Ik maak de porties ook al groter maar blijf nog steeds het probleem houden.quote:Op vrijdag 26 oktober 2018 22:52 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
daar heb ik dan weer geen last van.
Heb juist het omgedraaide probleem, ik ga altijd net iets te grote porties maken zodat ik nog wat voor mezelf heb
Constante kwaliteitscontrole is zeer belangrijk, vooral in de keuken!quote:Op vrijdag 26 oktober 2018 22:57 schreef m1st1g het volgende:
[..]
Ik maak de porties ook al groter maar blijf nog steeds het probleem houden.
Dat ben ik volledig met je eens.quote:Op vrijdag 26 oktober 2018 23:03 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Constante kwaliteitscontrole is zeer belangrijk, vooral in de keuken!
Deze man weetquote:
Champignonsaus is zeer delicaat, dat moet met zeer grote regelmaat gecontroleerd wordenquote:Op vrijdag 26 oktober 2018 23:15 schreef m1st1g het volgende:
[..]
Zo'n gefrituurd aardappel reepje met champignonsaus.
De dikte en smaak varieert zo snel. Daar heb je echt je aandacht bij nodig.quote:Op vrijdag 26 oktober 2018 23:17 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Champignonsaus is zeer delicaat, dat moet met zeer grote regelmaat gecontroleerd worden
Dat is andere saus.quote:
Precies!quote:Op vrijdag 26 oktober 2018 23:18 schreef m1st1g het volgende:
[..]
De dikte en smaak varieert zo snel. Daar heb je echt je aandacht bij nodig.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |