En dat is erg omdat? Laat ze lekker.quote:Op zaterdag 8 december 2018 07:47 schreef June. het volgende:
Maar er zijn zat mensen in Nederland die dat wél geloven. Dus als er authentiek op staat dat mensen dan echt denken dat ze het precies zo eten als in het midden oosten.
Dat dus.quote:Op donderdag 6 december 2018 23:30 schreef BasEnAad het volgende:
Niet zo'n sterke uitzending. Al dat gezeur over of iets precies zo is als 'zoals het hoort'. Ze proberen er een heel schandaal van te maken, maar ze hebben niet echt een punt. Hou het lekker gewoon bij informeren.
jepquote:Op vrijdag 7 december 2018 08:35 schreef kwakz0r het volgende:
Ik ben ook wel een beetje klaar met die zogenaamde onthullingen over dingen die niet OOTENTIEK!!!!1!1!1!11!! Zijn.
Pastasaus uit een potje (joh)
Pesto uit een potje (joh)
Goedkope gin (joh)
Fabriekspannenkoeken (joh)
Hummus van de super (joh).
Waar zeg ik dat? Ik reageerde op aventura.quote:Op zaterdag 8 december 2018 09:17 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
En dat is erg omdat? Laat ze lekker.
Mooi lijstje. Iemand nog aanvullingen?quote:Op zaterdag 8 december 2018 09:24 schreef Pietverdriet het volgende:
Het niveau van de afleveringen over analoogkaas, waterham, zeezout uit mijnen, sperziebonen, aloë Vera etc halen ze al jaren niet meer.
Volgens mij weten een grote hoeveelheid mensen geeneens dat pesto of humus, hollandaise of bouillon iets is wat je kan maken i.p.v. dat het uit een zakje of pakje komt. Godbetere veel koks weten niet beter dan dat hollandaise iets is uit een tetra-pak is.quote:Op vrijdag 7 december 2018 09:19 schreef Aventura het volgende:
Ja precies, volgens mij verwacht niemand dat fabriekshumus smaakt zoals vers bereid.
Hier ben ik het mee eens.quote:Op zondag 16 december 2018 19:14 schreef MissGiraffe het volgende:
Behoorlijk saai die poging om die mevrouw in de Zaanse fabriek op haar nummer te zetten met dat telefoontje naar de moeder van Ersin Kiris. Hummus komt niet eens uit Turkije, dus hoezo is de Turkse moeder (die zielig genoeg na 40 jaar in Nederland nog steeds geen Nederlands spreekt) een autoriteit op dat gebied?
Totaal kritiekloos zijn ze dan inderdaad, als het in hun straatje past. Ze weten van tevoren al welke kant het programma op moet gaan. Ook het bezoek aan die zelfbenoemde hipster-hummus-maker, alles wat hij zegt wordt gelijk voor waarheid aangenomen. Het is ook zo makkelijk, even een hip Amsterdams tentje opzoeken in hun eigen achtertuin en weer een stukje zendtijd gevuld. Dat maniertje begint ook irritant te worden.quote:Op zondag 16 december 2018 19:14 schreef MissGiraffe het volgende:
Behoorlijk saai die poging om die mevrouw in de Zaanse fabriek op haar nummer te zetten met dat telefoontje naar de moeder van Ersin Kiris. Hummus komt niet eens uit Turkije, dus hoezo is de Turkse moeder (die zielig genoeg na 40 jaar in Nederland nog steeds geen Nederlands spreekt) een autoriteit op dat gebied?
Is deze lekker ja?quote:Op maandag 31 december 2018 00:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Voorbeeld van een uitstekend prefab product.
Deze is prima. Mooi zacht vanille aroma.quote:Op maandag 31 december 2018 09:53 schreef Molo het volgende:
[..]
Is deze lekker ja?
Merendeel van die halffabrikaten is echt smerig vind ik en behoorlijk veel restaurants gebruiken ze. Zelfs in Frankrijk
Gemodificeerd zetmeel, zou ik dus al nooit gebruiken. "Natuurlijk" aroma kan eigenlijk ook niet.quote:magere MELK; ROOM (42% vet) (28%); suiker; EIGEEL; gemodificeerd zetmeel; stabilisatoren: E461, E331, carrageen; natuurlijk Bourbon vanilleextract; natuurlijk aroma; emulgator: E471; kleurstof: betacaroteen; vanillezaadjes
Aardappelzetmeel is eng natuurlijk en bevergeil niet geschikt voor vegetariërsquote:Op maandag 31 december 2018 10:31 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Gemodificeerd zetmeel, zou ik dus al nooit gebruiken. "Natuurlijk" aroma kan eigenlijk ook niet.
Ook mono- en diglyceriden ben ik niet zo dol op, geldt ook voor methylcellulose.
En het grootste deel is magere melk, wit water dus. Gewoon dikke nep dit.
Zit minder zetmeel in dan eigeel. Zal wel meevallen.quote:Op maandag 31 december 2018 10:31 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Gemodificeerd zetmeel, zou ik dus al nooit gebruiken. "Natuurlijk" aroma kan eigenlijk ook niet.
Ook mono- en diglyceriden ben ik niet zo dol op, geldt ook voor methylcellulose.
En het grootste deel is magere melk, wit water dus. Gewoon dikke nep dit.
Gemodificeerd zetmeel eet ik niet.quote:Op maandag 31 december 2018 10:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Aardappelzetmeel is eng natuurlijk en bevergeil niet geschikt voor vegetariërs
Ik maak het liever zelf, wel wat uitdagender met niet-gehomogeniseerde melk, mislukt ook wel eens, maar dat is het risico.quote:Op maandag 31 december 2018 10:44 schreef Molo het volgende:
[..]
Zit minder zetmeel in dan eigeel. Zal wel meevallen.
Ik zou deze wel eten
Degene die ik vaker heb geproefd in de horeca is korrelig en niet romig, blurghhh.
Dan kan je maar beter alle meervoudige levensmiddelen mijden.quote:Op maandag 31 december 2018 10:52 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Gemodificeerd zetmeel eet ik niet.
Snap eerlijk gezegd niet wat homogeniseren van melk te maken heeft met het (mis)lukken van een crème te maken heeft.quote:Ik maak het liever zelf, wel wat uitdagender met niet-gehomogeniseerde melk, mislukt ook wel eens, maar dat is het risico.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |