abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 6 december 2018 @ 06:54:40 #276
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_183561497
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 06:07 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

En als het er op aan komt moeten wij terug komen vanuit het buitenland om jullie shit op te lossen dankzij de geweeeeeldige keuzes van de NL regering, net als in WW2.

Als je werkelijk zoveel waarde hecht aan je wortels en cultuur, en volgens vele Nederlanders, dan was deze shit nooit gebeurd.
Geef eens eerlijk antwoord: als men de Kerst afschaft omdat dit misschien onze "immigratievrienden" verontrust ga jij dan met duizenden de straat op om dit te verdedigen? Denk het niet.
En als er wederom verkiezingen zijn dan worden dezelfde idioten weer gekozen die Nederland verkwanselen.
Ik heb mijn hele leven gewerkt in NL en mijn vader voor mij heeft Nederland opgebouwd na WW2, maar was het totaal op een bepaald moment. :{
Zit nu in de Balkan, en dat is ook niet het beloofde land, maar hier word de cultuur tenmiinste niet verkwanseld aan import mafketels uit het Midden Oosten en Noord Afrika. :Y

Hier hebben ze zelf al ondervonden hoe heerlijk het is om de Islam binnen te hebben, en alle dwazen die eromheen hangen, en wanhopig hun cultuur te behouden en dat wenst men geen tweede keer mee te maken! oO/
"En als het er op aan komt moeten wij terug komen vanuit het buitenland om jullie shit op te lossen dankzij de geweeeeeldige keuzes van de NL regering, net als in WW2."

:') Wat komen jullie precies oplossen?
Omnibus in omnibus.
  donderdag 6 december 2018 @ 08:37:05 #277
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_183561909
quote:
0s.gif Op woensdag 5 december 2018 15:05 schreef Weltschmerz het volgende:
Onzin, als er een onaanvaardbaar aantal is, is er ook een aanvaardbaar aantal.
Onzin. Bovendien is het noemen van harde cijfers, zeker op dit dossier, zeer politiek onhandig. Je kunt het namelijk nooit goed doen en dat weet de heer Baudet prima te gebruiken. Chappeau, want het werkt kennelijk, maar het is doorzichtig en goedkoop.
quote:
De glibberige Rutte wil gewoon niet zeggen dat hij zoveel mogelijk immigranten wil als nog gedragen kan worden zonder dat de pleuris uitbreekt/er electorale consequenties komen.
Dat lijkt mij evident. Niemand wil namelijk meer immigranten dan gedragen kunnen worden. Dat is het mooie aan die stelling. Je hebt altijd gelijk.
quote:
Zoals ook het pact van Marrakech luid en duidelijk betekent dat de VVD streeft naar meer immigratie. Dat is de intentie van het verdrag waarover geen enkele interpretatiekwestie kan bestaan.
Waarom kan daar geen interpretatiekwestie over bestaan? :') _!
Het zo framen betekent dat je automatisch gelijk hebt? :D Mooi werk.
quote:
Dat is de hele VVD logica, mensen moeten zoveel last van luchthavens krijgen als ze nog net aankunnen, ze moeten zoveel aan woonlasten betalen als ze nog net aankunnen, zoveel aan gas en stroom betalen als ze nog net accepteren, zo weinig zorg krijgen als ze nog net kunnen hebben.

Voor het internationale grootbedrijf geldt precies het omgekeerde.
'Tis wat.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 6 december 2018 @ 08:37:09 #278
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183561910
Beetje vreemd om op deze manier WW2 te gebruiken icm asielzoekers en de alt-right fokkies hier ... niet heel vaak belicht, maar vooruit, uit de NY Times uit die tijd (14 november 1938):
Ds4ShsEWoAEyvgh.jpg

Destijds hadden we klaarblijkelijk zo'n beleid als dat wat "jullie" willen. Om dan te zeggen dat "jullie" daarna wel terug komen om de boel recht te zetten, whatever dat dan moet zijn, komt op me over als bezopen kroegpraat.

Maar goed, dat asielzoekers er zijn is een feit en dat we ze eerst binnen laten en dan vragen stellen is denk ik terecht, zonder dat het nodig is om ze inhumaan te behandelen. Nogal de omgekeerde wereld waarin deze alt-righters lijken leven.

[ Bericht 8% gewijzigd door ExtraWaskracht op 06-12-2018 09:00:23 ]
pi_183565490
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 5 december 2018 17:01 schreef Mutant01 het volgende:
Opgedrongen, verzwegen. Ik moet er erg om lachen, omdat het zo nep overkomt. Zo gedrukt, zo geschreven, het kan zo uit een film komen. De slachtofferrol spat er zo ernstig vanaf. Zoals gezegd, dat is jouw perceptie van de realiteit. De werkelijkheid is dat er oneindig veel aandacht is geweest en nog steeds is voor de thema's waar we het over hebben. Jij hebt verder liever 'geen andere kijk' op deze zaken. Das leuk en aardig, maar dat gaat niet gebeuren. Er zullen grote groepen mensen zijn in de Nederlandse samenleving die wel degelijk anders denken over deze thema's. En gelukkig!
Aandacht voor thema's wil natuurlijk niet zeggen dat die aandacht evenredig is verdeeld over diverse standpunten. Wat jij "een andere kijk" noemt, is in werkelijkheid de kijk die zeer dominant is in de berichtgeving. De sociaal-wenselijke benadering, het standpunt van de gevestigde politieke partijen. De realiteit omtrent immigratie en de gevolgen voor grote groepen gewone burgers wordt actief weggemoffeld. Met holle kreten als "nuance" wordt juist de ongemakkelijke waarheid geweld aangedaan.

quote:
1s.gif Op woensdag 5 december 2018 17:01 schreef Mutant01 het volgende:
Hoezo tegen beter weten in. Omdat jij anders voorbeelden aanhaalt van homo's in Iran ofzo. Trust me, dat doet niets af aan hun mening, visie of beleving. Simpelweg omdat hun beleving niet zo veel van doen heeft met wat er in Iran gebeurt.

Veel mensen pleiten liever voor een genuanceerde kijk op deze thema's, juist omdat het zaken zijn die complex en dynamisch zijn, die vele lagen kennen en uiteindelijk ook gaan om mensen. Je kan dan niet wegkomen met 'de Islam is een kanker die uitgeroeid moet worden' of 'geen enkele migrant Nederland in'. Hoe graag jij dat ook zou willen.
Iedereen die zich enigszins in de werkelijkheid verdiept, kan vaststellen dat er grote integratieproblemen zijn. Ook lopen hier duizenden tot tienduizenden moslimradicalen rond, van wie sommigen geweld niet afzweren. Zelfs de meest gematigde moslim in Nederland hangt nog steeds dezelfde religie aan als de religie op basis waarvan homo's in Iran aan de galg worden gehangen.

Dat mensen hun religie als iets moois en prachtigs beleven, wil natuurlijk niet zeggen dat het daarmee een feit is. De uitspraken die je noemt zijn verder niet mijn mening. Ik ben voor een humaan en realistisch vluchtelingenbeleid (tijdelijke opvang van oorlogsvluchtelingen, definitieve opvang van minderheden) en een merit-based benadering voor migranten: alleen migranten naar binnen die hier iets kunnen toevoegen.

quote:
1s.gif Op woensdag 5 december 2018 17:01 schreef Mutant01 het volgende:
Interessant is dat die rapporten dan eveneens andere zaken omschrijven, zoals een daling van de criminaliteit onder volgende generaties, toename van opleidingsniveau van jongeren, sterk dalende trend als het gaat om importbruidjes. Wat misstanden qua mensenrechten in moslimlanden hiermee te maken heeft weet ik niet. Tenzij we Chinezen hier ook erop aankijken dat China praktisch geen mensenrechten kent. De selectiviteit hierin spreekt boekdelen. Je hebt een eigen realiteit.
Het is wel grappig dat je je opwindt over mijn vermeende selectiviteit en de 'eigen realiteit' die ik etaleer. Dat terwijl gevestigde media voortdurend hetzelfde doen. Het Marrakesh-pact gaat zelfs nog verder en dwingt landen feitelijk tot het schetsen van een positief beeld omtrent migratie. De voordelen moeten worden benadrukt; uiteraard ten koste van de nadelen die worden verzwegen.

Grote groepen moslimjongeren in Nederland voelen zich vooral Turk/Marokkaan en dan pas Nederlander. Een ander deel voelt zich zelfs helemaal geen Nederlander. Er zijn wijken in Nederland die bekend staan onder termen als 'klein Istanbul'. Overigens heb ik nooit bestreden dat er vorderingen worden gemaakt omtrent integratie, maar het gaat allemaal extreem langzaam en moeizaam. Zodanig traag dat we moeten inzien we hier meer migratie hebben dan we realistisch gezien aankunnen.

quote:
1s.gif Op woensdag 5 december 2018 17:01 schreef Mutant01 het volgende:
Zoals gezegd, hun vorm van actie is een andere dan waar jij naar snakt. Dat maakt niet dat ze geen actie verrichten. Het is wederom het verdraaien van de waarheid, puur om een vijandsbeeld te creëren.
Onder verantwoordelijkheid van PvdA-minister Asscher is de inburgering compleet op z'n gat komen te liggen. Om nog maar te zwijgen over de niet-strafbaarstelling van illegaliteit en het voortdurend in de slachtofferrol plaatsen van groepen allochtonen. De "actie" van partijen als PvdA en D66 beperkt zich voornamelijk tot het downplayen van problemen, het uit de wind houden van allochtonen/moslims en werkelijk op geen enkele wijze het tegengaan van migratie.

quote:
1s.gif Op woensdag 5 december 2018 17:01 schreef Mutant01 het volgende:
Nee dat hebben we niet nodig. We hebben wel een gedegen migratiebeleid nodig, maar de Australische versie zou voor ons zeker geen voorbeeld moeten zijn. Verder moeten migranten vooral meedoen met de samenleving, een baan, de taal spreken en geen ongein uithalen. Ze hoeven zeker geen bier te drinken, ze hoeven zeker niet mee te doen met Sinterklaas als ze daar geen zin in hebben en ze kunnen gewoon op een fatsoenlijke manier uiting geven aan zaken als religie of (eigen) culturele zaken voor zover ze daar anderen niet mee lastig vallen (conform de wet). Het is allemaal vrij simpel.
Je riedel gaat alleen op voor migranten die hier al zijn en die niet meer weggaan, hoezeer sommigen Nederland en onze normen en waarden ook haten. Mijn NO WAY-opmerking heeft betrekking op nieuwe migratie. Die zal toch echt moeten worden tegengegaan.
pi_183565665
Dit is eigenlijk een soort Oekraïne verdrag 2.0. Politieke opportunisten die het aangrijpen om te scoren in de peilingen en hun schapen die het blindelings volgen. Intussen heeft niemand het meer over de feiten.
  donderdag 6 december 2018 @ 13:19:15 #281
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_183565687
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:17 schreef westwoodblvd het volgende:
Dit is eigenlijk een soort Oekraïne verdrag 2.0. Politieke opportunisten die het aangrijpen om te scoren in de peilingen en hun schapen die het blindelings volgen. Intussen heeft niemand het meer over de feiten.
Bexit Campagne. Ging ook zo. :D
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  Moderator donderdag 6 december 2018 @ 13:22:33 #282
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_183565732
registreer om deze reclame te verbergen
Ja jammer, als Groen Links zich fel tegenstander had getoond van het verdrag dan waren de meningen waarschijn andersom verdeeld ...

maakt de discussie wel wat moeilijk hoor
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  donderdag 6 december 2018 @ 13:25:08 #283
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_183565775
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 08:37 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Maar goed, dat asielzoekers er zijn is een feit en dat we ze eerst binnen laten en dan vragen stellen is denk ik terecht, zonder dat het nodig is om ze inhumaan te behandelen. Nogal de omgekeerde wereld waarin deze alt-righters lijken leven.
Als ze over de landgrens heen komen dan kun je wel zeggen dat je eerst vragen kunt stellen. Zo onveilig zijn België en Duitsland niet.
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_183565778
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:22 schreef sp3c het volgende:
Ja jammer, als Groen Links zich fel tegenstander had getoond van het verdrag dan waren de meningen waarschijn andersom verdeeld ...

maakt de discussie wel wat moeilijk hoor
Heb eerlijk gezegd geen idee wat er in dat verdrag staat. Heb Google geraadpleegd maar dan beland je op ofwel TPO.nl of Joop.nl. Niet bepaald objectieve bronnen waar je veel wijzer van wordt.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_183565780
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 08:37 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Beetje vreemd om op deze manier WW2 te gebruiken icm asielzoekers en de alt-right fokkies hier ... niet heel vaak belicht, maar vooruit, uit de NY Times uit die tijd (14 november 1938):
[ afbeelding ]

Destijds hadden we klaarblijkelijk zo'n beleid als dat wat "jullie" willen. Om dan te zeggen dat "jullie" daarna wel terug komen om de boel recht te zetten, whatever dat dan moet zijn, komt op me over als bezopen kroegpraat.

Maar goed, dat asielzoekers er zijn is een feit en dat we ze eerst binnen laten en dan vragen stellen is denk ik terecht, zonder dat het nodig is om ze inhumaan te behandelen. Nogal de omgekeerde wereld waarin deze alt-righters lijken leven.
Eea niet echt met elkaar te vergelijken imho.

1) niet alle joden werden geweigerd, alleen degenen die geen middelen van bestaan hadden.
2) niet alleen NL voerde dit beleid.
3) NL zat niet te wachten op grote groepen vluchtelingen, want crisistijd.
4) NL waakte obsessief over haar neutraliteit en wilde dit niet in gevaar brengen door nazi-Dld te ontstemmen.
5) ondanks alles werden in bijv. dorpen aan de grens wel degelijk min of meer illegaal joden toegelaten, die dan onderdoken, op basis van humanitaire overwegingen bij plaatselijke besturen.
6) men wilde oplevend antisemitisme voorkomen.
7) men liet 7.000 vluchtelingen officieel toe (in Westerbork).
8) een assessment van deze politiek van NL moet je wel zien in de tijd, toen men niet wist wat wij nu wel weten. Zelfs na Kristallnacht wrs.
  Moderator donderdag 6 december 2018 @ 13:28:00 #286
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_183565818
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:25 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Heb eerlijk gezegd geen idee wat er in dat verdrag staat. Heb Google geraadpleegd maar dan beland je op ofwel TPO.nl of Joop.nl. Niet bepaald objectieve bronnen waar je veel wijzer van wordt.
ik heb de daadwerkelijke tekst (pdf'je) hier eerder gepost en een paar keer doorgebladerd maar ff geen tijd om het terug te zoeken

staat weinig in wat Nederland niet al doet iig ... volgens mij niets
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_183565841
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:28 schreef sp3c het volgende:

[..]

ik heb het hier eerder gepost en een paar keer doorgebladerd maar ff geen tijd om het terug te zoeken

staat weinig in wat Nederland niet al doet iig ... volgens mij niets
Moet ook bekennen dat ik weinig behoefte heb om dat pact door te bladeren. Daar hebben we landelijke media voor.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  Moderator donderdag 6 december 2018 @ 13:30:56 #288
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_183565879
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:29 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Moet ook bekennen dat ik weinig behoefte heb om dat pact door te bladeren. Daar hebben we landelijke media voor.
ja het hoeft ook niet he :')

maakt mij verder geen reet uit, ik zeg alleen dat het lastig discussieren is met mensen die niet weten wat er in dat ding staat
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_183565900
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:30 schreef sp3c het volgende:

[..]

ja het hoeft ook niet he :')

maakt mij verder geen reet uit, ik zeg alleen dat het lastig discussieren is met mensen die niet weten wat er in dat ding staat
Daarom houd ik mij er verder ook buiten.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  Moderator donderdag 6 december 2018 @ 13:32:27 #290
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_183565910
ja deze tijd had ik mezelf kunnen besparen, ik ga een broodje halen jongons :W
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_183566437
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:25 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Heb eerlijk gezegd geen idee wat er in dat verdrag staat. Heb Google geraadpleegd maar dan beland je op ofwel TPO.nl of Joop.nl. Niet bepaald objectieve bronnen waar je veel wijzer van wordt.
Als je 'even' de 100 vragen bekijkt (of doorleest) die Thierry Baudet in de Tweede Kamer stelde, weet je meteen in hoofdlijnen wat er in dat pact staat. Baudet heeft namelijk bij zowat elk artikel wel een vraag gesteld.
pi_183575653
Ik zie zelf geen probleem om het Pact te ondertekenen. Ten eerste als tweederde van de 196 VN landen het ondertekend treed het pact sowieso in werking.

Ten tweede lees ik niets geks in het pact. Alles wat in het pact staat omschreven bij de 23 doelen en de daarbij behorende beleidsopties ( wat vrijwillige beleidsopties zijn) past Nederland allang toe. Het pact is gebaseerd op 32 reeds bestaande wetten, verdragen, convenanten en andere afspraken.

Ik heb zowel het pact gelezen als de 100 (veel onzinnige) vragen van Baudet en de gegeven antwoorden van M. Harbers. Baudet vraagt naar de bekende weg want als jurist zijnde zou hij moeten weten dat de reeds bestaande wetgeving juridisch bindend is en het pact alleen de wederzijdse samenwerking benadrukt. daarom is het pact niet bindend, dat hoeft namelijk niet. De wetten, verdragen etc waar het pact op gebaseerd is en al reeds vele jaren bestaan zijn dat namelijk wel.

Ook denk ik dat Baudet de termen reguliere migranten, irregulier imgranten, asielzoekers en vluchtelingen niet scherp heeft. Het Global Compact Migration ( GCM of Marrakesh pact) gaat niet over asielzoekers en vluchtelingen. Daar is het Global compact refugees (GCR) voor. Zie ook antwoord 26 van M. Harbers op de vraag van Baudet.

Daarnaast vind ik het gedrag van Baudet politiek onwaardig.
Eerst stelt hij op 23 oktober 100 (!!) Kamervragen, retorisch blijkt na afloop want hij verwacht geen antwoorden. Een Kamervraag kost gemiddeld ¤ 3750,- dus reken maar uit.

Op 15 november gooit FvD een populistisch filmpje de lucht in terwijl er nog geen antwoord op zijn vragen waren. Met notabene beelden van bootvluchtelingen, terwijl het pact daar niet over gaat.. Gewoon puur ter beïnvloeding van het stemvolk...
Op 30 november kwam de brief van M. Harbers en de beantwoording van de 100 Kamervragen.

Dit is puur rechtse retoriek om Kamerzetels te winnen. Anders had hij wel eerst op de antwoorden gewacht. En ondertussen is heel Nederland in rep en roer en berust zijn mening op zijn/haar onderbuikgevoel en denkt nu dat de grens open gaat voor heel Afrika.

[ Bericht 0% gewijzigd door Bloem75 op 06-12-2018 23:43:25 ]
  Moderator donderdag 6 december 2018 @ 23:06:15 #293
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_183575755
dat laatste kun je Nederland ook niet echt kwalijk nemen want echt een genuanceerd beeld is er niet

enkel het beeld dat de tegenstanders schetsen (we gaan allemaal dood!), doodse stilte en het document zelf en niet iedereen heeft zin om dat door te lezen

daar valt voor de zittende regering nog wel wat winst te boeken hoor
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_183575900
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 23:06 schreef sp3c het volgende:
dat laatste kun je Nederland ook niet echt kwalijk nemen want echt een genuanceerd beeld is er niet

enkel het beeld dat de tegenstanders schetsen (we gaan allemaal dood!), doodse stilte en het document zelf en niet iedereen heeft zin om dat door te lezen

daar valt voor de zittende regering nog wel wat winst te boeken hoor
Ik snap dat heel goed. mensen zijn niet geïnformeerd en baseren hun mening op basis wat één of andere flutkrant naar buiten brengt. Maar kamerstukken, dus ook de vraag en antwoorden van Baudet en Harbers staan gewoon openbaar op overheid.nl. Mensen hebben de mogelijkheid om zich van informatie te voorzien. Dat doen ze niet, snap ik, ik heb ook niet alle tijd.....Maar toch blaten ze heel social media vol. En dat is een gevaar voor de democratie. Als je niet de moeite neemt om je juist te informeren doe dan niet mee met het verspreiden van onzin.

persoonlijk moet ik er niet aan denken dat in de toekomst ons land wordt bestuurd door types als Baudet of Wilders.

Wat baudet doet is zeer kwalijk. Blijkbaar is de gemiddelde mens in onze samenleving heel gevoelig voor deze indoctrinatie.

[ Bericht 0% gewijzigd door Bloem75 op 06-12-2018 23:44:27 ]
  vrijdag 7 december 2018 @ 01:09:44 #295
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_183577564
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:25 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Eea niet echt met elkaar te vergelijken imho.

1) niet alle joden werden geweigerd, alleen degenen die geen middelen van bestaan hadden.
2) niet alleen NL voerde dit beleid.
3) NL zat niet te wachten op grote groepen vluchtelingen, want crisistijd.
4) NL waakte obsessief over haar neutraliteit en wilde dit niet in gevaar brengen door nazi-Dld te ontstemmen.
5) ondanks alles werden in bijv. dorpen aan de grens wel degelijk min of meer illegaal joden toegelaten, die dan onderdoken, op basis van humanitaire overwegingen bij plaatselijke besturen.
6) men wilde oplevend antisemitisme voorkomen.
7) men liet 7.000 vluchtelingen officieel toe (in Westerbork).
8) een assessment van deze politiek van NL moet je wel zien in de tijd, toen men niet wist wat wij nu wel weten. Zelfs na Kristallnacht wrs.
Je kunt Nederlands beleid destijds ook moreel fout noemen. Ik bedoel, ik waardeer best deze andere gegevens, maar het is niet voor niets dat we veel dingen beschouwen voor en na de Tweede Wereldoorlog als een compleet nieuwe wereld.
Hoe zou jij er tegenaankijken als nu asielzoekers zonder middelen van bestaan geweigerd worden? Of dat het argument is dat dat inhumane beleid niet uniek is? .. Naja, ga zo maar door.

Hoe dan ook ging het me om de bizarre pijnlijke stellingname van Dutchko, niks anders.
  vrijdag 7 december 2018 @ 07:50:23 #296
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_183578768
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 08:37 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Beetje vreemd om op deze manier WW2 te gebruiken icm asielzoekers en de alt-right fokkies hier ... niet heel vaak belicht, maar vooruit, uit de NY Times uit die tijd (14 november 1938):
[ afbeelding ]

Destijds hadden we klaarblijkelijk zo'n beleid als dat wat "jullie" willen. Om dan te zeggen dat "jullie" daarna wel terug komen om de boel recht te zetten, whatever dat dan moet zijn, komt op me over als bezopen kroegpraat.

Maar goed, dat asielzoekers er zijn is een feit en dat we ze eerst binnen laten en dan vragen stellen is denk ik terecht, zonder dat het nodig is om ze inhumaan te behandelen. Nogal de omgekeerde wereld waarin deze alt-righters lijken leven.
Dank voor dit bericht want dit is dus een duidelijk voorbeeld van Nederlandse Regerings zwakzinnigheid.

Mensen die het WEL nodig hebben weigeren en een potentiele tiran (Hitler) zijn gang laten gaan en nu worden er hordes mensen binnen gelaten die dezelfde gedachtengang hebben als Nazi's en mensen die hulp nodig hebben worden behandeld als parasieten.

Mensen binnen laten die het nodig hebben is geen probleem maar ga nu niet doen of de hele zooi die binnen komt zo zielig is.
  vrijdag 7 december 2018 @ 07:51:50 #297
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_183578775
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:29 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Moet ook bekennen dat ik weinig behoefte heb om dat pact door te bladeren. Daar hebben we landelijke media voor.
En wel willen mee praten enzo... _O-
  vrijdag 7 december 2018 @ 07:56:04 #298
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_183578804
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 december 2018 01:09 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Je kunt Nederlands beleid destijds ook moreel fout noemen. Ik bedoel, ik waardeer best deze andere gegevens, maar het is niet voor niets dat we veel dingen beschouwen voor en na de Tweede Wereldoorlog als een compleet nieuwe wereld.
Hoe zou jij er tegenaankijken als nu asielzoekers zonder middelen van bestaan geweigerd worden? Of dat het argument is dat dat inhumane beleid niet uniek is? .. Naja, ga zo maar door.

Hoe dan ook ging het me om de bizarre pijnlijke stellingname van Dutchko, niks anders.
Wat een kletspraat.
Ge eens goed kijken naar al die gasten die hier naar toe komen. Meer dan 80/90% procent mannen. Waar zijn de vrouwen en kinderen gebleven? Lekker achter gelaten. Daar zijn hele mooie documentaires over. Syrische vrouwen die hun mannen vervloeken omdat het zulke lafaards zijn.
En die haalt Nederland binnen terwijl de sociale lasten zwaarder worden en je geen normaal rijtjeshuis meer kan krijgen laat staan huren... lekker gedaan hoor.... _O-
pi_183579377
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 december 2018 07:51 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

En wel willen mee praten enzo... _O-
quote:
0s.gif Op donderdag 6 december 2018 13:32 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Daarom houd ik mij er verder ook buiten.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_183579508
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 december 2018 07:56 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Wat een kletspraat.
Ge eens goed kijken naar al die gasten die hier naar toe komen. Meer dan 80/90% procent mannen. Waar zijn de vrouwen en kinderen gebleven? Lekker achter gelaten. Daar zijn hele mooie documentaires over. Syrische vrouwen die hun mannen vervloeken omdat het zulke lafaards zijn.
En die haalt Nederland binnen terwijl de sociale lasten zwaarder worden en je geen normaal rijtjeshuis meer kan krijgen laat staan huren... lekker gedaan hoor.... _O-
Dit verdrag gaat niet over vluchtelingen. Daar is het Global compact on refugees voor. En ook dat is een niet bindend pact omdat de oorsprong al in de Universele verklaring van de rechten van de mens ligt en de daarop volgende Verdrag van Geneve in 1951 en het Protocol in 1967. Dus laat de Syrische input maar achterwege.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')