abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 14 december 2018 @ 14:31:26 #1
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_183725576
Het was een regenachtige zondagmorgen, 9 december 2018.

GV, WR, PZ en ik zouden een snackbar overvallen. We kwamen op dit idee in het clubhuis, op een strikt geheime locatie.

Terwijl PZ de bitterballen aan het frituren was, en WR nog een rondje maakte op zijn hometrainer, zaten GV en ik aan de tekentafel, onder een genot van een halve liter Pitt dit plan voor te bereiden.

Het begon allemaal bij het feit dat we de huur van het clubhuis niet meer konden betalen. De uiterste betaaldatum verstreek op 15 december en aangezien PZ’s snackbar failliet was, WR niet meer professioneel kon wielrennen omdat hij was gepakt met doping, GV’s kwekerij failliet ging omdat hij de vissen vergat te voeren en ik werd ontslagen omdat ik voor de zoveelste keer een blik Klok opentrok tijdens het vakkenvullen.

Maar goed, we zouden dus snackbar ‘Het Hapje’ overvallen de volgende ochtend. WR ging ondertussen naar de Action om ter voorbereiding wat inkopen te doen, zoals handschoenen, een bivakmuts, een paar kettingsloten, een zaklamp en 4 blikjes huismerk energy om gefocust te blijven.
Daarnaast riepen we de hulp in van een chauffeur die een vluchtauto had geregeld.

GV had eerder op de dag al een gele Citroën C3 gestolen van een vrouw die de motor alvast had laten lopen omdat het zo koud was. Tja, wie had dacht gedacht, van een draaiende C3, naar voortaan maar op de fiets naar de Aldi!

Deze auto kozen we bewust om hij niet erg opvalt. We hadden ook dikke BMW kunnen pakken natuurlijk, maar dan werden we hoogstwaarschijnlijk al aan de kant gezet voordat we überhaupt begonnen.

Maar goed, het begin hadden we in ieder geval. Een vervoersmiddel en spullen om onherkenbaar blijven.

Ondertussen stonden de bitterballen op tafel, was WR terug van de Action, en hadden we het begin alvast voorbereid.

“Maar wat nu verder?”, vroegen we ons hardop af. Wat is nou het beste tijdstip om eens een greep uit die kassa’s te doen?

Na een lang overleg, we waren inmiddels al 3 pakken van 20 bitterballen per pak en anderhalf kratje Pitt verder, besloten we het direct te doen wanneer de winkel open was. We kropen allemaal weer terug op onze zolderkamer, en ontmoetten elkaar de ochtend erna om 07:00 bij het clubhuis. We moesten immers nog het een en ander voorbereiden. PZ kwam aanzetten in een VW Polo uit 1996, GV in de geleende Fiat Panda van zijn oma, WR uiteraard op zijn knalrode, spiksplinternieuwe B’win racefiets met 450 versnellingen, en ik in mijn Eclipse met Boef door de speakers.

De gele C3, die we de avond ervoor al helemaal klaar hadden gemaakt, stond al bij de ingang van het clubhuis zodat we direct konden vertrekken. We hadden de auto volgetankt, met folie de ramen geblindeerd, de bandjes opgepompt, de olie voor de zekerheid nog eens goed gepeild, kentekenplaten van de Multipla van Flippiee gestolen, tussen de voorstoelen een frituurpan aangesloten, 4 dozen bitterballen voor onderweg in de kofferbak klaargezet, en de tas met de bivakmutsen, handschoenen en blikjes drinken klaargezet.

Voor de zekerheid, om geen sporen te kunnen vinden door de logo’s die mogelijk op beeld staan, hadden we allemaal een zwart Adidas trainingspak aangetrokken. Tevens hadden we de logo’s afgeplakt met duct-tape.

We vertrokken, na eerst nog even een kop koffie te nuttigen, naar het hoofdbureau, en daarna naar een helikopterplatforum van de Haagse politie.

GV kroop achter het stuur van de C3. We belden eerst haags_kwartiertje nog even op, omdat hij uiteraard de locaties van deze bureau’s wel weet.

We kwamen rond 7:30 bij het bureau aan. WR stapte uit en bevestigde de ketting aan het hek van de parkeerplaats, zodat de auto’s niet direct weg kunnen rijden en wij dus een voorsprong hadden.

Daarna reden we naar het helicopterplatform. Dit terrein leek goed beveiligd te zijn, dus we moesten een manier vinden om bij het platform te komen. We besloten eerst nog even een rondje om het terrein te lopen, om er zeker van te zijn dat er geen gat in het hek zit. Helaas bleek dit niet het geval te zijn, dus we moesten het hek wel slopen. We liepen terug naar de hoofdingang en besloten met de C3 de poort in te rammen. Nadat het na 3x pogingen nog steeds niet gelukt was, besloten we controleerden de deur van het hekwerk in te rammen. Nadat dit gelukt was, ging er een alarm af.

We besloten weg te gaan en konden hierdoor helaas de helikopter niet beschadigen. De keiharde bitterballen, welke nog steeds bevroren waren, waren goed van pas geweest om op de helikopter te gooien.

Het was inmiddels al 08:30, en de zon was al opgekomen. De snackbar ging om 10 open, dus we hadden nog slechts anderhalf uur. Toen we weg reden, bleek onze linkervoorband lek te zijn, waarschijnlijk veroorzaakt toen we op het hek in reden. We stopten even op een parkeerplaats. Wie weet konden we de band nog plakken. WR wist namelijk wel hoe hij een fietsband kan plakken, dus dan wist hij dit waarschijnlijk ook wel. Helaas lukt het niet. We hadden 2 opties:

1. Een andere auto stelen
2. De ANWB bellen, maar dan bestaat de kans wel dat het niet meer lukt om om 10 uur bin de snackbar te zijn.

Net op dat moment kwam VK aanlopen. Aangezien hij automonteur in Limburg is, kon hij ons vast wel even helpen. En jawel, nog geen 5 minuten konden we alweer rijden. Ondertussen was VK druk op zijn mobieltje verzonnen toppa’s in KLB te sluiten, dus we konden er snel vandoor gaan zonder dat hij wat merkte.

We reden richting de snackbar en stopten op 300 meter afstand, om ons voor te bereiden. Inmiddels was het al 09:55 dus de winkel kon elk moment opengaan. We deden onze bivakmutsen op en handschoenen aan. Ondertussen opende GV het klepje van de tank en gooide ik er een sigaret in. We renden allemaal hard weg, richting de snackbar en na 200 meter besloten we even te kijken, om nog even afscheid te nemen van onze C3. Nog geen 2 seconden later volgde een gigantische explosie. De hele C3 brandde in vlammen op. We renden naar de snackbar, die net open was gegaan. Aan tafel zaten haan33 en deadprez een kappa te klappen.

We besloten geen aandacht aan ze te schenken en rechtstreeks naar de kassa te lopen. De cassiere schrokt zich rot van onze P9 guns en vluchtte naar achteren. Dit gaf WR en mij de kans om snel een greep uit de kassa te nemen, en PZ en GV om de frituurpannen leeg te roven. Maar de kassa was helemaal leeg. Ze waren net de kluis aan het leegmaken...

Plotseling hoorden we een luide sirene, dus het was tijd om te vertrekken. We renden naar buiten en op de hoek van de straat stond de vluchtauto klaar.

We stapten in de gigantische roestbak vol deuken. We reden weg en kwamen bij een druk kruispunt. De politieauto naderde de ons maar we moesten wel stoppen, want als we door rood zouden gaan zouden we sowieso een ongeluk krijgen.

Het stoplicht sprong op groen, en terwijl onze chauffeur een heel verhaal vertelde over zijn vlogkanaal op YouTube, dat hij zijn rijbewijs had gehaald na 9 pogingen, dat hij zijn zoveelste auto had gekocht etc, sloeg de motor af. Onze chauffeur raakte zo in paniek dat hij de motor niet meer kon starten. Hij kon van schrik zijn linkervoet amper nog bewegen dus de koppeling indrukken lukt hem niet. Ondertussen werden we door vier politieauto’s klemgezet. Met getrokken wapens liepen ze op ons af. We moesten een voor een onze handen op het dak leggen en werden afgevoerd, in een politiebusje. Aangezien er geen frituur in de bus aanwezig was, kwamen we in protest. We weigerden in te stappen, waarop de agenten versterking dreigen in te roepen als we niet deden wat ze zeiden. We waren immers met 5 man, dus ze konden ons niet veel doen.

We besloten allemaal een andere kant op te rennen. Hierdoor zouden er maximaal 2 gearresteerd kunnen worden. WR heeft natuurlijk een uitstekende conditie en rende een kant op. Aangezien hij de snelste was besloten te agenten hem te laten lopen. PZ rook de geur van de bitterballen die nog uit de snackbar kwam waaien, en rende er als een gek op af. Ook hij had dus vrij spel. Ik besloot een taxi aan te houden en we reden snel weg. Ik was dus ook aan ze ontsnapt. GV besloot in de nabijgelegen sloot te springen en zwom naar de overkant. Hij was dus ook aan de agenten ontsnapt.
Maar de chauffeur was net begonnen aan een vlog en was dus totaal afgeleid. Hij kon makkelijk gearresteerd worden. Wegens zijn arrestatie heeft hij meer recht op privacy, dus werd hij vanaf dat moment ‘anoniem’ genoemd.

Maar goed, we belden wat met elkaar besloten om elkaar te ontmoeten bij plaats-delict. Inmiddels hadden we onze vermommingen afgedaan en had de politie geen idee wie we waren.

We besloten om weer terug te gaan naar het clubhuis. Aangezien onze auto’s weg waren pakten de tram. Bij het clubhuis aangekomen, besloten we nog even wat na te borrelen, de frituur aan te gooien en na te praten.

Toen de zon onderging, besloten we allemaal naar huis te gaan.
Het was een bijzondere dag. Niets leek deze dag nog erger te kunnen maken, maar toen ik thuiskwam bleek de stroom uitgevallen te zijn. Aangezien ik toen niets meer te doen had besloot ik dit verhaal met jullie te delen.

Gr gr
#KICKOUTZP
  Moderator vrijdag 14 december 2018 @ 14:33:27 #2
451823 crew  Plompzakker
HAAAAAAA!
pi_183725628
_O_
Nu lezen
Deze user is best OK als je hem normaal aanspreekt via DM.
pi_183725690
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 december 2018 14:33 schreef Plompzakker het volgende:
_O_
Nu lezen
pi_183725699
Geen DM gekregen, maar zal lezen zodra ik moet kakken.
  User die overal opduikt 2022 vrijdag 14 december 2018 @ 14:38:11 #5
186611 Haags
pi_183725740
Goed verhaal, niet gelezen.
Zonder wrijving geen glans
  Moderator vrijdag 14 december 2018 @ 14:40:26 #6
451823 crew  Plompzakker
HAAAAAAA!
pi_183725796
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 december 2018 14:36 schreef Vanillekwark het volgende:
Geen DM gekregen, maar zal lezen zodra ik moet kakken.
Dan moet je frituren, geen topics lezen
Deze user is best OK als je hem normaal aanspreekt via DM.
pi_183726103
Bazentoppa _O_
pi_183726639
Gelezen. Ik ben weer een ervaring rijker.
  vrijdag 14 december 2018 @ 15:25:57 #9
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_183726751
Wollah _O_

Ben blij dat ik niet kon omdat oma thee kwam drinken.
  vrijdag 14 december 2018 @ 15:45:07 #10
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_183727103
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 december 2018 15:25 schreef RobjeGeus het volgende:
Wollah _O_

Ben blij dat ik niet kon omdat oma thee kwam drinken.
Ja man :(
Volgende keer wel hoop ik?
#KICKOUTZP
  vrijdag 14 december 2018 @ 16:37:55 #11
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_183728143
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 december 2018 15:45 schreef wollah het volgende:

[..]

Ja man :(
Volgende keer wel hoop ik?
Tuurlijk mattie :)
  vrijdag 14 december 2018 @ 17:30:58 #12
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_183729161
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 december 2018 16:37 schreef RobjeGeus het volgende:

[..]

Tuurlijk mattie :)
_O_
#KICKOUTZP
pi_183730424
_O_ _O_
wollah toppa _O_

Je hebt alleen rollen omgedraaid. Je bent in de war met VK, HK en de politie. VK en HK zijn namelijk de politie al en straffen mensen. Je bent vergeten BT en VD te noemen in het toppa. Die hebben ons meegeholpen.
  vrijdag 14 december 2018 @ 19:18:04 #14
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_183730901
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 december 2018 18:53 schreef wielrennerdt het volgende:
_O_ _O_
wollah toppa _O_

Je hebt alleen rollen omgedraaid. Je bent in de war met VK, HK en de politie. VK en HK zijn namelijk de politie al en straffen mensen. Je bent vergeten BT en VD te noemen in het toppa. Die hebben ons meegeholpen.
WR in mijn toppa _O_

Ja man de details weet ik niet meer zo goed. VD was zeker een goede helper _O_
#KICKOUTZP
pi_183731006
Beetje jammer dat iedereen nu weet dat ik in een multipla rijd. Nu neemt niemand me meer serieus als mod natuurlijk :{
  vrijdag 14 december 2018 @ 19:33:55 #16
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_183731242
quote:
2s.gif Op vrijdag 14 december 2018 19:22 schreef Flippiee het volgende:
Beetje jammer dat iedereen nu weet dat ik in een multipla rijd. Nu neemt niemand me meer serieus als mod natuurlijk :{
Tja, aan de andere kant... zonder kentekenplaten mag je de weg niet op dus een goed moment om een nieuwe auto aan te schaffen!
#KICKOUTZP
pi_183731495
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 december 2018 19:33 schreef wollah het volgende:

[..]

Tja, aan de andere kant... zonder kentekenplaten mag je de weg niet op dus een goed moment om een nieuwe auto aan te schaffen!
Geluk bij een ongeluk
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')