Plompzakker | donderdag 27 september 2018 @ 13:24 |
- kilo rundergehakt - halve ui, klein gesneden - pot zongedroogde tomaten, klein gesneden - ketjap, paar eetlepels - chilipoeder, theelepel - zout - peper - ei - paneermeel Bereidingswijze: Gooi alles door elkaar in een grote schaal en meng goed. Maak ballen van ongeveer zo groot als een tennisbal. Boter in de pan smelten op hoog vuur, niet bezuinigen op boter, ballen erin en regelmatig draaien tot ze rondom bruin zijn. Vuur laag en water erbij tot de ballen half onder water staan. Vervolgens ongeveer drie kwartier laten staan [ Bericht 96% gewijzigd door #ANONIEM op 27-09-2018 13:33:21 ] | |
oranjevogel1 | donderdag 27 september 2018 @ 13:29 |
pics? | |
#ANONIEM | donderdag 27 september 2018 @ 13:30 |
Dat klinkt verdomme als een prima bal ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 27 september 2018 @ 13:33 |
Ook waanzinnig veel zin in! | |
Plompzakker | donderdag 27 september 2018 @ 13:34 |
Stap 2: -Gooi gehaktballen in de kliko -Frituur bitterballen | |
#ANONIEM | donderdag 27 september 2018 @ 13:35 |
![]() | |
oranjevogel1 | donderdag 27 september 2018 @ 13:42 |
![]() | |
noodgang | donderdag 27 september 2018 @ 13:42 |
![]() | |
Sigaartje | vrijdag 28 september 2018 @ 12:12 |
Dit neem ik mee |