abonnement Unibet Coolblue
pi_182575777
quote:
1s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 18:18 schreef Chai het volgende:
Om de vraag van TS nog maar eens te beantwoorden dan.

[..]

Ik denk dat er genoeg mensen zijn die het (deels) herkennen, maar dan niet helemaal zoals het in de OP wordt beschreven.
TS zou veel meer en/of veel positievere respons (kunnen) krijgen als hij zich wat zou aanpassen aan zijn publiek/lezers. Alleen al wat zijn schrijfstijl betreft, zou dat veel uit kunnen maken, denk ik. Maar goed, daar is hij nog nooit toe bereid gebleken en daar is vanzelfsprekend ook weer geen verplíchting toe, dus tja ...
Tails tell tales
pi_182575841
quote:
1s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 18:18 schreef Chai het volgende:
Om de vraag van TS nog maar eens te beantwoorden dan.

[..]

Ik denk dat er genoeg mensen zijn die het (deels) herkennen, maar dan niet helemaal zoals het in de OP wordt beschreven.
Dat sowieso.

Ook eerder aangegen dat de posts van Panthera1984 veel meer uitnodigd is om hierover te babbelen dan de OP.

quote:
1s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 17:20 schreef Panthera1984 het volgende:
Ik zou het niet zo wollig omschrijven, maar ik herken het wel. Ik geniet heel vaak van collega's die dingetjes doen die zo typisch voor ze zijn. Dat kan een stopwoordje bezigen zijn, of idd emotioneel uiten maar ook gewoon een manier van staan, iemand aanspreken, een oogopslag, vanalles. Soms triggert het ook wel 'ik zou je doen' maar meestal niet.
Beetje minder wol en meer vlees zou al veel schelen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-10-2018 18:26:35 ]
pi_182575935
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 17:57 schreef JustTalkLove het volgende:

[..]

- Klopt (eindelijk eens een zinnig antwoord van iemand)
- Op de inhoud wordt ze niet zo sterk beoordeeld (vind ik zelf, maar dit terzijde)
- Ik hoef daar inderdaad niets mee te doen. Het jammere is, ik heb daar ook niet om gevraagd.
- Ik zou graag een gelijksoortig gevoel/ervaring van iemand hierover lezen. Dat is mijn wens en vraag.
- Met al dat andere ben ik niets (dat zijn projecties/meningen van die andere mensen over mij als persoon - die ze niet kennen, dus vrij onzinnig - OF over de tekst - die ze in een verkeerde context plaatsen of lezen, ook vrij onzinnig)
- Bedoeling van die tekst is meer om een soort van 'brug' te maken. Ik had deze ervaring, dat gevoel. Herken je dit ? Had jij dit ook ? Heb je dit soms ook ? Zo ja, in welke zin. Dan zou dit pas een interessant topic kunnen worden. Waarin we ons ook wat (meer) kwetsbaar kunnen opstellen. Impressies met elkaar daarin delen, zonder hierop direct beoordeeld (of veroordeeld en getaxeerd) te worden. Maar nee, zo gaat het veelal niet.
Je wilt een brug maken tussen jou en anderen hier, maar wenst dictatortje te spelen in hoe die brug eruit moet zien, waar die precies komt, etc. Zo werkt dat niet.

[ Bericht 0% gewijzigd door Forbry op 18-10-2018 09:49:26 ]
Tails tell tales
pi_182580051
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 18:30 schreef Forbry het volgende:
Je wilt een brug maken tussen jou en anderen hier. Zo werkt dat niet.
Als het even kan en mag laat het a.u.b. aan mij over om te ZEGGEN wat ik met deze OT graag wil (of had gewild). Het is heel irritant om te lezen wat een ANDER denkt dat IK wil en hoe IK ben. Heb je hier zelf (ook) al eens bij stil gestaan ? Die ervaring gehad ?

Ja, ik had het graag over de inhoud (anderen hun ervaring) in deze OT gehad. Er zaten een paar leuke reacties tussen. Maar ook terug bagger en andere onzin. Ik schets eventjes hoe die reacties bij me binnenkwamen:

Onder de noemer KWETSENDE REACTIES (en totaal ongepast, een dikke #MeToo waardig)

quote:
Frozen-assassin: Eerste gedachte is dat je emotioneel instabiel bent.

zarGon: Deze manier van beschrijven is nogal, eh... Beetje eng. Zoals hoe een kettingzaagmoordenaar romantisch over het menselijk lichaam praat...

zarGon: Omdat je het over een vrouwelijke collega hebt.. 'creepy'.

Kamina: Wat een walgelijk, onprofessionele houding naar een collega, zeg. Hashtag MeToo'tje op komst, zo te zien.

zarGon: Jouw zweverige beschrijving ervan maakt het zo creepy. Voor mij dan, eh. Zoals Panthera1984 omschreef, is het bijvoorbeeld helemaal prima.

Kamina: Het zijn dit soort uitspraken, zeker in combinatie met je eerste post, die je op een creep doen lijken. Je masturbeert mentaal over een vrouwelijke collega die je in vertrouwen lijkt te nemen, zegt dat je haar eigenlijk niet wil laten vertrekken. Dat maakt dit een #MeToo in wording.

Edding345: TS is puber?

Forbry: maar wenst dictatortje te spelen
- Mentaal masturberen ? Pardon.
- Creep ? Pardon ?
- Puber ? Pardon ?
- Moordenaar ? Pardon ?
- Ik mag niet zweverig/wollig/wat langdradig schrijven ? Pardon ?
- Onprofessionele houding ? Pardon ?
- Dictator ? Pardon

Heeft iemand van jullie zich al verontschuldigd voor dit "kwetsend" taal gebruik. Voor al deze onzin. En kan dat zomaar ? Is dit dan geen #MeToo waardig ?

Volgens zarGon kan dit wel

quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 18:10 schreef zarGon het volgende:
En een beetje een olifantenhuidje helpt ook wel.
Dus als ik jou nu (voor de grap) beschuldig en verwijt van een hypocriete gevoelloze zak te zijn. Is dit ok ? Als ik dit zomaar zeg. Je hiervan 'beticht'. Mijn mening ongezouten geef. Jij voelt je daarin niet in je rechten (je identiteit) aangetast. Ik mag hier schrijven en zeggen wat ik wil tegen je. JIJ moet daar maar tegen kunnen. Een olifantenhuid kweken. Sorry, maar ik wil zo geen gevoelloze zak als jij worden, weet je. Ik wil geen lompe olifant zijn. Ik ben liever een gevoelig schaap. Ik hou niet van lompe, brute, gevoelloze olifanten. Die zo alles maar bruut plat stampen. Of van idioten die onzinnig hun bek opendoen, denken alles over een ander te weten, hoe die ander is, hoe iets in de haak zit. Zo al die onzin (ook de onzin die ik hier zonet neergeschreven heb) boeit me zelf totaal niet. Tot wat draagt dit bij ? Niets. Is het van enige betekenis ? Nee, het is niet meer/minder dan een waardeloos ego. Een stom ego spelletje. Waar je zo doorheen kijkt. Dat zoek ik niet. Wil ik ook niet spelen. Zoek jij dat misschien ? Je daagt me hier precies wel ergens in uit (vind ik). Besef je dit ? Of niet ? Of zal het je/ons terug worst wezen.

[ Bericht 2% gewijzigd door JustTalkLove op 17-10-2018 22:46:31 ]
pi_182580315
Onder de noemer ONZINNIGE REACTIES (bevatten inhoudelijk geen enkele meerwaarde, vrij irritant om te lezen ook)

quote:
zarGon: Het heeft weinig romantiek te maken. Eerder met jouw vaardigheid om het kleinste detail in te veel woorden te uiten...

LurkJeRot: Iemand anders die tong80 vibes van deze ts krijgt?

zarGon: Deze TS is absoluut niet tong80.

Frozen-assassin: Deze TS overanalyseert het en schrijft vier kantjes daarover.

zarGon: Je teksten zijn vaak niet eens te lezen, omdat jij zoveel in detail gaat, dat de rode draad zoek raakt. Het is vaak ook nog eens zo'n lap tekst waar zoveel woorden in staan, maar waar je uiteindelijk maar weinig zegt.

Kamina: Als je niet weet wat #MeToo inhoudt, waag je er dan niet aan.

zarGon: Beetje minder wol en meer vlees zou al veel schelen.
- En wat is daar zo 'fout' of verkeerd aan (om iets in teveel woorden uit te drukken) ?
- Waarom zou dit niet iets met romantiek te maken kunnen hebben ? Ben jij het toonbeeld daarvan misschien ? Een soort megalomane alwetende ? Moet ik knielen voor je ? ;) (grapje)
- Ik ben niet tong80. Of nee, jij kent me ! Jij, weet wie ik ben ? Hoe ik ben ? Jij bent de alwetende meester, niet waar ;) (grapje). * kneel *
- Waarom zou ik over analyseren ? En zo ja, laat me dan in die waan. Jij leeft tenslotte toch ook in je eigen illusies (en denkbeelden). Het resultaat daarvan lees ik hier voldoende.
- Zit er geen rode draad in, denk je ? Of zie jij die niet (kan dat ook ?) Of is dat laatste geen optie. En moet er een rode draad in zitten ? Moet ik sus of zo zijn, precies zoals jij wilt dat ik ben ? Een verbeterde 'gemaakte' (onvrije) versie van mezelf, doorheen jouw goedkeurende bril bezien ? Brrrr. Daar krijg ik pas CREEPY koude rillingen van weet je. Blijf mentaal uit mijn hoofd en van mijn lijf. Jij engerd ! Mentale viespeuk !
- Wie zegt er dat ik niet weet wat #MeToo inhoudt ? Waarom mag ik mij daar niet aan wagen ? En jij wel ? Dat is pas een wederkerige en professionele houding van je. Proficat! Doe zo verder.
- Minder wol en meer vlees. Opnieuw stigmatiseer je me hier. Beperk je me in mijn zijn. Maak je me onvrij met je gedrag. En dan zou ik niet over mijn rechten tegen je mogen spreken ? Dat ik zelf minder vlees en graag meer wol (soms) wil zijn. Nee, dat recht heb ik niet, krijg ik niet van je ? Want je blijft daar maar over zeuren. Ofwel ? Kun je me daarin vrijlaten, mezelf laten zijn. Dan laat ik jou ook met rust. Of zoek je verder ruzie, meester ;)

[ Bericht 2% gewijzigd door JustTalkLove op 17-10-2018 22:52:03 ]
pi_182580769
Tot slot:

quote:
14s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 14:16 schreef zarGon het volgende:
Oh dear, ben jij er ook zo eentje? Die bij kritiek aankomt "maar ik heb het recht op/om...", zonder dat de persoon tegenover ze überhaupt ook maar gesuggesteerd/geïnsinueerd heeft dat dat niet zo is...
Sorry hoor gast, maar als jij me kwetst of 'framet' op een manier die ik totaal ongepast (en foutief) vind, dan reageer ik daarop. Dat is voor mij zo klaar als een klontje. Als jij met die kritiek niet overweg kan, is dat jouw probleem. Niet het mijne.

quote:
14s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 14:16 schreef zarGon het volgende:
Doe vooral je ding hoor.
Dat doe ik hier ook (wel niet op de manier, dat ik dit topic zelf graag had zien evolueren, maar dit terzijde).

quote:
1s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 17:30 schreef zarGon het volgende:
Waarom begin je telkens over je rechten man... :').
Omdat ik aangevallen word op wie ik ben (en dit vooral door jou).
Ken je het existentialisme van Jean Paul Sartre ?

En-soi / Pour-soi.

Ik wil dat je me vrijlaat.

quote:
4s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 17:46 schreef zarGon het volgende:
Nee. Ik verbied je niets.
Nee, je kwetst alleen maar.
Scheld en oordeelt er maar blind op los (zoals ik hier nu doe).

Weet je. Ik kan er begrip voor opbrengen, indien mijn OT creepy bij je overkwam. Zo ja, sorry daarvoor. Kun jij ook sorry naar mij toe zeggen ? Voor alles wat jij gedaan hebt. Of ben je daar te narcistisch/psychopathisch/megalomaan voor ? Ik merk het wel in je volgende reactie naar me.

Besef wel, dat dit creepy gevoel, in de eerste plaats JOUW gevoel (en waarheid) is. Niet (enkel) het mijne. Daar heb ik toch geen schuld aan ? Of enkel schuld aan ? Aan jouw creepy gevoel ? Wie zegt er dat die OT 'objectief' bezien (= door alle mensen op deze planeet) creepy is ? Jij zegt dat, maar de wereld is veel groter dan jij alleen. Dat besef je wel. Een heleboel andere mensen kunnen die OT perfect ok vinden (helemaal niet creepy). Jij had jouw gevoel (mening, indruk) daarin iets minder kwetsend naar mij toe kunnen projecteren (verwoorden, formuleren). Maar bon, misschien ben je gewoon zo bruut. Geen idee. Ik ken je niet.

Ondertussen is mijn "goesting" in dit topic ergens helemaal over. Als ik een volgende keer op FOK iets start, zal ik het er voortaan DUIDELIJK (zoals in de kleuterklas) proberen bij zetten (desnoods met een paar voorbeeldjes) wat ik precies bedoel met: 'Herkent iemand dit' ? Wat is JOUW ERVARING ?

Waarmee ik vooral peil naar de ervaringen van anderen. Die ik graag zou willen lezen. Wie heeft dit OOK al ervaren ? zo ja, hoe was dat ? Wat voelde je toen ? Etc. Ipv me hier voor puber, moordenaar, etc. uit te zitten schelden. Of mijn OT te wollig, langdradig, etc geschreven te vinden. Dat is allemaal naast de kwestie. Wat ben ik daarmee ? Leuk hoor, al die onzin. FOK is toch geen kleuterklas. Of praat ik hier tegen mongolen ofzo ? Ik denk het niet. Op FOK zijn er zeker intelligentie, gevoelige mensen te vinden. Alsook romantisch zielen. En ja, ook altijd wel een paar onnozelaars. Dat besef ik wel. En dat je daar gerust wat van een olifantenhuid tegen kunt kweken, of niet meer op reageren, etc. Geef ik je volledig gelijk in. Maar er zijn wel grenzen. Aan ons/jouw/mijn fatsoen. Vind je ook niet ? (retorisch bedoeld)

Epiloog (aan al dit proza):

I rest my case.

Tot zover deze interactieve FOK "roman".
Einde verhaal (of einde hoofdstuk) ?

Met de beste schrijversgroeten,
JTL

[ Bericht 4% gewijzigd door JustTalkLove op 17-10-2018 22:59:48 ]
pi_182581933
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 22:03 schreef JustTalkLove het volgende:

[..]

Als het even kan en mag laat het a.u.b. aan mij over om te ZEGGEN wat ik met deze OT graag wil (of had gewild). Het is heel irritant om te lezen wat een ANDER denkt dat IK wil en hoe IK ben. Heb je hier zelf (ook) al eens bij stil gestaan ? Die ervaring gehad ?

Ja, ik had het graag over de inhoud (anderen hun ervaring) in deze OT gehad. Er zaten een paar leuke reacties tussen. Maar ook terug bagger en andere onzin. Ik schets eventjes hoe die reacties bij me binnenkwamen:

Onder de noemer KWETSENDE REACTIES (en totaal ongepast, een dikke #MeToo waardig)

[..]

- Mentaal masturberen ? Pardon.
- Creep ? Pardon ?
- Puber ? Pardon ?
- Moordenaar ? Pardon ?
- Ik mag niet zweverig/wollig/wat langdradig schrijven ? Pardon ?
- Onprofessionele houding ? Pardon ?
- Dictator ? Pardon

Heeft iemand van jullie zich al verontschuldigd voor dit "kwetsend" taal gebruik. Voor al deze onzin. En kan dat zomaar ? Is dit dan geen #MeToo waardig ?

Volgens zarGon kan dit wel

[..]

Dus als ik jou nu (voor de grap) beschuldig en verwijt van een hypocriete gevoelloze zak te zijn. Is dit ok ? Als ik dit zomaar zeg. Je hiervan 'beticht'. Mijn mening ongezouten geef. Jij voelt je daarin niet in je rechten (je identiteit) aangetast. Ik mag hier schrijven en zeggen wat ik wil tegen je. JIJ moet daar maar tegen kunnen. Een olifantenhuid kweken. Sorry, maar ik wil zo geen gevoelloze zak als jij worden, weet je. Ik wil geen lompe olifant zijn. Ik ben liever een gevoelig schaap. Ik hou niet van lompe, brute, gevoelloze olifanten. Die zo alles maar bruut plat stampen. Of van idioten die onzinnig hun bek opendoen, denken alles over een ander te weten, hoe die ander is, hoe iets in de haak zit. Zo al die onzin (ook de onzin die ik hier zonet neergeschreven heb) boeit me zelf totaal niet. Tot wat draagt dit bij ? Niets. Is het van enige betekenis ? Nee, het is niet meer/minder dan een waardeloos ego. Een stom ego spelletje. Waar je zo doorheen kijkt. Dat zoek ik niet. Wil ik ook niet spelen. Zoek jij dat misschien ? Je daagt me hier precies wel ergens in uit (vind ik). Besef je dit ? Of niet ? Of zal het je/ons terug worst wezen.
Nogmaals, stop aub met #MeToo in de vingers nemen als je niet begrijpt wat het inhoudt, of lees je ff in.

Verder probeert niemand te vertellen wat jij wil met dit topic. Voor zover ik het kan lezen gaat men slechts af op uitspraken die je zelf doet, zoals dat van die brug slaan. Jouw woorden, hun reactie. Niet meer, niets minder.
1 + 1 = blauw
pi_182582962
:')
pi_182585993
Oh ja, "onvrij"... die was ik vergeten :')

'Same old, same old'. Succes nog met je topic.
Tails tell tales
pi_182586171
'Schrijver'.
1 + 1 = blauw
pi_182586257
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 22:38 schreef JustTalkLove het volgende:
hoop geblaat
JTL
Gelukkig vind je jezelf nog wel heel wat, dat is tenminste 1 iemand. Sommige mensen hebben zelfs dat niet.
  donderdag 18 oktober 2018 @ 12:14:29 #88
471241 NoFrauds
Niet je fokking moeder
pi_182588515
Dit escaleert uit de hand.
Ik hou niet van fraude.
pi_182590891
quote:
1s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 23:23 schreef Kamina het volgende:
Nogmaals, stop aub met #MeToo in de vingers nemen als je niet begrijpt wat het inhoudt, of lees je ff in.
Beste Kamina,

1) Begrijp jij wel wat #MeToo inhoudt ? Ken je het spreekwoord "de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet" ? Ik vind je reactie (opnieuw) vrij hypocriet.

2) Laten we wikipedia er eens bijnemen, daar staat te lezen:
quote:
Me Too (of #MeToo) is een hashtag op Twitter en andere sociale media die in oktober 2017 viraal (als een lopend vuurtje) ging. Wie #MeToo plaatst geeft daarmee aan met seksuele intimidatie of aanranding te maken hebben gehad. De hashtag kreeg populariteit nadat Hollywood-producent Harvey Weinstein van seksuele intimidatie was beticht door verschillende vrouwen.
3) Ik ben hier in mijn OT niet over #MeToo begonnen. Jij wel ! Jij betichtte me hiervan. Bedankt daarvoor (onnozelaar). In mijn OT heb ik op geen enkele manier mij aan een vorm van seksuele intimidatie of aanranding bezondigd. Ik heb die collega niet aangeraakt. Niets hierover tegen haar gezegd. Ik heb enkel iets gedacht (gevoeld). Het waren ENKEL wat gedachten (die ik over die collega hier neerschreef). En dan beticht jij me van #MeToo. Alsook verwijt je me niet te weten waar die #Metoo voor staat en dat ik daarover moet zwijgen. Enkel jij mag die beschuldiging in de mond nemen (als dader). Ik als slachtoffer mag er niet mee in verweer gaan. Een zeer wederkerige houding heb je daarin. Hallo ? De ironie hiervan kan gewoon niet groter zijn. Dat besef je zelf toch wel. Je bent immers geen idioot. Ofwel ?

4) Jij hebt woorden als "mentale masturbatie" (terwijl mijn OT totaal niet over lust/seks ging), "onprofessionele houding" (terwijl ik nergens gehandeld heb, enkel iets ervoer/voelde) en andere onzin in je mond genomen. Die ik totaal ONGEPAST en ook KWETSEND vond. Evengoed een #MeToo (van mij naar jou) waardig. #MeToo kan (in een ruimere zin) ook voor ONGEWENST / KWETSEND gedrag staan. Daarom liet ik je dit ook weten, dat je zelf aan het zondigen was, in waar je mij zelf ergens van berichte. En dit terwijl mijn OT daar helemaal niets mee te maken had. Jij sleurde al die #Me Too bagger daarbij. Dat is jouw bijdrage. Niet de mijne.

Met de beste groeten,
JTL

[ Bericht 1% gewijzigd door JustTalkLove op 18-10-2018 14:40:33 ]
pi_182590905
#metoo
pi_182591148
quote:
0s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 14:29 schreef JustTalkLove het volgende:

[..]

Beste Kamina,

1) Begrijp jij wel wat #MeToo inhoudt ? Ken je het spreekwoord "de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet" ? Ik vind je reactie (opnieuw) vrij hypocriet.

2) Laten we wikipedia er eens bijnemen, daar staat te lezen:

[..]

3) Ik ben hier in mijn OT niet over #MeToo begonnen. Jij wel ! Jij betichtte me hiervan. Bedankt daarvoor (onnozelaar). In mijn OT heb ik op geen enkele manier mij aan een vorm van seksuele intimidatie of aanranding bezondigd. Ik heb die collega niet aangeraakt. Niets hierover tegen haar gezegd. Ik heb enkel iets gedacht (gevoeld). Het waren ENKEL wat gedachten (die ik over die collega hier neerschreef). En dan beticht jij me van #MeToo. Alsook verwijt je me niet te weten waar die #Metoo voor staat en dat ik daarover moet zwijgen. Enkel jij mag die beschuldiging in de mond nemen (als dader). Ik als slachtoffer mag er niet mee in verweer gaan. Een zeer wederkerige houding heb je daarin. Hallo ? De ironie hiervan kan gewoon niet groter zijn. Dat besef je zelf toch wel. Je bent immers geen idioot. Ofwel ?

4) Jij hebt woorden als "mentale masturbatie" (terwijl mijn OT totaal niet over lust/seks ging), "onprofessionele houding" (terwijl ik nergens gehandeld heb, enkel iets ervoer/voelde) en andere onzin in je mond genomen. Die ik totaal ONGEPAST en ook KWETSEND vond. Evengoed een #MeToo (van mij naar jou) waardig. #MeToo kan (in een ruimere zin) ook voor ONGEWENST / KWETSEND gedrag staan. Daarom liet ik je dit ook weten, dat je zelf aan het zondigen was, in waar je mij zelf ergens van berichte. En dit terwijl mijn OT daar helemaal niets mee te maken had. Jij sleurde al die #Me Too bagger daarbij. Dat is jouw bijdrage. Niet de mijne.

Met de beste groeten,
JTL
Ik zei: "een #MeToo in wording", wat ik baseerde op jouw uitspraak dat je haar eigenlijk niet wilde laten gaan. Alarmerend en heel creepy.

Het mentale masturberen gaat ook niet speciaal om seks, vandaar het mentale ervoor.

Kijk eens goed naar jezelf en hoe mensen op jou reageren en stop met alsmaar het vingertje terugwijzen, al helemaal wanneer je mensen niet lijkt te begrijpen.
1 + 1 = blauw
pi_182591856
Kan iemand een schapenscheerder inhuren om wolligheid hier weg te halen?
pi_182594390
quote:
1s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 14:47 schreef Kamina het volgende:
Ik zei: "een #MeToo in wording", wat ik baseerde op jouw uitspraak dat je haar eigenlijk niet wilde laten gaan. Alarmerend en heel creepy.
Totaal niet. Wat een onzin verkoop jij toch man. Weet je wat ik creepy en beangstigend vind. Wat jij hier zonet neergeschreven hebt. Brrr. Creep !

Wat is daar nu alarmerend aan ? Jij trekt iets dat volkomen normaal en onschuldig is, met jouw 'creepy' redeneringen helemaal krom. Iemand wat langer aan de praat houden, omdat je van die persoon zijn gezelschap geniet. Die je eventjes toevallig komen bezoeken is, is voor jou al 'fout'. Ik vraag me af hoe onschuldig je bent (in het echte leven). Als je hier zo hard van de toren komt blazen. Dat zijn meestal (achteraf gezien) de ergste. Maar ze komen daar veelal niet vooruit. Hypocriet dus.

quote:
1s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 14:47 schreef Kamina het volgende:
Het mentale masturberen gaat ook niet speciaal om seks, vandaar het mentale ervoor.
Ik vind jouw woordkeuze hierin totaal misplaatst. Masturberen heeft met lust (seks) te zien. En iedere vorm van lust heeft naast een lichamelijke handeling/gevoel ook altijd een mentale component. Seks zit immers ook voor het merendeel tussen onze oren (in ons brein). Hoe we die lust 'mentaal' ervaren. Maar nogmaals mijn OT ging TOTAAL niet over lust ! Op geen enkele wijze. Het woordje masturberen is daarin voor mij dan ook totaal MISPLAATST. Daarmee maak jij van mij een "creep". Terwijl ik het niet ben. Dus (wederom) opnieuw. Jij bent hier de creep, die met je creepy redeneringen alles hier maar creep en krom trekt. Zeer irritant, storend, idioot, om nog maar te zwijgen over hoe kwetsend het wel niet is. Daarbij een vette #MeToo in jouw richting ! Dat jij dergelijke woorden zomaar in de mond neemt over een ander. Brrr. Wat een engerd en creep ben jij me.

quote:
1s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 14:47 schreef Kamina het volgende:
Kijk eens goed naar jezelf en hoe mensen op jou reageren en stop met alsmaar het vingertje terugwijzen, al helemaal wanneer je mensen niet lijkt te begrijpen.
Ik reageer op wat niet klopt wat je zegt. Jij hebt me daarin niet te vertellen (of verbieden) dat ik dit niet (meer) mag doen. Denk jij het allemaal zo goed te begrijpen misschien ? Ik vind totaal van niet. En spreek niet over anderen. Dit gaat enkel tussen JOU en MIJ. De woorden die jij geschreven hebt, richting mijn adres. Dat waren toch JOUW woorden, niet ? Niet die van iemand anders.

[ Bericht 0% gewijzigd door JustTalkLove op 18-10-2018 18:10:18 ]
pi_182597099
quote:
0s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 17:37 schreef JustTalkLove het volgende:

Bla.

Okay, dan vooral blijven doen wat je doet, want het lijkt zo goed te werken.
1 + 1 = blauw
pi_182603998
quote:
14s.gif Op donderdag 18 oktober 2018 20:24 schreef Kamina het volgende:
Okay, dan vooral blijven doen wat je doet, want het lijkt zo goed te werken.
Aan iets werken doe je samen. Jij hebt deze OT mee verziekt. Kwetsende, ongepaste uitspraken daarin gedaan. Met jouw 'gebla'. Geen verontschuldigingen hiervoor aangeboden. Ook jij doet maar, wat je hier doet. Zonde. Is dat nu zo moeilijk om eens wat liefdevoller (met meer begrip, empathie, inleving) op de OT van iemand te reageren ?

Er wordt zo snel 'verkeerd' geoordeeld. De ander gestigmatiseerd. En dat kan en mag allemaal zomaar. Moet je maar een olifantenhuid voor aankweken (zegt men dan). Akelig.
pi_182606765
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 15:05 schreef JustTalkLove het volgende:
... iemand zijn uitstraling.

Herkennen jullie dit ook ?

Deze namiddag kwam (geheel onverwacht) een vrouwelijke collega bij me in de bureau langs. Ze bracht me op de hoogte van een aantal werk gerelateerde zaken. Zaken die niet helemaal vlot en correct (zoals het hoort) liepen. Ze kwam hierin haar hart wat luchten. Alsook haar bezorgdheid uiten over de gang van zaken, etc.

Inhoudelijk is/was dat werkgesprek niet zo interessant om hier te vertellen. Waarom open ik dan een topic hierover ? Op een forum over "liefde" (liefdevolle gevoelens). Wel, omdat ik hier terug zo enorm van genoten heb om haar bezig te zien. Ik geniet er enorm van om naar haar te kijken. De emoties die ze in haar gezicht legt, de lichaamstaal die ze uitoefent (zwaaien met haar armen, hoofd, haren, allerlei zaken uitbeeldend, heel visueel, als één of andere actrice). Zo allemaal van die kleine onnozele visuele details eigenlijk. Ik geniet er enorm van om te kunnen en mogen zien, hoe ze via haar lichaamstaal en emoties, haar verhaal brengt, daarin haar emoties zo 'open' (en ergens ook voor mij schattig) toont.

Niet dat ik nu verliefd ben ofzo. Al heb ik wel geprobeerd om haar hier iets langer te kunnen houden. Het gesprek wat langer op gang te houden. Zodat ik zelf nog wat langer genieten kon van haar uitstraling. Van die fijne en levendige energie, die ze via haar lichaamstaal en acteer talent de ether in stuurde. En nu dat ze terug weg is, voelt dit een beetje aan, als een soort van ontwenningsverschijnsel. Leegte. Onthechting, aan wat daarnet wel nog aanwezig was. En ik volop van genieten kon. Weg is die leuke actrice, weg is dat vriendelijke kleine schattige meisje. Gewoon weg is dat fijne moment.

Het is een beetje zoals wanneer je naar een spannende serie hebt zitten kijken en het einde is aangebroken. Je kan niet meer verder kijken (binge watching). Het is gedaan. Of je zit op het strand, te genieten van een mooie zonsondergang, tot het plots terug donker is. Weg ook dat fijne moment. Zo is het leven. Momenten die komen en gaan. Zoals ook daarnet, deze namiddag.

Herkennen jullie dit ook ?
Zo ja, voel je vrij je verhaal hierover neer te pennen.

Groetjes,
JTL
Als er meer mannen op deze manier van vrouwen konden genieten zonder de compulsie te voelen er gelijk op te duiken, dan waren er al een stuk minder aanrandingen en verkrachtingen in de wereld. Ironisch dat er dan wordt gereageerd dat de TS vrouwen lustobjecten noemt, terwijl de rest van de posts hier vooral lijken te gaan over hoe je het passieve gespreksgedeelte met vrouwen zo snel mogelijk kunt overslaan en over kunt gaan op het actievere en fysiekere werk.
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
pi_182711140
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 oktober 2018 11:07 schreef geeninspiratie1235 het volgende:
Als er meer mannen op deze manier van vrouwen konden genieten zonder de compulsie te voelen er gelijk op te duiken, dan waren er al een stuk minder aanrandingen en verkrachtingen in de wereld. Ironisch dat er dan wordt gereageerd dat de TS vrouwen lustobjecten noemt, terwijl de rest van de posts hier vooral lijken te gaan over hoe je het passieve gespreksgedeelte met vrouwen zo snel mogelijk kunt overslaan en over kunt gaan op het actievere en fysiekere werk.
Bedankt voor je reactie.
pi_182711331
Ik vind je manier van omschrijven wat apart, TS. Maar ik vind het ook wel apart dat het gelijk over hoe mannen naar vrouwen kijken gaat.

Ik herken namelijk wel iets van je verhaal, maar dat staat voor mij los van seksuele aantrekkingskracht. Wat ik herken van je verhaal is dat iemand met passie een goed verhaal vertelt en dat je daar een soort prikkel van krijgt.

Ik kreeg bijvoorbeeld laatst een presentatie van een internationale collega die ik enorm inspirerend vond. Je krijgt dan tijdens zo'n moment een heel blij en energiek gevoel en ik voel dan ook heel erg de behoefte dat te willen delen met andere mensen.

Maar ik zie dat gevoel dus helemaal losstaan van de discussie die hier verder gevoerd wordt.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_182712178
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 12:48 schreef aquawoman het volgende:
Ik kreeg bijvoorbeeld laatst een presentatie van een internationale collega die ik enorm inspirerend vond. Je krijgt dan tijdens zo'n moment een heel blij en energiek gevoel en ik voel dan ook heel erg de behoefte dat te willen delen met andere mensen.
Klopt. Dat gevoel en die intentie had ik hier toen ook. Ik wou dat gevoel (dat geheel onschuldig was) hier delen. Maar wat gebeurde daarmee op FOK (zo typisch ook voor het internet / onze sociale media), men begon het te beoordelen en/of in het belachelijke te trekken. Tot zelfs (en dit op geheel foutieve wijze) je als persoon te stigmatiseren. Zo jammer en ook zo een gemiste kans.

quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 12:48 schreef aquawoman het volgende:
Maar ik zie dat gevoel dus helemaal losstaan van de discussie die hier verder gevoerd wordt.
Klopt. Die discussie zocht ik zelf ook niet. Maar dan krijg je als antwoord, dat je hier maar vrede moet nemen met wat je krijgt. Je zelf geen voorwaarden kan stellen, in het soort reacties (welke inhoud/input) je zoekt. Ik wou iets delen (een ervaring, een gevoel). En had graag (zoveel als mogelijk) ervaringen van anderen hierover gelezen. Hun ervaring. Hun gevoel. Ipv al dat idiote, stompzinnige (op sommige momenten zelfs totaal van de pot gerukte) beoordelen en veroordelen.

Je post hier iets en je wordt beoordeeld / veroordeeld. Terwijl dat ook anders kan. Maar dat ligt aan je omgeving (je publiek). Monza zingt "Van God Los". Ik zou zeggen: "Kom van al dat oordelen (over een ander) eens los". Het is zonde van de tijd...

Deel een eigen ervaring.
Leef je in.

Tracht je in een ander in te leven.
Zijn gevoel.
Jouw gevoel.

Wij samen.

Misschien wordt dit op het internet minder gedaan, omdat je dan wat kwetsbaarder komt te staan. Kwetsbaarder voor hen die graag bot scheidsrechter over je willen spelen. Goh ja, het "internet" zeker.

Met de beste groeten,
JTL
pi_182743943
Zou je een man met zo'n uitstraling ook hebben beschreven als "lieve kleine schattige jongen"?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')