abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 28 november 2018 @ 20:43:58 #1
163650 crew  Greys
Nee.
pi_183427037


Welkom in ESF, het Songfestivalforum van FOK! *O*

Mocht je hier gezellig willen meepraten over alles dat met het songfestival te maken heeft, je mening geven over de Italiaanse inzending van dit jaar of de jurk van de Griekse deelneemster, maak dan een account aan en doe mee!

Account aanmaken
Registreren kan hier:
https://forum.fok.nl/user/register

En dan?
Als je ingelogd bent kan je zelf posten in de topics. Je vindt op dit forum aparte topics over allerlei landen/onderwerpen.

Als je vragen hebt over het forum zelf kan je terecht in het Feedbacktopic: ESF / ESF Feedback We helpen je graag!

Ook kan je lekker algemeen kletsen over alles wat je wilt in het Slowchat Topic. Je vindt dat topic door in de lijst met topics te kijken en waar [SLOWCHAT] voor staat is het op dat moment lopende chattopic.

Wat algemene dingen:

- Bijna alles mag hier, zolang je het beschaafd houdt. We zijn er trots op dat er in dit Songfestivalforum geen haat en nijd is, ondanks de soms zeer tegenstrijdige meningen/smaak betreffende inzendingen. Dus hou het gezellig, dan zit je altijd goed!

- Mocht je nou een keer wat tegenkomen waarvan je denkt: "Dit kan echt niet door de beugel." of soortgelijk, plaats dan een topic report (TR). Op deze manier kunnen de mods van het subforum zien wat er speelt, en daar vervolgens wat mee doen. Meer over wat een TR precies inhoudt, lees je hier: MED / Topicreports en posts rapporteren; wat betekent dat nou cht?

- Na 301 posts gaat een topic automatisch op slot en wordt er een nieuw topic in die reeks met dat onderwerp geopend.

- Als je bovenin het forum klikt op 'MyAT' (My Active Topics) vind je altijd terug waar je allemaal gepost hebt.

Als je er niet uitkomt, roep gerust even in het Feedback topic of het dan lopende Slowchat topic [SC], dan is er altijd wel iemand die jou graag op weg helpt!

Als je het leuk vindt (hoeft niet, mag wel!) kan je je even voorstellen in dit topic: ESF / Die ESF-ers, wie zijn dat? #3

Heel veel plezier op het Songfestivalforum! w/[ Bericht 4% gewijzigd door Cyan9 op 28-07-2021 13:58:17 ]
Koutist in opleiding.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')