abonnement Unibet Coolblue
pi_182322509
quote:
0s.gif Op donderdag 4 oktober 2018 20:36 schreef Bananenpap het volgende:

[..]

Nouja, geeft ook meteen het probleem van kringverjaardagen weer. :') Iedereen ziet het als een verplicht nummer en heeft eigenlijk geen zin om sociaal te doen.
Ja, okay. Maar het is wel een sociaal iets, een verjaardag. Je hoort dan gewoon met je vrienden en familie te praten, ik vind het dan een beetje gek als je telkens op je telefoon zit. Je kan toch wel een paar uurtjes overleven zonder dat ding? Ik zie ook weleens mensen die met z'n tweeën uiteten zijn en die dan allebei op hun telefoon zitten, is dat ding zo belangrijk dat je erop moet zitten terwijl je een date hebt?
pi_182335847
Ja. Niet alleen jongeren overigens. Om me heen heel veel mensen die continu met hun telefoon bezig zijn, en ik snap het niet. Zelfs tijdens het autorijden. Geef me een euro voor elke keer dat ik iemand achter het stuur zie prutsen en ik heb genoeg inkomen om te stoppen met werken. Laat dat fucking ding gewoon liggen.

Dieptepunt is een app als Snapchat. "Kijk, ik ben iets aan het doen waar niemand verder een fuck om zou geven maar laat ik het toch maar delen." Houd.toch.op.

quote:
0s.gif Op donderdag 4 oktober 2018 20:26 schreef hallo321_ het volgende:

Ik maak me ook wel een beetje zorgen eerlijk gezegd, want je kijkt er toch de hele tijd op als je een melding ziet ook al zou je dat niet willen...
En dit is waarom mijn telefoon standaard op 'Niet storen' staat. Wel meldingen op het scherm, maar geen geluid of getril. Ideaal. Kan ik kijken wanneer ik er zin in heb, niet wanneer anderen me lastigvallen.
pi_182335987
smartphone verslaving :') kunnen we niet terug naar de nokia 3310 ?
Ik was hier...
pi_182336309
Het is een extensie geworden van mensen, net zoals je je zintuigen gebruikt om je door de wereld te navigeren.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')