abonnement Unibet Coolblue
pi_182486804
Jaaa daar is hij dan! *O* gefeliciteerd Priem! Hoe gaat het met jou na zo'n snelle bevalling?

En grappig detail: onze grote mannen dragen dezelfde naam en de naam van jullie kleine stond hier ook hoog op de lijst ;)
  zaterdag 13 oktober 2018 @ 09:35:20 #77
319308 Tink89
To live is to dance
pi_182486964
Gefeliciteerd Priem! Wat een prachtig mannetje :D

Ik ben gisteren verrast met een babyshower, inclusief babyfoto's raden, superlieve cadeautjes, heel veel lekkers (omg wat was ik misselijk vannacht) en gewoon heel veel gezelligheid O+
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_182487082
Sisu duizeligheid komt vooral door een lage bloeddruk. Ik begreep dat je dan zoutige dingen moet eten om het weer een beetje omhoog te krijgen.

Ik had zelf juist last van een verhoogde bloeddruk voordat ik zwanger werd. Dankzij de zwangerschap is het iets omlaag gegaan en zit ik weer op een normale bloeddruk.

Cholula zo herkenbaar! Probeer er lekker van te genieten. Jij weet dat er een baby'tje zit te groeien en wat de buitenwereld denkt, doet er helemaal niet toe :)

Ik word morgen 12 weken en heb nu al een buikje. Ik merk het vooral zelf, omdat ik hiervoor een platte buik had. En dat ik nu 5/6 kilo ben afgevallen helpt ook niet mee. Heb minder vet om het te verbergen :P

Het is gelukkig nog niet te merken met kleren aan. Ik wil het namelijk pas vertellen aan familie nadat ik getrouwd ben in december (ben dan 18/19 weken), dus ik hoop dat het tot die tijd meevalt en te bedekken is :P
pi_182487095
En leuk Tink! Jij bent dus lekker verwend gisteren :)
Altijd leuk die babyshowers :)
pi_182487137
Ohh Priem wat is hij mooi O+
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_182487176
Oh Priem, hij is echt prachtig O+ Dat hebben jullie heel goed gedaan. En wat fijn dat je toch thuis bevallen bent zonder in te leiden! Jammer van de placenta, maar jullie zijn nu fijn thuis hoop ik? Een hele fijne kraamtijd gewenst met z'n drieën en ik zie je in het volgende topic :*
pi_182487319
Ohh priem wat een mooi kindje heb je gemaakt O+
Gefeliciteerd!
pi_182487359
Thx allen O+

Oh peace haha wat toevallig :D O+

Peel; ik ben nu nog in het ziekenhuis. Redelijk wat bloed verloren en wachten nu op ijzerwaardes. Maar hopelijk inderdaad snel naar huis :Y
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_182487410
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 oktober 2018 09:20 schreef elamanilo het volgende:
Cholula: heel herkenbaar, ik heb het nu al... ik worstel natuurlijk al tijden met m’n iets te grote lichaam :’) en bij m’n miskraam begin dit jaar was ik al aangekomen en dat wilde niet meer weg... Nu moet ik de hele tijd kleine beetjes eten met due misselijkheid, maar ik vind dat zo erg... en dat ik dan inderdaad zo’n extra zwemband heb...

Vorige zwangerschappen had ik dat ook zo erg in het begin. Later als de buik echt zo’n mooie babybol is, kan ik er ook weer van genieten. Maar dat is pas met 24 weken of zo.
:* Weet je wat zo stom is? Bij anderen vind ik het dus niet storend. Ik zou jou niet omschrijven als iemand met een groot lichaam. Zo jammer dat ik dan wel zo naar mezelf kijk.

Mocht ik een dochter krijgen dan hoop ik dat ik dit niet doorgeef.
pi_182487421
Priem daar is hij dan! Gefeliciteerd en hopenlijk gauw thuis! *O* *O*
pi_182487447
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 oktober 2018 08:20 schreef Limone het volgende:

[..]

Ow bwugh -O- Is zn maatje er al? Ik had denk al wel een keer gekrijst tegen niemand in het bijzonder, denk ik :@
Ik ben net dus helemaal uit mn plaat gegaan tegen vriend.

Werd wakker van mijn telefoon, ja mw ik hoop dat er is doorgegeven dat ik maandag pas kom want ik was vergeten dat ik mijn verjaardag vier. Als ik nou morgen niks te doen heb kom ik morgen wel maar anders echt maandag.

Volgens vriend moet ik rustig blijven en het een kans geven maar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh. Ik wil gewoon mn huisje afmaken :'(
pi_182487500
Priem gefeliciteerd met jullie zoon! O+
  zaterdag 13 oktober 2018 @ 10:40:32 #88
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_182487702
Priem, gefeliciteerd! Het is een mooierd O+

Douche-eendje :W
pi_182487711
Jaaa Priem wat fijn dat hij toch zelf gekomen is na al dat wachten *O* Gefeliciteerd :* Benieuwd naar je verhaal. Balen dat je alsnog naar het ziekenhuis moest. Hopelijk mogen jullie snel naar huis. Goed herstel gewenst en genieten met zn drietjes O+
pi_182488475
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 oktober 2018 10:14 schreef Cholula het volgende:

[..]

:* Weet je wat zo stom is? Bij anderen vind ik het dus niet storend. Ik zou jou niet omschrijven als iemand met een groot lichaam. Zo jammer dat ik dan wel zo naar mezelf kijk.

Mocht ik een dochter krijgen dan hoop ik dat ik dit niet doorgeef.
:*

Ik leg het wel eens uit aan m'n dochter dat ik niet altijd lekker in m'n vel zit en hoe dat bij mij komt, en ik hoop daarmee ook hard dat ik haar juist dat zelfvertrouwen wel kan laten houden.
En zelf werk ik er hard aan, op alle manieren. ;) Want ik vind het ook stom van mezelf. Kijk wat mijn toffe lichaam mij bracht! Een prachtige dochter en zoon! O+ Dus ik wil er ook wel graag trots op zijn.

Verder vind ik jou ook een prachtige vrouw, maar ik begrijp dus best dat je veranderende lichaam je soms echt even in de weg kan zitten. Het is ook met die hormonen erbij en zo...
  zaterdag 13 oktober 2018 @ 11:56:46 #91
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_182488763
Wat zeg je dat mooi, Ela! O+ Ik hoop ook dat ik mijn verrotte zelfbeeld nooit doorgeef aan m'n dochter(s? vanmiddag geslachtsbepaling O+ ), maar ik herken heel erg wat jullie zeggen. Altijd al vrij stevig geweest, met extremen naar echt dik tot mager (na een crashdieet), maar nooit tevreden. En m'n zwangere buik vond ik maar heel even mooi, daarna veel te groot uit buiten proportie. Heb dan ook heel hard gehuild bij de foto's van de zwangerschapsshoot - zelfs de fotograaf kon me niet mooi vastleggen (ik ben absoluut blij met de foto's, maar mooi? nee, dat niet). Ben dan ook heel benieuwd hoe het zich deze keer ontwikkeld en of het na deze zwangerschap wel lukt om een beetje terug in vorm te komen ( a girl can dream :') )
/lief dagboek

Ik ken jullie irl niet, dus over jullie buitenkant kan ik niets zeggen. Maar niemand zou zo'n negatief zelfbeeld moeten hebben :* Hopelijk komen jullie snel in de 'stralend zwanger' fase :*
pi_182488787
Priem, dan hoop ik dat je vlot in goede gezondheid naar huis kunt. Ik heb 1 liter bloed verloren, en ben daarmee gewoon thuis. Wel wat minder conditie en sneller buiten adem, maar echt wel te doen met de juiste hulp thuis!

En nu ga ik hier weg, ik zal nog eens m'n bevallingsverhaal in het juiste topic plaatsen (avond voor de bevalling pannekoeken gegeten :D (laatste keer was al weer maanden geleden))!

Dames, succes!
  zaterdag 13 oktober 2018 @ 12:01:44 #93
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_182488845
Ik heb nu trouwens al een flinke buik - zou mezelf echt al over de helft schatten. En dan al die collega's die afgelopen maandag nog 'helemaal niets zagen'.. Hoe dik dachten die dan dat ik was :? Ook niet echt complimenteus, al is dat waarschijnlijk maar net wat je er achter zoekt...
/nog meer lief dagboek

:W dag Peel!
pi_182488976
Gefeliciteerd met je zoon Priem!! Wat een mooi ventje O+
pi_182489015
Over buiken: ik lijk volgens veel mensen altijd al wel zwanger, getuige de vele felicitaties die ik al heb mogen ontvangen terwijl ik op die momenten niet zwanger was. De twee keren dat ik wel zwanger was, heb ik de dik-of-zwanger fase wel mooi overgeslagen, dat was fijn. Maar mijn baby is inmiddels bijna jarig en mijn buik is nog steeds niet verdwenen. Ook niet heel tof..
pi_182489055
Priem gefeliciteerd! O+ *O*
pi_182489457
Buiken zijn ook gewoon zo verschillend! Zo schrikken mensen als ik zeg dat ik nog minimaal 3 weken door moet, maar als ze dan horen dat het een tweeling is komt standaard de reactie oh dan valt het wel mee hoe groot je buik is.

Voor ik zwanger werd van deze twee was is zeer tevreden over mijzelf, kocht voor het eerst in 4 jaar tijd weer mooie lingerie voor mijzelf. Dat zag vriend ook en voor ik het wist was ik dus weer zwanger haha!
Er zijn momenten dat ik verdrietig ben over mijn veranderende lijf, maar de mooie momenten overheersen. Mijn lijf doet het toch maar mooi, twee kindjes dragen! En hoe het er na de bevalling uitziet, zie ik dan wel weer.
Ik vind momenteel mijn lijf erg mooi, het doet wat er van haar gevraagd wordt. En dat is de baby's een goed huis bieden. Zoals vorige week in het ziekenhuis heel mooi gezegd werd; jouw buik is de beste couveuse die ze kunnen hebben nu!
pi_182489581
Jaa priem van harte gefeliciteerd met jullie zoon O+ *O* Hij is prachtig! Jammer van de placenta, maar fijn dat het verder goed is verlopen :* Lekker genieten nu O+
pi_182489621
Ik Moet eerlijk zeggen dat ik mezelf zwanger heel mooi vind, maar ik zie m’n lichaam in de spiegel ook kleiner dan dat het is, vaak is het het tegenovergestelde. De weegschaal vind ik wel moeilijk :@ Nu Met 24 weken op +13 en zit ineens over de 100 kilo. Ik weeg mezelf dan ook zo weinig mogelijk want dan ga ik me er écht rot om voelen, terwijl er maar weinig is wat ik er op dit punt aan kan doen
pi_182490002
Wat jammer dat zoveel van jullie het herkennen. Mijn lijf is altijd al een worsteling geweest, gelukkig kan ik er meestal goed mee omgaan.

Ik weeg iedere week en sinds deze week begint mijn gewicht te klimmen. Dat kan ik gek genoeg redelijk goed hebben. Vanaf 20 weken vind ik mijn lijf ook weer oké, hoop ik.

Dag Peel!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')