abonnement Unibet Coolblue
pi_183628529
Uitgerekende data:

2019:

26 januari: Thorinbelly
27 januari: Klaprooss
31 januari: krijgerrtje

2 februari: Limone
24 februari: Peejtur

8 maart: Mardy_Bum
21 maart: VenusFlyTrap (jongen)
24 maart: ***Leintjeuh en kaasplankje***

1 april: Cholula
5 april: Djoess (meisje)
19 april: Rebubbled
19 april: Flav
28 april: CaVaBien

12 mei: Ceviche
20 mei: Sisu
20 mei: Pinquit
24 mei: dodoria
Eind mei: Elamanilo

22 juni: douche-eendje

***-----------------***vermeldingen zijn (a.s.) officiële fokbaby's (een fokbaby is een baby geboren uit een relatie waar man en vrouw elkaar hebben leren kennen op/door FOK).

Voor wijzigingen graag even een quote of DM. Of vraag even een mod!

[ Bericht 1% gewijzigd door SQ op 17-12-2018 15:44:03 ]
pi_183628718
Fijn Mellow, dat je het hebt kunnen vertellen!

Om terug te komen op de inbraak: het is inderdaad het gevoel van onveiligheid dat me uit balans brengt. Toch binnenkort even gaan praten met een professional.

Ik heb het vandaag goed volgehouden met man, kind en schoonmoeder. Ik kan best oké met mijn schoonmoeder, maar ze heeft nogal de neiging om haar onzekerheden op mij af te reageren. Normaal gaat dat het ene oor in en het andere weer uit, dat wil nu wat minder. Dikke aanrader trouwens, het openluchtmuseum in Arnhem. Frits had het ontzettend naar zijn zin.
pi_183635086
Zo mellow, eindelijk! Wat een last van je schouders. Heb je de eerste echo al gepland?

Gisteren hebben wij Sinterklaas gevierd en het is in de familie van E traditie om iets met poepluiers te doen (als er een kindje op komst is) De surprise die hij kreeg was een pop in een wiegje met een luier aan gevuld met saté saus, met hier in de hint waar het cadeau verstopt was. Hartstikke leuk! Mijn surprise was een buik afdruk in gips met er in een aantal dingetjes voor ons kindje ❤

Super cute en happy hormones!

qua slaap weer een prut nacht gehad. Constant pijn in mijn bekken, ik heb te veel gelopen gisteren en daar ben ik de hele nacht aan herinnerd. Morgen een kort dagje gelukkig en kan ik ‘s middags lekker op bed liggen en ‘s avonds hebben we de rondleiding in het ziekenhuis :-)
pi_183635607
Wow Mellow, toch vertelt! En wat tof dat je vriend goed reageerde O+ Nu hebben jullie beide extra redenen om uit te kijken naar jullie hereniging. :*

Leuke surprises Venus :D Hoe hebben ze die gipsafdruk gemaakt dan?! Van iemand z'n bierbuik ;)

Cholula :* Herkenbaar over schoonmoeders.

Hier gisteren ook bij schoonfamilie geweest om te vertellen van ons derde kindje. Het eerst wat m'n schoonmoeder uitriep: OHHH maar dan is jullie huis te klein :o :o :o
:? Lief en ik vonden het beide een gekke frappante reactie. :') En zelf vinden we ons huis groot genoeg hahaha. Daarna was ze overigens verbaast dat ik nog een keer 'durf' te bevallen. Bij haar was het beide keren erg zwaar. Uiteindelijk was ze ook blij, maar ze had het om een heleboel redenen dus blijkbaar niet echt verwacht. ;)
pi_183635763
Wat leuk, VFT! Fijn dat je morgen wat rust kunt pakken, succes vandaag.

Bijzondere reactie, Ela. De vorige keer begon ze van schrik te huilen toch? (Kan uiteraard ook zijn dat ik het verkeerd onthouden heb.)

Ik heb me ziek gemeld, mijn lijf doet zeer en vannacht was een niet zo goede nacht. In combinatie met het spugen zorgt dat ervoor dat ik even gas terug moet nemen.
  maandag 10 december 2018 @ 09:19:17 #6
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_183635974
Leuk, Mellow! Hij vond het dus niet stom om het via Skype te horen? En wat een leuke reactie O+

Ela, wat een reactie :') waarom zou je huis te klein zijn? Als ik me goed herinner doen jullie aan cosleepen, toch? Dan heb je al helemaal niet zo veel ruimte nodig!

Cho :* komt de slechte nacht ook nog van de inbraak? Het lijkt mij ook verstandig om met een professional te praten. Juist in je huis, in tijd waarin je wil genieten van gezelligheid en daarna nestelen, is het extreem belangrijk je veilig en fijn te voelen. Goed dat je nu aan de bel trekt en je ziek meldt :*
pi_183636008
Dat wordt weer verhuizen Ela :P
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_183636060
Wij kregen helemaal geen gekke reacties. Vooral veel fijne. De schoonouders waren nog in de rouw om oma die net overleden was, dus schoonmoeder moest wel huilen dat oma het nooit zou weten en meemaken (ach 't lieve mensje was 93), maar gezien de periode was dat niet zo'n gekke reactie :)

Enige gekke reactie was van iemand die heel ver van ons af stond en die het via via te horen kreeg van een vriendin van me, wat ik overigens niet zo leuk vond..
Maar die vroeg zich af of ik niet bang was dat mensen zouden vinden dat het allemaal wel snel was na de keer dat het mis ging. :') Joe. Mooi dat ik weet hoe zij erover denkt iig :+

Ik was dit weekend ineens weer zo ziek :o knallende koppijn de hele tijd, en ik heb van za op zo 15u geslapen! :o toen werd ik weer wakker met hoofdpijn en toen heb ik een halve liter water gedronken, die weer uitgekotst, en toen ging het weer een beetje.
Raar lichaam wat doe je!? Ik was een beetje bang dat het mis was in m'n buik, maar ik voel inmiddels gewoon weer wat gefladder, dus ik ga er van uit dat het goed zit.
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_183636089
Fijn pinquit, geruststellend gefladder.

Wij gaan het met kerst aan ouders en schoonouders vertellen. Ben dan 6+2, maar ik houd nogal van wijn en champagne dus het zou hoe dan ook opvallen :') dus dan maar vertellen. Denk dat mijn moeder totaal verbaasd is, die vindt onze eerste twee al best druk en kan zich volgens mij moeilijk voorstellen dat we ons meer op de hals willen halen en mijn schoonouders vermoeden denk ik wel iets.

Leuk al die derde kindjes in het topic trouwens O+
pi_183636097
Minarosa welkom! :D O+ had jouw nieuws helemaal gemist!
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 maandag 10 december 2018 @ 09:41:53 #11
269689 crew  Viv
pi_183636201
quote:
0s.gif Op maandag 10 december 2018 09:29 schreef pinquit het volgende:
Maar die vroeg zich af of ik niet bang was dat mensen zouden vinden dat het allemaal wel snel was na de keer dat het mis ging. :') Joe. Mooi dat ik weet hoe zij erover denkt iig :+
Dat is inderdaad wel een slecht verhulde manier van zeggen dat zij zelf diegene is die het te snel vind gaan. :')
pi_183636208
Eh ja, ik hoop dat ik mag meeschrijven als voornamelijk lurker bij SHO en TV.

Gisteren met vriend ontdekt dat ik zwanger ben, volgens Clearblue 3+ weken, en we zijn allebei nog een beetje 'Eh?'. :') Ik wil gewoon een beetje van me af kletsen, denk ik.

Morgen naar de huisarts voor de bevestiging en hopelijk ontdekken hoe lang ik dan precies zwanger ben.
He puts up with my extravagance and my nonsense
pi_183636819
Welkom Athenais, gefeliciteerd!

Wat een belachelijke reactie van die bekende, Pinq! Mijn moeder vertelde dat zij in dezelfde situatie ook zulke reacties kreeg van mensen die ze niet zo goed kende. Waren halen mensen het vandaan?

Mijn slechte nacht kwam door rugpijn, misselijkheid, maagzuur en mijn peuter. Frits vond het rond twaalf uur een mooi moment om wakker te worden en te bespreken wat hij nog allemaal wil doen de komende weken... Het was een nacht met weinig slaap, maar gelukkig zonder nachtmerries.
pi_183636931
Hihi, weer zwanger verhuizen zeg... 8)7
Nou ja, schoonmoeder hoopt nog steeds heel hard dat we hun vastgoedgift aan willen gaan nemen, als voorschot op de erfenis. En blijkbaar is een baby een goede reden voor haar om die hoop weer volop aan te wakkeren. ;)

We hebben nu niet een mega groot huis, maar dat willen we ook helemaal niet! Je moet dat ook weer schoon houden en zo... En dan zie je de rest niet meer omdat iedereen ergens anders zit. :P

Een vorm van bergruimte zou nog wel tof zijn, dus misschien kunnen we toch zoiets realiseren ergens op één of andere manier. Boven beetje puzzelen over een leuke indeling van de twee kleine(re) kamertjes en wat bergruimte.
En de tuin mag nog een mooie inrichting gaan krijgen. Evenals de keuken die van mij ook nog wel een opknapbeurtje kan gebruiken. Dus genoeg te doen wel :P Maar ook leuk om daar een beetje mee bezig te zijn.

En ook prio: Een toffe youngtimer waar tenminste 3 kinderstoeltjes in passen.

Cholula, goed dat je jezelf wat ruimte geeft en luistert naar je lichaam!

Welkom Athenais! Wat een verrassing! Ben benieuwd hoe ver je ongeveer zult zijn.
pi_183637159
Dank jullie wel!

Is het helemaal onverwacht? Nou, ja, nee... Vriend en ik werken/studeren beiden in de zorg en we hebben ons als een stel primitieve idioten gedragen, al helemaal omdat ik geen hormonale ac verdraag. :') Waarschijnlijk wordt zoiets ook de aankondiging: "Ooit gehoord van de slechte mop van de [beroep1] en [studie/beroep2] en de "onverwachte" zwangerschap? Wel..."

Wat wel een grote verrassing is, is die 3+ weken. Mijn cyclus was een tijdje van het padje af door gedonder met mijn studie en de verhuizing. Ergens kan ik nog steeds niet geloven dat ik meer dan drie weken (of meer dan vijf weken volgens de gebruiksaanwijzing) zwanger ben.

Enfin, ik zal het morgen wel te horen krijgen. Het is nog een beetje uitzoeken hoe en wat. Ten eerste had ik nog helemaal geen huisarts hier en ten tweede woon ik weliswaar al tien jaar in België maar sommige verschillen wennen gewoon niet. Hier lijken ze allemaal veel sneller naar de gynaecoloog te rennen en thuis bevallen kan wel in theorie maar veel info krijg je er niet over.

Jezus Christus, ik word mama!
He puts up with my extravagance and my nonsense
pi_183637270
quote:
0s.gif Op maandag 10 december 2018 10:48 schreef Athenais het volgende:
Dank jullie wel!

Is het helemaal onverwacht? Nou, ja, nee... Vriend en ik werken/studeren beiden in de zorg en we hebben ons als een stel primitieve idioten gedragen, al helemaal omdat ik geen hormonale ac verdraag. :') Waarschijnlijk wordt zoiets ook de aankondiging: "Ooit gehoord van de slechte mop van de [beroep1] en [studie/beroep2] en de "onverwachte" zwangerschap? Wel..."

Wat wel een grote verrassing is, is die 3+ weken. Mijn cyclus was een tijdje van het padje af door gedonder met mijn studie en de verhuizing. Ergens kan ik nog steeds niet geloven dat ik meer dan drie weken (of meer dan vijf weken volgens de gebruiksaanwijzing) zwanger ben.

Enfin, ik zal het morgen wel te horen krijgen. Het is nog een beetje uitzoeken hoe en wat. Ten eerste had ik nog helemaal geen huisarts hier en ten tweede woon ik weliswaar al tien jaar in België maar sommige verschillen wennen gewoon niet. Hier lijken ze allemaal veel sneller naar de gynaecoloog te rennen en thuis bevallen kan wel in theorie maar veel info krijg je er niet over.

Jezus Christus, ik word mama!
waar woon je in belgie? Ik woon ook in Belgie, en ben vorig jaar mei thuis bevallen, en liep gewoon bij een verloskundige. Indien je in Brussel woont kan ik je zwanger in Brussel van harte aanbevelen. Een hele fijne ervaring gehad!

En, gefeliciteerd!
pi_183637372
Ik zit in 't STAD! :D Zal wel goedkomen hoor, morgen maar eens aan die huisarts vragen hoe en wat.

Vriendis wel een Belg, maar die is nog wat verdwaasd en zit vooral te mekkeren over zijn auto. Ik heb helaas weinig geduld en dat lijkt nog minder dan normaal te zijn.
He puts up with my extravagance and my nonsense
  maandag 10 december 2018 @ 11:16:18 #18
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_183637604
quote:
0s.gif Op maandag 10 december 2018 10:48 schreef Athenais het volgende:
Dank jullie wel!

Is het helemaal onverwacht? Nou, ja, nee... Vriend en ik werken/studeren beiden in de zorg en we hebben ons als een stel primitieve idioten gedragen, al helemaal omdat ik geen hormonale ac verdraag. :') Waarschijnlijk wordt zoiets ook de aankondiging: "Ooit gehoord van de slechte mop van de [beroep1] en [studie/beroep2] en de "onverwachte" zwangerschap? Wel..."

Wat wel een grote verrassing is, is die 3+ weken. Mijn cyclus was een tijdje van het padje af door gedonder met mijn studie en de verhuizing. Ergens kan ik nog steeds niet geloven dat ik meer dan drie weken (of meer dan vijf weken volgens de gebruiksaanwijzing) zwanger ben.

Enfin, ik zal het morgen wel te horen krijgen. Het is nog een beetje uitzoeken hoe en wat. Ten eerste had ik nog helemaal geen huisarts hier en ten tweede woon ik weliswaar al tien jaar in België maar sommige verschillen wennen gewoon niet. Hier lijken ze allemaal veel sneller naar de gynaecoloog te rennen en thuis bevallen kan wel in theorie maar veel info krijg je er niet over.

Jezus Christus, ik word mama!
:D
Gefeliciteerd!
Hier ook 5 weken. Vind het wel leuk om gelijk met iemand op te gaan :)
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_183637778
Gefeliciteerd athenais en welkom!
Mama worden is ‘t mooiste dat je kan overkomen :D O+
  maandag 10 december 2018 @ 11:28:55 #20
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_183637826
quote:
0s.gif Op maandag 10 december 2018 09:19 schreef Stroopwafelmeisje het volgende:
Leuk, Mellow! Hij vond het dus niet stom om het via Skype te horen? En wat een leuke reactie O+
Nee hij vond het helemaal prima, en had het ook ok gevonden als ik t over twee weken had verteld :)

Hij wil het nu gelijk aan zijn beste vriendin vertellen, (die vorige keer op twee dagen na gelijk met mij zwanger werd en nu dus bijna op ontploffen staat ) maar ik vind het wel vroeg nog. Hoewel ik het zelf ook moeilijk voor me kan houden. Wil het ook graag aan m'n moeder zeggen.
Misschien gaan we het met kerst aan de familie vertellen, hoewel ik dat ook wel heel heftig vind zo allemaal tegelijk. ( we vieren net als vorig jaar kerst met mijn familie bij mijn schoonouders thuis)
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
  maandag 10 december 2018 @ 11:32:57 #21
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_183637894
Ik verwacht overigens flink wat verraste reacties als we het aan onze omgeving vertellen. De vorige keer ook de vragen van het kleine kringetje dat het wist dat het 'toch niet gepland was of wel?' Maar gezien ons ietwat flierefluiterige bestaan snap ik dat goed :D
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_183638664
Welkom Athenais!

Ela, wat een reactie zeg _O-. Zeker in het kader van ' je hebt nu te weinig slaapkamers voor 3 kinderen'? En voor je bergruimte: wij hebben toen we net samen gingen wonen mijn huurflatje opgezegd en al mijn spul heeft een tijd bij een externe opslag gestaan. Nu is het huis wat wij gekocht hebben ruim genoeg, maar mocht er ooit ruimte tekort zijn doen we weer zoiets :Y. Ideale plek om je kampeermeuk, kerstspullen en andere dingen die je maar 1x per jaar nodig hebt op te bergen en het kostte echt amper wat. Verhuizen zou denk ik wel het laatste zijn wat wij zouden overwegen.
  maandag 10 december 2018 @ 12:29:53 #23
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_183638888
Gefeliciteerd Athenais!

Mijn familie is erg blij voor ons hoor, maar ze zijn niet erg uitbundig. Kreeg van mijn broers een welgemeend 'ok, gefeliciteerd'. :')
En mijn moeder zei dat ze het heel leuk vond, gevolgd door:'nu ben ik de eerste van mijn zussen die oma wordt' >:)
Gelukkig ken ik ze langer dan vandaag :D
pi_183640151
Dank jullie allemaal! Ik heb net op pampers of zo zitten kijken, in theorie zou het een begin augustus kotertje moeten worden.

Hier weten mijn ouders het al wel, de zijne nog niet en dat heeft zo zijn redenen. Vriend heeft een eh... MOEDER. Met een zware controledwang en ander vrij vervelend gedrag. Onlangs was er drama dat vriend de was niet meer thuis doet en hij heeft het toch te druk om zelf te doen, blablabla. Ja, Truus, hoor es: ik heb een wasmachine en ik ben degene die het ondergoed van je zoon opvouwt. Wat hij overigens ook prima zelf kan maar taakverdeling.

Eerlijk gezegd ben ik ook vreselijk aan het twijfelen of we dit nu wel moeten doen. Natuurlijk wisten we dat we met stom gedrag wel eens resultaat konden krijgen maar zo snel al... Ik rookte tot gisteren ook nog als een ketter, dus ik ben en hormonaal aan het janken en aan het afkicken van nicotine. En alles is ook stom.

Ik weet niet waar die roze wolk is, maar ik wil hem best wel graag terug.
He puts up with my extravagance and my nonsense
pi_183649174
Goede nipt *O* *O* *O*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')