abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 25 oktober 2018 @ 09:26:06 #1
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182730128
NCAA Basketball begint weer in november, sommige topwedstrijden zijn altijd leuk om te kijken (iig vind ik ze leuker dan nba wedstrijden). Ik kijk het al 34 jaar lang met veel plezier (ik volg nba niet), voor het selecte gezelschap dat ook graag ncaa volgt hier even een korte introductie over dit seizoen.

De Reuring van het moment

- Er is een relletje over dat sponsoren zoals Adidas ncaa spelers betaalden, een recruitment schandaal dus en zelfs de FBI zit er bovenop. Er is veel media over te vinden maar een samenvatting van de winnaars en losers tot zover hier. Als dit soort shit je interesseert dan zijn er nog veel meer artikelen te vinden via google;
- Er is discussie over of spelers moeten worden betaald als coaches 2 miljoen per jaar verdienen. Velen vinden van niet omdat ze al betaald worden via extra's zoals een scholarship van $75.000,--/jaar, etensgeld wat ze mogen houden want eten wordt vaak geregeld voor sporters en voor sommige spelers wordt familie overgevlogen om wedstrijden te bekijken of wordt met kerst de reis naar huis betaald. Maar sommige studenten vinden natuurlijk van wel. Ik vind zelf het standpunt van Jim Boeheim coach van Syracuse niet onredelijk, maar "whatever floats your boat!"" :Y)



Players to watch

De top100 ncaa spelers dit jaar staan vermeld in dit artikel. Er is vooral veel reuring over 3 nieuwe rookies van rond de 18 jaar genaamd Nassir Little, R.J. Barret, Zion Williamson. Ze dunken je allemaal de moeder. Het is niet meer normaal hoe motorisch goed en atletisch kinderen van 18 jaar al kunnen zijn. Toen deze jongens in highschool speelde trokken ze volle zalen. R.J. Barret is een sensatie op het wereldkampioenschap omdat Amerikaanse landenteams nooit verliezen, maar opeens was daar R.C. Barret die bij canada speelt zodat canada won van Amerika in de halve finale, hier is een artikel en hier highlights van de wedstrijd. Zion Williamson is een echte publiekstrekker, zie highlightfilmpjes hieronder van deze toprookies die vorig seizoen nog maar 17 jaar oud waren, we zijn allemaal stumperds! :Y)

Zion Williamson


J.C. Barret (18 jaar / Shooting Gaurd)


Wedstrijd die canada U19 van USA U19 won

Nassir Little (18 jaar / small forward)


Er zullen nog wel meer toppertjes zijn die net dit jaar in de ncaa rondlopen, maar dat kan ik later altijd nog toevoegen als iemand me ergens op attendeert.

Teams I watch out for

Artikelen t.a.v. teamranking & predictions zijn verkrijgbaar op vele websites, maar ik geef u er alvast eentje:
http://www.espn.com/mens-(...)eason-power-rankings

Wat ik vermeldingswaardig vind is en zo even op kan komen is:
- Kansas heeft hun team kunnen behouden dus die zijn er alleen maar sterker op geworden en volgens vele de titelkandidaat to beat. Al vraag ik me af of de reuring omtrent spelersbetaling voor invloed gaat hebben op dit team;
- Duke met J.C. Barret en Zion Williamson zullen zorgen voor teveel highlight reels. Vermakelijke wedstrijden met veel allyoops, al kan het adidas schandaal ook hier gevolgen hebben die we nog niet kunnen overzien;
- Syracuse omdat ze oranje shirtjes hebben wat je als nederlander aanspreekt natuurlijk. Het is sinds ik hun voor het eerst zag spelen toen ik 6 jaar was (34 jaar geleden) daarom ook mijn favoriete team geworden. Ze spelen iedere wedstrijd een unieke 23 zone van Jim Boeheim wat ze al tientallen jaren doen, omdat ik nogal een stijve krijg van verdedigingsconcepten versterkte dit natuurlijk mijn gevoelsband met Syracuse. De essentie van hun verdedigingsconcept is dat ze de 3puntsschoten en bucket goed verdedigen en de post doubleteamen. Maar juist 2-punt jumpschoten (uit balans) toelaten maar wel zo moeilijk mogelijk maken. Een verdedigingsconcept getweaked op basis van statische gegevens t.a.v. punten per aanval per veldpositie. De tegenstanders weten dit ook en nog winnen vaak betere teams niet (gemakkelijk) van Syracuse. Het is echt een verdediging die middelmatige spelers beter kan laten presteren is mijn mening en ik geniet ervan als ik eindelijk eens wat anders zie dan simpele man2man verdedigingsvormen.
- Villanova had vorig jaar een 122 3/4veld zonepress welke stond als een huis. Ze probeerden zoveel tijd af te snoepen van de wedstrijdklok en vaak pakten ze vaak ook nog wat steals. Er zijn wat spelers vertrokken nadat ze vorig jaar kampioen werden, dus of hun zonepress dit jaar hetzelfde niveau haalt valt nog te bezien.
- WVU oftewel West Virginia maakte 2 seizoenen geleden reuring met hun run and stun verdedigingsvorm. Omdat ze geen topspelers hadden, speelde ze de hele wedstrijd full court man 2 man met trapping en kregen veel spelers dus ook veel speeltijd. Er zijn veel artikelen over deze team geschreven met de term "Press Virginia" als toepasselijke woordspeling. De bedenker van dit Run and Stun concept is Defensive Coach Mackey, die het ooit heeft ontwikkeld op Cleveland State University. Vorig jaar zijn ze hier weer van afgestapt, maar ik mag altijd hopen dat ze het ooit weer proberen, puur ook omdat het zo uniek is om je team door te rouleren qua speeltijd.
- Er zijn nog vele andere teams met unieke features (coaches willen graag altijd een extensie van hun persoonlijk op het veld zien, een unique selling point), maar ik kon niet snel op andere dingen komen zo snel. Als iemand nog tips heeft over teams die in dit rijtje thuishoren met wetenswaardigheden, dan laat maar weten.

Nederlanders in het NCAA tournooi



https://basketball.realgm(...)erlands/ncaa_players

Games to watch out for in november & december

Het belangrijkste hoofdstukje in deze OP is deze paragraaf, voor de andere maanden tot aan march madness maak ik een nieuwe post. Een mooie selectie van de topwedstrijden in november en december staan in dit artikel vermeld en hieronder opgesomd. Zo kun je hiervoor opblijven of de volgende dag naar de youtube highlightreels op zoek gaan.

Nov. 6: Kentucky vs. Duke
Nov. 6: Florida State vs. Florida
Nov. 14: Villanova vs. Michigan
Nov. 22: UCLA vs. Michigan State
Nov. 27: Duke vs. Indiana
Nov. 27: Nevada at Loyola-Chicago
Nov. 28: Maryland vs. Virginia
Nov. 28: Purdue vs. Florida State
Nov. 28: North Carolina vs. Michigan
Dec. 8: Clemson vs. Mississippi State
Dec. 8: Oklahoma vs. Wichita State
Dec. 8: Xavier vs. Cincinnati
Dec. 9: Tennessee vs. Gonzaga
Dec. 15: Kansas vs. Villanova
Dec. 15: Gonzaga vs. North Carolina
Dec. 15: Cincinnati vs. Mississippi State
Dec. 21: Oregon vs. Baylor
Dec. 22: North Carolina vs. Kentucky
Dec. 29: Davidson vs. North Carolina
Dec. 29: Louisville vs. Kentucky

My prediction
Ik denk zelf dat UNC (north carolina) wint in maart met Nassir Little en Luke Maye. Volgens mij is UNC het oude college van jordan. Omdat ik ben een natural born loser ben, wed ik altijd graag op underdogs by instinct dus UNC by brains, Cuse by heart! *O*

Nieuwsbronnen waar ik zie nu dan op surf
NCAA website is niet bereikbaar vanuit europa, maar wel andere bronnen natuurlijk. Ik volg zelf deze drie sites en de college basketball reddit:

https://www.cbssports.com/college-basketball/
http://www.espn.com/mens-college-basketball/
https://www.three-man-weave.com/ (analytische en indepth artikelen)
https://old.reddit.com/r/CollegeBasketball/

In januari post ik hopelijk nog een keer inzake welke wedstrijden we dan moeten checken tot aan March Madness. Veel plezier ermee.

[ Bericht 0% gewijzigd door govie op 25-10-2018 16:00:12 ]
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 25 oktober 2018 @ 09:43:04 #2
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_182730476
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 09:26 schreef govie het volgende:
R.J. Barret is een sensatie op het wereldkampioenschap omdat Amerikaanse landenteams nooit verliezen
Nou ja, ze wonnen 'slechts' drie van de vorige WK's onder 19 :9

Wat het allemaal niet minder boeiend maakt hoor, OP met plezier gelezen en ik hoop het allemaal een beetje te volgen :Y

Vorig seizoen vooral March Madness wel aardig gevolgd door 's ochtends op YouTube samenvattingen te kijken, prima te doen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 25 oktober 2018 @ 09:45:46 #3
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_182730535
Zijn er nog Nederlanders trouwens, zoals die lange bij (ik dacht) Purdue?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 25 oktober 2018 @ 09:49:23 #4
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182730603
Das een goeie voor de OP. Natuurlijk zijn die er, ik had er nog niet aangedacht. Ik zal het vanavond eens opzoeken.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  donderdag 25 oktober 2018 @ 10:41:55 #5
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182731415
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 09:45 schreef heywoodu het volgende:
Zijn er nog Nederlanders trouwens, zoals die lange bij (ik dacht) Purdue?
Staat in de op, met link als je nog op andere karakteristieken wilt zoeken.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 25 oktober 2018 @ 10:44:26 #6
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_182731460
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 10:41 schreef govie het volgende:

[..]

Staat in de op, met link als je nog op andere karakteristieken wilt zoeken.
^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 25 oktober 2018 @ 10:46:25 #7
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182731487
Ok google gescreend, sommige zitten op goed bekende basketbalprograms en scholen, veel zitten in het nederlands team.

Mediamateriaal van deze nederlandse spelers

Die kjell de Graaf heb ik een cringy video van gevonden, haha! Onderzoeksjournalistiek van het hoogste niveau!


En we hebben een interview met Calvin paulina en een scouting



Get to know menno dijkstra


Interview met Haarms, promo-video en zijn coach is lovend over hem



https://twitter.com/BoilerBall/status/1050446550852358145

Mark Laros in het AD

https://www.ad.nl/hengelo(...)etbaldroom~a1df5056/

Emmanuel Nzekwesi


Kevin Schutte


Lawrence Slim


Alexander Strating


Luuk van Bree


Cain van Heinigen



[ Bericht 10% gewijzigd door govie op 25-10-2018 11:13:40 ]
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  woensdag 31 oktober 2018 @ 01:00:49 #8
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182849116
Je kon vragen stellen aan three-man-weave.com auteurteam. Ik had gevraagd van welke teams we de interessantste of goed uitgevoerde verdedigingsconcepten konden verwachten. Hun mening was als volgt:

Packline defense : Tenessee, Virginia, Liberty
Morph zone : Illinois
Trappingzone : Georgia state (erg leuk om naar te kijken, dus die kun je wel checken ooit)
Cameleon zone : Baylor
131 zone : Old missisipi (moet erg goed zijn)
23 zone: Syracuse
Other well executed 23 zones: Michigan state, Wasington, Coastal Carolina
Press: UNC Greensborough, New Mexico, Portland State (waarvan portland state erg leuk moet zijn om naar te kijken, veel steals en chaos)

Daarnaast werden in de podcast nog wat darkhorses genoemd en werden sommige spelers aangestipt die hoge ogen kunnen gaan gooien.

6 November gaan we los! Als je nog een nieuw verdedigingsconcept zoekt die de grotere teams niet spelen, dan loont het eventueel de moeite wat wedstrijden te bekijken van de bovenstaande teams.

[ Bericht 6% gewijzigd door govie op 31-10-2018 07:33:18 ]
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  dinsdag 6 november 2018 @ 13:36:55 #9
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182977090
Vandaag zijn we los en Tennessee Basketball heeft een hele mooie promovideo gemaakt (facebookvideo, maar blijft mooi gedaan).

https://www.facebook.com/(...)os/1960183194065620/
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  dinsdag 6 november 2018 @ 22:35:40 #10
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182989640
San Fran PA tegen Buffalo nu live : http://mycoolsports.cricket/cball1.php

Vannacht Duke tegen Kentucky (03:30) & Kansas tegen Michigan State (01:00). Streams kun je hier vinden als ze er zijn met altijd amerikaans fatsoenlijk commentaar : https://old.reddit.com/r/ncaaBBallStreams/

Extra info: https://bustingbrackets.c(...)-week-games-2018-19/
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 6 november 2018 @ 22:42:09 #11
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_182989874
Ik kijk morgen wel wat highlightfilmpjes/samenvattingen :P

Purdue begint vannacht ook, met Matt Haarms :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 6 november 2018 @ 23:22:04 #12
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182990826
Het is ook laat, maar misschien duke effe kijken, ben toch wel benieuwd. Zoveel hype om dat team heen.... . ik wordt er gewoon nieuwschierig van.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  woensdag 7 november 2018 @ 06:56:30 #13
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182992927
Duke vs Kentucky full game.


Samenvatting Kansas vs Michigan State



[ Bericht 17% gewijzigd door govie op 07-11-2018 08:30:12 ]
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 7 november 2018 @ 13:27:37 #14
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_182998196
Matt Haarms blijft toch tof om te zien, ik zag net al een block langskomen waarbij hij gewoon op de grond bleef staan terwijl de speler van Fairfield sprong en er nog niet bijna overheen kwam.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 7 november 2018 @ 16:22:39 #15
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_183001729
Bij Oregon debuteerde vannacht overigens de 18-jarige Bol Bol, zoon van Manute Bol, met 2,30m de langste NBA-speler ooit. De genen zijn goed doorgegeven, want Bol Bol is zelf met 2,18m ook niet bepaald een kleintje.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 7 november 2018 @ 18:59:53 #16
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_183004956
Dat geweldige nieuwe trio van Duke is lekker begonnen zeg, 83 punten (!) tegen Kentucky dat er zelf met z'n allen 84 maakt _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 7 november 2018 @ 19:52:54 #17
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_183006576
Jup, opzich hebben duke wel wat laten zien. Volgende wedstrijden zijn vrijdag en zondag.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 9 november 2018 @ 08:36:47 #18
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_183036671
Markquis Nowell schiet de Little Rock Trojans in zijn eerste college wedstrijd in de laatste seconde naar overtime en helpt ze daarin aan de winst door zelf maar liefst 14 punten te scoren.
http://www.espn.com/mens-college-basketball/game?gameId=401087829
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 9 november 2018 @ 09:36:13 #19
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_183037297
Nice find. Ik zal het eens checken vandaag, een highlight video zal wel in de maak zijn.

Games voor vannacht (of morgenochtend) die ik zelf wil checken zijn:

North Carolina vs Elon : 7:00 PM Elon, N.C. (vorige keer startte little niet, daarom wel interessant om te kijken wat ze doen)
Northeastern at Harvard : Friday 11/9, 7:00 PM ET (harvard is wel interessant, die timmeren aan de weg)
Southern Illinois at Kentucky : Friday 11/9, 7:00 PM ET (Kentucky heeft iets goed te maken na Duke-debacle)
Buffalo at West Virginia : Friday 11/9, 9:00 PM ET (moet een mooie game worden, veel seniors)
Op zaterdag moet Syracuse, die ga ik kijken ondanks dat het een makkelijke tegenstander is.
Op zondag Army West Point tegen Duke : 1:00 p.m. Durham, N.C. (dat is voor de highlightreels, ik verwacht 20 allyoops)

Ik wil ook nog wel wat wedstrijdjes bekijken van Gonzaga met Mark Few als coach. Volgens bepaalde metrics heeft hij het beste record in de ncaa als coach. Als je naar zijn coachclinics kijkt, dan zegt hij ook zinnige dingen als inside-out aanval tegen zone, waarmee hij aangeeft dat in de paint scoren eigenlijk het doel is. Ik mis dit vaak bij professionele en amateuristische teams, waar men in de waan zit dat alleen 3punt-afstandsschoten een zone kunnen slopen. Of dat men 1 goede speler heeft die alles opeist en daardoor eigenlijk het team verzwakt. Gongaza ga ik komende maand ook nog even bekijken of hij woord bij daad zet.

[ Bericht 9% gewijzigd door govie op 09-11-2018 12:02:44 ]
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
pi_183045781
Moet mijn eerste games nog zien van het nieuwe NCAA seizoen. Ik kijk vooral uit naar onze Matt Haarms die ik zelf heb geintroduceerd op FOK vorig jaar. :+ :P

Nu als eerste center en zonder Isaac Haas moet hij flinke progressie kunnen boeken. In de eerste match speelde hij toch maar 16 minuten dacht ik, met 9 pts, een stuk of 6-8 rebounds en met 3 blocks.

De games van Purdue zijn altijd wel terug te vinden op Youtube de dag na de wedstrijd.

Ik zie dat Duke-Kentucky ook op YT staat. Leuk! Misschien nog even kijken.
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 10 november 2018 @ 12:25:16 #21
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_183059734
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 10 november 2018 @ 12:31:04 #22
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_183059817
Kentucky had het als ruime favoriet (20+ punten) overigens erg lang knap lastig.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 10 november 2018 @ 22:09:46 #23
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_183070869
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 november 2018 12:31 schreef heywoodu het volgende:
Kentucky had het als ruime favoriet (20+ punten) overigens erg lang knap lastig.
Die zijn nog zoekende. Maar dat zijn al die teams trouwens, ik had de persconforerentie gekeken van Boeheim (syracuse coach) en hij zei dat hij veel press heeft gespeeld omdat hij te weinig tijd heeft gehad om het team te vormen naar zijn zin. Dat verklaart ook direct waarom Duke zo simpel kon winnen van Kentucky, omdat hun goede individuele spelers bezitten op alle 5 de posities. Over 3 maanden gaat dat niet meer zo makkelijk, dan is alles geanalyseerd en staat van ieder team de defensie een stuk beter.

Vannacht 1 uur wekker zetten om beste (gemiddelde jarenlange) zonedefense van de wereld in aktie zien. Syracuse thuis tegen Morehead State. Ik ga mijn wekker zetten en hoop dat ik wakker wordt!
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  zondag 11 november 2018 @ 11:09:05 #24
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_183075497
Haarms heeft het goed gedaan: 15 punten met een pare mooie dunks via pick&slip. Hij ziet er motorisch goed uit, ballhandling ziet er ook vol zelfvertrouwen uit. Hij kreeg ook veel te verduren wat ik kon zien in de highlights, onregelementair verdedigen via trekken duwen etc. Prima prestatie, ik vind hem er nu 2x zo goed uitzien als tijdens march madness (tegenstand is ook iets minder, maar volgens mij heeft hij individuele stappen vooruit gemaakt).


Villanova zag er qua afstandsschoten en verdediging prima uit, maar ik vond dat ze in de highlights te weinig mogelijkheden inside hebben gecreerd.


Syracuse matige verdediging (hoge eisen heb ik qua puntenaantal <60), maar wel veel mogelijkheden inside volgens de highlights, die spelen aanvallend echt insideout, opzoek naar de makkelijkste doelpogingen in de paint. Opzich biedt dit veel mogelijkheden tzt omdat hierdoor ten tijde van marchmadness er meer open afstandsschoten zou kunnen krijgen. Het is makkelijker om een betere spacing en afstandsschoten in te passen, dan individuen aan te leren naar de rim te driven. Geen aanvallende toptalenten zoals bij duke, wel 4 posities degelijk bezet. Ik was wel onder de indruk van de hoeveelheid gecreerde kansen inside, dit bied perspectief.


Vanavond vanderbilt tegen USC. Darius Garland is de toprooke Pointgaurd volgens velen, hij heeft een goede handle. Jullie moeten de highlights van de vorige wedstrijd maar effe hieronder bekijken, hij wordt volgens velen getipt om de top point gaurd te zijn in de opkomende nba draft en scoorde in zijn eerste wedstrijd 24 puntjes.



[ Bericht 5% gewijzigd door govie op 11-11-2018 13:59:39 ]
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  maandag 12 november 2018 @ 09:30:38 #25
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_183095525
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')