Friet uit de airfryer, Einsteinquote:Op maandag 28 januari 2019 19:41 schreef KingRadler het volgende:
[..]
Air Fryer friet bestaat niet is gewoon oven friet
ik heb het over Air Fryer Friet van Aviko dat product is nep.quote:Op dinsdag 29 januari 2019 05:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Friet uit de airfryer, Einstein
Een airfryer is gewoon een heteluchtoven in de vorm van een frituurpan, dus dan klopt dat toch.quote:Op dinsdag 29 januari 2019 12:00 schreef KingRadler het volgende:
[..]
ik heb het over Air Fryer Friet van Aviko dat product is nep.
Dat zijn gewoon Oven Frieten.
Het is patat wanneer het bevroren is, friet wanneer het gefrituurd is.quote:Op maandag 28 januari 2019 21:16 schreef KingRadler het volgende:
[..]
Het is niet patat het is friet.
Noem het dan Oven Friet.
Patat is fout
Verwijder er dan nog wat posts over?quote:Op dinsdag 29 januari 2019 17:13 schreef zoem het volgende:
Laten we het bij KvW houden. Patat/friet discussies mogen elders gevoerd worden.
Ik vind het wel altijd mooi als ze gewoon eerlijk “ja geen idee” zeggen ipv allerlei lulkoek mededelenquote:
merel approves this messagequote:Op donderdag 31 januari 2019 20:40 schreef Van_Poppel het volgende:
Dat varkenshaasje is echt gruwelijk nat
Ja een aanzienlijk deel van het probleem is ook dat een groot deel van de mensen gewoon blind van alles in het mandje flikkert en denkt dat het wel goed zal zijn.quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:42 schreef Vallon het volgende:
Altijd vermakelijk hoe verbaast men is en kan zijn dat fabrikanten ons op een verkeerd wildspoor zetten.
Tja, dat werkt aan verschillende kanten.quote:Op donderdag 31 januari 2019 20:51 schreef itchycoo het volgende:
[..]
Ja een aanzienlijk deel van het probleem is ook dat een groot deel van de mensen gewoon blind van alles in het mandje flikkert en denkt dat het wel goed zal zijn.
Het is schandalig dat dit überhaupt wettelijk is toegestaanquote:Op donderdag 31 januari 2019 21:01 schreef golfer het volgende:
Toch wel slim van die fabrikanten om er tussen de 10 en 20 % pekelwater met zout en wat aroma's van ca. 2 cent bij te proppen, het gewicht daarmee te verhogen en de prijs per kilo dan ook nog eens 3 euro te verhogen.
En de meeste consumenten trappen er gewoon in.
Zolang duidelijk op de verpakking aangegeven staat wat er in zit, kun je ook zelf kijkenquote:Op donderdag 31 januari 2019 23:08 schreef YuckFou het volgende:
[..]
Het is schandalig dat dit überhaupt wettelijk is toegestaan
Dat is het punt niet, vlees verzwaren met water mag om de winst te maximaliseren, dat zou verboden moeten worden, als je naar het *ahum* volksbelang kijkt, in plaats van de lobbygroep argumenten...quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:21 schreef Sheffield het volgende:
Zolang duidelijk op de verpakking aangegeven staat wat er in zit, kun je ook zelf kijken
Waarom niet?quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:32 schreef YuckFou het volgende:
[..]
Dat is het punt niet, vlees verzwaren met water mag om de winst te maximaliseren, dat zou verboden moeten worden, als je naar het *ahum* volksbelang kijkt, in plaats van de lobbygroep argumenten...
Wat is duidelijk ? en als ze vertellen dat ze de boel (on)opzettelijk belazeren, mag het ?quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:21 schreef Sheffield het volgende:
[..]
Zolang duidelijk op de verpakking aangegeven staat wat er in zit, kun je ook zelf kijken
Het is dan geen hagelslag maar maar choco(melk).....quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:35 schreef Sheffield het volgende:
[..]
Waarom niet?
Mag je hagelslag wel met water mengen of ook niet?
Het smaakt inderdaad meer naar ham dan naar varkenshaas.quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:53 schreef Sheffield het volgende:
Aan de andere kant vond ik die chefkok wel eerlijk. Het product is wel makkelijker te bereiden (om sappig te houden), alleen wel ten koste van de smaak
quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:57 schreef rubbereend het volgende:
water bij het vlees hebben ze toch al eens eerder behandeld, met ham vleeswaren?
Nee.quote:Op vrijdag 1 februari 2019 00:43 schreef BasEnAad het volgende:
Is t de moeite waard terug te kijken?
haha das duidelijk.quote:
Nu staat dat aan de achterkant als ingrediėnt, inclusief percentage. Je moet het als klant ook wel willen weten.quote:Op donderdag 31 januari 2019 23:53 schreef Sheffield het volgende:
Het zou inderdaad beter zijn als op de voorkant het % vlees staat: "Varkenshaas, bevat 85% varkensvlees". Misschien dat mensen het dan wel lezen.
Dat was ook zo mooi "en ik kom er thuis achter dat..."quote:Op zaterdag 2 februari 2019 09:44 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
[..]
Nu staat dat aan de achterkant als ingrediėnt, inclusief percentage. Je moet het als klant ook wel willen weten.
Maar gooi jij er dan ook fosfaat, kunstmatig aroma en meer van die bende in?quote:Op maandag 4 februari 2019 18:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Maar goed, als ik een ham maak dan pekel ik hem ook.
Ik gebruik geen fosfaat.quote:Op donderdag 7 februari 2019 10:35 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Maar gooi jij er dan ook fosfaat, kunstmatig aroma en meer van die bende in?
Zit wel in vrijwel alle ham. Dus het gaat niet puur om de pekel, maar om wat er bij wordt gestopt.quote:
N=2quote:Op donderdag 7 februari 2019 19:23 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Zit wel in vrijwel alle ham. Dus het gaat niet puur om de pekel, maar om wat er bij wordt gestopt.
E450/E451 voor je gemak. Zit er vrijwel altijd in (in Nederland zeker, maar ook veel in Duitsland). Of ze moeten het wellicht niet vermelden omdat het wellicht een proceshulpstof is.quote:Op donderdag 7 februari 2019 19:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
N=2
Heb hier 2 gekookte ham, eentje van de Lidl en een van een boerenmarkt, beide bevatten geen fosfaat.
Denk echt niet dat die Mark zomaar een medewerker is. Is of productontwikkelaar of een man van de afdeling PR.quote:Op donderdag 7 februari 2019 20:46 schreef Remzz het volgende:
Ik vind het altijd zo boeiend dat elk bedrijf dus zelfs Unilever de eerste de beste medewerker naar voren schuift om een dagje mee te lopen met iemand van de Keuringsdienst. Deze man ook, kan totaal niet uit zijn woorden komen zet daar gewoon een gladde verkoper neer en je bedrijf komt veel beter op tv.
Inderdaad. Ook vreemd dat die man dat niet noemt, en ondertussen totaal niet uit z'n woorden komt.quote:Op donderdag 7 februari 2019 20:51 schreef Remzz het volgende:
Ze gaan wel heel makkelijk over het feit heen dat in de tijd dat er 1 vegetarische rookworst word verkocht er waarschijnlijk 100 gewone rookworsten zijn verkocht. Dat lijkt me DE reden van het prijsverschil.
Volgens mij heeft die man al 30* hetzelfde antwoord gegeven en gaat het nu voor de 31e keer weer in iets andere woorden brengen.quote:Op donderdag 7 februari 2019 20:53 schreef jevl het volgende:
[..]
Inderdaad. Ook vreemd dat die man dat niet noemt, en ondertussen totaal niet uit z'n woorden komt.
Tja als tegen bont zijn en daarom imitatiebont dragenquote:Op donderdag 7 februari 2019 22:33 schreef ddx het volgende:
Deels natuurlijk ook montage, is veel leuker om mensen te laten stotteren want dat vinden de kijkers leuk.
Snap trouwens niet de logica waarom die vegetarische producten zo graag op vlees willen lijken ?
Gewoon groente kopen kan toch ook ?
Zo Wordt Het Gemaakt op RTL Zquote:Op donderdag 7 februari 2019 22:44 schreef TjjWester het volgende:
Rtlz zend tegenwoordig bbc documantaires uit waarbij ze 24 uur lang een batch volgen, van ruwe grondstof naar eindproduct.
Dat is veel intressanter als je wilt weten waar ons eten vandaan komt.
Lijkt me eerder omdat Unox de enige is met vegetarische rookworsten. Normale rookworsten zijn er van tientallen merken, dus als die van Unox te duur is gaan veel mensen wel voor een goedkoper merk. Een vegetariėr heeft de keuze tussen geen rookworst of een duurdere. Vegetariėrs zijn vaak wel bereid meer te besteden om vleesloos te eten.quote:Op donderdag 7 februari 2019 20:51 schreef Remzz het volgende:
Ze gaan wel heel makkelijk over het feit heen dat in de tijd dat er 1 vegetarische rookworst word verkocht er waarschijnlijk 100 gewone rookworsten zijn verkocht. Dat lijkt me DE reden van het prijsverschil.
jij hebt sowieso de aflevering niet eens gezien.quote:Op donderdag 7 februari 2019 23:17 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Lijkt me eerder omdat Unox de enige is met vegetarische rookworsten. Normale rookworsten zijn er van tientallen merken, dus als die van Unox te duur is gaan veel mensen wel voor een goedkoper merk. Een vegetariėr heeft de keuze tussen geen rookworst of een duurdere. Vegetariėrs zijn vaak wel bereid meer te besteden om vleesloos te eten.
Klopt maar ik vind het raar dat zo´n groot bedrijf als Unox/Unilever dit niet gewoon toegeeft.quote:Op donderdag 7 februari 2019 23:40 schreef racerdkb het volgende:
[..]
maar maakt alsnog niet uit want het gaat om de oplage. varkensvlees kost niks en als je het zo groots als unox kan inkopen naargelang de vraag van vleesrookworsten kan je daar met kleine oplage vega-ingredienten niet tegen op boksen.
denk dat ze het gewoon niet bedacht hebben ik vond juist dat ze prima transparant waren, ze waren for once welkom bij een groot nederlands bedrijf waar ze ook het productieproces mochten filmen.quote:Op donderdag 7 februari 2019 23:42 schreef Remzz het volgende:
[..]
Klopt maar ik vind het raar dat zo´n groot bedrijf als Unox/Unilever dit niet gewoon toegeeft.
Nee, die kwamen ook allemaal in beeld.quote:Op donderdag 7 februari 2019 23:32 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:
Unox is niet de enige met vegetarische rookworsten.
[ afbeelding ]
Dat waren ze met diezelfde Mark ook al eerder.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |