Wat? Daar moet ik nog eens nader in duiken dan...quote:Op zaterdag 17 november 2018 19:37 schreef fietsie het volgende:
[..]
Een loopvogel. Met aap-ambities.
Weet ik veel, dat was je vraag niet!quote:Op zaterdag 17 november 2018 19:36 schreef fietsie het volgende:
[..]
Zouden Vegters rolletjes daar niet zacht van worden?
Dit! sowieso roomproductenquote:Op zaterdag 17 november 2018 19:36 schreef minilot het volgende:
[..]
Eens. Weinig dingen in het leven zijn beter dan versgeslagen room
Net een cavia met één grote tand zoquote:
Ik meen me een soort creme te herinneren die iets wegheeft van botercreme, die iets wegheeft van suiker waarmee een taart bekleed kan worden, maar die wel relatief zacht is.quote:Op zaterdag 17 november 2018 19:38 schreef minilot het volgende:
[..]
Weet ik veel, dat was je vraag niet!
En als ze dat van banketbakkersoom niet worden, dan toch zeker ook van slagroom!
Maar als het om een wat steviger vulling gaat dan zou ik eerder denken aan ganache van witte chocolade.
Hehe!quote:Op zaterdag 17 november 2018 19:14 schreef z80 het volgende:
[..]
Dan snap ik wel dat deze niet lekker zijn.
Met vanillespikkeltjes erinquote:Op zaterdag 17 november 2018 19:38 schreef minilot het volgende:
[..]
Weet ik veel, dat was je vraag niet!
En als ze dat van banketbakkersoom worden, dan toch zeker ook van slagroom!
Maar als het om een wat steviger vulling gaat dan zou ik eerder denken aan ganache van witte chocolade.
Bizarre beesten, bijna uitgestorven.quote:Op zaterdag 17 november 2018 19:39 schreef Molo het volgende:
[..]
Net een cavia met één grote tand zo
Botercrème *is* zacht.quote:Op zaterdag 17 november 2018 19:39 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik meen me een soort creme te herinneren die iets wegheeft van botercreme, die iets wegheeft van suiker waarmee een taart bekleed kan worden, maar die wel relatief zacht is.
Er zijn honderden variaties van zulksquote:Op zaterdag 17 november 2018 19:39 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik meen me een soort creme te herinneren die iets wegheeft van botercreme, die iets wegheeft van suiker waarmee een taart bekleed kan worden, maar die wel relatief zacht is.
Dat uitsterven snap ik wel als ik die constructie ziequote:Op zaterdag 17 november 2018 19:40 schreef fietsie het volgende:
[..]
Bizarre beesten, bijna uitgestorven.
[ afbeelding ]
Ze eten dus graag fruit uit bomen, waar ze dan met hun sterke klauwen in klimmen. Want ze vliegen niet.
Noooooooooooooooooquote:Op zaterdag 17 november 2018 19:42 schreef Lot_1 het volgende:
Ik heb vaak moeite om mijn slagroom echt goed stijf te kloppen. Bij gerechten waarbij ik het me niet kan permitteren om mislukte slagroom te hebben koop ik tegenwoordig van die geklopte slagroom in een beker
Die en-profil foto eerder vandaag bevestigde dat ook wel hoorquote:Op zaterdag 17 november 2018 19:43 schreef Molo het volgende:
Ik kreeg net een kopje met 'poep' van Miep hier, keer of twintig hetzelfde grapje
En lachen dat ze deed
Mini Molo man
Ja door dat in elkaar gedrukte bolle bekkie leek ze ernstig op mij wel jaquote:Op zaterdag 17 november 2018 19:44 schreef fietsie het volgende:
[..]
Die en-profil foto eerder vandaag bevestigde dat ook wel hoor
Nogalquote:Op zaterdag 17 november 2018 19:45 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja door dat in elkaar gedrukte bolle bekkie leek ze ernstig op mij wel ja
Dat is geen klein vogeltje...quote:Op zaterdag 17 november 2018 19:40 schreef fietsie het volgende:
[..]
Bizarre beesten, bijna uitgestorven.
[ afbeelding ]
Ze eten dus graag fruit uit bomen, waar ze dan met hun sterke klauwen in klimmen. Want ze vliegen niet.
Garde of elektrische klopper? Ik ben echt te lui voor een garde. En ja, zorgen dat dr slagroom echt heel goed koud is bij aanvang.quote:Op zaterdag 17 november 2018 19:42 schreef Lot_1 het volgende:
Ik heb vaak moeite om mijn slagroom echt goed stijf te kloppen. Bij gerechten waarbij ik het me niet kan permitteren om mislukte slagroom te hebben koop ik tegenwoordig van die geklopte slagroom in een beker
Ja, alles koud enzo. Op één of andere manier heb ik moeite met bepalen wat het goede moment is om te stoppen met kloppen. Vind het zelf ook sneu ja. Ik bak nota bene best regelmatig.quote:Op zaterdag 17 november 2018 19:44 schreef Molo het volgende:
[..]
Nooooooooooooooooo
Koud genoeg?
Een kwak mascarpone erdoor maakt het ook nog een tikkie vetter en beter stijf te kloppen trouwens
Goed voor de aderen wel al dat goddelijks
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |