abonnement Unibet Coolblue
pi_183242392

quote:
Hoge golven slaan balkons flats Tenerife weg

Hoge golven hebben enkele balkons van een vakantiecomplex op Tenerife weggeslagen. Volgens de burgemeester lvaro Dvila van Tacoronte zijn er door het noodweer geen doden of gewonden gevallen, zo meldt de website ABC.es. De meeste appartementen van het getroffen Marisol-gebouw in Mesa del Mar worden hoofdzakelijk ‘s zomers gebruikt.

In totaal zijn op Tenerife zo’n zestig appartementen beschadigd, circa veertig mensen moesten zaterdag hun huis in de regio tijdelijk verlaten.

In het zuiden van het vakantie-eiland sloegen de golven door het raam van het restaurant van een hotel waar verschillende mensen aan het eten waren. De restaurantbezoekers kwamen met de schrik vrij.
Tering... je zal d'r maar ff zitten.. :')

Ook in Marokko hoge golven:

quote:
Marokko dit weekend getroffen door gigantische golven

De Marokkaanse weerdienst DMN heeft een waarschuwing afgegeven voor gigantische golven van meerdere meters hoog op zondag.

In een waarschuwingsbericht stelt DMN dat "gevaarlijke golven zondag de Marokkaanse Atlantische kust en de Straat van Gibraltar" zullen teisteren.

Deze golven zullen een hoogte van 4 tot 6 meter bereiken en zullen de Marokkaanse Atlantische kuststrook tussen Tanger en Tan Tan en tussen Dakhla en Lagouira treffen.

Op zee zullen de golven van 3 tot 4,5 meter bereiken, terwijl de hoogtij aan de Atlantische kust van 2,5 meter tot 3,5 meter zal zijn.
quote:
Bewoners Sal nemen kijkje aan kust na mini-tsunami
Veel bewoners van Sal bezochten zondag de kust om zelf een kijkje te nemen naar de schade die een "mini tsunami" dezelfde dag veroorzaakte.

Marokko dit weekend getroffen door gigantische golvenMarokko dit weekend getroffen door gigantische golven

Heel vroeg in de ochtend werd de stad geteisterd door harde windstoten zoals de nationale weerdienst DMN had aangekondigd. De dienst waarschuwde ook voor hoge golven van soms 6 meter hoog.

Velen vonden de situatie amusant. Een aantal bewoners eisen echter van de autoriteiten dat er maatregelen worden getroffen om de zeedijk van Sal te beschermen. Deze loopt namelijk bijna jaarlijks schade op door de "woede van de zee".
  User die overal opduikt 2022 maandag 19 november 2018 @ 14:20:05 #2
186611 Haags
pi_183242411
Gelukkig is het geen hoogseizoen.
Zonder wrijving geen glans
pi_183242837
Wat een sensatietitel :') De golven slaan de balkons niet weg. Alleen het hekje en wat spullen.
pi_183242926
quote:
Dat gegil en geschreeuw bij beide filmpjes om een beetje water :')
  maandag 19 november 2018 @ 14:45:14 #6
479089 wollah
#BLACKLIVESMATTER
pi_183243010
quote:
1s.gif Op maandag 19 november 2018 14:38 schreef Krollie het volgende:
Wat een sensatietitel :') De golven slaan de balkons niet weg. Alleen het hekje en wat spullen.
#KICKOUTZP
pi_183282681
*flats*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')