abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 2 november 2018 @ 09:32:38 #151
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182892907
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 november 2018 09:26 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

Ja, hoe die van jou slaapt is ongelofelijk. Maar, dat past toch niet in de dag? Hoe laat is het bedrijf dan s'avonds?

Hier nu ook 1.5 uur. Met een beetje hulp van de borst zodat we tussen 2 dutjes even op bezoek kunnen gaan ergens. Daarna zien we wel!
Alles past :P

Ligt er maar net aan welke tijd hij wakker is in de ochtend en dan ga ik rekenen.
Vanavond slaapt hij denk ik tussen 8 en 9.

Maar ik probeer hem niet met een fles in slaap te laten vallen.
Ik wil met 8 maanden over op de 2-3-3-3 en daarna 2-3-4 (een van de regels is dan niet met melk in slaap laten vallen, omdat hij dan schijnbaar moe genoeg is om het zelf te kunnen).
pi_182893408
Zo'n ochtend. }:| Sinds 6 uur alleen met peuter en baby. Peuter gevoederd, baby meerdere keren gevoed, episch kakjepakje verschoond, was aangezet, gebaald van onvoldoende verstopte sinterklaascadeaus die peuter dus gevonden had, schone was opgeruimd... En net eindelijk tijd voor mijn eigen ontbijt.

Maar de zon schijnt dus ik ga er vanuit dat het nu gewoon alleen nog maar beter kan worden. :P
pi_182893551
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 08:17 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Hoe een baby overdag slaapt is alles bepalend voor de nacht, dus dat zal vanzelf komen.
Laatst gelezen in een artikel over slapen & baby's.

Na hoeveel minuten leg je hem in bed? 90 of 120?
Hoe bedoel je? Dag en nacht? :)
  vrijdag 2 november 2018 @ 10:20:56 #154
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182893762
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 november 2018 10:09 schreef vencodark het volgende:

[..]

Hoe bedoel je? Dag en nacht? :)
Een baby die weinig of onregelmatig dut overdag, zal snachts slecht slapen & sowieso niet aan èèn stuk (10 a 11 uur moet haalbaar zijn).

Stond iig in het artikel (zal het vanmiddag eens zoeken).
Kwam neer op het feit dat hoe meer ze overdag slapen hoe beter voor de nacht.
pi_182894034
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2018 19:21 schreef Takkie88 het volgende:
beetje jammer dat ze in een maxicosi hangend in een schommel-iets zat. Heb bij de intake aangegeven dat ik haar zo min mogelijk in een maxicosi, wipstoel etc wil hebben. Bij ophalen heb ik er niets over gezegd, wilde niet gelijk gaan zeuren. Wat denken jullie; even aanzien of toch de volgende keer nogmaals aangeven dat ik haar daar liever niet in wil hebben?
Jeej, een Takkieüpdate! Succes alvast met je eerste volle werkdag. :)
En ik zou er juist absoluut meteen wat van zeggen! Je hebt het niet voor niks aangegeven en kinderfysiotherapeuten zijn er helder over: maxicosi's zijn om je kind veilig van a naar b te verplaatsen, ze zijn niet geschikt als reguliere slaap/hangplek voor een baby!
Let me see you stripped down to the bone
pi_182894075
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 08:07 schreef Jagärtrut het volgende:
Mijn nooit niet slapen baby is zonder binnen drie minuten in z'n eigen bedje in slaap gevallen...
*O*
Op naar goeie nachten! :*

Günther sliep vannacht van 20:30 tot 07:00 ^O^
Hij heeft volgens mij wel twee keer bij me gedronken, maar daar ben ik zelf nauwelijks wakker van geworden, dus telt niet :7
Let me see you stripped down to the bone
pi_182894899
jagar *O*

quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 08:02 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Bij ons wel in het begin, maar inmiddels is ligt hij in de gewone slaapzak van de puckababy en dat is volgens mij niet heel veel anders dan een 'normale'. Ik vind de stof en verschillende lagen wel fijn en de buikband is inmiddels weg (ging ook echt te makkelijk :D dat afbouwen).
Owja dat kan natuurlijk ook. L zijn kamer is al te koud voor de puckababy, hij ligt in een lekkere dikke winterslaapzak met mouwen.
Afbouwen vanaf de pacco inbakerdoek moest hier versneld om de hitte en daarna de puckababy snel afbouwen ivm rollen. Gaat normaal ook wel goed, L slaapt snachts prima als er geen tandjes of andere ongemakken zijn.

Ik wacht nog even met het oefenen zelf in slaap te vallen totdat de tandjesgedoe over is. Gisteren een goede nacht. Vannacht een nacht met weinig, heel weinig slaap. Ik stapte pas in bed toen man zijn wekker ging en kon toen 2 uur slapen... c_/ c_/ c_/
Trucjes als voorhoofd over het neusje aaien werkt hier helaas niet. Het probleem is hier vooral dat hij zich op zijn buik draait en niet op zijn buik in slaap kan vallen. Hij weet prima hoe hij terug op zijn rug moet rollen maar schijnbaar niet als het op slapen aan komt. In de maxicosi, kinderwagen of op schoot slaapt hij prima zelf. Het is dus niet dat hij perse de borst nodig heeft om in slaap te vallen. Ik denk dat ik hem dan het beste steeds stug terug op zijn rug moet leggen of tegenhouden dat hij niet omrolt?
pi_182898285
Elleska, ligt hij bij jullie of in zijn eigen kamer? Want als jullie samen slapen, zou ik hem lekker naast je leggen en dan inderdaad een hand op hem leggen waardoor je voorkomt dat hij naar zijn buik draait. Hopelijk vannacht beter.

Mini, fijn van de goede nacht.

Takkie, aangeven hoor als je dat niet wilt! Je laat er geen boodschappenpakket achter maar je dierbaarste bezit. Succes maandag!

Luna, klonk als mijn middag van gisteren. En toen ik in het kader van “gezellige activiteit met peuter op regenachtige middag” twee rauwe eieren van de grond kon schoonvegen ipv er idyllisch een cake mee te bakken, was ik er klaar mee. Hopelijk een betere middag voor jou!

Ik las over slechte nachten, riep er iemand koffie? c_/

Hier ook al een paar nachten op rij wat onrust bij Mars. Hulde aan de cosleeper!
Zit er bij 6,5 maand een sprong? Nou ja, mocht dat niet zo zijn volgens de geleerden, dan bij dezen. Hij gaat ook zo hard. Wil zitten en wil vooruit komen als hij op de grond ligt. O+
Oh en jongens, die interactie tussen mijn twee kinderen. Echt. Te. Gaaf. O+
Twix is zo lief en leuk voor Mars en Mars schatert bij alles wat zijn broer doet/zegt/laat zien.
Het is toch een feestje als je mama van die twee mag zijn O+ . Wat een geluk!
pi_182898523
Toch nog de helft vergeten zie ik. Ik las nog over de slechte nacht van PKM en dat het overdag slapen bij baby Jagar wat beter gaat.

Beterschap voor M, Olivia!

En er werd nog door zusjevan gevraagd naar buikpijn-poep-tips. Hier geen tips. Behalve de standaard dingen als masseren, fietsen met benen en zulks.
Mars blijft een moeizame poeper, ondanks vloeibare borstvoedingspoep. Nu hij wat groente eet, is het soms iets vaster maar lijkt hij wel wat makkelijker en vaker te poepen. Voor mijn gevoel is dat tegenstrijdig maar goed, hij kan het maar kwijt zijn.
Sowieso is poep hier een hot item momenteel. Peuter wil soms oefenen op pot/toilet maar poept een keer of 3/4/5 per dag en laat veel windjes gevolgd door de gevleugelde uitspraak: beter een scheetje voor iedereen dan buikpijn voor mij alleen.
pi_182898944
Dank je, Malteser! Het gaat vandaag gelukkig best goed met M :)
En die uitspraak van Twix ga ik onthouden :D
pi_182899135
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 14:15 schreef Malteser het volgende:
Elleska, ligt hij bij jullie of in zijn eigen kamer? Want als jullie samen slapen, zou ik hem lekker naast je leggen en dan inderdaad een hand op hem leggen waardoor je voorkomt dat hij naar zijn buik draait. Hopelijk vannacht beter.
meestal eigen kamer maar de cosleeper staat er nog wel dus dat kunnen we proberen. moeten we denk ik ff een uitvalbeschermer plaatsen want vanmorgen had ik hem ook meegenomen naar de cosleeper en toen ik even mijn ogen dicht lag hij al in ons bed en was op weg naar de rand. er zit geen rust in die kont.

op zijn kamer kan ik naast het bedje zitten maar dat lijkt me snachts geen succes dus dan is de cosleeper een beter idee.
pi_182899187
Twix en Mars samen klinkt altijd als genieten. O+

Een goeie nacht voor Mini! *O*

Luna zulke ochtenden moet je er niet te veel van hebben. :*

Jagar wat fijn dat het beter gaat met slapen. Vindt je hem nou ook wat leuker ondertussen? Of heeft het nog tijd nodig? :)

Ik las laatst ook over PMS bij Rena. Hopelijk zit je snel weer beter in je vel. :* Zorg je goed voor jezelf en ga je eventueel weer in gesprek met vertrouwenspersoon op je werk als het nodig is?

Wij hadden bezoek van vrienden met twee kindjes. Banaan vond het even spannend, niet gek na zijn half uur dut maar toen het ijs eenmaal gebroken was, vond hij het mooi. Helaas moesten ze vroeg naar huis omdat de jongste ook nog een dut nodig heeft.

Daarna voor het eerst naar het krijspaleis. Knap, hoe de tijd daar voorbij leek te kruipen. Banaan had het gelukkig heerlijk naar zijn zin. :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_182899503
Hoe lang kunnen kinderen met een shirt doen gemiddeld?

Wil een voetbalshirt kopen voor mijn neefje, maar hoop dat hij er toch wel een half jaar in kan lopen.
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_182899654
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 15:10 schreef Aiciu het volgende:
Hoe lang kunnen kinderen met een shirt doen gemiddeld?

Wil een voetbalshirt kopen voor mijn neefje, maar hoop dat hij er toch wel een half jaar in kan lopen.
Dat ligt nogal aan de leeftijd. En dan groeit ieder kind ook nog op eigen tempo. Maar voor een baby zou ik een half jaar zeker niet verwachten, die groeien doorgaans beduidend sneller.
pi_182899660
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 november 2018 15:17 schreef lunapuella het volgende:

[..]

Dat ligt nogal aan de leeftijd. En dan groeit ieder kind ook nog op eigen tempo. Maar voor een baby zou ik een half jaar zeker niet verwachten, die groeien doorgaans beduidend sneller.
Hij wordt in januari 1
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_182901104
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 15:17 schreef Aiciu het volgende:

[..]

Hij wordt in januari 1
Mijn dochter is van december en gaat nu naar maat 80 om je een beeld te geven, maar het ligt ook aan de bouw van het kindje. Als je zegt ik wil dat hij het langer aan kan zou je maat 86 kunnen geven?
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182901143
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 november 2018 16:27 schreef rena het volgende:

[..]

Mijn dochter is van december en gaat nu naar maat 80 om je een beeld te geven, maar het ligt ook aan de bouw van het kindje. Als je zegt ik wil dat hij het langer aan kan zou je maat 86 kunnen geven?
Volgens mijn schoonzus gaat hij naar 74. Maar die paar tientjes maken op zich weinig uit.
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_182901198
Bedankt voor de lieve woorden allemaal, ik had gisteren echt even een wat donkerdere dag en vandaag gaat het gelukkig alweer een stukje beter. Ik probeer een beetje de rust in mijn hoofd te bewaren maar is soms lastig, ik merk wel dat C makkelijker is als ik relaxter blijf, ze voelt veel aan geloof ik :o Morgenavond gaat C uit logeren omdat wij een familie etentje hebben, hoop dat ik zondagochtend een beetje uit kan slapen, zal waarschijnlijk weer om half 7 wakker zijn :+ PKM, is nog wel een goede tip, alleen op het werk hebben wij zoiets niet (klein bedrijf) dus dan zou ik de praktjjkondersteuner van de HA bellen denk ik.

Las wel positieve berichten van Jagar, wat fijn zeg *O* Hopelijk zet dit door naar betere dutjes en nachten :)

Banaan in het krijspaleis :D O+

Takkie, ik zou het altijd bespreken zoiets, maxicosi is echt alleen voor vervoer!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  vrijdag 2 november 2018 @ 17:04:35 #169
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182901770
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 16:29 schreef Aiciu het volgende:

[..]

Volgens mijn schoonzus gaat hij naar 74. Maar die paar tientjes maken op zich weinig uit.
Oh dan is hij best klein.
Zegt niet veel over de groei :P maar toch.
Ik zou gewoon een 74 a 80 kopen, maar een halfjaar zal hij er niet mee doen.
Eerder 2/3 maanden?
pi_182902028
Mijn meisje ging net uit zichzelf zitten :o Tot haar eigen grote schrik :D ;( Nu is ze weer even mama plakbaby O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182904144
Wat goed van C! *O*

Banaan! O+ Hier was de ballenbak ook favoriet laatst.

Ik zou er ook wat van zeggen Takkie :Y

Fijn dat het wat beter gaat vandaag Rena! Oh en uitzicht op uitslapen! O+

Ik zag nog goeie stats van welpje en Mars deze week *O*

Casper en een ander babymeisje moesten gisteren slapen op het kdv, toen gingen ze zo met elkaar keten dat ze uit elkaar zijn gehaald _O-
pi_182904308
*O* voor de zit-update van C. En *O* voor het langzaamaan beter gaan slapen van O van Jagar.

Hopelijk heeft iedereen met slechte nachten van het weekend de mogelijkheid om nieuwe energie op te doen.

Jullie hebben helemaal gelijk, ik ga het maandag op het kdv gelijk nogmaals aangeven. Stom dat ik het niet gelijk gedaan heb. In m’n werk ben ik er tegen iedereen altijd zo duidelijk over en dan bij m’n eigen kind ineens niet.

Vandaag naar de diergaarde geweest grote neef van 5 jaar was ook mee. Zo schattig hoe hij bij elk verblijf de dieren aan ging wijzen voor Sofie O+. En trots de kinderwagen duwen. Hij was alleen wel teleurgesteld dat Sofie ging liggen slapen, want nu miste ze de helft :s)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 10% gewijzigd door Takkie88 op 02-11-2018 20:07:30 (Foto toegevoegd ) ]
pi_182905329
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 17:17 schreef rena het volgende:
Mijn meisje ging net uit zichzelf zitten :o Tot haar eigen grote schrik :D ;( Nu is ze weer even mama plakbaby O+
Awhhhh! Wat goed van C! O+
Protège moi de mes désirs.
pi_182905367
Even een dikke vette egopost, omdat ik zo trots ben op dit snoetje.

Wanneer je vergeet dat er brood aan je lip hangt. 🥰
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Protège moi de mes désirs.
pi_182905430
_O- wat is U toch een knap jochie! O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')