abonnement Unibet Coolblue
pi_182890956
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2018 20:29 schreef kapiteintje het volgende:
Typisch Gio interview weer. We staan derde dus er is niks aan de hand en de kritiek is niet terecht.
Hij bekijkt het echt per wedstrijd valt me ook al op vaak idd. Dat is in een situatie dat het staat en rustig doordraait niet zo'n ramp, maar omdat het nu niet goed gaat wordt het opportunisme. Na die rampweek na de competitiestart en tegen Trencin thuis het nalaten en hetom er met 7-1, 8-1 was ie ook 'tevreden'.

Na zo'n uitslag als vandaag mag je natuurlijk ze wel een complimentje geven voor vandaag, maar ga niet doen alsof het in het algemeen niet slecht gaat. Geen Europa, toch 10 punten achter op PSV, overklast door Ajax en het geluk hebben dat Utrecht, Vitesse EN AZ allemaal tegelijkertijd tegen vallen, anders was het een 6e plek geweest en moest je zelfs voor play-offs keihard werken.

Wellicht komt het ook omdat ie als trainer bij een crisis, zelfs na die crisis helemaal in het begin, altijd weer een ommekeer-moment meemaakte ofzo, Zelfs nog een beker pakte ofzo. Maar dat was meer damage control dan dat het uiteindelijk goed kwam, dus elke wees dat eens een ker voor. Zondag winnen, dan had je positief kunnen zijn, want dan bleek de afstand met met Ajax en PSV toch iets minder groot,, bleken zij ook te kloppen en deed je op dat moment weer opeens weer een beetje mee om de titel. Maar dat was niet zo, en vandaag startte de damage control voor dit seizoen, nu al.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')