abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_183395044
registreer om deze reclame te verbergen
Gisteren was TrosRadar gewijd aan de onveilige inplantaten, die hier nodeloos in patienten worden aangebracht. Onveilige herseninplantaten tegen epilepsie, die nauwelijks werken tegen de ziekteverschijnselen, maar wel veel onverklaarbare sterfte gevallen veroorzaken. siliconen Borst inplantaten bij vrouwen, die er letterlijk doodziek van worden. Die laatste lekken altijd en dan verspreiden deze siliconen zich door het hele lichaam. Er was een vrouw in deze uitzending, die haar been kwijt was geraakt. Volgens een expert hebben vrouwen met deze siliconentroep 21 % meer kans op autoimmuun ziektes. Waarom is er in deze tijd van bezuinigingen in de zorg nog wel geld voor deze knoeierij?

Bron
https://radar.avrotros.nl(...)tatenonderzoek-icij/

Door het ontbreken van goed toezicht hebben de fabrikanten vrij spel om gevaarlijke inplantaten op de markt te brengen. Er zijn hier gespecialiseerde bedrijven( Notified Bodies), die hier een EU testrapport uitbrengen in opdracht van de fabrikant. Dat valt natuurlijk altijd positief uit voor de klant en dan mag zo'n gevaarlijk hulpmiddel gewoon in de hele EU gebruikt worden. In de VS is er de overheidsorganisatie FDA die al deze medische hulpmiddelen controleert en zelfs daar is deze controle niet optimaal. Ongelukken worden ook daar vakkundig verzwegen.
Hoofdconclusie van die uitzending: Er is te weinig toezicht en handhaving op deze producten.
  PR/Manusje van alles dinsdag 27 november 2018 @ 07:19:45 #2
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_183395212
Ik wil wel toezicht houden hoor

Hihahotrollolo
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')