abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 20:28:27 #51
150967 Papabear
Bona diagnosis, bona curatio
pi_182698047
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 22:00 schreef zarGon het volgende:
Jazeker.

Elke gebruiker hier heeft zo z'n eigen generatie medegebruikers. Dat zijn een groepje mensen waar je het goed mee kunt vinden en onbewust veel contact mee hebt. Voor je het weet lul je enorm veel met ze en zit je constant op het forum te posten. (Slowchats, hm...)

Op een gegeven moment is er een nieuwe generatie users en valt jouw eigen generatie uit elkaar. Mensen uit het groepje posten steeds minder, sommigen stoppen er helemaal mee... Je probeert het zelf nog een beetje leuk te houden, maar beseft dat je dat vooral uit gewoonte doet.

Je trekt je langzaamaan terug, want tja, vroeger was alles beter. En voor je het weet, kun je de behoefte om te lezen en te posten op het forum beter bepalen en reguleren en doet het je weinig meer. Mjah, zeg je dan, mjah.

Je trekt je terug en post zo nu en dan in de topics die je aanspreken. Niet meer met de enthousiasme van vroeger, maar gewoon eigenlijk om je mening te geven. Of het gelezen wordt is minder boeiend dan het ooit was... En denk je af en toe terug aan die goeie ouwe tijd, toen je het écht naar je zin had...
Zo komt het wel heel erg dichtbij :'(
Bona valetudo melior est quam maximae divitiae
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')