Dat valt allemaal wel een beetje mee maar wat voor merk ik ook drink al is het Schultenbrau, ik drink het zo koud mogelijk (net niet bevroren).quote:Op donderdag 22 november 2018 17:12 schreef bloodymary1 het volgende:
Heineken is gewoon altijd goor. Hoe dan ook. Bittere zooi. Als je meer dan twee glazen drinkt heb je helemaal een vies smakende plaklaag aan je gehemelte. Heeft niets met bier te maken.
quote:Op donderdag 22 november 2018 09:26 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Dit zou algemene kennis moeten zijn.
Heineken bitter?quote:Op donderdag 22 november 2018 17:12 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Heineken is gewoon altijd goor. Hoe dan ook. Bittere zooi. Als je meer dan twee glazen drinkt heb je helemaal een vies smakende plaklaag aan je gehemelte. Heeft niets met bier te maken.
Dat zegt helemaal niets. Heineken wordt in veel landen als statussymbool gezien.quote:Op donderdag 22 november 2018 17:16 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Nee, dat is jouw smaak.
Heineken is het bestverkochte bier ter wereld, dus lul nou geen onzin zeg.
Klopt, McDonalds loopt wereldwijd ook erg goed.quote:Op donderdag 22 november 2018 17:16 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Nee, dat is jouw smaak.
Heineken is het bestverkochte bier ter wereld, dus lul nou geen onzin zeg.
Hun marketing is uitstekend.quote:Op donderdag 22 november 2018 17:29 schreef SebbeSwensje het volgende:
[..]
Dat zegt helemaal niets. Heineken wordt in veel landen als statussymbool gezien.
Dat dus.quote:Op vrijdag 23 november 2018 02:35 schreef silverhill het volgende:
Een speciaalbiertje mik je doorgaans ook niet achterover, dus als je m op 7 graden uit de koelkast haalt, warmt ie vanzelf op naar de ideale temperatuur en daar weer voorbij. Als je op de ideale temperatuur begint wordt het vanaf daar alleen maar kutter en heb je vrij snel gewoon lauw bier.
Ligt er maar net aan wat je een speciaalbier noem, een Weizen, een Witbier, een Kriek, een Alt, een Kolsch, een IPA, een Stout, een Helles, een Berliner Weisse, een Rodenbach en nog meer wil ik ook koudquote:Op vrijdag 23 november 2018 07:31 schreef StateOfMind het volgende:
[..]
Dat dus.
Pils moet gewoon lekker koud zijn, maar een speciaalbier drink ik altijd uit het juiste glas en je doet er rustig mee, dus het warmt idd ook op in je hand en de kamer tot de juiste smaaktemperatuur.
Een te koud speciaalbier doet de smaak niet goed, maar bewaren op kamertemperatuur is té warm en dat is ook zeker niet lekker.
Grolsch kanon rechtstreeks vanuit de winkel opdrinken.quote:Op donderdag 22 november 2018 22:54 schreef MadJackthePirate het volgende:
Grolsch kanon kan je dan ook maar beter onder het vriespunt drinken, dan proef je er het minste van
Het is me een raadsel waarom dat spul al bijna twintig jaar verkocht wordt.quote:Op vrijdag 23 november 2018 17:29 schreef Infection het volgende:
Grolsch kanon rechtstreeks vanuit de winkel opdrinken.
Één keer gedaan, nooit meer.
quote:Op vrijdag 23 november 2018 17:39 schreef Zorro het volgende:
Mensen die warm bier willen gaan maar naar Engeland.
En nog minder koolzuur ook. Britten weten.quote:Op vrijdag 23 november 2018 17:39 schreef Zorro het volgende:
Mensen die warm bier willen gaan maar naar Engeland.
Zo klopt iequote:Op vrijdag 23 november 2018 17:47 schreef Ringo het volgende:
[..]
. Britten weten vooral hoe je zo snel mogelijk lam kan worden
Kijk, een britquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |