abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 14:11:02 #126
221912 minilot
Puer aeternus
pi_182272970
registreer om deze reclame te verbergen
Nouk, die foto's van slapende beeb, dat gezichtje! O+

Rest van de foto's later bekijken, nu de deur uit en de regen in! :W
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
pi_182273696
Malteser kan dingen zo mooi verwoorden, hoe zij het zegt voel ik het ook, over dat je een team bent :)

Schanu, ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen eigenlijk, het klinkt alsof bij jullie de balans nog niet helemaal gelijk is ook al ben jij meer thuis. Ik vind dat als je samen voor een kind gekozen hebt dat er ook samen voor gezorgd moet worden en jij neemt al het leeuwendeel voor je rekening. Voor kinderen zorgen is ook echt een fulltime baan, dat het lekker thuis is doet daar niets aan af. Ik vind mijn werk juist ontspannend tegenwoordig :P

PKM, *O* voor betere dutjes! En wat een guitig Banaantje heb je daar :D Het babyachtige begint bij hem echt al te verdwijnen zeg :o

Fleur, ja dat haar wat zal ik er van zeggen, ik doe er weinig mee behalve af en toe borstelen, we noemen haar vaak Polletje Piekhaar :D

Gunther in dat tuinbroeken is om op te vreten zeg O+

Pamperkontje van M *; en herkenbaar van de man die wel dingen doet maar aan dingen herinnerd moet worden, die van mij heeft chronisch last van zwangerschapsbrein, de lieverd O+

Morgenmiddag mag ik grote zus weer ophalen uit school en dan komt ze lekker bij ons, wordt waarschijnlijk vaste hap dat ze de woensdagmiddag bij ons is O+ Vind dat ook heel fijn voor C dat ze haar grote zus steeds regelmatiger gaat zien nu. Moeder van S denkt daar ook echt heel fijn in mee en stimuleert het ook.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182274255
Fijn dat dat allemaal zo soepel en leuk verloopt bij jullie rena :) je hoort ook wel eens andere verhalen :X maar volgens mij is het bij jullie echt goed geregeld O+
pi_182274302
registreer om deze reclame te verbergen
Doorslapen vind ik geen prioriteit. Scheelt wel natuurlijk dat ik niet werk. Maar inderdaad denk ik dat het voor Banaan nog echt nodig is, die nachtvoedingen.
Als mensen aan me vragen of hij al doorslaapt moet ik meestal lachen, het is zo ver van de realiteit bij ons. :D

Leuke update LadyS, ik heb het gelijk aan Banaan laten zien als voorbeeld! :D

Rena het begint echt al een dreumes te worden he. Ik hoor het steeds vaker. -O-

Ik ben redelijk tevreden met onze taakverdeling. Ik zou alleen willen dat mijn man soms de zorg voor Banaan over zou nemen in plaats van dat we het met zijn tween doen.

Schanu dat je vrouw de baby steeds weer bij jou dumpt klinkt heel herkenbaar. Bij ons is het verleden tijd, al denk ik dat dit niet zo is doordat mijn man het niet meer doet, maar omdat Banaan wat tevredener is.
De opmerkingen over je 'lange weekend' vind ik niet ok. Vraag je weleens aan je vrouw als jij gewerkt hebt, of ze genoten heeft van haar 'vrije dag'? :X Als ze je dan afsnauwt dan kun je misschien duidelijk maken dat jij heel veel van die 'vrije dagen' hebt.
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_182274332
Ja wou ik ook nog zeggen Rena, jullie klinken echt als een heel goed voorbeeld van hoe het ook kan zijn O+

Mini wat is O. al blond inderdaad, prachtig ventje O+ En dat merk, ik ben 3x in de winkel geweest tijdens mijn vakantie :')

LadyS, mooie foto van je bijna dreumes (!) :D O+
pi_182274585
Over de man/partner/relatie. Het ging bij ons ook niet meteen van een leien dakje, maar inmiddels kan ik wel echt zeggen dat we een team zijn. G is nu een half jaar geweest (zaterdag, WOW) en we hebben onze draai wel gevonden in alles. Mijn vriend is best veel weg, dus als hij wel thuis is dan neemt hij zoveel mogelijk zorg op zich en doen we ook dingen samen.
Het enige wat vervelend is dat G haar krijsbuien doorgaans bij mij heeft, haha. Ik ben soms echt kapot na een dag thuis zijn met haar en als m'n vriend dan een dag of dagdeel alleen met haar thuis is, is ze een zonnetje. :')
Dat zorgde bij hem wel eens voor wat ongeloof, dat hij dacht dat ik zat te overdrijven. Tot we laatst een weekend samen thuis waren en ze echt uit haar hum was. Nu snaptie het wel.
pi_182275038
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 15:26 schreef Aure het volgende:
Fijn dat dat allemaal zo soepel en leuk verloopt bij jullie rena :) je hoort ook wel eens andere verhalen :X maar volgens mij is het bij jullie echt goed geregeld O+
Ben ik zelf ook heel blij mee! Even onder een spoiler, want een beetje off-topic.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182275188
Ik lees later nog wel even bij :9

Net bij het cb geweest. Er zit daar n arts die ik super vind, maar die andere kan ik steeds na drie tellen al wat aandoen :') Phi is niet zo’n uitkleedfan en ik raakte haar per ongeluk met een nagel tijdens het uitkleden. Dus ze was al een beetje huilerig. Vervolgens moest ze bloot op zo’n kussen voor de cb-mevrouw, maar dat was steenkoud, dus ze moest even huilen. Zegt die arts: ‘Nounou, wel een aanstellertje, h?’ Ja, hee, denk het gerust, maar hou dat soort commentaar lekker intern, mensch :{w En na de vaccinatie tegen Caesar (die was ook mee voor z’n eigen vaccinatie): ‘Jj deed het heel goed, maar je zusje is wel een dramaqueen, hoor.’
Echt, wtf, hou je bek o|O (Ja, sorry, op dit soort momenten heb ik altijd een enigszins beperkte woordenschat :'))

Verder was Phi perfect gegroeid in de lengte en qua gewicht, maar toen ik zei dat ze af en toe klokje rond sliep, moest ik dat toch wel gaan beperken, want Phi heeft de voeding nodig om te groeien. Die baby waarvan ze vijf seconden eerder zei dat ze zo keurig perfect groeide. Ja hoor, how ‘bout no :')?

Ik ben echt niet van de groep die alles van het cb afwijst, verre van, maar deze vrouw haalt echt het slechtste in me naar boven.

Overigens is mijn net-vierjarige ook nog even gemeten en gewogen: hij is 1.19 :o
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 17:29:20 #134
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_182276441
Ooooh Jentin, wat ergerlijk. Ik bedenk me thuis altijd wat ik allemaal had moeten zeggen :(
Toen mijn oudste een paar jaar geleden haar 9-jaar-prik kreeg, was ze echt enorm over haar zeik, was geen land meer mee te bezeilen. Werd zelfs meegenomen naar een aparte ruimte (was zo'n lopende band inenting zeg maar) en daar bleef ze overstuur. Ik stond met tranen in mijn ogen me af te vragen of ik het af moest blazen ofzo niet. Zegt dat mens tegen haar: "kijk nou, je maakt je moeder aan het huilen" Dat vond ik achteraf zooo gemeen om een bang meisje de schuld van mijn tranen te geven. :( Bah.
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_182276673
Oh Jentin wat schandalig! Wat voor trut ben je als je een baby een aansteller en een dramaqueen noemt, ik zou echt woest zijn geworden denk ik }:|

Jouw ervaring is ook schandalig LadyS, ik snap nooit waarom dat soort mensen met kinderen gaan werken :?
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182276838
Houdt je bek is op dat moment een groot genoeg woordenschat hoor ;)

Hier weinig vertrouwen in het cb. Bij goede vrienden van ons hebben ze keer op keer de heupproblemen van het dochtertje niet serieus genomen waardoor ze uiteindelijk geopereerd is en maanden in een spreidbroekje heeft gezeten. Daar loopt momenteel een rechtzaak tegen door de zorgverzekeraar om de kosten van de operatie op ze te verhalen.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 18:32:21 #137
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182277488
Wij zijn van cb locatie veranderd & dat scheelt zoveel! ontzettend fijne mensen daar.
pi_182277768
Jentin wat een verschrikkelijke arts! :( Je zou zeggen dat zo iemand haar dag niet heeft maar zo te lezen is deze gewoon zo :r
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 18:59:56 #139
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_182278010
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 17:55 schreef Wolken het volgende:
Houdt je bek is op dat moment een groot genoeg woordenschat hoor ;)

Hier weinig vertrouwen in het cb. Bij goede vrienden van ons hebben ze keer op keer de heupproblemen van het dochtertje niet serieus genomen waardoor ze uiteindelijk geopereerd is en maanden in een spreidbroekje heeft gezeten. Daar loopt momenteel een rechtzaak tegen door de zorgverzekeraar om de kosten van de operatie op ze te verhalen.
Jij woont ook in een klein dorp toch? Je kunt ervoor kiezen om naar een ander cb te gaan he? Mijn woonplaats behoort tot gemeente Houten, maar zit net zo dichtbij Nieuwegein. Daar is het kdv, daar doe ik boodschappen, rij ik doorheen naar m’n werk enz. Ik heb niets met Houten. Zou naar Houten moeten voor het cb, maar heb gekozen voor Nieuwegein. Niemand heeft daar ook maar iets van gezegd, valt allemaal onder dezelfde GGD regio, dus geen probleem! Misschien ook een optie voor jou?

Wat een ervaring Jentin, bah :r
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 19:18:49 #140
74056 ToT
The Gothfather
pi_182278412
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 16:15 schreef Jentin het volgende:
Ik lees later nog wel even bij :9

Net bij het cb geweest. Er zit daar n arts die ik super vind, maar die andere kan ik steeds na drie tellen al wat aandoen :') Phi is niet zo’n uitkleedfan en ik raakte haar per ongeluk met een nagel tijdens het uitkleden. Dus ze was al een beetje huilerig. Vervolgens moest ze bloot op zo’n kussen voor de cb-mevrouw, maar dat was steenkoud, dus ze moest even huilen. Zegt die arts: ‘Nounou, wel een aanstellertje, h?’ Ja, hee, denk het gerust, maar hou dat soort commentaar lekker intern, mensch :{w En na de vaccinatie tegen Caesar (die was ook mee voor z’n eigen vaccinatie): ‘Jj deed het heel goed, maar je zusje is wel een dramaqueen, hoor.’
Echt, wtf, hou je bek o|O (Ja, sorry, op dit soort momenten heb ik altijd een enigszins beperkte woordenschat :'))

Verder was Phi perfect gegroeid in de lengte en qua gewicht, maar toen ik zei dat ze af en toe klokje rond sliep, moest ik dat toch wel gaan beperken, want Phi heeft de voeding nodig om te groeien. Die baby waarvan ze vijf seconden eerder zei dat ze zo keurig perfect groeide. Ja hoor, how ‘bout no :')?

Ik ben echt niet van de groep die alles van het cb afwijst, verre van, maar deze vrouw haalt echt het slechtste in me naar boven.

Overigens is mijn net-vierjarige ook nog even gemeten en gewogen: hij is 1.19 :o
Sow dan, even lekker het zusje belachelijk maken tegenover de ander ook he! :X
pi_182279266
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 04:59 schreef hetzusjevan het volgende:

Loj wat heerlijk dat je zo van je meisje geniet O+. Ik vind het zo knap dat je het allemaal doet (ofwel dat je er de energie voor hebt om die dingen te ondernemen met zo’n klein frummeltje en 2 grotere kids, terwijl je volledig bv geeft en dus wss weinig slaap hebt? Je man kan niet even een voeding overnemen ofzo). Als je nog supermom secrets hebt om te delen graag ;).

Ik vind dat het lastige bij een tweede nu, die nachtvoedingen an sich kan ik wel goed hebben. Maar die stuiterbalpeuter van mij die om kwart voor 7 weer wakker is icm weinig slaap, dat vind ik wel lastig soms. Heb een kort lontje naar peuter toe, terwijl dat niet eerlijk is. Moet daar echt nog wat meer m’n weg in vinden.
Wat lief, maar ik ben echt geen supermom hoor! Vooral in de spitsuren ben ik niet zo lief en chill naar de jongens :@
Maar mijn tip.... ik probeer vooral zo relax mogelijk te zijn. Eten niet op tijd klaar? Dan maar een half uur later etc..

Oh wat een vervelende ervaringen op het cb zeg! Ze kunnen inderdaad heel bot zijn. Tegen mijn peuter riep de arts ooit, “als je geen antwoord heeft moet je naar het ziekenhuis (bij de ogentest). Mijn reactie was: Js is dat een olifant? Waarop hij begin te lachen en mij verbeterde. Hoe moeilijk is het!

Wat vonden jullie echt een fijn, niet te duur, kraamcadeau dat jullie hebben gekregen? Ik ga op kraamvisite bij een kennis en weet niet zo goed wat mee te nemen.. kledingstijl van ons is heel verschillend dus dat is geen optie..
Ik heb trouwens al 4 pakjes gekregen, die alle vier zo weer de kledingverkooptas weer in gaan. Iedereen geeft pakjes met voetjes, ik zou dat toch echt nooit doen, daar zijn zoveel meningen over...
Maar ik voel me nogal een ondankbare trut nu :@
pi_182279465
Pakjes met voetjes vind ik juist super schattig als pyjama, alleen heeft onze kabouter NET te lange benen dus die heb ik ook allemaal weg kunnen doen.

Wat ik echt leuk vond;
Speelgoed voor in de box (we hadden niks gekocht en kregen ook bijna niks)
Regenlaarsjes (het regent toch eigenlijk iedere schoenmaat wel :P )
Happy Horse knuffeltjes
HEMA bonnen
Sokjes van de Zeeman met anti slip eronder (die blijven als enige zitten hier en heb ik door kraamvisite ontdekt)
Medium dikke slaapzak in een wat grotere maat
Boekjes (de knisperboekjes zijn nu een succes, maar de leesboeken later natuurlijk)

Wat ik echt rot vond waren zelfgemaakte (niet altijd door diegene zelf, maar door iemand laten maken) speenkoorden en bijtringen met kralen en weet ik veel wat. De eerste keer dat ik zo'n speenkoord vast had bleef die haken achter de maxi cosi en vielen alle kralen op de grond. Die dingen vertrouw ik dus echt niet meer.
pi_182279852
Wat een CB ervaringen zeg :o hier nog niet echt vervelende ervaringen gehad, ze praten alleen tegen mij alsof ik ook nog een baby ben, maar als dat alles is :+

Qua kraamcadeau's en wat ik zelf leuk vond om te krijgen:
- Cadeaubonnen van HEMA/Etos/Prenatal
- Boeken! Zowel knisperboekjes als kartonnen boekjes en prentenboeken voor later. Wat echt een babyhit is, is het boekje "Baby ziet".

Kleding vind ik wel leuk om te krijgen, maar is heel persoonlijk. Er zijn maar een paar mensen van wie ik echt leuke kleding heb gekregen. En knuffels vond ik verschrikkelijk. Verder nog wat speelgoed gekregen waarvan ik een deel wel leuk vond en een deel minder leuk :P maar veel mensen hebben ons wel gevraagd wat we wilden hebben en daardoor hebben we nu heeeel veel boeken in alle soorten en maten :D en maar 1 boek dubbel gekregen :o
pi_182280016
Jentin wat een verhaal joh!

Kraamcadeaus die wij heel fijn vonden:
Badcapes, hydrofiele xl doeken, maxi cosi speeltjes, boeken, badspeeltjes
pi_182281597
quote:
7s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 18:59 schreef Nouk84 het volgende:

[..]

Jij woont ook in een klein dorp toch? Je kunt ervoor kiezen om naar een ander cb te gaan he? Mijn woonplaats behoort tot gemeente Houten, maar zit net zo dichtbij Nieuwegein. Daar is het kdv, daar doe ik boodschappen, rij ik doorheen naar m’n werk enz. Ik heb niets met Houten. Zou naar Houten moeten voor het cb, maar heb gekozen voor Nieuwegein. Niemand heeft daar ook maar iets van gezegd, valt allemaal onder dezelfde GGD regio, dus geen probleem! Misschien ook een optie voor jou?

Wat een ervaring Jentin, bah :r
Klopt, in een dorp met 400 inwoners. We hebben nog wel getwijfeld om naar een ander cb te gaan maar houden nu alles gewoon goed in de gaten. Voor vaccinaties zullen ze wel goed gaan en als er verder wat is gaan we wel gewoon naar de ha.

Qua kraamcadeau vond ik tot nu toe klompjes met de opmaak van ons geboortekaartje het leukst en daarna boekjes. Ik heb ongeveer 25 verschillende soorten knuffels gekregen, 4 paar laarsjes en 6 badcapes. En ook kleding die rechtstreeks in de bak voor Roemeni gaat :@ .

Van schoonzus een fluffy lichtblauw pakje met vaste voetjes, capuchon, oortjes en grote afbeelding van Mickey Mouse gehad. Die doe ik wel een keer aan als we bij mijn schoonfamilie zijn en ik zeker weet dat zij er ook is.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 21:57:20 #146
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182282028
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 20:08 schreef Loj het volgende:

[..]

Wat vonden jullie echt een fijn, niet te duur, kraamcadeau dat jullie hebben gekregen? Ik ga op kraamvisite bij een kennis en weet niet zo goed wat mee te nemen.. kledingstijl van ons is heel verschillend dus dat is geen optie..
Ik heb trouwens al 4 pakjes gekregen, die alle vier zo weer de kledingverkooptas weer in gaan. Iedereen geeft pakjes met voetjes, ik zou dat toch echt nooit doen, daar zijn zoveel meningen over...
Maar ik voel me nogal een ondankbare trut nu :@
Ik vond het fijn toen ik extra XXL hydrofielen kreeg van Hema.
En leuke dingetjes voor in de box (ook gewoon bij de Hema).

Ik heb van de voren gezegd dat ik absoluut geen kleding wil (ook niet met verjaardagen oid). :@
Alleen mijn moeder kwam aan met 2 leuke pakjes, maar die weet mijn smaak :P
pi_182282198
Ik vond XXL-hydrofielen ook fijn, die gebruik ik ook als boxkleed (we hebben een matrasje in de box, ze ligt niet op die houten plank met alleen een hydrofieletje :+) Ik vond een baby-ehbo-pakketje erg fijn: pcm, dentinox, luuf, neuspeertje, zoutoplossing. Typisch zoiets waar je dan ineens om drie uur om staat te springen op zaterdagnacht en wat je zelf niet gekocht hebt. Vond ik echt een briljant cadeau.

[ Bericht 0% gewijzigd door Jentin op 03-10-2018 04:14:24 ]
pi_182283931
Wij vragen aan iedereen baby-/prentenboeken. Al hele leuke gehad! En een mens kan nooit genoeg boeken hebben, dus we beginnen vast vroeg met verzamelen ;)

Sofie heeft het de afgelopen dagen niet zo naar haar zin overdag. Veel huilen en de lachjes zijn erg spaarzaam. De nachten gaan wel supergoed maar voordat ze eindelijk slaapt. Ze is nu ook nog klaarwakker en dat al vanaf half 2 vanmiddag!
Het is vast een sprongetje/fase/weet-niet-wat, benieuwd welke update het met zich medebrengt.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_182286727
Ah wat vervelend Takkie! Hopelijk gaat het snel beter.. Wel een leuke foto! O+

Ehbo-pakketje ga ik onthouden voor als mijn beste vriendin bevallen is, dat is een goeie!

Toch zonde dat al onze baggernachten in mijn nachtdienst vallen :') Elke keer (om de 45 minuten ofzo) weinig informatieve jengeltjes tussendoor. Gelukkig ben ik vrij vandaag en heb ik een werkend koffiezetapparaat. c_/
pi_182286764
Balen zeg Fleur! Slaapt ie dan wel weer makkelijk in?

Jip zit weer op een om de 3 uur ritme. Dat is in ieder geval beter te doen dan de nachten van afgelopen weekend! In combinatie met werk nog steeds wel koffiewaardig c_/ maar vooruitgang :D O+ vandaag vrij dus ik denk dat we lekker lang in bed blijven liggen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')