abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_183315563
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 22 november 2018 21:22 schreef Confetti het volgende:
Wat voor signaal geef je dan af als ze gewoon rustig in een politiebureau aangifte kunnen doen
Dat je een fatsoenlijke rechtstaat hebt? Lijkt me nogal logisch dat iedereen aangifte kan doen. Zou een mooie boel worden anders. :')
pi_183315944
Dit land :')
pi_183315970
De illegale migranten in kwestie lachen zich rot. Nog steeds geen stok achter de deur. Gewoon lekker de boel blijven frustreren, vertikken om weg te gaan en je krijgt vanzelf een keer een verblijfsvergunning. En zet vooral kinderen op de wereld in Nederland: een super-effectief machtsmiddel.

Tientallen miljoenen worden aan dit soort onzin besteed. Wat werkelijk moet gebeuren: illegaliteit strafbaar stellen. Mensen die niet in Nederland moeten blijven, moeten vertrekken. Wie niet meewerkt, wordt vastgezet.
DJ11 @ RADIO 49 - TOPIC
Spotify-playlist: 12/8 - Music in 12/8 time
Spotify-playlist: Produced by Trevor Horn
pi_183316574
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Maar uit recent onderzoek van het WODC, het onderzoeksinstituut van het ministerie van Justitie en Veiligheid, blijkt dat 24-uursopvang beter werkt om uitgeprocedeerde asielzoekers uit te zetten. Dagbesteding en begeleiding overdag zouden meer bijdragen aan vertrek dan wanneer er alleen een matras beschikbaar is.
Dus deze kansloze (Afrikaanse) knuppels moeten dan maar op kosten van de belastingbetaler worden vermaakt, alvorens ze naar land van herkomst worden terug gebonjourd?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')