abonnement Unibet Coolblue
  maandag 1 oktober 2018 @ 16:46:15 #51
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182255985
Ik heb vanmiddag de bugaboo bak omgebouwd naar zitje :D
Over 3 dagen is hij 5 maanden, maar het past prima & hij zit heel stevig in standje 2.
Hij moest gillen van plezier in dat ding. O+

quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 16:16 schreef Jagärtrut het volgende:
Ieder z'n eigen hoor inderdaad net die monster posts... Misschien ben ik ook gewoon wat minder sociaal..
Het klonk wel een beetje onaardig :D :P
Maar ik vind het juist wel leuk om te lezen... ik sla namelijk nog eens pagina's over en kijk door monster posts soms even terug.
pi_182255997
Ik heb ook geen bezwaar er tegen hoor Schanu, ik doe het wel vanaf thuis maar soms ben ik zo druk dat ik dan in een keer wil reageren :) Ik vind het juist fijn dat dit topic laagdrempelig is en dat iedereen zijn vragen mag stelen en advies mag geven. Er is nergens een meepostverplichting in mijn ogen.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182256051
De reacties op anderen in monsterposts, dat lees ik even vluchtig, wel altijd in de hoop dat het eindigt met nog een flink stuk over hoe het meest iemand zelf en die iemand zijn of haar baby gaat. Want dat is toch wat ik hier vooral tof/grappig/mooi/ontroerend/boeiend vind, kan me niet gedetailleerd genoeg! O+ :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_182256085
Jagar, de dagen in Nederland wel een beetje hulp van familie gehad hoop ik? Of vooral ongevraagde adviezen? :+

Kus voor jou en de peuter en de Duutser en de beeb! Maar vooral voor jou :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_182256540
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 16:52 schreef minilot het volgende:
Jagar, de dagen in Nederland wel een beetje hulp van familie gehad hoop ik? Of vooral ongevraagde adviezen? :+

Kus voor jou en de peuter en de Duutser en de beeb! Maar vooral voor jou :)
Beiden. Borstvoeding is wel the source of all evil. Vooral omdat de 2 weken jongere baby van mijn zusje wel door slaapt, een dutjes van 3 uur doet. Een die krijgt fles voeding. Maar goed, die pakken het zo anders aan. Baby sliep zo ver mogelijk weg van ze want hij was verkouden en hoestte wat, een als hij in bed huilt wachten ze eerst een paar minuten voordat ze er heen gaan.. heel erg anders dan dat ik het zou doen. ..
pi_182256915
Ik vind die monsterposts ook wel prima! Ik zit meestal altijd mobiel dus ik reageer alleen wat ik onthouden heb :+. Behalve BFD, dan probeer ik wel even op elke mooie baby hier te reageren :Y. Maar dat is wel een uitdaging op dinsdag. Dagprogramma is zwemmen-werken-dansgroep begeleiding en vanaf volgende week ook weer volleyballen :D

PKM ik fiets ook niet veel, ik had zelfs zadelpijn van mijn oefenrondje _O- En wat gaat banaan snel! :D

Jouwes groeit geloof ik ook wel hard Sacre! Slaapt ie nog steeds zoveel?
pi_182257027
Ik lees de monsterposts ook gewoon, maar kom er zelf gewoon niet echt aan toe :D maakt ook niet uit denk ik.

Net thuis met Jip en ik merk dat ik echt kapot ben :O lekker vroeg naar bed en hopelijk hebben we een betere nacht straks. Hij heeft op de opvang ook bagger geslapen, maar was wel vrolijk. En nu ligt ie op zich ook te kirren in de box terwijl ik toch nog even aan het kolven ben :')

Jij de dag nog een beetje overleefd Fleur?
  maandag 1 oktober 2018 @ 18:12:13 #58
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_182257788
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 17:31 schreef LaBelleFleur27 het volgende:

Jouwes groeit geloof ik ook wel hard Sacre! Slaapt ie nog steeds zoveel?
Ja he, hij groeit te snel :'(

En hij slaapt zo goed :D, sowieso snachts klokje rond & qua dutjes ligt het er een beetje aan hoe lang ze zijn (2x4, 1x3+1x4 of 3x3 zoiets).
Wat ook lekker is, is dat hij niet snel wakker te krijgen is (buren die boren, harde muziek, onze tv in de slaapkamer ernaast of dochter die van zolder naar beneden roept :P ).

En hij vreet veel :') eten kun je het niet meer noemen.
Het begon vorige maand met 3-4 babylepels & nu eet hij 40-60gr per keer.
Zoete aardappel is zijn lievelings.
  Moderator maandag 1 oktober 2018 @ 18:26:25 #59
382129 crew  Donna
pi_182258046
Ik doe net alsof ik mijn baby niet zie liggen in de box. Zolang zij mij niet ziet kijken naar haar, is het goed.
Zodra ze merkt dat ik zit te kijken begint ze te huilen in de hoop dat ik haar op schoot neem.
:@
pi_182259840
Donna, hahaha! En heeft het gewerkt?

Ik vind de monsterposts fijn! Ben ik ook weer bij ;)

Juul ligt momenteel bovenop me. Sinds 14:30 is ze 15 minuten wakker geweest om een fles naar binnen te lurken verder diepe slaap. Als dat haar standaard reactie is op de inentingen....ik teken ervoor. Bij de 2 maanden inentingen ook al.
Nog geen verhoging iig.

Verder is het op mijn werk heel raar. Wij zitten al 1,5 jaar in een mega fusie. Ik heb een rare solistische functie en moet vrijdag een presentatie geven aan onze CFO over het team (ik dus), hoe ik vind dat mijn afdeling eruit moet zien en hoeveel geld dat kost (veel). Ik ga melden dat ik er 2 mensen bij wil en ik moet aangeven bij welk deel van de organisatie ik wil horen.
Best wel gestress nu eerlijk gezegd.
Helemaal omdat van de afdeling waar ik tot een half jaar nog bijhoorde 75% boventallig is verklaard afgelopen vrijdag. Ik ben zo blij als het achter de rug is en ik weer gewoon mijn werk kan doen. Heb zo weinig energie voor Juul.
pi_182259927
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 18:26 schreef DonnaRush het volgende:
Ik doe net alsof ik mijn baby niet zie liggen in de box. Zolang zij mij niet ziet kijken naar haar, is het goed.
Zodra ze merkt dat ik zit te kijken begint ze te huilen in de hoop dat ik haar op schoot neem.
:@
Dat doe ik ook wel eens haha _O- Als ik dan weinig aandacht geef speelt ze gerust een half uur in de box soms :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182260162
Hahaha Donna dat doe ik ook wel eens _O-

Klinkt ook wel stressvol exode! Wat fijn dat je nu bij een andere afdeling hoort! Hopelijk is het allemaal voorbij na vrijdag :)

Aure, ik vond het wel een van de meest pittige (werk)dagen van de laatste tijd hoor. Mijn collega had afgelopen nacht ook een nachtbraker en was ook moe dus we zaten mooi tegen elkaar aan te puffen en te zuchten :'). Hopelijk kun jij nog een beetje vroeg slapen vanavond! Op naar een betere nacht :Y

Casper dacht dat ie moe was, ik vond dat ook maar slapen wou ie toch niet en hij is nu al 45 minuten aan het spelen beneden :') En de kruip-update is volledig *O*
pi_182260408
Monster posts: ik vind het top dat jullie daar zo goed in zijn. Ook wel handig soms om weer even een samenvatting te zien als ik niet helemaal goed bijgelezen ben ;) Soms lukt het me om wat uitgebreider te reageren, soms heb ik er geen tijd/energie/puf voor. En ook altijd mobiel hier, dat werkt ook enorm matig. Fijnste vind ik vooral dat iedereen vooral moet posten zoals zij/hij dat wil. Niks moet, alles mag ;)

Exode, pittige week dus. Succes vast vrijdag!

En weer veel matige slapers lees ik. Fijn dat er koffie is! Als het apparaat niet kapot is ;)

En al die reacties van anderen op borstvoeding en wel/niet doorslapen. Rot dat je je niet erg gesteund voelde Jagar, dat zal niet meegeholpen hebben in wat bijkomen. En het is ook zo niet zwart/wit. De ene flesvoeding baby slaapt door, de ander niet. Hetzelfde voor borstvoeding. En al zou het wel een verschil maken, met borstvoeding en snel troosten geef je ook iets heel waardevols aan je kind. Ik hoop vooral dat er echt betere tijden voor jullie aankomen.

Verder hebben we hier een fijne ziekenboeg. Kees is al een paar dagen niet fit en gisteravond en vannacht hebben vriend en ik ook lekker met de wc geknuffeld :') Wel rot, het ging zo goed met Kees sinds z'n buisjes, en nu gaat het weer matig. Toch maar even naar de huisarts geweest, maar oortjes zagen er goed uit gelukkig. Hij stopt alleen altijd direct met fatsoenlijk eten bij niet fit, en maak me daar dan toch weer zorgen om. Laatste ronde vandaag was hij weer redelijk goed te pas, dus hopelijk hebben we een stijgende lijn.
pi_182260662
Oh ik wou ook nog op jou reageren Jagar. Maar dat is zo’n onzin van flesvoeding en doorslapen. En daar is Casper al maanden het bewijs van ;). Onze nachten zijn niet zo drama als die van jou (verre van) maar ook hij komt gewoon voor een fles tussen 03:00-04:00. Zulke opmerkingen krijgen helpen je ook echt niet :{

Wat vervelend Ellie! Hopelijk gaat het snel beter met jullie alledrie.

Jouw schoonmoeder kan wel een beetje suf reageren Jentin. Ik herken zulke opmerkingen overigens wel een beetje van mijn moeder :')

[ Bericht 4% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 01-10-2018 20:48:02 ]
pi_182261995
Ach, jongens, mijn baby O+ Ze ligt hele dagen zo heerlijk te kraaien, lacht veel, doet hier en daar eens een tukje, is straalverliefd op haar broer en ze is ook nog eens belachelijk prachtig. Net was ze mee naar de eerste zwemles van Caesar en dan ligt/zit ze de hele tijd zo zoet bij mij (of mijn lief). Ik klapte al uit elkaar van trots omdat Caesar het supergoed deed en zo lief en blij was de hele tijd en dan keek ik naar beneden en zag zo’n blij hamsterwangenkoppie naar me opkijken en me zo’n heerlijke brede tandenloze kwijllach geven en echt, ik kon wel janken O+

Zo leuk ook dat ik haar steeds beter leer kennen. Zo weet ik inmiddels dat ze, als ze bij mij op schoot/aan de borst in slaap kukelt, na een kwartier/half uur ongeveer even een soort onrustige wapper doet, alsof ze opschrikt. Soms gaat er dan één oogje open. Als ik haar voor die tijd wegleg, wordt ze dan écht wakker en meestal niet op haar gezelligst :') Als ik de wapper afwacht en dan even tien seconden m’n hand op haar bolletje leg, slaapt ze diep in, kan ik haar wegleggen en doet ze een lange tuk. Uiteraard mislukt het ook wel eens, maar 8/10 keer werkt het zo.
Ook zo grappig: na het douchen wenst mevrouw een heuse echte fluffy grote handdoek. Als ik haar in zo’n XXL-hydrofiel rol, wordt ze laaiend; in een gewone handdoek is er niks aan de hand. Ik vind het hilarisch, kleine diva :D

Schanu, lekker monsterposten, wat mij betreft. Ze lezen lekker weg (ik bewaar ze wel eens voor tijdens een avond-/nachtvoeding, als leesvoer :@)
pi_182262641
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 17:13 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

Beiden. Borstvoeding is wel the source of all evil. Vooral omdat de 2 weken jongere baby van mijn zusje wel door slaapt, een dutjes van 3 uur doet. Een die krijgt fles voeding...
Wat een bullshit. Pardon my french. Hier twee jongetjes, eentje alleen kunstvoeding, eentje alleen borstvoeding. Beiden sliepen al heel snel door.
Echt, ipv commentaar leveren zouden ze ook kunnen zeggen: “Kom hier met lieve O, die slaapt vannacht op onze kamer, we geven hem gekolfde melk en jij slaapt eens een nachtje door.” Dat is namelijk wat ik je aan wil bieden, en dat als ‘vreemde’. :*
pi_182263354
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 22:03 schreef Malteser het volgende:

[..]

Wat een bullshit. Pardon my french. Hier twee jongetjes, eentje alleen kunstvoeding, eentje alleen borstvoeding. Beiden sliepen al heel snel door.
Echt, ipv commentaar leveren zouden ze ook kunnen zeggen: “Kom hier met lieve O, die slaapt vannacht op onze kamer, we geven hem gekolfde melk en jij slaapt eens een nachtje door.” Dat is namelijk wat ik je aan wil bieden, en dat als ‘vreemde’. :*
Dit dus! ^O^
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182263397
Elliebel beterschap voor Kees!

Jentin wat klink je heerlijk verliefd, ze klinkt ook als een heerlijk meisje *;
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182266653
Jentin O+ heerlijke verliefdopmijnbabypost!

Borstvoeding tsja hier ook wat tegenstanders (gehad), tot aan iemand die op dag 1 of 2 na de geboorte al gezegd zou hebben dat ze ‘hoopt dat het niet lukt’ :{.

Het nadeel eraan vind ik wel dat je er altijd ‘alleen’ voorstaat (jij bent de enige die voeding kan geven). Ja je kan kolven maar dat kost evengoed tijd. We geven nu kv/bv in flesjes en ik heb zoveel meer slaap al, dat scheelt voor mij ontzettend veel nu. Mijn vriend blijft wakker tot 23/00 voor de laatste fles, ik ga dan al vroeg naar bed en pak de nachtvoeding. Zei ie toenstraks dat hij het toch wel zwaar vindt, wakker blijven en dan weer vroeg op. Ik: :{ :') :{ ;( :N. Echt. Watjes zijn het, die kerels ;).
pi_182267464
Jentin O+

Betere nacht hier met 23.00,02.00 en 06.40. Ik voel me meteen weer een stuk beter O+

Haha zusje, typisch :D
pi_182267537
Lekker Aure, wat voel je je dan meteen een ander mens he?

Jagar, stop nou eens met die borstvoeding, dat is dus nergens goed voor ;) Wat stom van de ongevraagde adviezen, ik sluit me helemaal aan bij de reactie van Malteser!

Zusje, ook al zo’n rare opmerking over de borstvoeding! Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit gekke of vervelende opmerkingen heb gehad over het geven van borstvoeding. Mijn vader vroeg laatst wel hoe lang ik er nog mee door wilde gaan, maar dat was meer uit interesse, geloof ik.

Ellie, beterschap voor jullie allemaal!

En ik las over iemand waar het koffiezetapparaat kapot was, ook daar heel veel sterkte!

Met ons gaat het prima, al heb ik een flinke griep te pakken en hoeft Amber de longetjes uit haar lijfje. Maar ze blijft er lekker vrolijk bij :D
pi_182267545
+1 op alle monsterposts. Ik heb t meeste gelezen, maar geen tijd/puf om te reageren.

Jentin O+ wat een heerlijke post!

Fijn Aure! Ik ben al wakker vanaf 3 uur, dus ik zeg niet zoveel over onze nacht O-)

Beterschap OT!

Ons draakje had gister een “heerlijke” mama plak dag. Heeft dus vooral op mij liggen slapen of bij mij gedronken. Na wegleggen was hij standaard 10 minuten later weer wakker. Last van zijn darmpjes ook en vaak willen drinken, dus ik vermoed een regeldag.
We hebben helaas ook spruw en zijn vrijdag gestart met medicatie.
Ik vind de borstvoeding eerlijk gezegd wel zwaar :@ Precies zoals hetzusjevan zegt, alles komt op mij neer. Hij is volkomen afhankelijk van mij en dat vind ik best wel een benauwend gevoel soms. Dat in combinatie met pijn in mijn tepels (eerst door het wennen, wat nou “borstvoeding hoort geen pijn te doen” :{w en nu door de spruw), nog steeds soms erg moeilijk aanhappen wat voor ons beide erg frustrerend is (mogelijk ook door spruw) en niet langer dan 2 uur achter elkaar kunnen slapen, vind ik het toch echt wel heel pittig.
Het helpt ook niet dat ik weer terror hoofdpijn heb gehad 2 dagen. Dan wil ik het liefst acuut stoppen |:( En vind ik mn baby ook gewoon niet meer zo leuk :@ Draakje maakt echt constant geluid, ook als hij slaapt: kreunen, zuchten, snurken, huilen, alles! Met hele erge hoofdpijn en man die weer werkt, is dat niet zo fijn.
Morgen ga ik echt het ziekenhuis bellen of ze kunnen kijken of het mogelijk een bijwerking van de ruggenprik is en ze dat kunnen verhelpen. Ik hoop het zo! Geen zin om zo nog maanden aan te blijven modderen. }:|
#klaagpost
pi_182267709
Dat is wel het voordeel van je peuter al ruim 2,5 jaar bv hebben gegeven... Mijn omgeving heeft alle mogelijke opmerkingen al gemaakt en is er nu wel aan gewend. :P En zelf voed ik nu veel makkelijker overal en met iedereen erbij - in de eerste weken met Ketel vond ik dat nog weleens ongemakkelijk, nu met Welpje trek ik zonder blikken of blozen mijn shirt omhoog.

Moet daarbij wel zeggen dat ik bv meestal niet als zwaar ervaar omdat het ook gewoon heel soepel verloopt bij ons. Nog nooit spruw of ontstekingen gehad en slechts heel sporadisch een minikloofje. Ik ben me er heel bewust van wat een mazzel dat is!

Nou moet Welpje alleen nog ophouden zijn nachtelijke verschoning aan te grijpen om alles onder te plassen. Nu voor de 2e keer op rij hem 's nachts helemaal om kunnen kleden, vind ik toch suboptimaal.
  dinsdag 2 oktober 2018 @ 08:02:19 #74
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_182267741
Is dat verschonen wel nodig Luna?

sinds baby twee heb ik het nachtelijk verschonen vaarwel gezegd na de eerste paar dagen (tenzij poepluier)

Of poept jouwe vrolijk de nacht door?

Over slaap zullen we het hier maar niet hebben :')
pi_182267786
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 oktober 2018 08:02 schreef Spees_Eend het volgende:
Is dat verschonen wel nodig Luna?
Qua poep niet, qua plas wel. Zo'n maat 1 luiertje kan zijn nachtelijke output nog niet aan. ;)

Tevens *O* BFD *O* Zondag kwam een bevriende fotografe langs voor een kraamshoot, die had ze nog nodig voor haar portfolio, en het resultaat is zo mooi O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')