, wat op zich een goed teken is want dat houdt dan in dat Jip in zijn bed slaapt en lang slaapt. En slaap is goed O+
  vrijdag 21 december 2018 @ 18:59:16 #254
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_183880689
Fijn dat het ietsje beter gaat, Aure.

Voor wie het vroeg: je hoeft als ouder RS virus niet te herkennen. Je hoeft alleen maar te herkennen dat het niet goed gaat met je kind, en dan hulp in te schakelen. Bij baby'tjes is dat vaak minder goed drinken, want dat kan een teken van benauwdheid zijn. Of helemaal niet meer tussendoor even blij zijn of je rustig aankijken. Of anders dan anders ziek zijn. Of veel minder plassen.
En dan ga je naar de dokter en dan gaat die wel nadenken wat het is en wat ermee moet. Een huisarts herkent RS virus ook niet altijd maar die ziet wel of een baby normaal of ernstig ziek is, en of deze benauwd is, of te weinig vocht binnenkrijgt. Die kan voorstellen om naar de kinderarts te gaan en daar komen dan zo nodig de verdere onderzoeken waaruit blijkt of het RS is of iets anders.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_183880863
Ach Aure, ik lees nu pas over Jip. Heel veel sterkte! Jip, lekker slapen en knap maar snel op!
Hoe werkt dat trouwens met slapen in het ziekenhuis, lig je dan bij Jip op een kamer?
pi_183881046
Ja ze doen hier aan rooming in. Dus één ouder mag altijd blijven slapen in de kamer van het kind. Ze hebben een stoel die je kan uitklappen tot bed, overdag moet je die perse weer inklappen tot stoel. Had ik vandaag niet gedaan, want ik wilde bijslapen maar slapen als ouder doe je maar snachts :+ uiteindelijk waren ze wel coulant (ik denk dat de vermoeidheid goed zichtbaar was), maar morgen mag ik niet meer overdag slapen :D
pi_183881440
Wolken ik volg indd supersaar, elisejoanne en nog eentje waarvan een baby is opgenomen.

Thanks voor de tips! ik ga het in de gaten houden en als ik het niet helemaal vertrouw, dan ga ik gelijk bellen!
pi_183881579
Ik had ook helemaal niet aan RSV gedacht. Maar waar hij woensdag nog gewoon een baby met koorts was sloeg dat opeens heel erg om, naar veel minder drinken, suffer worden, kreunend huilen, grauw er uit zien. Dat zat mij gewoon niet lekker en de huisarts dus ook niet, hoewel zij dus ook niet meteen de vinger erop kon leggen wat het dan kon zijn.
pi_183881671
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 19:19 schreef Aure het volgende:
Ja ze doen hier aan rooming in. Dus één ouder mag altijd blijven slapen in de kamer van het kind. Ze hebben een stoel die je kan uitklappen tot bed, overdag moet je die perse weer inklappen tot stoel. Had ik vandaag niet gedaan, want ik wilde bijslapen maar slapen als ouder doe je maar snachts :+ uiteindelijk waren ze wel coulant (ik denk dat de vermoeidheid goed zichtbaar was), maar morgen mag ik niet meer overdag slapen :D
Wtf, waarom niet? Gek ziekenhuis.
pi_183881915
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 december 2018 19:51 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

Wtf, waarom niet? Gek ziekenhuis.
Het zou in de weg staan, maar in deze kamer staat het helemaal niet in de weg. Niemand van de verpleging hoeft daar te zijn :D er was ook al de hele dag niets van gezegd door de andere verpleegkundigen, tot één iemand van de middagdienst kwam vertellen dat dit niet het protocol was :+
pi_183881952
Wat een onzin..
Protège moi de mes désirs.
pi_183882162
Je mag dus op zich wel slapen maar dan wel opgevouwen op een stoel :D

Er was ook nog iemand die tussen neus en lippen door liet weten dat een baby van 6 maanden in principe geen nachtvoedingen meer nodig heeft :D die strijd met Jip ga ik vast ooit nog wel aan, maar in deze toestand mag hij snachts zou vaak drinken als hij wil. Daar was ze het overigens ook wel mee eens ;) zijn vochtinname is nu sowieso belangrijker dan mijn slaap. Ik slaap thuis wel weer bij (overdag, in een bed :+ ).

Man dit topic wordt wel een beetje mijn #liefdagboek. Sorry mensen :')
pi_183882778
Pff, schrikken zeg dan toch Aure..

Voelt hier al zo vervelend met een ziek meisje. Gisteren 39,7 graden koorts, vanochtend 38,2 .. Dus neemt af. Maar gisteren wilde ze de fles niet eens hebben. Pas tegen 14u de eerste fles erin gekregen. Spuitluiers, koorts, zweten, hangerig, huilerig, weinig dorst.. Hopelijk vannacht een goede nacht en morgen fit(ter).
pi_183883157
Jeetje Helsinki. Wat anderen al zeiden: wat een rotopmerkingen. :( Echt een stiekeme sneer.
Wel stoer van je dat je actie hebt ondernomen door gelijk een gastouder te zoeken.
Zal je wellicht ook commentaar op krijgen maar daar wapen je je vast wel tegen.
Succes ermee! :)
pi_183883593
Aure! Wat vervelend zeg! Sterkte daar :*
En stoelbedden, die op tijd weer moeten ingeklapt zijn en plat Rotterdams sprekende zusters.. sfg? ;)

Helsinki, hier veel kwijl, rode billen en vingers in de mond... alle aanwijzingen voor tanden, maar ik zie niets ;) en :* voor de stomme opmerkingen.

16 weken hier vandaag en haar eerste vakantie is begonnen. Veel prikkels dus ze heeft vooral geslapen, maar ze doet het juist beter met prikkels dan zonder :@ Ik ben benieuwd hoe het vannacht gaat!
pi_183883601
Aure heel veel beterschap voor jullie! Hopelijk snel saturatie van boven de 90 zonder zuurstof. Het is een rotvirus :*
pi_183884466
Bingo Loj ;)

Thanks Songeur :*

Ik ga maar eens wat proberen te slapen nu Jip ook slaapt.
pi_183885877
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 december 2018 20:14 schreef Aure het volgende:
Man dit topic wordt wel een beetje mijn #liefdagboek. Sorry mensen :')
Schrijf hier anders gerust van je af hoor, we horen denk ik allemaal graag hoe het met Jip en met jou gaat daar :Y
Let me see you stripped down to the bone
pi_183886061
Günther staat sinds een paar dagen steeds meer seconden achter elkaar helemaal los! Tuurlijk weet je dat dat de gewone gang van zaken is bij alle kleine koters, maar niettemin zitten mijn lief en ik er zo naar te kijken: :o

Verder is -ie een beetje een sneuneus met een hoop snot en rochelhoestje, maar wel vrolijk en drinkt en piest prima. Wegens BFD gemist deze week, hier alsnog een verkouden Günther op de bank vanmorgen:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_183888336
Günther O+

Wat stom dat je in de eerste instantie niet mocht bijslapen Aure }:| Succes deze nacht!

Helsinki wat een stomme opmerkingen :{

Arm Spookje! Hopelijk is ze snel beter :*

Ik ben koos kindloos. Ik zit nu in een hotel i.v.m. 2 nascholingsdagen en ik had er echt moeite mee vanochtend toen ik wegging. Ondanks dat Casper meer dan eens gelogeerd heeft.. Maar ik hoop op een goeie schaarse doorslaapnacht :D
pi_183891134
Aure, wat raar van die stol zeg. En voel je vrij om hier van je af te schrijven. Het is niet niks hoor! Hoe is de nacht gegaan?

LBF, is het de eerste keer dat je ‘s nachts zonder Casper bent? Ben trouwens wel benieuwd naar wat voor werk je doen, aangezien je scholingsdagen in het weekend vallen :D

Ik ben een beetje klaar met de verkoudheden. M was van de week behoorlijk opgeknapt, maar nu weer ontzettend verkouden. De nachten zijn dus ook weer waardeloos. Overdag is ze gelukkig wel vrolijk :)
  Moderator zaterdag 22 december 2018 @ 07:16:03 #272
447051 crew  Peejtur
pi_183891140
Ik vind het juist fijn als jullie hier posten over alles wat jullie meemaken. Tuurlijk wil en hoop ik dat dit vaker positief dan negatief is maar ik leer er wel van. Weet ik wat me te wachten staat als de kleine er over ongeveer 2 maanden is ;)

Ik lees alles maar reageer hier nog niet.
pi_183891161
Oh wat vervelend OiT, je kunt er ook zo weinig mee :N

Ik ben fysiotherapeut en volgens mij valt het wel vaak in het weekend. Al heb ik ook wel eens 5 dinsdagmiddagen naar Leiden gemoeten (vanuit Twente, ik had geloof ik 6 uur reistijd die dagen ofzo :')). Ik heb wel vaker zonder Casper geslapen maar dan bracht ik hem ‘s avonds weg en haalde ik hem ‘s ochtends weer op.. en een vriendinnennacht toen Casper 5 maand was, dat vond ik ook ellende toen :')
pi_183891166
Ik heb wat kunnen slapen, max 2 uur achter elkaar, Jip wilde toch steeds even een slokje borstvoeding. Maar ik voel me wel uitgeruster. Jip daarentegen moet toch wel veel te hard werken voor zijn zuurstof en zijn lichaam is nu eigenlijk te vermoeid. Ze kijken nu of paracetamol helpt om hem wat rustiger te krijgen (want de laatste was gisteravond om 21.00uur), maar als het niet helpt dan moet ie een andere neusbril, Optiflow. Dus dat is even afwachten nu. Ik besefte me net opeens dat ik hem dinsdag voor het laatst heb zien lachen ;(
pi_183891171
Aure ;( :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')