abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 27 september 2018 @ 23:04:00 #1
479857 mercimarci
To be weak is to be not strong
pi_182175174
Hey beste mensen,

Ik heb een vraag. Ik heb een pc met express vpn erop en kon daarmee een bepaalde clip op youtube niet meer zien, de clip geeft aan dat deze clip niet in mijn land te zien is. Mijn vpn connectie is met Rotterdam.

Op mijn laptop (zonder vpn) kan ik de clip wel gewoon tussen de resulaten zien en ook gewoon zien (en ik woon in Nederland).

Iemand die me kan vertellen wat hier mogelijk gaande is? Bedoel ben dus gewoon benieuwd, er is niet iets ernstigs gaande maar begrijp het gewoon niet.Iemand die een idee heeft?

Als iets landgeblokkeerd is bijvoorbeeld gaan ze het dan voor hun alle bekende vpn ip's ook maar blokkeren voor de zekerheid ofzo (is niet echt een antwoord aangezien ik in Nederland woon maar dan maken ze misschien connectie met andere landen die youtube weer oppikt ofzo?)? Of wat is het?
Trying to bring me down, but you can't.
Got lots to say but I won't.
Forgot the ages of man and dragons.
Never shy away from your past and keep hopeful no matter what happens, everything will be fine. Just keep your head up and stay strong
  donderdag 27 september 2018 @ 23:37:54 #2
153121 butz0rs
Dat zijn jouw feiten
pi_182176097
Ik denk dat je VPN provider wat ip addressen over heeft genomen van een buitenlandse internet provider en de ip->land tabel die youtube gebruikt nog niet geüpdatet is.

Heb je ze al gebeld?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')