abonnement Unibet Coolblue
pi_183036091
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 02:17 schreef Lyrebird het volgende:

[..]
Toch heeft hij ontegenzeglijk een punt. Wat doet die man van CNN daar? Wat is de baan van die man? Is dat de president terecht wijzen, is dat politiek bedrijven, is dat entertainment, of is dat journalist zijn (en voor lezers die aan een half woord genoeg hebben, wat is de taak van CNN...)?

Als we het over draining the swamp hebben, dan hoort daar de vijfde colonne van de media ook bij. Met de verkiezing van Trump kun je je afvragen of het alt-rechtse "nieuws" van FOX het gevaarlijkste element van die colonne is, maar als ABC, NBC en CNN kwaliteitsnieuws hadden gemaakt in de jaren 80 en 90 in plaats van links-gekleurd infotainment, dan was FOX nooit van de grond gekomen.

Als je als gematigd rechtse stemmer in de zeik wordt gezet door je krantje of door je nieuwsprogramma, dan ga je op zoek naar iets anders.

You reap what you sow, heren en dames journalisten.
Maar dus eerst zeg je dat CNN geen goed nieuws maakt en teveel politiek bedrijft en volgens jou entertainment maakt. Dan zeg je ook dat je als gematigd rechtse stemmer in de zeik wordt gezet door ABC,NBC en CNN en dus uitwijkt naar FOX.

Dat is toch alleen helemaal niet logisch? FOX maakt geen goed nieuws en bedrijft politiek en is min of meer een entertainment kanaal. Oftewel dat is geen reden om FOX wel ok te vinden of erheen te verhuizen, ze voldoen namelijk niet aan de criteria die je net stelt. Daarbij als je gematigd rechts bent lijkt FOX me nou ook niet direct op dezelfde golflengte zitten, die zijn toch echt wel iets sterker dan gematigd rechts zeker als je kijkt hoe zij liberalen belachelijk maken.

Vervolgens geef je de journalistiek de schuld, dat lijkt me een redelijke mening. Alleen waarom je dan niet de rechtse journalistiek hetzelfde verwijt als de linkse snap ik niet. Heb je zelf ook niet het idee dat je deel uitmaakt van het probleem dat journalistiek nooit beter wordt als je zelf ook slechte journalistiek steunt die wat meer in je straatje valt?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')