want ben jij een verzuurd stuk vreten zeg bah.quote:Op zaterdag 3 november 2018 12:06 schreef Sigaartje het volgende:
Geen. Ik vind ze vreselijk. Als er bij een verjaardag altijd weer die altijd en eeuwige goedkope zooi van Multivlaai op tafel komt, bedank ik vriendelijk. Doe eens wat moeite.
Ik neem saucijzenbroodjes mee op mijn verkaardag of ik kook iets hartigs. Dan zie je mensen pas enthousiast worden.
Maar van een stuk droog deeg met jam erop of rijstsmurrie wordt niemand blij.
Ga me nou niet vertellen dat ik een multivlaai benquote:Op zaterdag 3 november 2018 12:07 schreef cherrycoke het volgende:
[..]
want ben jij een verzuurd stuk vreten zeg bah.
Kijk, ik stop moeite in een traktatie. Ik maak sateetjes met pindasaus, of heerlijk balletjes met knoflook. Of shoarmapakketjesquote:Op zaterdag 3 november 2018 12:07 schreef cherrycoke het volgende:
[..]
want ben jij een verzuurd stuk vreten zeg bah.
quote:Op zaterdag 3 november 2018 12:06 schreef Sigaartje het volgende:
Geen. Ik vind ze vreselijk. Als er bij een verjaardag altijd weer die altijd en eeuwige goedkope zooi van Multivlaai op tafel komt, bedank ik vriendelijk. Doe eens wat moeite.
Ik neem saucijzenbroodjes mee op mijn verkaardag of ik kook iets hartigs. Dan zie je mensen pas enthousiast worden.
Maar van een stuk droog deeg met jam erop of rijstsmurrie wordt niemand blij.
Multivlaai draait goed door kale mannen met een bril die geen moeite willen stoppen in ern traktatie en die collega’s opzadelen met calorieën van troep.
Maar wat vind je nou de lekkerste smaak qua vlaai?quote:Op zaterdag 3 november 2018 12:12 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Kijk, ik stop moeite in een traktatie. Ik maak sateetjes met pindasaus, of heerlijk balletjes met knoflook. Of shoarmapakketjes
En het is zo op, terwijl ik veel maak.
Multivlaai blijft altijd liggen.
Ik heb zelfs een keer een lading pizza’s besteld. Mijn collega’s smulden.
Fijn voor mensen die vegetarisch zijn of geen pork eten.quote:Op zaterdag 3 november 2018 12:06 schreef Sigaartje het volgende:
Ik neem saucijzenbroodjes mee op mijn verkaardag
Die komen er bij Sigaartje sws al niet in.quote:Op zaterdag 3 november 2018 12:35 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Fijn voor mensen die vegetarisch zijn of geen pork eten.
Dit.quote:Op zaterdag 3 november 2018 12:17 schreef valentijn101 het volgende:
Verse rijstevlaai. Vooral als ie nog een beetje warm is...hmmmm
Heb je wel eens een echte, verse, limburgse vlaai gegeten?quote:Op zaterdag 3 november 2018 12:39 schreef Marsenal het volgende:
Ik vind vlaaien een goed voorbeeld van een gebrekkige creativiteit en smaakontwikkeling.
Multivlaai als maatstaf nemen _! Terwijl je zelf ook wel snapt dat het smakeloze troep is die niet representatief is, beetje flauw.quote:Op zaterdag 3 november 2018 12:06 schreef Sigaartje het volgende:
Geen. Ik vind ze vreselijk. Als er bij een verjaardag altijd weer die altijd en eeuwige goedkope zooi van Multivlaai op tafel komt, bedank ik vriendelijk. Doe eens wat moeite.
Ik neem saucijzenbroodjes mee op mijn verkaardag of ik kook iets hartigs. Dan zie je mensen pas enthousiast worden.
Maar van een stuk droog deeg met jam erop of rijstsmurrie wordt niemand blij.
Multivlaai draait goed door kale mannen met een bril die geen moeite willen stoppen in ern traktatie en die collega’s opzadelen met calorieën van troep.
Ach, hij vindt alle burgers waarschijnlijk ook niet lekker, want die zitten in zo'n mcdonald's-verpakking, en alle vis is natuurlijk ook vies, want dat zijn van die rechthoeken met paneermeel er omheen.quote:Op zaterdag 3 november 2018 12:58 schreef Chai het volgende:
[..]
Multivlaai als maatstaf nemen _! Terwijl je zelf ook wel snapt dat het smakeloze troep is die niet representatief is, beetje flauw.
Je bent er bekend mee dat er meer leveranciers van vlaai zijn dan multivlaai?quote:Op zaterdag 3 november 2018 12:06 schreef Sigaartje het volgende:
Geen. Ik vind ze vreselijk. Als er bij een verjaardag altijd weer die altijd en eeuwige goedkope zooi van Multivlaai op tafel komt, bedank ik vriendelijk. Doe eens wat moeite.
Ik neem saucijzenbroodjes mee op mijn verkaardag of ik kook iets hartigs. Dan zie je mensen pas enthousiast worden.
Maar van een stuk droog deeg met jam erop of rijstsmurrie wordt niemand blij.
Multivlaai draait goed door kale mannen met een bril die geen moeite willen stoppen in ern traktatie en die collega’s opzadelen met calorieën van troep.
Met sjoemquote:Op zaterdag 3 november 2018 12:56 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Na rijst trouwens kroesjelen.
Ik ook Ben verdorie net terug van de bakker.quote:
Vlaai met krokante bodem is geen vlaai.quote:Op zaterdag 3 november 2018 13:03 schreef uniekhoorn het volgende:
Alleen met krokante bodem, goede banketbakkersroom, verse aardbeien en vers geslagen slagroom. (of is krokante bodem geen vlaai meer?)
quote:
Je mag mijn berichten wel verwijderen hoor. Was een beetje flauw van me...quote:Op zaterdag 3 november 2018 19:37 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Laten we het hebben over wat jullie wél lekker vinden.
Ik heb te weinig vlaaikennis om on topic te reageren
Dat is een taart, lekker, maar geen vlaaiquote:Op zaterdag 3 november 2018 13:03 schreef uniekhoorn het volgende:
Alleen met krokante bodem, goede banketbakkersroom, verse aardbeien en vers geslagen slagroom. (of is krokante bodem geen vlaai meer?)
Fixed. Geen dank. Groeten uit Limburgquote:Op zondag 4 november 2018 09:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Een vlaai van multivlaai is een belediging, maar een goede Limburgse bakkersvlaai is goddelijk
Helaas, dat is een taart. Maar wel een verrekt lekkere!quote:Op zondag 4 november 2018 10:45 schreef Curiosity het volgende:
De Cristoffelvlaai vind ik het lekkerst.
Gelukkig heb ik alleen normale mensen op mijn werkquote:Op zaterdag 3 november 2018 12:35 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Fijn voor mensen die vegetarisch zijn of geen pork eten.
Vergelijk het met coca cola en oké cola. Of Campina slagroom en oké taarttopping.quote:Op vrijdag 30 november 2018 12:11 schreef wolfjeamadeus het volgende:
Doen alsof bakkersvlaai honderd miljoen keer beter is dan multivlaai
Dus een minimaal verschilquote:Op vrijdag 30 november 2018 14:22 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Vergelijk het met coca cola en oké cola. Of Campina slagroom en oké taarttopping.
Jij hebt duidelijk nooit een vlaai gegeten van een goede bakker uit limburgquote:Op vrijdag 30 november 2018 12:11 schreef wolfjeamadeus het volgende:
Doen alsof bakkersvlaai honderd miljoen keer beter is dan multivlaai
Natuurlijk wel. En net zoals alle dingen bij een banketbakker beter smaken dan van een fabrieksmatig proces, geldt dat ook voor vlaai. Maar dat het één rechtsreeks uit de hemel komt, en het andere een uitwerpselen van een helhond is, is complete onzin. Multivlaai is gewoon prima, banketbakker is over het algemeen super.quote:Op vrijdag 30 november 2018 19:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jij hebt duidelijk nooit een vlaai gegeten van een goede bakker uit limburg
Multivlaai heeft geen vlaaien, die hebben fabriekstaarten op een vlaaibodem.quote:Op vrijdag 30 november 2018 19:28 schreef wolfjeamadeus het volgende:
[..]
Natuurlijk wel. En net zoals alle dingen bij een banketbakker beter smaken dan van een fabrieksmatig proces, geldt dat ook voor vlaai. Maar dat het één rechtsreeks uit de hemel komt, en het andere een uitwerpselen van een helhond is, is complete onzin. Multivlaai is gewoon prima, banketbakker is over het algemeen super.
En die statement is dus gewoon pure onzin.quote:Op vrijdag 30 november 2018 19:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Multivlaai heeft geen vlaaien, die hebben fabriekstaarten op een vlaaibodem.
Dit, de rest vind Ik ondanks dat ik een echte Limburger ben niet te vreten.quote:Op zaterdag 3 november 2018 12:15 schreef FlippingCoin het volgende:
Ben normaal niet zo gek op vlaai maar puddingkruimel is daar wel de uitzondering op.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |