abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_182509335
Welkom in het babytopic!

De baby wiki-lijst vind je hier: klik
Het is natuurlijk verplicht gegevens in dit lijstje toe te voegen/aan te passen.

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki:

Ons motto:
Have babies they said, it will be fun they said *O*





Verboden woorden: egopost, faalmoeder. Het is niet egoistisch om even je gevoel te spuien zonder op anderen te reageren, en wat je ook doet je bent altijd de beste moeder voor jouw baby.
pi_182509365
quote:
Hier zijn we trouwens wakker sinds een uurtje of 5 geloof ik en sindsdien bezig om ons Spook in slaap te krijgen.

Long story short: she won't sleep.
Dat was m'n laatste bericht.
Zo nog maar de laatste truc uit de doos erbij pakken. Zelfs douchen hielp niet vanochtend. Eerst maar een fles en dan verder zien.
pi_182512398
Mini, welkom terug en wat een geweldige foto :D Blonde kindjes zien ze niet zo vaak geloof ik :D

NJ, wat balen dat ze zo slecht slapen gaat, geeft ze wel duidelijke slaapsignalen af?

Ik ben ondanks de 3 uur slaap vannacht nog aardig fris, zit nu een wit biertje te drinken op een terrasje met speeltuin voor het grote kind ;) Heb wel echt respect voor mensen die elke nacht zo kort slapen en bij mij kwam vannacht niet eens door mijn baby :{
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182513262
Wij hadden gisteren een feestje van schoonfamilie. Juul had haar lach en slaapzin thuisgelaten. Lamme armen van het wiegen. En wij maar trots vertellen dat het zo'n makkelijke, vrolijke baby is....Feestje was in de tuin en alleen de 2 broers en zus van mijn vrouw waren er. Inclusief aanhang en totaal 4 kinderen. Kortom we zagen het wel zitten maar mevrouw had er allemaal geen boodschap aan.
Gelukkig wel een goede nacht: 23:00 en 05:45, ze was na die ochtendfles wel klaarwakker dus ik heb vanochtend heel vroeg koffie gedronken met een tijdschrift en spelende Juul.

Welkom terug Mini, Slovenie is mooi he?! Ook naar Bled geweest? En wat een grappige foto!
pi_182523464
Vakantie *O* jammer dat Jip niet aan (uit)slapen doet :')
pi_182523570
Mini die foto :D

Zonde is dat dan he Exode! Fijn van de goede nacht :)

Yay Aure *O* Wel een goede nacht gehad? En gaan jullie nog weg?

Hier sliep Casper na een heel onrustige avond wel door van 23:30-07:00. Wel tussen ons in en dat leverde nog wel een discussie op met mijn vriend, hij vindt dat Casper doorheeft dat als hij huilt hij naar ons toe mag. Hij wordt natuurlijk ouder dus geen idee of dat zo is maar ik vind het wel lastig soms. Gisteren is ie gedoopt en daardoor ook een drukke dag gehad. Na de doop een feestje bij ons thuis met 30 personen en ook veel cadeaus gekregen. Hij was ook enorm aanhankelijk gisteravond (hij kroop helemaal tegen me aan en bleef liggen O+), zal ook wel prikkelverwerking zijn geweest. Eens kijken hoe komende nachten gaan.

[ Bericht 1% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 15-10-2018 08:23:16 ]
pi_182523749
Na zo'n drukke dag snap ik best dat ie tussen jullie in wil slapen hoor! Wel een leuke dag gehad dus ondanks druk voor Casper?

Jip sliep ruk, maar goed we hoeven niks deze week, dat scheelt. We zouden weg gaan, maar door de verbouwing blijven we toch thuis, zodat we elke dag even kunnen checken of alles goed gaat en nog wat dingen door kunnen spreken met de werkmannen. Nu slapen we wel in een ander huis, dus zijn we een klein beetje op vakantie in eigen stad :D ;)
pi_182523907
LBF: Volgens mij is er maar een ding dat Casper leert: dat hij erop kan vertrouwen dat jij er bent voor hem en reageert op zijn behoefte ;). In dit geval zou ik zelf ook denken dat ie teveel prikkels heeft gehad en dat hij dat bij jou wil verwerken omdat hij zich bij jou veilig voelt O+. Niks mis mee.

Haha zo typisch he exode. Wel fijn van de goede nacht!

Mini die foto :D. Geweldig.

Haha aure fijne vakantie in eigen stad ;). Wel heerlijk weer in het vooruitzicht geloof ik, fijn!
pi_182523941
Ja volgens mij ging het er trouwens om dat het al de derde nacht was dat hij al voor 23:00 tussen ons in lag :P Maar ik ben het eens met hoe jij het ook zegt zusje van :)

Dat is ook leuk Aure! Balen van de nacht maar gelukkig ben je vrij :)

Ja hij heeft een leuke dag gehad! Hoe meer aandacht ie krijgt hoe beter het met m gaat :')

:D
pi_182524020
Kijk hem nou! Hij lijkt zo groot O+
pi_182524223
Ah ja ik snap de reactie van je vriend hoor, mijne is precies zo. Bij de eerste althans, nu weet ie beter ;). Dat is gewoon weer een fase en dat verbetert vanzelf weer. Ik heb Eef steevast iedere avond in haar eigen bed gelegd maar toen ze klein was belandde ze nagenoeg iedere avond na een uur al bovenop mij of tussen ons in. Na een tijdje ging het van sporadisch een nacht in eigen bed naar steeds vaker wel in eigen bed. En daar tussenin zat nog een periode dat ik erbij bleef zitten met hand op het hoofd tot ze in slaap viel. Uiteindelijk stap voor stap geleerd om zelf in slaap te vallen in eigen bed. Het komt wel, ooit. Maar eigen slaap is ook belangrijk vind ik dus als iedereen slaapt als je in 1 bed ligt dan ben ik snel geneigd eraan toe te geven. Ieder z’n ding hoor, just my 2 cents.
(En dan in de dreumes/peuter periode heb je kans op repeat :+, wij hebben maanden peuter weer tussen ons in gehad maar dat hield vanzelf ook weer op toen we er niet meer tegenin gingen en eraan toegaven, dusja).

Leuke foto! Goed verwend zie ik ;).

Nien is al een week onze gezichten heel nauwgezet aan het bestuderen O+. maar nog geen bewust lachje gehad. Wanneer begonnen jullie baby’s voor het eerst bewust te lachen? Dat kan tussen 4-6 weken toch?
pi_182524236
Ik lees verhalen over drukke crèches, ik begrijp zo goed dat dat een vervelende indruk geeft om daar je verse baby achter te laten. Vlokje zou naar een verticale groep gaan, maar we hebben bewust gekozen voor een nieuwe crèche zodat ze in een horizontale groep zou komen. Ze zit nu op een babygroep tot 1,5 jaar en er heerst daar zo'n serene rust dat ik er zelfs zelf helemaal zen van word als ik daar kom. Tariefstijgingen gaan hier gelukkig ook niet plaatsvinden, ondanks dat het creche is met slechts 1 vestiging. Ik weet niet hoe ze het doen want ik vind ze spotgoedkoop (¤ 7,25 per uur) ten opzichte van onze vorige crèche, maar ze hebben al geanticipeerd op de wetswijzigingen en hadden het aantal leidsters per groep in de loop van dit jaar al aangepast. Dus misschien had de tariefverhoging al plaatsgevonden voordat wij ons hier aanmeldden.

Allemaal zieke kindjes die ik voorbij zie komen, beterschap voor iedereen! :*

Luna, wat goed dat je Welpje voor het eerst buiten de deur hebt gevoed en dat het goed ging! Ik snap dat dat toch wel weer even spannend is.

Een bos proevende Banaan, wat leuk om te lezen!

Zusje, een herkenbaar tafereel met slapende partner en een kind dat gevoed/verzorgd moet worden :') Hopelijk heb je op een later moment je rust alsnog kunnen pakken?

Ellie, zware nachten voor jou lees ik. Hoe gaat het nu met het slapen van Kees, en met jou?

Rena, ook lekker het bos in geweest, wat een heerlijke foto O+

Fleur, een spokende Casper die zijn naam eer aan doet, gelukkig ging het vannacht wel goed! Wat fijn dat jullie een mooie dag hebben gehad gisteren! En cadeautjes doen het natuurlijk altijd goed O+

En ook PKM slechte nachten met Banaan, zou er iets in de lucht hangen :{ Jij hopelijk ook nu een wat betere nacht gehad?

Nog een spookje met slechte nachten, en een brakke NJ vrees ik?

*Schenkt ondertussen koffie in voor iedereen* Melk en/of suiker, iemand? :)

Minilot, welkom terug! En Gunther als ware beroemdheid met iedereen op de foto :')

Exode, zal je altijd zien dat Juul net onrustig is als de hele familie erbij is :') Gaat het nu weer wat beter?

Aure, fijne vakantie! :) Geen leuk begin met zo'n slechte nacht, koffie? :+

Hier heeft Vlokje gisteren na daaaagen van onrust en ellende een update gedraaid. Letterlijk, want ze rolt nu niet alleen van buik naar rug maar ook weer terug. Heel fijn, dan hoef ik haar 's nachts niet meer elke keer terug te draaien :') Ze drinkt wel spontaan steeds slechter, erg veel huilen tijdens het drinken en ik was even bang dat ze pijn had door het vele spugen. Maar een hapje fruit ging er dan wel weer in zonder huilen dus ik denk dat ze gewoon minder zin heeft in melk of minder honger heeft en dus sneller is uitgedronken (waarna ze gaat huilen omdat ik blijf aanbieden). Zolang ze goed groeit, zal het wel goed zijn, al zou ik graag zien dat ze wat meer zou drinken want ze dronk al niet best en nu dus nog slechter :{

Verder ook wij heerlijke boswandelingen gemaakt. Jewel heeft zelfs 1,5 uur achter elkaar alleen gelopen/gerend/geklommen in het bos, de knapperd, en Vlokje lag weer lekker te slapen in de draagzak. Dat ga ik straks missen als het herfstweer door zet, niet meer buiten kunnen wandelen als Vlokje zo onrustig is.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator maandag 15 oktober 2018 @ 09:48:04 #13
382129 crew  Donna
pi_182524310
G heeft een tandje! Ok, hij is nog niet helemaal door, maar half half, maar ik ben zo trots haha! O+ O+
  Moderator maandag 15 oktober 2018 @ 09:49:05 #14
382129 crew  Donna
pi_182524323
Ohhh LaBelle, wat groot zo! :D :D
pi_182524383
Schanu, ik wil je niet uit de droom halen maar mijn baby kan overdag en tijdens het spelen prachtig van buik naar rug en vice versa maar ‘s nachts in bed is ze het spontaan vergeten :')

Wat een lastig verhaal van je vrienden, en een beetje eng :{ Als ze al zo reageerden op je opmerking over rapley vraag ik me af of ze ander advies wel aan zouden nemen :X

Gedoopte Casper *O* Wat vond hij van het dopen zelf? :)

Een tandje voor G *O* Heeft ze er last van? Hopelijk niet!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182524387
Terugrol-Vlokje! *O* Fijn dat je dat niet meer zelf hoeft te doen ;)

Günther op vakantie O+ Klinkt alsof jullie het allemaal goed naar jullie zin hebben gehad Mini.

LBF ik snap je vriend ook wel, uiteindelijk slaap ik zelf ook beter als Welp in de cosleeper ligt ipv in ons bed. Maar als er anders niet geslapen wordt... Dan kies ik ook eieren voor mijn geld. :P

Over slaap gesproken: het was vannacht iedere twee uur raak. En tussendoor veel gepiep en gekraak en een doorlekluier. Ik zou er bijna koffie van gaan drinken. }:| c_/
pi_182524650
Rollende Vlokje! *O* Dan kan ze voortaan rollend de woonkamer door Shanu :D
Aure wat fijn dat je vakantie hebt! Gaan jullie nog weg? (of heb ik dat gemist... :@ )
Belle, wat een groterd! Leuke vrachtwagen, ook ideaal om op te zitten en rondgereden te worden :)

Juul begon de avond gisteren onrustig maar viel toch in slaap in haar bed. 23:00 was ze in haar slaap aan het smakken, dus slapend een fles erin en pas om 06:45 weer *O* *O* *O* Mijn vrouw blij want die had 'nachtdienst'.
Ze is zo vrolijk nu en heeft door dat ze dingen vast kan pakken. Ze krijgt steeds meer controle over haar armen en handen. Zo mooi om te zien. Voor B ook leuk want die kan zich nu heel lang vermaken met een bal aan haar geven. Hij vindt het hilarisch dat ze die dan in haar mond wil stoppen.
Overdag slaapt ze niet meer ingebakerd en dat gaat goed. De avond niet, dan wordt ze boos en gaat maaien met haar armen en wordt dus klaarwakker.
pi_182524716
Hier afgelopen nacht ook elke anderhalf uur wakker (gelukkig vindt mijn man het geweldig knus als de beeb tussenin slaapt), maar aangezien Günther als souvenir uit Slovenië een verstopte neus (de tweede in z'n hele leven!) heeft meegenomen, snap ik het wel. Niettemin: :O

Een O+ voor grote Casper!
Let me see you stripped down to the bone
pi_182524738
(Verdere updates, doorgevoerd tijdens vakantie: zelf traptreden opklimmen, gericht gooien, nee schudden ter weigering en de pagina's van een kartonnen boekje omslaan zonder hulpelastiekjes :))
Let me see you stripped down to the bone
pi_182524914
Schanu, herfstweer betekent toch hopelijk niet dat je niet meer naar buiten kunt? Regenjas, kaplaarsjes en gaan met die banaan! Vies worden als pluspunt zien ^O^
Let me see you stripped down to the bone
  Moderator maandag 15 oktober 2018 @ 10:47:36 #21
382129 crew  Donna
pi_182525101
quote:
1s.gif Op maandag 15 oktober 2018 09:52 schreef rena het volgende:

Een tandje voor G *O* Heeft ze er last van? Hopelijk niet!
Ze is ietwat onrustig, maar ze is sowieso behoorlijk aan het updaten de laatste dagen/week (kont in de lucht gooien en steeds bewuster op knopjes drukken voor muziek en lichtjes). Maar op wat jengel momenten na heeft ze er so far nog geen last van. Gisteren wel een hele smerige luier!
pi_182525114
Schanu, lastig is dat! Jammer ook dat ze niet echt reageerden over het Rapley-advies. Ik denk dat het goed is dat je dat hebt aangegeven, maar wat kan je verder nu nog doen?
En eens met Minilot, in de plassen stampen maakt een boswandeling nog leuker!

Exode, lekker van de goede nacht! Ik ben niet goed bijgelezen dus wellicht heb ik het gemist, maar hoe gaat het met je vrouw?

Bij ons gaat alles goed! Amber lijkt eindelijk door te hebben hoe ze een beetje vooruitkomt door tijgeren en laat steeds meer van zich horen als er iets niet naar haar zin heeft. Ze heeft wel regelmatig last van haar buik door de hapjes die ze krijgt. Herkent iemand dit? Soms dagenlang geen ontlasting en ze moet zo hard persen om er iets uit te krijgen. Laatst kwam er zelfs een beetje bloed mee door het harde persen. We geven haar volkorenbrood, peer, avocado, bonen, etc., maar ik heb niet het idee dat het veel helpt.
pi_182525172
Ik las over allerlei updates bij verschillende baby’s en Casper die gedoopt is. Gefeliciteerd!

Verder een tandje voor G en Luna die buiten de deur heeft gevoed (ik vind dat ook nog altijd een dingetje). O+


Wel meegelezen maar we hebben nog altijd een zieke Mars. Hij kreeg een koortsstuip. Bah, wat een narigheid was dat. Huisarts was snel hier, het bleek inderdaad een koortsstuip (en niks anders naars). Maar ik was zo bezorgd.
pi_182525246
Oh, wat eng Malteser. En wat is hij al lang ziek zeg. Beterschap!

Hier sliep baby van zaterdag op zondag geweldig, werd maar 3x wakker. Helaas sliep peuter heel erg slecht en was het alsnog een slechte nacht. En vannacht sliep peuter weer goed, maar baby niet. Twee kinderen, begin er nooit aan. Je zult nooit meer slapen

c_/

Donderdag eerste echte afspraak slaapcoach, ben benieuwd. Nu doet baby een lekker dutje, en doe ik eens even helemaal niets. Of ja, koffie drinken. Ook belangrijk!
pi_182525465
Wat een verschil toch tussen die oudere baby’s en de pasgeboren baby’s. Ergens kan ik niet wachten, maar wil ik ook dat mn kleine meisje heel klein blijft. Ik ben me er heel bewust van dat het zeer waarschijnlijk mijn laatste baby is.

Rollende Vlok O+
Goede nacht van Juul O+
Gedoopte Casper O+
G met een tand O+
En ik vergeet vast de helft ;)

Beterschap Malteser, wat eng!
Ben benieuwd of de slaapcoach helpt Jager :*

Lastig Schanu, vooral banaan te vroeg rapleyen is eng. Misschien dan alleen daar een volgende keer over beginnen. En komkommer aanraden ofzo? Zelf rapley ik banaan niet (verder wel bijna alles), ik geloof zelf dat mn jongens pas met twee jaar een hele banaan kregen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zo, ik schrok hier net. Ik ging Li verschonen, doe ik een schone romper aan begint ze toch hard te gillen en huilen. Ik dacht, ik breek iets ofzo, dus pak haar snel op begint ze meteen weer vrolijk te brabbelen. En daarna deed ze dit nog twee keer _O-
Ze is net haar moeder, een kind met een mening ;) O+
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')