abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182267833
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 07:57 schreef lunapuella het volgende:
Dat is wel het voordeel van je peuter al ruim 2,5 jaar bv hebben gegeven... Mijn omgeving heeft alle mogelijke opmerkingen al gemaakt en is er nu wel aan gewend. :P En zelf voed ik nu veel makkelijker overal en met iedereen erbij - in de eerste weken met Ketel vond ik dat nog weleens ongemakkelijk, nu met Welpje trek ik zonder blikken of blozen mijn shirt omhoog.

Moet daarbij wel zeggen dat ik bv meestal niet als zwaar ervaar omdat het ook gewoon heel soepel verloopt bij ons. Nog nooit spruw of ontstekingen gehad en slechts heel sporadisch een minikloofje. Ik ben me er heel bewust van wat een mazzel dat is!

Nou moet Welpje alleen nog ophouden zijn nachtelijke verschoning aan te grijpen om alles onder te plassen. Nu voor de 2e keer op rij hem 's nachts helemaal om kunnen kleden, vind ik toch suboptimaal.
Nou ja, ik heb T ook 2 jaar bv gegeven, maar toch vind ik het wel lastig. Malteser, dat zouden ze rustig doen hoor. Maar op het moment accepteert O geen flesjes en wil hij ook niet ergens anders slapen dan 10 cm van mijn borst vandaan. Komend weekend proberen we de flesjes weer eens een gaan we zien hoe het gaat. Hey probleem is dat ik op het moment altijd voor de makkelijke weg kies een dat dat niet altijd de beste gewoontes zijn. Vannacht was weer heerlijk belabberd inclusief peuter die iedereen wakker gilde nadat hij geplast had. Maar goed, O en ik zijn net weer in bed gekropen.
pi_182267859
Wat een mooie foto Luna!

Wij kregen van het weekend een Triptrap voor O. T wou die gelijk opbouwen. O kan nog niet zitten, maar hij vond het wel heel leuk!
lfkAzCH.jpg
pi_182267952
Oooooh Luna die foto! O+ Wat een mooierd!
Jentin wat ontzettend lief en fijn om jouw te lezen. Je bent zo heerlijk verliefd en zo terecht.
Trotse O hoor Jagar, hij heeft van die heerlijke boevenoogjes!

Wat betreft borstvoeding kreeg mijn vrouw nooit opmerkingen, behalve dus dat ze wel heel dun werd. Maar dat klopte ook als een bus.

Juul heeft het eigenlijk prima gedaan vannacht ondanks de spuitjes. Tot 22:30 op mij geslapen, fles op en om 05:00 weer een fles op. En nu slaapt ze nog.

In de spoiler Juul in de box, ze vind op haar buik oefenen echt leuk. B schreeuwde de hele boel dan altijd bij elkaar en werd echt heel boos. Juul kijkt dus zo :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 08:43:01 #79
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_182268089
registreer om deze reclame te verbergen
Ohh Luna wat een mooie foto zeg O+ (mooi model natuurlijk :7)

Jagar, logisch dat je zeker in de nacht de makkelijkste weg kiest. Zeker als je weet dat voeden het enige is dat kans op even slaap/rust geeft. Zo gaat het hier nu ook. Maar overdag krijgen we wel meer rust dan jij, dat lijkt me wel erg zwaar zo zonder slaap. Al slaapt O overdag trouwens wel met name in de draagzak/doek, wandelwagen terwijl ik wandel, of na een voeding op mij dus ben er wel de hele dag mee bezig. Ik weet nog dat ik bij mijn tweede echt niet snapte waar ik het bij baby 1 toch zo druk mee had de hele dag dat ik niet aan ontbijt/lunch/wat dan ook toe kwam. Nu bij deze baby snap ik weer waarom :+

Exode wat een moppie O+, ik vind haar telkens al zo groot lijken!


Ik heb geen foto, wel een kort filmpje, omdat ie zo lief is O+

pi_182268319
Ollie en Juul O+
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 09:09:55 #81
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_182268336
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 09:06 schreef Jentin het volgende:
Ollie en Juul O+
Jouwe klinkt anders ook aardig O+
pi_182268464
registreer om deze reclame te verbergen
Mooie foto Exode. Dat is een mooi dametje!
En Jägertrut: leuke foto met je boys. O ziet er blij uit! Spook dat ie is!
Speece-eend en Luna: jullie baby’s lijken op elkaar of zie ik dat verkeerd? Mooie exemplaren! O+

Hier verder geen bijzonderheden. Z. is een lekkere baby die met haar 3 tandjes zelfs aan het knarsetanden is. :')
Blijft een topfase, dat rollen, kruipen en trappen tegen kastjes. :P
Heerlijk. O+
pi_182268566
Donna, heeel herkenbaar dat doen alsof je je baby niet ziet _O- Doe ik nog wel eens bij dreumes, die als ze lekker aan het spelen is en ziet dat ik kijk meteen mij in haar spel wil betrekken. Hartstikke leuk, maar niet altijd :')

Exode, dat klinkt heel pittig op je werk, ik hoop dat de rust snel terugkeert. Kan mij voorstellen dat het stress oplevert en dat het ervoor zorgt dat je minder energie hebt voor je gezin.

*O* voor de voltooide kruip update van Casper!

Ellie, heel veel beterschap voor jullie allemaal! Vervelend is dat, met z'n allen ziek zijn. En mama mag natuurlijk het minste ziek zijn want die mag voor iedereen zorgen? Of heb jij ook nog wel even je rust kunnen pakken?

Jentin, wat een heerlijk verliefde post, fijn dat je zo geniet O+

Zusje, die opmerking van jouw man :o :') Maar oh zo herkenbaar. Vrouwlief kan ook zo heerlijk klagen over vermoeidheid omdat ze gebroken nachten heeft als Vlokje onrustig is. Terwijl zij kan blijven liggen en ik 's nachts de zorg draag voor Vlokje. Gisteren zei ze zelfs, nadat ik 3/4e van de nacht met Vlokje in mijn armen had gelegen omdat ze niet in haar wieg wilde liggen: 'dat was een goede nacht he, dat werkt goed als ze bij jou ligt!'. Eh ja, nee dus, want dan lig ik de halve nacht wakker om haar te sussen :')

Olivia, ook al een ziekenboeg, heel veel beterschap!

Fuchsia, wat vervelend van de spruw! En die hoofdpijn, killing moet dat voor je zijn, ik begrijp heel goed dat het dan niet leuk is om de zorg te moeten dragen voor Draakje. Helemaal niet als hij ook nog zoveel geluid maakt, pittig is dat. Ik duim voor je dat ze je in het ziekenhuis verder kunnen helpen zodat de pijn weg gaat en er voor jou wat meer ruimte komt om te genieten van je kleine :*

Luna, wat een prachtige foto van Welpje O+

Jagar, je mooie kindjes samen O+ Wat vervelend voor je dat je weer zo'n beroerde nacht had, hopelijk kan je vandaag rustig aan doen zodat je alsnog wat rust in kan halen. En ik hoop dat het lukt om O te laten wennen aan een flesje, een moeilijke overstap kan dat zijn inderdaad. Heb je al verschillende flesjes geprobeerd? Ik heb hier een flesje met een speen die lijkt op een borst, ooit eens gekregen van iemand, ik weet even niet welk merk het is en heb hem zelf ook nooit gebruikt dus kan helaas niets delen uit ervaring. Maar misschien zou zoiets kunnen helpen? Al is dat natuurlijk nog altijd verre van een echte borst...

Ik zie een mooie Juul voorbij komen O+
En een knappe Ollie O+

Mijn bijdrage voor BFD doe ik even vanaf mijn telefoon want daar heb ik mijn foto's op staan :)
pi_182268578
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 19:58 schreef exode het volgende:
Donna, hahaha! En heeft het gewerkt?

Ik vind de monsterposts fijn! Ben ik ook weer bij ;)

Juul ligt momenteel bovenop me. Sinds 14:30 is ze 15 minuten wakker geweest om een fles naar binnen te lurken verder diepe slaap. Als dat haar standaard reactie is op de inentingen....ik teken ervoor. Bij de 2 maanden inentingen ook al.
Nog geen verhoging iig.

Jup! Lekker even 20 minuutjes zelf spelen! Is het zo goed blijven gaan na de vaccinatie?
pi_182268591
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 20:15 schreef LaBelleFleur27 het volgende:

Casper dacht dat ie moe was, ik vond dat ook maar slapen wou ie toch niet en hij is nu al 45 minuten aan het spelen beneden :') En de kruip-update is volledig *O*
Kruip update! *O*

Ik kan stiekem niet wachten.
pi_182268592
Mijn Vlokje gisteren op de crčche O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_182268608
Over FV en doorslapen? Mijn vriendin heeft het levende bewijs dat het echt niet altijd zo is. Haar zoontje gaat richting de 10 maanden en kom 's nachts zeker nog 2x.
pi_182268617
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 07:13 schreef Aure het volgende:
Jentin O+

Betere nacht hier met 23.00,02.00 en 06.40. Ik voel me meteen weer een stuk beter O+

Haha zusje, typisch :D
_O_ Heerlijk!
pi_182268677
Die opmerkingen van partners inderdaad. :D
Mijn man klaagde ‘s nachts een keer dat hij wakker werd omdat ik met mijn ruwe voeten over de vloer schuifelde. :')
Ik kwam er tenslotte nog maar voor de 3e keer uit. :{w
pi_182268699
Mijn baby maakt prima nachten (21:30-2:00-6:30 zoiets), maar mijn peuter is tegenwoordig elk uur aan het huilen :Z. Lang leve de koffie c_/ .

En mannen.
Ik vind dus alleen thuis met plakbaby en peuter echt hard werken. En dan komt man thuis, is het eten nog niet klaar (want hallo, baby en peuter) en is er een bom ontploft in de speelgoedkist (want hallo peuter). Vervolgens verzucht hij dat ‘ie te moe is (ja hallo, de nachtdiensten zijn voor mij hoor, ik ben ook moe!) en vertrekt naar boven. Peuter verdrietig want die wilde met papa spelen, krijg je dat er ook nog bij. Ik snap best dat man moe uit werk komt, maar tis niet alsof ik heel de dag kan slapen. :')
pi_182268836
Luna! Wat een mooie foto O+

Oh my wat een leuke jongetjes Jagar O+

Juul! Wat een eigen gezichtje krijgt ze al zeg :D O+

Die ogen van Ollie O+ Mooi jongetje heb je gebakken Spees *)

Jouw Vlokje wordt ook al groot Schanu! O+ Ze lijkt het prima naar haar zin te hebben op de crčche ofniet?

Wat vervelend dat het allemaal nog niet zo lekker gaat Fuchsia, hopelijk gaat het snel beter. Hoofdpijn is ook echt een bitch :{w

Ik vind dat kruipen echt heel leuk ook ja Donna :D

Fijn van de betere nacht Aure, hier kwam Casper alleen om 05:00 *O*

Mijn BFD bijdrage:
Hatsjoe!
7MWcjBz.jpg

Oke en nu een normale
7tf1Z1p.jpg
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 09:59:23 #92
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_182268955
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 09:41 schreef silliegirl het volgende:
Mijn baby maakt prima nachten (21:30-2:00-6:30 zoiets), maar mijn peuter is tegenwoordig elk uur aan het huilen :Z. Lang leve de koffie c_/ .

En mannen.
Ik vind dus alleen thuis met plakbaby en peuter echt hard werken. En dan komt man thuis, is het eten nog niet klaar (want hallo, baby en peuter) en is er een bom ontploft in de speelgoedkist (want hallo peuter). Vervolgens verzucht hij dat ‘ie te moe is (ja hallo, de nachtdiensten zijn voor mij hoor, ik ben ook moe!) en vertrekt naar boven. Peuter verdrietig want die wilde met papa spelen, krijg je dat er ook nog bij. Ik snap best dat man moe uit werk komt, maar tis niet alsof ik heel de dag kan slapen. :')
Ooh zo herkenbaar :') Die van mij vertrekt alleen niet naar boven, want dan zou ik m aan zn haren naar beneden trekken geloof ik :')

Heb hier goede hoop dat de rust een beetje terugkeert als we verhuisd zijn.. Eind deze maand is het zover.. Daarvoor moet er nog wel veel in t huis gewerkt worden, wat hij vooral doet. Ik mag dit huis inpakken... Gelukkig gaat dat redelijk goed tot nu toe.

Nachtdiensten blijven helaas wel altijd voor mij hier in huis(behalve in t weekend, maar dan ben ik ook vaak gewoon wakker)en de ochtendspits doe ik ook alleen...

Baby is wel 90% van de tijd gewoon O+ O+ O+ Peuter is de grootste uitdaging hier....
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 10:03:22 #93
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_182269000
BFD:


XTqfliZ.jpg
Hij had er geen zin in :’)

7aW7hj9.jpg

NzSjcbo.jpg

00rnuaS.jpg
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_182269487
Ohh Nouk! O+

Mijn vriend en ik doen nu sinds een week om en om de nachtdiensten (flesvoeding dus dat kun je verdelen) en dat werkt, ik weiger om alles alleen te doen namelijk. Verder komt de meeste zorg wel op mij neer want hij is in de avonden ook best veel weg (voetbaltraining enzo) maar dat is prima. Alleen op dinsdag en zondag doet ie sowieso de ochtenden omdat ik dan ga zwemmen en op dinsdagavond ben ik er niet. Al met al naar onze tevredenheid geregeld in ieder geval.

[ Bericht 4% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 02-10-2018 10:51:32 ]
pi_182269661
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 07:27 schreef Fuchsia_roze het volgende:
-knip-
Heel herkenbaar hoor, ik vind/vond borstvoeding dus ook geen piece of cake. En dat benauwde gevoel is ook super herkenbaar..

En dat constant geluid maken deed mijn oudste heel veel, werd er zo gek van want je slaapt al zo weinig en dan bij elk geluidje was ik instant wakker. Uiteindelijk was dat de reden dat ze na 2,5 week al op d'r eigen kamertje sliep.. vond het sneu maar anders sliep ik gewoon helemáál niet meer en ik liep al op m'n tandvlees destijds.

Positieve noot: op een gegeven moment wen je eraan op de een of andere manier. Ik heb het zo toch 3 / 3,5 maand volgehouden (mijnes was prematuur en heeft nog heel lang om de 3 uur voeding nodig gehad). Slim dat je je hoofdpijn laat nakijken. En kan je hulp/ondersteuning uit je omgeving krijgen als je vriend is werken? Schroom niet om die hulp aan te nemen hoor - ik was destijds zo eigenwijs om alle hulp af te wijzen maar nu neem ik alles met beide handen aan, daar wordt iedereen vrolijker van ;). Succes meisje, je doet het super en je kan hier altijd even spuien :*.
pi_182269918
Oh! BFD!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_182269980
Jentin wat enorm herkenbaar van die 'wapper'. G slaakt een enorm diepe zucht als ze haar diepe slaap in gaat en dan kan ik haar wegleggen of weglopen. Zo lief! O+
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 11:10:17 #98
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182270052
Die foto's O+

Maareeh ik zou mijn vriend echt naar de bank dirigeren als hij zou klagen mij snachts te horen (niet dat het voorkomt :') maar als).

Hier neemt mijn vriend doordeweeks na het avondeten de baby om fles te geven en te spelen & ga ik lekker 3 uur lang tv kijken, douchen of weet ik t :P
En ik verwacht in het weekend & vrije dagen dat hij evenveel doe als ik, punt. :P
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 11:12:36 #99
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_182270091
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 10:45 schreef hetzusjevan het volgende:

[..]

Heel herkenbaar hoor, ik vind/vond borstvoeding dus ook geen piece of cake. En dat benauwde gevoel is ook super herkenbaar..

En dat constant geluid maken deed mijn oudste heel veel, werd er zo gek van want je slaapt al zo weinig en dan bij elk geluidje was ik instant wakker. Uiteindelijk was dat de reden dat ze na 2,5 week al op d'r eigen kamertje sliep.. vond het sneu maar anders sliep ik gewoon helemáál niet meer en ik liep al op m'n tandvlees destijds.

Positieve noot: op een gegeven moment wen je eraan op de een of andere manier. Ik heb het zo toch 3 / 3,5 maand volgehouden (mijnes was prematuur en heeft nog heel lang om de 3 uur voeding nodig gehad). Slim dat je je hoofdpijn laat nakijken. En kan je hulp/ondersteuning uit je omgeving krijgen als je vriend is werken? Schroom niet om die hulp aan te nemen hoor - ik was destijds zo eigenwijs om alle hulp af te wijzen maar nu neem ik alles met beide handen aan, daar wordt iedereen vrolijker van ;). Succes meisje, je doet het super en je kan hier altijd even spuien :*.
Even een schaamteloze +1 op deze post..

Behalve dan dat hulp vragen; ik kan dat nog steeds niet goed. Voel me schuldig als schoonzus (met 2 kids) Emma mee op sleeptouw neemt of wil oppassen...

:* F-R; je kan het!!
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_182270115
*squeeek* babyfoto's O+ O+ O+ hartjes overload. Sorrynotsorry.

• Wat een prachtige foto van Welpje luna O+
• Die twee lachebekkies van jou jagar O+ - O kan echt zo'n super aanstekelijke big smile opzetten he, mnoh!
• Exode, jouw Juul is zo'n mooierd O+
• Ollie met je mooie kijkerds! O+
• Schanu ook al zo'n leukerd en wat een haren! O+
• Fleur goed getimed die eerste foto haha! Kijk 'm gewoon al staan he O+
• Nouk wat een mooie foto's! Extra liefde voor de grote zus geeft een kus foto O+.
• Sillie wat een haar heeft ze al zeg en wat is W ook al groot O+.

SPOILER: BFD
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')