abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 14 november 2018 @ 19:55:57 #101
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_183149617
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 07:16 schreef Adnap het volgende:
Beste moeder en vaders van 1 jarigen....
Voor een kadootje van een tweeling werd ik gevraagd om 2 niet lekkende anti lek bekers te verzorgen.
Maar welke zijn nu echt anti lek?
Los van dat alles lekt als je het op de grond gooit: wat bedoel je precies? Rietjesbeker, of een gewone drinkbeker zoals de miracle cup? Die laatste vind ik fijn, maar niet zaligmakend - zie eerste zin.

LDG, fijn dat het zo goed is gegaan! Op naar een oorontstekingsvrije winter.

Franny, ik wacht met smart op je bericht dat Ijsje opeens is gaan lopen. Jacob doet ook nog 0 aanstalten. En mooi verhaal over de doppen van de stiften.

Nolita, hoe is het met je zieke?
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_183153377
Thnx voor het vragen lemijn. Ze is nog steeds niet helemaal fit. Eten is nog lang niet wat het was, maar gelukkig wel weer de goede kant op.

Waar ik mee zit is dat ze sowieso nooit echt ritme heeft gehad maar we nu dus ook in de avonden terug bij af zijn. :'( Net een uur bezig geweest en kon uit de kamer komen, even boven gebleven maar moest beneden nog in orde maken voor ik naar bed kon. Bij de eerste tree stond ze weer krijsend rechtop.
Nu vind ik mezelf heel stom want ben dus naar beneden gegaan om op te ruimen en zit nu mezelf op te vreten op de bank. Vriend heeft manflu en ligt boven in bed. Ben even klaar na om 18:30 thuiskomen dat ze krijst om de borst, ik om 19:00 eens kan koken en haar sinds 20:00 in slaap probeer te krijgen. En dat allemaal terwijl vriend een vrije dag had.
Vertelt ie trots de handdoekenwas te hebben gedaan, staat het dopje wasmiddel nog op de machine en alle handdoeken hangen nog in de keuken :X
Edit: inmiddels zit ik met dochter op de bank, me afvragend wat te doen...

Wat een mooierd is Jacob O+

Ldg wat fijn dat de buisjes plaatsen is meegevallen! Hopelijk is het de oplossing!

Flav ik denk dat N nu ook ongeveer zo kijkt :')

Franny klinkt naar zeg dat kiezenleed met bloed. Hopelijk zijn ze snel door!

[ Bericht 2% gewijzigd door Nolita op 14-11-2018 21:52:27 ]
pi_183156632
Wat een rotavond Nolita. Hopelijk ligt ze nu te slapen en is morgen een betere dag!

Lemijn, Jacob loopt al wel achter de kar toch? Dan moet hij alleen nog even doorkrijgen dat lopen veel sneller/makkelijker gaat dan kruipen. Em loopt tegenwoordig vrijwel alles, Lala gaat na drie voorzichtige stappen over op kruipen. Ik heb overigens deze fase met peuter natuurlijk al eens gehad maar de tweede keer is net zo leuk. Dat gewaggel O+

Sowieso verbaast het verschil tussen ze me toch elke keer weer. Lala kan heel geconcentreerd met de vormenstoof spelen en vindt de bal geweldig (ultieme is dat de bal in de 2e vormenstoof past als je de zijkant eraf haalt :') ). Em brabbelt daarentegen tegen alles en iedereen, waggelt continu achter me aan en vindt alleen spelen moeilijk. Ze is veel enthousiaster in haar emoties ook (veel schaterlachen maar ook drama maken om niks). Het is dat ze qua uiterlijk zo op elkaar lijken, maar qua persoonlijkheid zijn het echt twee totaal verschillende kinderen.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_183158314
Wat leuk om te zien dan ze zo verschillend zijn kwa persoonlijkheid FF! Lijkt een van hen daarin op peuter? Of is dat weer een 3de persoonlijkheid?

Lopen probeert ze hier ook steeds langere stukjes los, maar kruipen heeft nog de overhand op dit moment. Dat lopen is idd leuk om te zien O+

Ze ging hier om 22:45 KO na een voeding en toen kon ik haar zo in eigen bed leggen en sliep ze tot 6:30. Niet mijn voorkeur, maar blijkbaar het enige dat gister werkte en we hebben dus wel oké geslapen gelukkig.
  donderdag 15 november 2018 @ 07:17:31 #105
386633 Adnap
I love Life !
pi_183158427
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 19:55 schreef Lemijn het volgende:

[..]

Los van dat alles lekt als je het op de grond gooit: wat bedoel je precies? Rietjesbeker, of een gewone drinkbeker zoals de miracle cup? Die laatste vind ik fijn, maar niet zaligmakend - zie eerste zin.

Tuitbeker oid geen rietjesbeker. Ik ga die miraclecup eens bekijken. Thx.
I live life, i love life
Op Youtube dagelijks vlogs en kookvideo's bij Vraag 't Suus
pi_183159201
Bah, zulke avonden zijn geen feest, Nolita.
Hier gisteravond ook lang drama, maar vanwege 4 kiezen op komst uiteindelijk maar een zetpil en klein flesje gegeven en toen sliep hij tot 7.15.

FF, dat lijkt me zo boeiend om te zien, die verschillen! O+

Mijm loopt tegenwoordig eigenlijk alles, zo leuk om te zien. Hij zingt ook de hele dag, Nijntje en de ‘hihihihahaha’ van twee beren. Echt zo genieten dit kind (las ie goed slaapt dan :+ )
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  donderdag 15 november 2018 @ 09:50:16 #107
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_183159634
Ik ga vanavond ook paracetamol proberen denk ik. Ze slaapt al 4 dagen slecht, maar afgelopen nacht sliep ze uiteindelijk wel, maar riep ze elk half uur 'nee! Au! Au!' (half) slapend. Geen idee waar ze pijn heeft, ze is wel ineens erg verkouden, dus wellicht d'r oortjes? Kiezen verwacht ik nog niet, ze hoeft alleen de laatste 4 nog maar die zitten rond 2 jaar pas dacht ik? Maar ze kan natuurlijk wel vroeg zijn. Toch eens kijken..
En vanavond eens proberen of paracetamol verschil maakt.

Wel fijn dat de rest van de nacht goed ging, Nolita. Maar zwaar is dat he, na een lange dag als je zelf eigenlijk ook gewoon even rustig wilt zitten. Ik vind het vooral zwaar omdat je niet weet wanneer het stopt.
Als ze van te voren nu even zegt 'om 22.45u ga ik KO en slaap dan door tot 06.30u', dan is het wat makkelijker te dragen }:|

Ik vind dat altijd wel tof om te zien, FF. Dat 2 kindjes die zo op elkaar lijken dan zulke verschillende karakters hebben. Ze zijn echt hun eigen persoontje en geen kopietjes van elkaar :)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_183160165
Hier zijn we ineens over van kruipen naar lopen. Gisteren deden we een rondje dierentuin en van de anderhalf uur heeft ie n dik uur zelf gewaggeld, met af en toe n paar minuutjes buggy pauze. O+ hij wordt zo groot.

Nu zitten we weer thuis, gisterenmiddag ineens koorts en nu moeten we van de kno iedere twee uur tempen ivm hersenvliesontsteking risico -O- gelukkig is ie wel redelijk vrolijk tussendoor
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  donderdag 15 november 2018 @ 11:29:53 #109
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_183161141
Oh bah, Ldg dat is niet erg tof. Heeft hij nog steeds koorts?
Wat ging dat plaatsen van de buisjes snel zeg!

Knap van het zelf lopen ook, een uur is een flinke wandeling!
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_183161393
Knap van alle pas lopers O+

Hou hem maar goed in de gaten LDG ;(
Arme kapitein.

Wij zijn vanmorgen naar een krijspaleis geweest met V. In het begin vond hij het wel Oke en heeft even gekropen en gelachen totdat papa hem in de ballenbak had gezet :')
Hij wilde niet meer van onze schouder af en begon te gillen als we hem wilde neerzetten.
Over een maandje ofzo maar weer eens proberen haha.
pi_183162409
Oh bah LDG, hou m maar goed in de gaten.

Ik haalde net een kind uit bed met een gezwollen gezicht. Ook nog een gekke plek op zijn bil/been, dus vanmiddag even langs de huisarts.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_183163730
Ach bah, LDG, dat is vervelend! Hoe gaat het nu met de kapitein?

Nolita, fijn dat je nacht toch nog best ok was.
Sylver, ook al van die slechte nachten :*
LeSage, dat is schrikken een opgezwollen gezicht. Hopelijk valt het allemaal mee!

Dat lopen is inderdaad even doorkrijgen hoe het werkt. Simon liep in het begin wel los, maar als ie meters wilde maken ging ie toch weer kruipen, want sneller. Nu loopt ie bijna alleen nog maar en nu gaat ie ook staan en lopen als ie meters wil maken. Kruipen doet ie af en toe nog tijdens het spelen. Alleen het voetje van zijn ene been blijft heel erg naar buiten staan met lopen. Geen idee of dat kwaad kan of dat het wat tijd nodig heeft (hij loopt nu zo'n 4-5 weken echt goed los, in totaal zo'n 2 maanden).
pi_183164304
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 12:50 schreef LeSage het volgende:
Oh bah LDG, hou m maar goed in de gaten.

Ik haalde net een kind uit bed met een gezwollen gezicht. Ook nog een gekke plek op zijn bil/been, dus vanmiddag even langs de huisarts.
Weet je wat t is :?

[ Bericht 7% gewijzigd door littledrummergirl op 15-11-2018 15:09:12 ]
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_183164367
Nog niet, 15.40 pas een afspraak.

Hoe gaat het met de kapitein?

(Even geheel off-topic, drum je ook echt? Ik zit in een slagwerkgroep, vanavond generale en komende 2 dagen staan we in het theater O+ Slagwerkende vrouwen vind ik tof!)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_183164760
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 14:51 schreef LeSage het volgende:
Nog niet, 15.40 pas een afspraak.

Hoe gaat het met de kapitein?

(Even geheel off-topic, drum je ook echt? Ik zit in een slagwerkgroep, vanavond generale en komende 2 dagen staan we in het theater O+ Slagwerkende vrouwen vind ik tof!)
Spannend, wordt t niet erger in de tussentijd?

Kapteintje, hangt, huilt en diaree't. Dat laatste vind ik wel "fijn" grote kans dat t gewoon n griepje is :P

En wbt slagwerken, dat doe ik al jaren niet meer. Heb tien jaar in n fanfare gespeeld, maar toen ik ging studeren ben ik gestopt. Heb daarna nog n paar dingen geprobeerd (sambaband, taiko) maar niet echt iets gevonden wat ik tof vind en wat niet vreselijk repetatief is _O-. Maar een fanfare oid wil ik ook niet meer. Als je toevallig wat leuks kent in Rotterdam of omgeving ;)..
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_183165031
Haha, in deze situatie snap ik je blijdschap!

Omgeving Eindhoven zit ik, dus niet echt je regio. Wij hebben dus een hele jonge groep (ik ben een van de oudere met mijn 30 jaar) en de dirigent is ook 34. Echt heel tof. Hij arrangeert alles zelf, dus geen saaie nummers, maar echt vette muziek (komend jaar Psycho van Muse, op dit moment Bat out of hell van Meatloaf O+ ).
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_183167404
Wij sluiten aan bij de ziekenboeg. Manneke heeft zeer waarschijnlijk de 6e ziekte te pakken.

Wat zei de huisarts LeSage?
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_183167803
Kus voor Dirk :*

Mijm heeft een virus of een allergische reactie of toch reactie op kiezenleed. De huisarts kon er niet echt iets van maken, maar ernstig leek het niet. Zakt gelukkig ook wel weg nu.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  vrijdag 16 november 2018 @ 06:42:19 #119
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_183177701
Beterschap Nolita! Heeft hij hoge koorts?

Dat lijkt me ook gek om 'm zo uit bed te halen, LeSage. Gelukkig dat het weer wegtrekt, is het nu helemaal weg?

Ik heb Ella aan een nachtvoeding geholpen. Ze heeft al 9 maanden geen nachtvoedingen meer :|W
Paar nachten geleden waren we voor de 3e nacht op een rij wakker. Ze had slecht gegeten en na 2 uur wakker zijn stelde ik een flesje voor. Dat wilde ze wel. De volgende dag weer wakker en na een uur vroeg ze zelf om een flesje.
Afgelopen nacht vroeg ze direct om 1u om een flesje en sliep vervolgens door tot 06.00u.

Ik weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden. Met bijna 20 maanden nog beginnen met nachtvoedingen lijkt me erg onhandig. Maar slaap was ook wel weer erg fijn!
Maar even kijken waar het schip strandt..
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_183178177
Beterschap voor alle zieken.
Sylver, als dat flesje zorgt voor doorslapen, so be it. Kennelijk is het even nodig nu. IJsje wordt ook nog iedere nacht twee (soms 1) keer wakker. Ik zal zooo blij zijn als hij eens echt ging doorslapen..

Maar van de week had hij weer een kwijl met bloedvlek in bed en hij zit vaak met z'n handje in z'n mond en begint soms zomaar te huilen bij het eten. De tanden en kiezen van hem hebben besloten allemaal in een paar maanden tijd door te komen. Dat helpt natuurlijk ook niet bij het doorslapen.

Lemijn, ik houd je op de hoogte. Vooralsnog wil deze jongen die al bijna in broekmaat 92 zit het liefst op z'n knieën de wereld ontdekken. :') .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  vrijdag 16 november 2018 @ 13:11:19 #121
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_183182735
Wij zijn vanmorgen bij de huisarts geweest omdat Muppet een extreem moeilijke stoelgang heeft. Ze gaf twee opties: of medicatie tegen obstipatie, of een korte tijd lactosevrij eten (om een intolerantie op te sporen/uit te sluiten). Ze krijgt alleen nog opvolgmelk en ik kan nergens echt wijs worden van een lactosevrije variant. Iemand hier tips/ervaring?
pi_183183340
Beterschap voor alle zieken! :*
Kroketje spuugde me gisteravond onder maar leek verder wel oke te zijn. De opvang heeft nog niet gebeld dus het zal wel goed gaan :+

In 92 al ja Franny? :o Wat een groterd!

Wij waren in de speeltuin woensdag en ze vond het hilarisch om kiekeboe te spelen door de gaten van het klimtoestel O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 10% gewijzigd door Fazz op 17-11-2018 22:25:28 ]
pi_183187710
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 09:50 schreef Sylver_ het volgende:
Ik ga vanavond ook paracetamol proberen denk ik. Ze slaapt al 4 dagen slecht, maar afgelopen nacht sliep ze uiteindelijk wel, maar riep ze elk half uur 'nee! Au! Au!' (half) slapend. Geen idee waar ze pijn heeft, ze is wel ineens erg verkouden, dus wellicht d'r oortjes? Kiezen verwacht ik nog niet, ze hoeft alleen de laatste 4 nog maar die zitten rond 2 jaar pas dacht ik? Maar ze kan natuurlijk wel vroeg zijn. Toch eens kijken..
En vanavond eens proberen of paracetamol verschil maakt.

Wel fijn dat de rest van de nacht goed ging, Nolita. Maar zwaar is dat he, na een lange dag als je zelf eigenlijk ook gewoon even rustig wilt zitten. Ik vind het vooral zwaar omdat je niet weet wanneer het stopt.
Als ze van te voren nu even zegt 'om 22.45u ga ik KO en slaap dan door tot 06.30u', dan is het wat makkelijker te dragen }:|
Precies dat idd.
Maakte de paracetamol verschil?
En hier dus ook nog 9 vd 10x een nachtvoeding. Ben er ook wel klaar mee maarja ben nog altijd aan het hopen dat ze zelf ermee stopt.

Ldg wat knap dat kapitein al zoveel kan lopen! Hoe gaat het met hem en de koorts?

Nanuke, beterschap voor dirk!

Lesage hoe is het met mijm?

Fazz kiekeboe spelen is zo geweldig, heerlijk hoe ze ervan kunnen schateren. O+
pi_183188861
De kapitein stond net fanatiek de tv te aaien omdat er hondjes op waren _O- O+

Verder nog altijd af een aan koorts een loopoor (kan voorkomen na buisjes) huilerig, en wat last van zn evenwicht :{ we slapen al drie nachten amper omdat ie ook bij ons op de kamer niet lang wil/kan liggen.. Maandag maar weer even de KNO contacten als dit zo blijft }:|

[ Bericht 0% gewijzigd door littledrummergirl op 17-11-2018 09:13:19 ]
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_183191936
Nanuke, beterschap voor Dirk!

LDG, ach gossie, voor de kapitein ook beterschap! Maar dat aaien van de tv _O- _O- _O-

Stroopwafel, geen ervaring, hopelijk is het snel opgelost!

Fazz, wat een mooi meisje!

Sylver, ik zou ook gewoon die nachtfles doen. Slaap is zo belangrijk.
Hier ook nog steeds nachtvoedingen, ik wilde er ook wel vanaf (vooral vanwege aanleren slechte gewoonte om met borst in slaap te vallen), maar inmiddels heb ik me erbij neergelegd en vind ik het wel een makkelijke oplossing die voor alle partijen het snelst weer tot slaap leidt. Ooit gaat het goed komen.

Vanochtend zijn we met Simon naar de dierentuin geweest, hij vanwege de kou en zijn Lidl skipak O+ We hadden de wandelwagen thuis gelaten, hij heeft bijna 2 uur zelf rondgelopen (af een toe hebben we hem getild) O+ O+ Hij vindt dat lopen echt zo leuk en dan vooral zelf bepalen waar ie naar toe loopt :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')