Sommige dingen moet je eigenlijk gewoon niet thuis willen doen, oliebollen bakken is een van die dingen imo.quote:Op vrijdag 30 november 2018 15:20 schreef Greys het volgende:
Net oliebollen en beignets bij de bakker gehaald (die hebben ze volgens mij spiesjaal voor mij omdat ik steeds jengelde wanneer ze nou kwaaaaamen) en toen ik zei dat ik daar zo gelukkig van word zei de bakker 'maar de rest van het jaar kan je ze toch zelf bakken?' en ik pruttelde nog iets over dat dat niet gaat in een airfryer en toen moesten ze lachen en zeiden 'doe dan olie in een gewone pan als je geen frituurpan hebt' en toen zuchtte ik en riep de bakker dat ik ER WEL IETS VOOR OVER MOET HEBBEN en om deze traumatische ervaring te vergeten eet ik nu een oliebol. En een beignet.
/liefdagboek
Ja precies.quote:Op vrijdag 30 november 2018 15:39 schreef Roger_Epiales het volgende:
[..]
Sommige dingen moet je eigenlijk gewoon niet thuis willen doen, oliebollen bakken is een van die dingen imo.
Jaren geleden deed mijn oom het nog (meteen een boel voor een tehuis in de buurt ook), maar buiten het feit dat het lastiger is dan het lijkt kon je het ook gewoon een week later nog ruiken als je daar binnenkwam. En niet alleen in de keuken, maar ook in de woonkamer en boven en overal.
quote:
quote:Op vrijdag 30 november 2018 15:57 schreef Guanabana het volgende:
Nou taart is op zich prima, bodem is gaar. Alleen de korst en het bovenkant-deeg is een beetje hard, maar wel lekker.
Mooi.quote:Op vrijdag 30 november 2018 15:57 schreef Guanabana het volgende:
Nou taart is op zich prima, bodem is gaar. Alleen de korst en het bovenkant-deeg is een beetje hard, maar wel lekker.
quote:Op vrijdag 30 november 2018 16:00 schreef Roger_Epiales het volgende:
[..]
Mooi.
Ga je nu ook je deegroller terughalen, of gaat dat nog wat te ver?
Meringuequote:Op vrijdag 30 november 2018 16:02 schreef Guanabana het volgende:
[..]
Ik kan 'm nog uit de vuilniszak vissen. Maar nee ik ben dat ding zat.
Ik hou het voortaan wel bij kwarktaart of dingen waar je geen deeg voor hoeft te maken.
Wanneer kunnen we komen proeven?quote:Op vrijdag 30 november 2018 15:57 schreef Guanabana het volgende:
Nou taart is op zich prima, bodem is gaar. Alleen de korst en het bovenkant-deeg is een beetje hard, maar wel lekker.
Oeh, gelukkig dat hij lekker is!quote:Op vrijdag 30 november 2018 15:57 schreef Guanabana het volgende:
Nou taart is op zich prima, bodem is gaar. Alleen de korst en het bovenkant-deeg is een beetje hard, maar wel lekker.
Harde korstquote:Op vrijdag 30 november 2018 15:57 schreef Guanabana het volgende:
Nou taart is op zich prima, bodem is gaar. Alleen de korst en het bovenkant-deeg is een beetje hard, maar wel lekker.
Precies hard genoeg dat je net de hele punt kan oppakken om op te eten is perfect.quote:Op vrijdag 30 november 2018 16:11 schreef Greys het volgende:
[..]
Harde korst
Lekker vind ik dat juist bij appeltaart!
Lieve schat (m/v), probeer eens een cheese cake te bakken.quote:Op vrijdag 30 november 2018 16:02 schreef Guanabana het volgende:
[..]
Ik kan 'm nog uit de vuilniszak vissen. Maar nee ik ben dat ding zat.
Ik hou het voortaan wel bij kwarktaart of dingen waar je geen deeg voor hoeft te maken.
Ja kan ik weleens doen ja.quote:Op vrijdag 30 november 2018 16:44 schreef Dave het volgende:
[..]
Lieve schat (m/v), probeer eens een cheese cake te bakken.
Bijvoorbeeld deze, met witte chocola en framboos.
Zo werkt dat zelden.quote:Op vrijdag 30 november 2018 13:21 schreef Mani89 het volgende:
[..]
Ze heeft een heel leger van de beste producers die voor haar werken. Dat gecombineerd met haar naam en faam zou ik die overwinning alvast opschrijven.
Echt wel zo werkt dat wel.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |