Zoals iedereen weet ie het vrijdag gehaktdag.
Tijd voor balletjes dus!
Deze keer lekker pittig.
Men nemen het volgende:
• 500 gram half om half gehakt
• 2 rode pepers (1 van de pepers op de foto heeft pech en die is niet in de balletjes beland)
• 4 plakjes nep cheddar, lekker goedkoop en het heeft in de verte iets weg van kaas (nog iets meer van plastic)
• 2 teentjes knoflook
• 1 ei
• paneermeer
• worcestersaus
• sojasaus
• peper en zout
• fond voor de jus
• het geheime ingrediėnt, een klein beetje kaneel
• wat nepboter om in te bakken (er staat een gehaktbal op de fles, moet wel goed zijn)
We snijden de pepers, de knoflook en de kaas fijn
En alles samen in een kom
Goed doorkneden en een tijdje laten staan
We draaien er 15 mooie balletjes van, van 50 gram per stuk. Lekker beschaafde kleine balletjes
Nepboter in de pan!
Balletjes erbij en sudderen maar!
Het gaat de goede kant op!
En klaar!!
Ze smaken goed! Wat minder pittig dan ik had bedacht, maar in combinatie met de nepkaas erg goed te eten!