abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 28 november 2018 @ 11:00:48 #1
3647 B.R.Oekhoest
Berend Rinus is de naam
pi_183416241
registreer om deze reclame te verbergen
https://nos.nl/artikel/22(...)-niet-handhaven.html

Als het aan burgemeester Femke Halsema ligt, gaat Amsterdam het boerenkoolverbod niet handhaven. Dat zei ze op een bijeenkomst in de wijk Slotervaart waar ze in gesprek ging met bewoners.

Volgens AT5 zei Halsema: "Laat ik een ding zeggen: de overheid is aan het praten over een boerenkoolverbod, in verband met de verplichte multiculturaliteit die ook moet gelden in culinaire kringen. Maar Amsterdam gaat daar geen gevolg aan geven, want het is me net een stap te ver." Ze gaf als voorbeeld dat vrouwen met een boerenkool in het Albert Heijn boodschappenwagentje wel vermanend zullen worden toegesproken, maar geen boete zullen krijgen.
Overleg Ollongren

Zowel de Eerste als Tweede Kamer heeft voor een wetsvoorstel voor een beperkt boerenkoolverbod gestemd. Boerenkool mag daarom niet meer bereid worden in het openbaar vervoer, het onderwijs en in ziekenhuizen. Minister Ollongren is nog aan het overleggen met de sectoren voordat de wet in gaat. Op straat is de boerenkool niet verboden.

De uitspraak van burgemeester Halsema leidt meteen tot reacties van andere politici. Bijvoorbeeld van de voorzitter van de KNVB. "Mag de term boerenkoolstronkvoetbal straks nog wel door de heren trainers gebezigd worden?"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja, het zijn me de dilemma's wel in het jaar 2018, dames en heren, wat jullie?
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
pi_183416366
Ja wel goed
Superslim, IQ van 129
pi_183416530
Dit is NWS: We zijn hier niet de op de Veganistische Libelle-PTST-Millenial-Quinoa-Taartenbak-wedstrijden
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')