abonnement Unibet Coolblue
pi_183304366
quote:
0s.gif Op woensdag 21 november 2018 13:41 schreef tomatenrood het volgende:

[..]

Zodra er ook maar een vermoeden is dat iemand naar Syrie wil reizen, kan de minister van Justitie (dus niet eens een onafhankelijke rechter ofzo) een uitreisverbod uitspreken voor de bewuste jihadganger. Paspoort en ID-kaart worden dan ingetrokken. Op grond van art. 23 van de paspoortwet.

Zie https://www.amnesty.nl/co(...)erbod_web.pdf?x93624

Als dat kan, dan kan dat ook wel toegepast worden op NLse pedo's waarvan er een vermoeden bestaat dat ze weer in de fout zullen gaan mochten ze de vrijheid hebben naar een sekstoerisme-bestemming te reizen. Zou je denken.
Totaal niet vergelijkbare situatie. Het risico van jihadgangers is dat ze buiten het zicht van de veiligheidsdiensten in het buitenland training kunnen krijgen. Het is niet dat er een pedotrainingskamp is in bepaalde landen, waar ze je leren om slachtoffers te maken.
quote:
Maarja, deze groep bestaat natuurlijk voornamelijk uit witte mannen, dus dan is de wetgever minder voortvarend met "repressieve" wetgeving dan wanneer het om jihadisten gaat. ;(
Jij beschikt over cijfers aangaande de huidskleur van veroordeelden van feiten gerelateerd aan pedoseksuele handelingen? En daarbij blijkt dat veroordeelden voornamelijk een blanke huidskleur hebben? Of loop je nu, maar wat uit je nek te kletsen.
Op zondag 9 september 2018 00:02 schreef remlof het volgende:
ik ben alles behalve intellectueel.
pi_183304391
Binnenkort zeevissen in Siem Reap :9
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_183305624
Goede PR.....
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')