quote:
Op maandag 9 mei 2022 21:51 schreef PiyeReloaded het volgende:Laatst dus bij de groenteboer fruit gehaald, waaronder gele kiwi's (van zespri). Omdat ik hier van sommigen las dat die (nog) beter eetbaar zijn met schil, leek me dat een mooie kans om het eens uit te proberen: Ik vond het geen succes, de schil lijkt juist veel prominenter aanwezig (stugger) en bij de groene heb ik nooit last van de haartjes. Voortaan eet ik weer de groene, met schil!

Ik vind groene kiwi's echt ranzig, zo goor dat ik ze nooit eet. Ik snap niet dat mensen groene kiwi's lekker vinden, je krijgt er zo'n gekke gore smaak van in je mond dat je bek er helemaal samen van trekt.
Zou ik er allergisch voor zijn ofzo?
Maar gele kiwi's vind ik geweldig, lekker zoet! Is zo'n beetje mijn lievelingsfruit naast aardbei.
Wel zonder schil, nooit geprobeerd ook mét.