abonnement Unibet Coolblue
pi_182287410
Boeken, altijd goed! Juist ook voor wat oudere kinderen, dan hebben ze er later nog wat aan. Babyspul is maar zó kort nuttig..

Wij zijn hier als ouders intussen verslingerd aan de inventieve, grappige prentenboeken van Emily Gravett. Günther gaat instant glunderen zodra we het hilarische rijm inzetten van het draakje dat niet slapen wil in Again/Nog Een Keer O+ Tip dus :)

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 03-10-2018 08:51:19 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_182287592
Tevens: zitten we al drie dagen Dentinox op de bovenkaak te smeren, blijkt er onder nu een hoeksnijtand door. Oeps. :')
Let me see you stripped down to the bone
pi_182287748
Ik zag een knappe Banaan en Gunther en een bijna-handstand van de knappe Pop! O+

Zusje, fijn dat je de taakverdeling bespreekbaar kan maken met je man en dat het in balans is!

Mini, gezeur over doorslapen, ook heel herkenbaar. Vrienden van ons waren geïrriteerd dat hun kind van toen nog maar 5 weken niet doorsliep :') Daar kan ik met mijn hoofd echt niet bij 8)7 En dan nog zegt het helemaal niets als een baby doorslaapt. Dreumes sliep na 3 maanden al door, hartstikke fijn, maar maanden later begon het nachtendrama alsnog opnieuw en sliep ze weer net zo slechts als de 1e 3 maanden. Niks zo veranderlijk als het weer en baby's.

Exode, wat fijn dat je vrouw minder buikpijn heeft! En zelfs tijd heeft gevonden om te gaan verven, wauw :')

Rena, ik vind mijn werk bij tijden ook best heel ontspannend nu inderdaad :') Gisteren kwam ik thuis bij vrouwlief die 'mamadag' (ik gruwel van dat woord) had gehad en de standaard uitroep bij binnenkomst was weer 'dit doe ik nooooooit meer, ik wil nooit meer alleen zijn met die kinderen'. Daar ga ik haar morgen dus even fijntjes aan herinneren als mijn 'weekend' is begonnen :')
Wat fijn dat grote zus nu zo vaak bij jullie is en dat dat zo goed gaat, mooi dat dat zo kan O+

PKM, dát dus inderdaad, op zo'n dag begrijpt ze ook heel goed dat het best aanpoten is met 2 kleintjes thuis en geeft ze zelf ook aan dat ze liever werkt. Maar een dag later is ze dat kennelijk alweer vergeten :')

Donna, fijn dat de taakverdeling bij jullie goed is, al lijkt het mij best pittig dat je man zo vaak van huis is. En fijn dat G haar minder makkelijke kant nu ook aan je man heeft laten zien zodat hij begrijpt waar jij mee moet dealen! Ze zeggen vaak dat kinderen het moeilijkst zijn bij de mensen waar ze zich het veiligst voelen, omdat dat het moment en de plek is waar ze zichzelf kunnen zijn en zich durven te laten gaan. Zo klinkt het toch best heel mooi en positief :')

Jentin, die arts van het CB :o Wat een lef! Ik vind dat je je heel goed hebt ingehouden daar.

En Lady, wat een walgelijke opmerking naar jouw dochter dat ze jou aan het huilen zou maken, hoe leer je een kind om emoties op te kroppen :o

Wolken, die vrienden van jou en hun dochtertje met heupproblematiek, wat triest ;( Jeetje wat een verhalen zo, dan ben ik toch best heel blij met ons CB..

Loj, die pakjes met voetjes heb ik ook nooit fijn gevonden, maar de beentjes van beide meiden zijn langer dan gemiddeld dus ze hebben hun ook nooit goed gepast. Sowieso vind ik kleding als kraamcadeau niet leuk, dat is zo persoonlijk dat iemand je echt moet kennen om te weten wat je leuk vindt. Wat ik fijne kraamcadeaus vond waren cadeaubonnen van de Hema, de Prenatal of Villa Kakelbont (een kinderkledingzaak bij ons in de stad). Verder kreeg ik van iemand een mooie washand en bad- en douchespulletjes voor baby's van Rituals, dat vond ik heerlijk. Boeken vallen hier altijd in de smaak. Voor Vlokje kregen we Dex de hond van Zazu, een knuffel met o.a. hartslaggeluiden, die gebruiken we dagelijks. Wat ik ook leuk vond was een gepersonaliseerd tandendoosje en gepersonaliseerd bestekje, niet iets wat we meteen kunnen gebruiken maar wel heel leuk voor later ook voor het kind zelf om te hebben.

Takkie, wat een mooi meisje! Maar wat vervelend dat ze zo uit haar hum is :(

Aure, fijn dat er vooruitgang in de nachten zit, hopelijk zet die vooruitgang verder voort! En fijn een lekkere hangdag hopelijk vandaag, geniet ervan!

Ik heb een goede nacht gehad, Jewel sliep eindelijk weer eens de hele nacht in haar eigen bedje en Vlokje is maar een paar keer wakker geweest. Dat mogen ze vaker zo doen O+
pi_182289891
quote:
3s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 12:48 schreef Pannenkoekenmix het volgende:

Malteser ik zoek vooral truitjes, maar pakjes en kleurige rompers zeg ik ook moeilijk nee tegen. :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_182289892
Ik gaf een vriendin als kraamcadeau ooit een haarlok-doosje. :)

En cadeaubonnen vind ik zelf altijd handig. :P
Mijn schoonzus komt altijd met kleding. Gelukkig wel leuke dingen. Behalve die sokjes met kant. :r
Maar dat weet ze. Ze doet het gewoon omdat ze het niet kon laten. Lakschoentjes wilt ze ook kopen maar die heb ik echt verboden. :X
  woensdag 3 oktober 2018 @ 11:14:45 #156
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182290075
quote:
1s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 11:05 schreef vencodark het volgende:
Lakschoentjes wilt ze ook kopen maar die heb ik echt verboden. :X
Behalve als het een paar dr. martens lak zijn, dan is het wel leuk :D
pi_182290159
Donna mijn man maakt meestal ook Banaan zijn drama's niet zo mee. Hij was laatst heel verbaasd toen Banaan na een half uur dut blijkbaar echt zo chagrijnig was als dat ik steeds aangaf.
In de avond is Banaan vaak veel vrolijker, want de tweede dut op de dag is meestal wel wat langer. Voor zijn idee valt het dus allemaal wel mee.

Wat een stom CB hebben jullie Jentin en LadyS. :(

Lol trouwens om jouw CB ervaring Aure. Mensen die tegen andere volwassenen spreken alsof ze een baby zijn vind ik bijzonder. _O-

Loj ik vond pakjes met voetjes juist geweldig. Prentenboekjes vind ik ook een goed idee, of contrastboekjes. Hema-bon of Prenatal was ik ook heel blij mee.

Stomme kraamcadeautjes:
Mijn schoonmoeder gaf ons tweedehandse gehaakte slofjes. Had ze prima zelf kunnen maken, maar nee hoor. Of een veel te grote serveerplaat voor beschuit met muisjes, nooit gebruikt. Ik durf hem ook niet weg te doen want stel dat er een tweede kindje komt dan verwacht ze hem vast weer te zien. :')
Mijn schoonvader vond het helemaal niet nodig een cadeau te geven. Zijn vriendin nam wel wat mee. Steeds als ik het zag hangen hoorde ik haar weer zeggen dat hij dus absoluut niets wou geven. Dat is uit de tijd dat we nog goed met elkaar omgingen, kun je nagaan. :X

Takkie je zangkunsten kunnen toch niet zo slecht zijn? :D

Lol Mini, volgende keer beter. Er komen nog tandjes genoeg.

Malteser je truitjes vind ik leuk, neem ik graag over. DM me maar wat je ervoor wilt hebben en je gegevens dan maak ik het over. ^O^

Koffieboks Fleur! c_/
Banaan had tussen drie en vijf ofzo babbeltjes. Het hield maar niet op. Uiteindelijk maar eens in zijn slaapzakje voelen of hij te warm/koud was. Zijn lijfje was best warm maar op zijn beentjes ontdekte ik kippenvel. Het bovenstuk van zijn pyjama zat omhoog en het broekje had hij uitgeschopt. Schone luier erbij, tien minuten later ofzo sliep hij eindelijk weer. Vannacht gaat hij maar in een sluitend pyjamapakje.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_182290176
Dat is wel een beter ritme Aure, hopelijk gaat het de goede kant op!
Hij lag al vanaf 00:15 tussen ons in en sliep wel redelijk snel in weer gelukkig. En hij heeft geslapen van 06:00-08:45, ik werd om 07:30 nog even wakker van vriend die gedag zei maar dit scheelde ook wel!

Hahaha Mini! Blijft ook gokken met die tandjes.

Fijn van de betere nacht Schanu!

Wij zijn net naar t zwembad geweest met z’n tweetjes. Hij gaat in het peuterbad wel in de kruiphouding maar weet in t water niet meer wat ie met z’n benen moet :'). Maar zitten en heel hard spetteren is een groot succes :). Ik had overigens wel gerekend op een dutje nu maar dat doet ie ook niet :')

Edit: koffieboks pkm! c_/

[ Bericht 11% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 03-10-2018 11:49:52 ]
pi_182290187
Juul is aan de speen gegaan. We hebben niets tegen een speen maar mevrouw bliefde geen speen. Een pink daarentegen....
B had dat ook, die is van onze pink overstapt op zijn eigen knuist. Die bleef een speen uittuffen. Juul accepteert hem ineens. Ze heeft zoveel zuigbehoefte, met name als ze moe is.

Gisterenavond was ze weer onrustig, dus tot 22:30 bij ons in de woonkamer, na de fles naar bed en vanochtend was het 06:30 *O*
De avonden blijven vooralsnog hetzelfde dus. Ze wil gewoon bij ons zijn dan, stiekem heel fijn :@

Vanmiddag komt mijn schoonmoeder langs, ik ben op mijn werk. Ben benieuwd, ze is nogal van de opmerkingen, niet positief zeg maar.
pi_182290308
Jouw schoonouders pkm :o! Wat ontzettend stom zeg. }:| Ik heb bonnen van prenatal gevraagd want ik wou een tripptrappstoel, en een bon met een groter bedrag van babypark. Ik kan me geen stomme kraamcadeau’s herinneren eigenlijk. Wel (leuke) dingen voor later zoals duplo etc. En weinig kleding.

Ai succes voor exodevrouw! En Juul lekker bij jullie laten ‘s avonds O+

Wij vergeten hier trouwens regelmatig de verwarming uit te zetten (even wennen dat ie weer aanstaat), dan ligt Casper te zweten in z’n herfstslaapzak met pyjama. :|W

[ Bericht 9% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 03-10-2018 11:41:31 ]
pi_182290608
quote:
3s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 11:19 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Malteser je truitjes vind ik leuk, neem ik graag over. DM me maar wat je ervoor wilt hebben en je gegevens dan maak ik het over. ^O^
Ik DM je.
Heb ook nog een winterjas van Tumble ‘n Dry in maat 80. Alleen de oranje boordjes hebben iets een pil, maar jasje is in super mooie staat.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_182290787
PKM, dat zijn niet bepaald geslaagde kraamcadeaus nee. Tweedehands slofjes :o

Fleur, wat leuk dat jullie lekker naar het zwembad zijn geweest met z'n tweetjes!

Exode, ik wilde zeggen fijn dat Juul de speen nu accepteert maar ik weet niet of je dat fijn vindt :') Jewel duimt al van begin af aan, ik vond dat eerst verschrikkelijk omdat ik bang ben voor scheve tandjes en slissen enzo. Vlokje wil niets weten van haar duim, dat is of meteen een hele vuist of de speen (en meestal dus die laatste). Waar ik dacht dat ik daar blij mee zou zijn, ben ik toch wat minder enthousiast nu het verliezen van de speen lijdt tot heel veel en heel hysterisch gehuil. 24 uur per dag speen-terug-duw-dienst is toch niet helemaal hoe ik het voor ogen had :')

Fleur, herkenbaar die verwarming :X Wij hebben nu een slimme thermostaat die uit zichzelf uit gaat en die we anders vanaf onze mobiele telefoon (dus vanuit bed) uit kunnen zetten, aanrader! :P

Slechte kraamcadeaus, mijn oma gaf bij de geboorte van Jewel een pop die bijna ouder was dan zijzelf met een destijds door de kraamzorg van mijn tante zelfgemaakte wieg. Een vreselijk lomp en onhandig ding. Met de mededeling dat hij groot genoeg was voor Jewel om er ook in te liggen. In theorie, ja, maar nee dank je :') Oh en lakentjes erbij, en leuke klokjes voor bij het hemeltje. Dat ding heeft dus een jaar in de weg gestaan op zolder en toen hebben we hem maar weggedaan, met de boodschap dat Jewel geen poppenmeisje is :')
pi_182290912
Wij kregen voor onze zoon een houten schommelstoel, geschikt vanaf 1,5 ofzo.
Een afzichtelijk ding met een koe wat vooral (en alleen) de smaak van de gever was.
We woonden in een appartement dus zelfs in de doos stond het in de weg.
Er werd verwacht dat we het in huis zouden zetten wanneer zoon erin kon. Het heeft na de verhuizing slechts enkele keren in de tuin gestaan. Zoon vond het zelf ook niks.
:P
pi_182291093
al die knuffels die als kraamcadeau zijn gegeven, worden die eigenlijk nog leuk? ik vind het op het moment eigenlijk nutteloze stofvangers. meesten zijn te groot om leuk mee te spelen en niet wasbaar.

vragen over doorslapen beantwoord ik meestal met "gelukkig niet" wat nogal rare blikken geeft :D Ik heb liever om 4uur een nachtvoeding en verder slapen tot 8 a 9uur dan een doorslaap tot 6uur.
  woensdag 3 oktober 2018 @ 12:13:04 #165
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182291180
Schoonouders & mijn ouders hebben aan ons (mij :P ) gevraagd wat we graag wilde hebben.
Dus ik heb alle dingen opgenoemd die ik zelf zonde vond van mijn geld :') maar wel handig waren.

Dus ik heb een isofix, deel van de kinderwagen, triptrapp, duur beddengoed, aantal dure pakjes & een chicco next to me gehad :@ En van mijn ouders ook nog wat kleine dingen tijdens de zwangerschap, mijn moeder bleef haar pinpas maar trekken.

Heb eigenlijk geen lelijke/onzin dingen gekregen :D omdat ik gewoon eerlijk zei :{w ik wil dit & anders niets. /hormonen :D
pi_182291242
Haha een slimme thermostaat, daar moet ik dan toch een keer achteraan O-)

Mijn moeder had een 10-dagen pakket gemaakt. Vroeg ze op dag 3 of ik al wat uitgepakt had. Ik: ‘ja dat en dat en een soort labello’. Mijn moeder: ‘Labello?’ Ik laat m zien, ja die! Mijn moeder verschoot bijna van kleur, heb je het tasje nog? Lag al bij het oud papier maar blijkbaar zat er nog een bon in van de schoonheidsspecialiste voor een complete gezichtsbehandeling _O-
  Moderator woensdag 3 oktober 2018 @ 12:23:28 #167
382129 crew  Donna
pi_182291400
Haha ohja 'verstopte' bonnen of geld, niet handig. :7
pi_182291427
Elleska, geen idee. Wij hebben de knuffels op de commode staan en af en toe geef ik er eentje aan Jip als ik hem verschoon. Maar heel boeiend vindt ie ze nog niet.

Haha Fleur, gelukkig had je het nog niet echt weggegooid :D wel lief en leuk zo'n 10dagen pakket!

Wij hebben inderdaad ook wat dure dingen gekregen van familie en vrienden, van die gezamenlijke cadeaus. Wel fijn vond ik dat.

Jip deed niet echt aan uitslapen vandaag. Hij ligt nu in bed voor zijn 2e slaapje vandaag. Ben benieuwd hoe lang het duurt, hij heeft nog steeds moeite met het aan elkaar koppelen van meerdere slaapcycli. Maar hij is erg gezellig vandaag *O* dus dat is fijn :D
pi_182291858
Ik ben echt heel diep aan het nadenken wat we van mijn schoonouders hebben gehad bij B en bij Juul. Voor Juul, uhm ik denk kleding. Jaaaa ik weet het weer, voor B een Ajax onderbroek in maat 116 _O- Die draagt hij nu.
Van mijn moeder voor B een wipstoel en een leuk pakje en voor Juul gaat ze een poppenhuisje kopen als ze 1 wordt. Ze heeft het niet zo breed dus zo hebben wij het voorgesteld. Ze wil bij 1 jaar een bijzonder cadeau geven dus we laten het haar lekker combineren.

Het meest onzinnige cadeau is een cadeau van een groepje vrienden. Die hadden gezamelijk een schommelkoe gegeven. Een enorm ding. B heeft er welgeteld 3 keer opgezeten.

Shanu, ik heb niets tegen een speen inderdaad maar dat steeds terug in de mond lijkt me vreselijk. B gebruikt overigens sinds hij een jaar of 1,5 is een kleine knuffel van de Ikea als een verkapte speen. Het pootje van het beestje gaat zijn mond in. Als hij pijn heeft of gewoon even niet zo fijn in zijn vel zit, bijt hij er ook op. Dat ding is echt heilig.

En yeah voor gezellige Jip!
pi_182291926
owja verstopte cadeautjes. een cadeautje in een doosje thee, ik dacht lekker thee en had niet verder gekeken.

quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 12:24 schreef Aure het volgende:
Elleska, geen idee. Wij hebben de knuffels op de commode staan en af en toe geef ik er eentje aan Jip als ik hem verschoon. Maar heel boeiend vindt ie ze nog niet.
De knuffels die stof staan te vangen zijn echt te groot om mee te spelen tijdens het verschonen. Staan nu op de boekenplank. Denk dat ze langzaamaan verdwijnen als er meer boeken bij komen.

L heeft wel een knuffel waarmee hij speelt. het konijn van little dutch, makkelijk vast pakken met de lange poten en oren. Die ligt sinds kort in zijn bed zodat hij die sochtends kan pakken om tegen te kletsen, dat geeft mij wat tijd om aan te kleden.

Tijdens het verschonen is de spiegel interessant. Dat betekend wel dat ik hem op zijn zij verschoon maar dat is beter te doen dan een baby die alle kanten op rolt.

Op dit moment doet hij een poging om de labels van het speelkleed op te eten :Y)
pi_182292110
Ik had een lijstje gemaakt op lijstje.nl met cadeautjes in alle prijsklasses én daarin ook een aantal cadeaubonnen genoemd van specifieke ketens (om niet weer van 100 verschillende toko’s bonnen te krijgen zoals bij W. }:| ) en de link van het lijstje stond op de geboortekaartjes. Zo kreeg ik voornamelijk dingen die ik toch wilde hebben *O* .

En wat je ook doet; geef gewoon geen knuffels als kraamcadeau. We komen er hier in om. 8)7

Mijn baby had gisteren een regeldag (denk ik), ze deed over de hele dag hazeslaapjes, ik denk dat ze 3x 20 minuten heeft geslapen en verder wilde ze aan mn borst hangen. Prima, maar niet met rondlopende peuter. Dus tegen de tijd dat man thuis kwam was ik niet meer te genieten. Gelukkig heeft man W. “Overgenomen” en hem verder vermaakt en naar bed gebracht zodat ik al vroeg met H. (Laat ik haar hier Bollie noemen, want zo ziet ze er nu eenmaal uit :D ) naar bed kon.

Overigens was Bollie om 22:00 kennelijk doodop van het regelen en sliep toen tot 3:30. ^O^
pi_182292925
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 09:03 schreef Schanu het volgende:Ze zeggen vaak dat kinderen het moeilijkst zijn bij de mensen waar ze zich het veiligst voelen, omdat dat het moment en de plek is waar ze zichzelf kunnen zijn en zich durven te laten gaan. Zo klinkt het toch best heel mooi en positief :')
Dat verklaart een hoop soms haha, mijn schoonmoeder en moeder zeggen altijd dat je er geen kind aan hebt en over het algemeen ervaar ik dat ook wel zo maar bij mij kan ze toch het hardste jengelen en zemelen :') Ik voel me gevleid :P

PKM, wat erg die tweedehands slofjes :o Bij een eventuele volgende ga ik knuffels op de verbodlijst van cadeaus zetten want ik stik er in, heb er serieus een stuk of 20 denk ik :+ En ik heb zo’n heel lelijk velours broekpakje in oudroze gehad van een familielid, tegen de tijd dat ik er aan dacht om hem aan te trekken en er een foto van te maken paste hij al niet meer :@

C was vanmorgen niet zo in haar hum, spuugde ook een deel van haar boterham weer uit ;( Hopelijk knapt ze op van haar middagdutje, kan ik even wat qualitytime doorbrengen met zuslief :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182293044
quote:
1s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 11:45 schreef Malteser het volgende:

[..]

Ik DM je.
Heb ook nog een winterjas van Tumble ‘n Dry in maat 80. Alleen de oranje boordjes hebben iets een pil, maar jasje is in super mooie staat.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ook leuk. :Y

Koeien schommelstoelen zijn nooit leuk zo te lezen. _O-

Ik bedenk me net dat ik ook een ongedragen pakje heb van Banaan. Superdikke bovenkant en dan met korte broek eraan vast. Geen idee wanneer hij dat had moeten dragen.

Verschonen gaat trouwens steeds makkelijker. Ik laat hem tegen een meubel aan gaan staan en kan dan redelijk bij zijn billen. Hij doet dan nog wel een poging om te gaan zitten op zijn poepkont maar dat kost hem meer moeite zo. :)

Ik lees hem nou elke dag voor uit een boek over auto's en hij leek straks voor het in slaap vallen iets te zeggen wat leek op auto. Ik hoop toch niet dat dat zijn eerste woordje wordt.

Een vriendin van me denkt dat het eerste woordje er wel aan komt omdat hij lekker brabbelt. Ik ben eigenlijk veel nieuwsgieriger naar wat zijn eerste gebaar wordt. :@
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_182293573
Wij wonen in een ons kent ons dorp en heb echt gewoon veel mensen aan de deur gehad die een cadeautje af kwamen geven :D . Van een echte zilveren kinder bestekset, veel kleding en dus ook veel knuffels. Ook knuffels waar de naam van Bikkel op geborduurd is en die krijgen dan een plekje in zijn slaapkamer. Dan zoek ik nog 3 knuffels uit die mij prettig lijken ( en waar nog extra exemplaren van te koop zijn ) en de rest gaat rond kersttijd met de inzamelingsactie van de lokale kerk mee naar een minder bedeeld land. Hoewel de knuffels met een piep of een ratel ook erg aantrekkelijk is voor de hond maar dat vind ik dan weer zonde.

We zijn afgelopen nacht een nachtje weg geweest en ondanks ik het erg spannend vond is het echt heel goed gegaan. We hadden een eigen jacuzzi en ik had zo een babyfloat mee. Wel de bubbels uitgezet maar hij vond het echt leuk om rond te dobberen. Vandaag hem in de draagzak gedaan en een paar uurtjes rondgelopen door Zutphen met slapende baby. Wat heb ik toch een lieve en makkelijke baby O+ .
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_182293614
Net gebeld door kdv dat Kees niet happy is en verhoging heeft (38.0). Hij had gisteren best een goede dag met z'n oma, maar wel een prutnacht. Dus ga 'm zo maar halen. Baal er zo van, want dacht dat het weer beter ging en nu weer niet :{ Heb het gevoel dat we al maanden bezig zijn met een ziek / half ziek kind. Af en toe een paar dagen/weken happy en gezond en dan weer oorontsteking of algehele malaise. En bij niet fit krijgt hij nu ook steeds hele rotte eczeem plekken. Hij lijkt ook jeuk te hebben, en krabt veel (vooral bij moeheid) aan z'n armpjes. Maandag ook al even naar huisarts geweest, maar dat was ook weinig bevredigend ("zal wel een sprongetje of tandjes zijn ofzo"). Vind het zielig voor ons mannetje, maar ook stiekem voor ons ;(
pi_182294020
Elliebell, dat is ook vervelend zeg! Dat het zo maar doorsuddert.
PKM de koe is allang weg, anders had je hem mogen hebben hoor _O- ;)

Mijn schoonouders zijn sowieso een beetje apart met de kleinkinderen. B is nu dus 4,5 jaar en ze hebben welgeteld 1 verjaardag meegemaakt. Maar eigenlijk wilden ze toen ook op een andere dag komen. Kwam beter uit in de planning (ze zijn allang met pensioen en die planning is wanneer ze stofzuigen en boodschappen doen...letterlijk). Ze wonen op 5 km afstand en we zien ze met moeite 1x in de 6 weken ofzo. Mijn schoonvader komt af en toe wel aanwaaien maar mijn schoonmoeder zien we dus niet zo veel.
Het rare is dat ze wel eerder van vakantie zijn teruggekomen voor de Juul en met een volgepakte auto voor de deur stonden om haar even te zien.

Toen B werd geboren had ik nog een massagepraktijk en ik heb toen zoveel cadeautjes gehad van mijn klanten. Echt heel attent. Dat varieerde van zelf gebreide sokken tot cadeaubonnen en een belachelijk duur zilver serviesje wat hij nog steeds gebruikt.
pi_182294062
Knuffels zijn hier juist een dikke hit bij mijn dreumes, ze zoekt elke avond een andere uit om mee naar bed te nemen bij het slapen gaan. Ze heeft een tipitent vol liggen met knuffels en duikt er altijd vol overgave in O+ Voor Vlokje is het echter inderdaad nog niks, behalve zo'n tuttelkonijntje van Happy Horse maar die zijn mooi klein dus kan ze makkelijk vastpakken.

*O* voor een gezellige Jip!

Exode, een ajaxonderbroek in maat 116 _O- Hoe kwamen ze erop? :') En een poppenhuis als Juul 1 wordt, wat een gaaf idee O+

Wegblijven van schommelkoeien of schommelstoelen met koeien erop, check :')

Sillie, die lijst.nl is inderdaad heel handig! Wij hebben er nu 1 gemaakt voor de 2e verjaardag van Jewel. En wat vervelend van de regeldag, gelukkig heeft ze je er wel een (redelijk) goede nacht voor teruggegeven :D

Rena, een ziekige C, wat zielig. Hopelijk knapt ze inderdaad snel op!

PKM, leuk dat moment waarop ze (bijna) gaan praten en dat ze zo lekker aan het brabbelen zijn O+

Wolken, fijn dat het nachtje weg zo goed is gegaan!

Ellie, wat sneu voor jullie en Kees ;( Heel herkenbaar ook, Jewel is ook zo lang kwakkelig geweest. Ze rolde van de ene oorontsteking in de ander, in een holteontsteking, in het RS virus, in een longontsteking en weer terug naar dubbele oorontstekingen. Moeilijke periode was dat, voor haar maar ook voor ons inderdaad. Wat ik ook merkte was dat de ontwikkeling van Jewel op dat moment bijna stilstond, omdat ze echt meer dan een half jaar af en aan ziek is geweest, waardoor ze gewoonweg te weinig puf en energie had om bijvoorbeeld druk bezig te zijn met leren lopen en dergelijke. Is uiteindelijk helemaal goedgekomen, maar heeft wel een tijdelijk gefrustreerd meisje opgeleverd die duidelijk niet happy was.

Ik wil je wel de tip geven: laat je niet te makkelijk wegsturen door de huisarts en vertrouw op je eigen gevoel. Wij hebben ons met Jewel wel laten wegsturen toen ze het RS virus had omdat het 'vanzelf over zou gaan' en ze was 'te alert' om ziek genoeg te worden bevonden. Ik was er helemaal niet gerust op, heb tussendoor nog telefonisch contact gehad met huisarts en CB en uiteindelijk wel pufjes af weten te dwingen wegens extreme benauwdheid vooral tijdens de nacht. Maar meer konden ze niet doen, gaven ze aan, want het heerste.. Ik heb me er uiteindelijk bij neergelegd omdat de artsen het wel zouden weten. Toen ze niet beter werd bleek ze echter een verwaarloosde longontsteking te hebben en bleek er dus wel degelijk meer aan de hand..

Een arts weet medisch gezien natuurlijk heel veel maar jij kent je eigen kind het beste dus ga zeker op je strepen staan als je iets niet vertrouwt, hoe moeilijk dat soms ook is. Ik vind de opmerking dat het wel een sprongetje of tandjes zullen zijn namelijk wel heel makkelijk en daar zijn jullie totaal niet mee verder geholpen...
pi_182294427
Ohja. Vergeten kleding heb ik met A ook vaak gehad. Ging ik zijn kast opruimen, kwam ik ineens iets tegen wat ik ooit heb opgeborgen maar compleet vergeten was.
Mijn schoonzus gaf veel van haar zoontjes kleding aan ons als hij het niet meer paste. Zaten hele toffe dingen tussen maar ook afschuwelijke.
Lelijke dingen moffelde ik weg en mooie dingen bewaarde ik.
Toch een keer gehad dat ik mooie, ongedragen schoenen ergens had gezet die pas een jaar later weer tevoorschijn kwamen.
Erg zonde.

Gelukkig kijkt mijn man zulke tassen met spullen nooit na. Zo kan ik mijn smaak er prima uit filteren. :P
De rest gaat naar het Leger des Heils.

Voordeel: je hoeft niet vaak iets voor zonen te kopen. *O*
Nadeel: je hoeft niet zo vaak iets voor zoon te kopen. -O-

Blij dat ik als enige in de familie een dochter heb. Kan ik alles nieuw kopen. O+ O+
pi_182294435
Oh wat vervelend Ellie! Geen ervaring met een ziekig kind maar eens met Schanu.

Die schommelkoeien _O-

Groetjes vanaf n mooi stukje Twente in de zon O+. Wij gingen een rondje fietsen en hadden een maisfingerpauze :+


Ik was maar half bijgelezen zie ik.

Fijn dat jullie nachtje weg goed ging Wolken. En dat Bikkel zo’n makkelijke baby is O+

Ach C. hopelijk is ze zo beter te pas. Ga je nog wat leuks doen met S?

Fijn dat Jip gezellig vandaag Aure :)

Yay voor een brabbelende Banaan! Hier gaat de energie meer zitten in motorische updates dan brabbelen voor mijn gevoel, geen idee wat normaal is voor deze leeftijd ook.

Mijn vader is eind deze maand jarig en ik ben aan het oefenen met ‘Hiep Hiep hoera’ en dan de handjes in de lucht. Score 0 handen in de lucht en 100x dit :') gezicht.

[ Bericht 42% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 03-10-2018 15:24:52 ]
  woensdag 3 oktober 2018 @ 15:15:29 #180
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182294461
quote:
1s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 14:26 schreef Wolken het volgende:
Wij wonen in een ons kent ons dorp en heb echt gewoon veel mensen aan de deur gehad die een cadeautje af kwamen geven :D .

Hier kregen we een gezamelijk cadeau van het rijtje waar we wonen & de buren tegenover gaven een Dushi rammel knuffel.
En die laatste is ook een aanrader :D want hij is er helemaal weg van.



Je kan aan de beentje trekken, het rammelt (maar niet zo irritant hard) en de vleugels? knisperen.
  woensdag 3 oktober 2018 @ 15:17:18 #181
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182294496
quote:
1s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 15:14 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Oh wat vervelend Ellie! Geen ervaring met een ziekig kind maar eens met Schanu.

Die schommelkoeien _O-

Groetjes vanaf n mooi stukje Twente in de zon O+. Wij gingen een rondje fietsen en hadden een maisfingerpauze :+
[ afbeelding ]
Het lijkt me zo lekker om met dit weer te fietsen!
Ik moet nog 4 maanden wachten ;(

En dan sneeuwt het natuurlijk }:|
pi_182294602
Wauw LaBelle: prachtfoto en toplocatie. O+ O+
pi_182294738
quote:
Nee, deze:
https://www.bol.com/nl/p/schommel-koe/1004004009504414/

Wat een weggegooid geld was dat voor hun....
pi_182295005
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 15:31 schreef exode het volgende:

[..]

Nee, deze:
https://www.bol.com/nl/p/schommel-koe/1004004009504414/

Wat een weggegooid geld was dat voor hun....
Die vind ik wel leuker dan wat wij hadden gekregen.
En dan ben je ondankbaar natuurlijk als je het niks vindt. :@
pi_182295212
quote:
1s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 15:46 schreef vencodark het volgende:

[..]

Die vind ik wel leuker dan wat wij hadden gekregen.
En dan ben je ondankbaar natuurlijk als je het niks vindt. :@
We hebben hele vrolijke foto's met ze gedeeld....
Onze katten vonden hem overigens ook doodeng.
pi_182295346
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 15:55 schreef exode het volgende:

[..]

We hebben hele vrolijke foto's met ze gedeeld....
Onze katten vonden hem overigens ook doodeng.
Leek te echt zeker. :D

Ik vind het wel jammer dat mensen soms cadeaus geven die alleen hun eigen smaak is zonder te denken of de ontvanger het misschien ook leuk vindt.
Dat probeer ik voor de ander wel eigenlijk.
pi_182295400
quote:
3s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 13:57 schreef Pannenkoekenmix het volgende:

[..]

Ik lees hem nou elke dag voor uit een boek over auto's en hij leek straks voor het in slaap vallen iets te zeggen wat leek op auto. Ik hoop toch niet dat dat zijn eerste woordje wordt.

Een vriendin van me denkt dat het eerste woordje er wel aan komt omdat hij lekker brabbelt. Ik ben eigenlijk veel nieuwsgieriger naar wat zijn eerste gebaar wordt. :@
Cool! Hoeveel gebaren doen jullie zelf? (Of doet je man niet mee?)

Qua woordjes hier 'mamama' (ik reken het goed!) en 'heej' tegen iedereen en al zijn speelgoed en alle bomen in de straat en alle lantarenpalen, etcetera :')
Sinds deze week het gebaar voor slapen, z'n eerste! Nou ja, hij doet het consistent na, ik weet niet of het 'm qua betekenis al helemaal daagt. :)
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 3 oktober 2018 @ 16:06:03 #189
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182295418
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 15:55 schreef exode het volgende:

[..]

We hebben hele vrolijke foto's met ze gedeeld....
Onze katten vonden hem overigens ook doodeng.
Ik vind 'm echt leuk :D
pi_182295432
O, kraamcadeautjes. O+ Wij hebben nu nog niet zo veel gehad, want nog maar weinig bezoek (de geboortekaartjes waren vertraagd ;( ). En hij is natuurlijk pas amper een week oud. :P Bij Ketel wel wat kleding gehad die niet helemaal onze smaak was, maar dat geven we gewoon weer door. En ik vond het juist wel jammer dat we geen knuffels kregen, want die had ik expres niet zelf gekocht in afwachting van kraamcadeaus. :')

Vandaag zijn we voor het eerst met Welpje naar buiten geweest! *O* Een klein blokje om maar, maar o wat heerlijk om weer even in de frisse lucht te komen. O+ Ook al moest ik daarna prompt 2,5 uur slapen. :')
pi_182295436
Tof dat het uitje goed ging, Wolken! *O*

En beterschap voor Kees! :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_182295524
quote:
1s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 15:14 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Oh wat vervelend Ellie! Geen ervaring met een ziekig kind maar eens met Schanu.

Die schommelkoeien _O-

Groetjes vanaf n mooi stukje Twente in de zon O+. Wij gingen een rondje fietsen en hadden een maisfingerpauze :+
[ afbeelding ]

Ha, wat een knusse herfstfoto. En wat een groterd al zo, op dat bankje O+
Succes met hoera en handen de lucht in, dat wil hier ook nog voor geen meter :+
Let me see you stripped down to the bone
pi_182295567
Hoe vond Welpje de buitenlucht, Luna? *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_182295628
quote:
0s.gif Op woensdag 3 oktober 2018 16:06 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Ik vind 'm echt leuk :D
Had ik dat maar eerder geweten....wij hadden echt een kleine woonkamer dus hij paste ook gewoon niet. Ze hadden hem gekocht omdat we Boer Zoekt Vrouw leuk vonden....
pi_182296008
:W Even een zwaaihandje om een teken van leven te geven.

Door familieomstandigheden én drukte op het werk even geen tijd om bij te lezen/überhaupt laptoptijd buiten werk. Best pittig allemaal.

Ik ving wel iets op over de mannen. Nou, laat hier nu net eens een man zijn! Haha. Nee, wij proberen het ook te verdelen, maar het is hier net een beetje zoals Exode ook al zei: 'net hoe je dag is geweest'. Als ik een lange werkdag heb gehad wil ik enerzijds Spookje overnemen, want als het een zware dag was, dan is m'n vrouw de hele dag druk geweest en wil ze wel even 'de handen vrij' hebben. Maar anderzijds ben ik dan ook kapot.. Afgelopen maandag bijvoorbeeld. Wekker op 05:00, even knuffelen met Spookje, verder werken. Thuiskomen om 20:00 en dan eigenlijk nog thuis moeten werken én de wekker weer op 06:00. Dan ben ik ook wel heel erg toe aan een goede nachtrust. Zeker als m'n vrouw dan de dag erna 'niks moet', neigen we er snel naar dat zij dan de nacht doet. Maar ja, ze heeft dan de hele dag ook al de zorgen gehad..

Dus blijft moeilijk. Nu is de oplossing dat we elke avond maar gewoon bespreken wie er nog de meeste puf voor heeft..

O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ Voor alle foto's van gisteren!
pi_182296016
Inzake hysterische meuk voor in huis, het is geen koe maar wilde toch even de psychedelische trekkip laten zien die ik afgelopen week kocht:



_O_

De vleugels gaan op-en-neer tijdens het rijden O+

Ik heb Günther er nog niet mee geconfronteerd *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_182296678
PKM, oh leuk doen jullie aan babygebaren? Vriendin van mij doet dat ook met haar zoontje, heel leuk om te zien :)

Wolken wat leuk dat jullie een nachtje weg zijn geweest en wat fijn dat Bikkel het zo goed deed O+

Elliebel wat frustrerend en sneu dat Kees zo blijf kwakkelen -O- Ik ben het eens met wat Schanu zegt!

Casper in het zonnetje op een mooie plek O+ en dat oefenen met hiep hiep hoera is geweldig, hier lukt het al aardig :D

NJ klinkt pittig dat werkschema! Ik snap het van beide kanten ook wel hoor :)

Mini, die is leuk zeg die trekkip O+

C lijkt zich aardig energiek te voelen, ze heeft wel vuurrode wangen al de hele dag, we zijn net met grote zus naar de speeltuin geweest en ze heeft ook lekker geschommeld wat tot hilarische gezichtsuitdrukkingen leidde;

:D O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182296819
Tnx voor de kraamcadeau tips. Ik heb dat boekje van baby ziet besteld :)

Wij kregen van mijn moeder een avondje shoppen in een babyzaak cadeau :D
Van mijn schoonouders een tula O+
Van mijn vader een besteksetje met haar naam en een zilveren armband met haar naam.
Geen klachten (alleen dat armbandje zal ze nooit dragen).

Klinkt goed Wolken, lekker een nachtje weg O+

En fietsen O+ nog een maandje of 8/9 ;)

Mijn super chille baby is even wat minder chill. Sinds 2 dagen heel veel last van krampjes, oh zo zielig! Dus we hebben de speen geïntroduceerd en gelukkig nog geen speen/tepelverwarring te merken :) Maar het is zo’n stom foutje van de natuur! :’(
pi_182296838
Echt wat een heerlijk kind heb jij rena! Zo vrolijk altijd! O+
pi_182297475
Rena, niet alleen haar uitdrukking is hilarisch, haar broek ook O+ .

Vandaag weer in de winkels even gekeken voor kleding wat we eigenlijk totaal niet nodig hebben. Maar meisjeskleding is echt veel leuker dan voor jongens ;( .

Minilot, houten speelgoed is altijd +1. Waar heb je die kip vandaan?

Herstfoto O+ . Het was echt heerlijk weer vandaag he.

Elliebel, ik ben echt een totale leek met zieke baby's maar kan het niet zijn dat de baby ergens allergies voor is oid? Ben trouwens ook van team nietweglatensturen.

Loj, dat zijn de leuke kraamcadeau's. Vooral de Tula is geweldig en is mijn beste investering tot nu toe al komt mijn Tiny Love mobiel wel in de buurt.

Hier doe ik eigenlijk 95% van alles met Bikkel en vriend werkt veel waarbij hij wel altijd in de buurt is en hem dus toch wel veel ziet. Maar omdat de baby veel slaapt en eigenlijk bijna nooit huilt is het prima te doen zo. Toen met de spruw was het wel heel erg zwaar en heb ik hele nachten doorgebracht in de woonkamer met een huilende baby.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')