Licht !!!quote:Op zaterdag 17 november 2018 01:28 schreef Scrutinizer het volgende:
Ik zag er een jaar of 35 geleden ook een stuk jonger uit.
Ben benieuwd hoe Trump hier op gaat reageren.quote:The CIA has concluded that Saudi Crown Prince Mohammed bin Salman ordered the assassination of journalist Jamal Khashoggi in Istanbul last month, contradicting the Saudi government’s claims that he was not involved in the killing, according to people familiar with the matter.
The CIA’s assessment, in which officials have said they have high confidence, is the most definitive to date linking Mohammed to the operation and complicates the Trump administration’s efforts to preserve its relationship with a close ally.
Ja wat nuquote:Op zaterdag 17 november 2018 01:37 schreef Recce het volgende:
[..]
Ben benieuwd hoe Trump hier op gaat reageren.
Dat kan ook.. Hier is Sas meestal de lulquote:Op zaterdag 17 november 2018 01:40 schreef Recce het volgende:
[..]
Simpel: de Russen de schuld geven.
Lastig. Hij heeft het ook niet zo op journalistenquote:Op zaterdag 17 november 2018 01:37 schreef Recce het volgende:
[..]
Ben benieuwd hoe Trump hier op gaat reageren.
Ja, ook lastig dat die pestkop van een Acosta nu opeens z'n huis weer in mag.quote:Op zaterdag 17 november 2018 01:42 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Lastig. Hij heeft het ook niet zo op journalisten
Maar verder: het gaat niet alleen Trump. Hoe gaat de wereld hierop reageren?
Jaquote:Op zaterdag 17 november 2018 01:46 schreef Recce het volgende:
Ik denk dat de wereld z'n kop in het zand gaat steken.
Heb je er al die tijd naast gezeten tijdens het afkoelen? Dat geeft wel het beste resultaat.quote:Op zaterdag 17 november 2018 01:48 schreef Prisha het volgende:
En Hehe. Bier staat lekker te gisten nu. Dat afkoelen duurde lang. Van 100 naar 20 graden. Had gelukkig ijsblokken en zo.
Maar...het zit in t vat
Goed bezig,heb je al een naam voor je bier?quote:Op zaterdag 17 november 2018 01:48 schreef Prisha het volgende:
En Hehe. Bier staat lekker te gisten nu. Dat afkoelen duurde lang. Van 100 naar 20 graden. Had gelukkig ijsblokken en zo.
Maar...het zit in t vat
Ah, het is al bijna klaar dus.quote:Op zaterdag 17 november 2018 01:48 schreef Prisha het volgende:
En Hehe. Bier staat lekker te gisten nu. Dat afkoelen duurde lang. Van 100 naar 20 graden. Had gelukkig ijsblokken en zo.
Maar...het zit in t vat
wat een werk nogquote:Op zaterdag 17 november 2018 01:48 schreef Prisha het volgende:
En Hehe. Bier staat lekker te gisten nu. Dat afkoelen duurde lang. Van 100 naar 20 graden. Had gelukkig ijsblokken en zo.
Maar...het zit in t vat
Nee op de bank gelegenquote:Op zaterdag 17 november 2018 01:49 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Heb je er al die tijd naast gezeten tijdens het afkoelen? Dat geeft wel het beste resultaat.
Welk vat ?quote:Op zaterdag 17 november 2018 01:48 schreef Prisha het volgende:
En Hehe. Bier staat lekker te gisten nu. Dat afkoelen duurde lang. Van 100 naar 20 graden. Had gelukkig ijsblokken en zo.
Maar...het zit in t vat
Nee geen idee eigenlijkquote:Op zaterdag 17 november 2018 01:50 schreef FreshFruit72 het volgende:
[..]
Goed bezig,heb je al een naam voor je bier?
Een gist vat. Met kraantje en waterslot.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |