Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 11:47 |
Eh, ik had nog Turks brood over. Zonde om weg te gooien. Wat gaan we hiermee doen? Ik heb een idee. Daar gaan we dan: | |
#ANONIEM | vrijdag 26 oktober 2018 @ 11:47 |
Fipo tvp GTWS | |
Nibb-it | vrijdag 26 oktober 2018 @ 11:48 |
Aromat | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 11:48 |
Er gaat in ieder geval kaas en salami en eieren op. Dus ik heb eerst het brood helemaal horizontaal (tot aan de ronding) opengesneden en toen de openingen gemaakt voor de eieren. Lekker snijden. | |
#ANONIEM | vrijdag 26 oktober 2018 @ 11:49 |
Nu al honger | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 11:50 |
Dan even stuffen met de (belegen) kaas. Ondertussen verwarm ik de oven voor op 180 graden. | |
#ANONIEM | vrijdag 26 oktober 2018 @ 11:52 |
Levensgenieter. | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 11:54 |
En de salami er in stuffen (de Duitse salami vind ik het smakelijkst) En dat bestrooi ik met Italiaanse kruiden, Cayennepeper en een wat Aromat. lekker. Let op dat je het brood voorzichtig behandelt. | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 11:56 |
En dan breek ik de eieren op een beker en giet ze met de hele dooier in de gaten. De hele oppervlakte bestrooi ik met wat knoflookpoeder, wat Aromat en wat Cayennepeper. Jeetje, waar lijkt dit op. | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 11:57 |
De oven is warm en daar gaat hij nu in, een half uur, dus tot straks! | |
#ANONIEM | vrijdag 26 oktober 2018 @ 11:57 |
| |
#ANONIEM | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:00 |
Haha, baasje. | |
hugecooll | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:00 |
Sigaartje leeft de leef | |
Wereldgozer | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:03 |
Creatief | |
Hallojo | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:04 |
TVP voor de afloop! | |
bonke | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:07 |
halloween | |
LurkJeRot | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:08 |
Doet me denken aan Majora's Mask | |
sanger | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:13 |
Op welke temperatuur heb je de oven? | |
#ANONIEM | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:14 |
180 | |
Hallojo | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:15 |
Hoe is de stand van zaken momenteel? | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:18 |
Bijna klaar, nog niet helemaal. | |
Hallojo | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:19 |
Ik moet nu ook even lunchen. Ben over een half uur terug voor het resultaat. | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:20 |
Ik doe ook maar wat he? Ik denk, ik probeer gewoon wat uit, en dan zie ik wel waar het schip strandt. Maar ja, zo krijg je hier en daar wel eetfans als het goed lukt. | |
2dope | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:21 |
| |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:24 |
Hij is klaar! Zo, nu ga ik even proeven.... | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:34 |
Oh, wauw, hij is subliem, zo ontzettend lekker. Dat ei is zo goed gelukt met die kruiden. Ik wil het niet zeggen, maar dit kun je echt serveren bij vrienden. Mjum mjum, wat is dit lekker. Combinatie van Aromat, cyanne en knoflook, met salami en kaas, dit is echt smullen. Had ik niet verwacht. Zitten harde stukken brood bij door de oven, die kan ik wegsnijden. Dit kun je absoluut serveren op bijvoorbeeld vaderdag. | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 12:43 |
Die ging er snel in | |
RobjeGeus | vrijdag 26 oktober 2018 @ 13:01 |
Ziet er weer smakelijk uit man ! | |
Wereldgozer | vrijdag 26 oktober 2018 @ 13:14 |
| |
#ANONIEM | vrijdag 26 oktober 2018 @ 13:26 |
Ik zal hier zeker aan denken om te serveren op vaderdag. | |
Hallojo | vrijdag 26 oktober 2018 @ 13:27 |
Ziet er goed uit hoor! | |
Tim86 | vrijdag 26 oktober 2018 @ 13:32 |
| |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 13:35 |
Hij is helemaal opgegaan. Evaluatie: - De smaak was precies goed! - Hij moet inderdaad 30 minuten in de oven, voordeel: het ei is dan klaar, Nadeel: de uiteinden van het brood worden hard, die kun je afbreken. - Salami mag meer - Nog nooit zo'n lekker eitje gegeten. Niets meer toevoegen daarna! | |
Lucky_Strike | vrijdag 26 oktober 2018 @ 16:43 |
Dit is je beste topic tot nu toe Met een vloeibare dooier zou het nog beter zijn maar dat is muggenziften. | |
itchycoo | vrijdag 26 oktober 2018 @ 16:50 |
Ziet er lekker uit! | |
Tim86 | vrijdag 26 oktober 2018 @ 17:03 |
eens | |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 17:37 |
Nou, daar kunnen we over discussieren (eerste bijzin). Over de dooier: hij was half vloeibaar. Kijk maar naar de laatste foto, daar druipt hij eruit. Het was verrukkelijk. Vooral door de bekruiding. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | vrijdag 26 oktober 2018 @ 18:25 |
Sigaartje | vrijdag 26 oktober 2018 @ 19:51 |
Kijk, ik maak geen haute cuisine. Ik moet eerlijk zeggen, ik doe maar wat. Ik lees hier wel mee op CUL en dan leer ik veel over kruiden. Ik wil alleen maar iets lekkers op tafel zetten en dan probeer ik iets uit. Over topics: mijn pizzatopic, dat vond ik echt fun. Nooit gedacht dat dat me dat zou lukken en verdomd, het lukte wel! Daar heb ik echt veel plezier aan gehad. Ik ga dat nog een keer doen. Misschien moet ik al mijn topics verzamelen voor een boekje die ik uitgeef in eigen beheer, voor al die kookkneuters zoals ik. Hoe krijg je een smakelijk simpele maaltijd op tafel met simpele dingen. Niet voor kerstkokers. Met tips van blunders die ik heb gemaakt, maar waar ik nooit over lees. Ik noem maar wat, de koffiefilter die dubbelvouwt (iedereen herkent die, maar ik lees er nooit iets over) [ Bericht 5% gewijzigd door Sigaartje op 26-10-2018 20:13:08 ] |