klopt, het is allemaal best en prima. Een steakhouse zou ik het echter niet willen noemen.quote:Op zondag 9 december 2018 21:15 schreef Joene het volgende:
[..]
loetje maakt een prima steak met een goede jus en daar marketeren ze alles om heen , gewoon goed , niks bijzonders , lekkere jus , witbroodje erbij en gaan
Nee, dat is Piet de Leeuw.quote:
whut? Een chinees buffetrestaurant?quote:Op zondag 9 december 2018 21:23 schreef DeOvenist het volgende:
Bij Paradijs in Oosterhout heb ik onlangs het lekkerst bereide vlees gegeten dat ik in jaren heb gehad.
Daar kan menig steak restaurant nog van leren.
Als ik me er goed vermaakt heb met goed eten wel. Als het echt ruk is niet.quote:Op zondag 9 december 2018 21:38 schreef Serhfood het volgende:
Ik geef trouwens nooit fooi bij restaurants. Ik eet me eten en ben direct weg. Hoe zit dat bij jullie?
Sopranos > Rodeoquote:Op maandag 10 december 2018 14:26 schreef FrankRicard het volgende:
In Eindhoven is Rodeo goed, wel vrij prijzig.
Yep.quote:Op zondag 9 december 2018 21:36 schreef LorneMalvo het volgende:
[..]
whut? Een chinees buffetrestaurant?
El Gaucho in Rotterdam. Dus niet van de keten Gauchos.quote:Op zondag 9 december 2018 21:40 schreef Lucky_Strike het volgende:
Beer & Steak in Roosendaal
En iets in Rotterdam waar ik de naam van kwijt ben.
Los Argentinos in Den Haag is ook goed.
Dit niet doenquote:Op maandag 10 december 2018 17:44 schreef Farenji het volgende:
Honderd kilometer rijden voor een stuk vlees
Die ja. Supergoed vlees. Vergeet de bleubandbiefstukjes van Loetje, die zijn lekker als lunch maar het echte werk wordt geleverd door de Argentijn. Een T-bone is natuurlijk mooi véél, volgens mij kun je daarvan zelfs een kilogram op je bord bestellen, maar ik vind vooral de stukken met veel vet eraan het smaakvolst, bijvoorbeeld een goed gegrilde entrecota met van die koninklijke koperbruine knisperrandjes die als boter smelten in je mond .quote:Op maandag 10 december 2018 20:39 schreef Whiskers2009 het volgende:
Los Argentinos in Den Haag. Die in de Kettingstraat (bij de andere vestiging nooit geweest). Eigenaar heeft overigens ook een restaurant in Rotterdam. Maar naam kwijt en ook nooit geweest.
zet je gelijk de eco footprint verdubbelaar inquote:Op maandag 10 december 2018 17:44 schreef Farenji het volgende:
Honderd kilometer rijden voor een stuk vlees
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |