Bilkje staat niet bol. Ik heb het wel even schoongemaakt aan de bovenkant het leek alsof de inhoud een beetje had doorgezweten langs de rand. Je ziet dit ook nog op de foto bij de openings lip.quote:Op vrijdag 30 november 2018 13:32 schreef Lunatiek het volgende:
Openmaken, ruiken.
Vantevoren kijken of het blikje bol staat.
In Frankrijk doen ze dat dus.quote:Op vrijdag 30 november 2018 16:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik zou iets zover over datum niet opeten. Risico van botulisme is klein, maar het gevolg van botulisme nogal groot.
Als geen advies wil omdat je het beter weet, waarom vraag je het dan?quote:Op vrijdag 30 november 2018 17:10 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
In Frankrijk doen ze dat dus.
Rustig ouwe ik zeg niet dat ik je advies negeer.quote:Op vrijdag 30 november 2018 17:12 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als geen advies wil omdat je het beter weet, waarom vraag je het dan?
Step 3: Inspect Canned or Jarred Foodsquote:Op vrijdag 30 november 2018 17:13 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
Rustig ouwe ik zeg niet dat ik je advies negeer.
Dat lijkt me onzin. Voor fermentatie heb je een startercultuur ("goede" bacteriën en/of gist) nodig maar blikvoer wordt verhit wat zo goed als alles doodt. Zonder starterscultuur gaat voedsel rotten en dat is echt heel iets anders dan fermenteren.quote:Op vrijdag 30 november 2018 13:24 schreef kaasplankje het volgende:
Op TV zag ik een keer een docu over die blikjesfabriek en een meneer van de fabriek vertelde dat de blikjes over datum nog lekkerder worden door fermentatie van de inhoud.
Dat ga jij nooit worden met je stinksardientjes.quote:Op vrijdag 30 november 2018 17:30 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
Ga ff je geraniums water geven opa.
Ik ben toch nieuwsgierig naar de inhoud na 15 jaar.quote:Op vrijdag 30 november 2018 17:34 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat ga jij nooit worden met je stinksardientjes.
De oplossing is simpel toch? Openmaken maar niet opeten.quote:Op vrijdag 30 november 2018 17:58 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
Ik ben toch nieuwsgierig naar de inhoud na 15 jaar.
Pascal's Wagerquote:Op vrijdag 30 november 2018 16:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik zou iets zover over datum niet opeten. Risico van botulisme is klein, maar het gevolg van botulisme nogal groot.
Dan maak je het blikje open he?quote:Op vrijdag 30 november 2018 17:58 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
Ik ben toch nieuwsgierig naar de inhoud na 15 jaar.
Blikje is zeker niet lek.quote:Op vrijdag 30 november 2018 18:02 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Dan maak je het blikje open he?
Of opeten een goed idee is bij een lekkend/zwetend blik is vers 2. Maar openmaken is veilig genoeg hoor
Wel een beetje een dramatopic dit, hoe lang kun je moeilijk doen over het al dan niet openen van een blikje?
Ik heb wel veel meer geraniums dan jij.quote:Op vrijdag 30 november 2018 17:34 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat ga jij nooit worden met je stinksardientjes.
Laat zien die raam!quote:Op vrijdag 30 november 2018 18:05 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
Ik heb wel veel meer geraniums dan jij.
Ok, dan maak je het open én proef je een stukje. Wat jij wilquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |