SuperNeger | woensdag 26 september 2018 @ 19:39 |
Dan wordt het toch eigenlijk gewoon een hamburger? | |
SuperNeger | woensdag 26 september 2018 @ 19:40 |
Maar alleen als die nog niet gebakken is, anders heb je gewoon een geplette gehaktbal. | |
Geerd | woensdag 26 september 2018 @ 19:42 |
Gehaktbal zitten meer kruisen in | |
SuperNeger | woensdag 26 september 2018 @ 19:42 |
kruisen? | |
vredesdruif | woensdag 26 september 2018 @ 19:42 |
Ja lijkt me ook | |
#ANONIEM | woensdag 26 september 2018 @ 19:58 |
Hamburgers zijn een stuk simpeler dan gehaktballen natuurlijk. | |
derLudolf | woensdag 26 september 2018 @ 20:07 |
Compleet andere kruiden. Een platgeslagen gehaktbal noemen de oosterburen een frikadelle | |
Geerd | woensdag 26 september 2018 @ 20:08 |
Kruiden | |
Harvest89 | woensdag 26 september 2018 @ 20:17 |
In Duitsland noem je dat een frikadel. | |
vredesdruif | woensdag 26 september 2018 @ 20:18 |
Ligt eraan hoe plat hè | |
derLudolf | woensdag 26 september 2018 @ 20:25 |
Als ik hamburgers maak zijn ze ook niet zo plat als bij de Mac. Een quarter pounder is maar lafjes, als ik burgers maak haal ik krap aan twee uit een pond gehakt. | |
vredesdruif | woensdag 26 september 2018 @ 20:27 |
Frikadellen zijn niet alleen dik maar hebben ook een kleine diameter. Ik at dat wel eens op brood, maar dan maakte ik er zeker wel twee plakken van, anders is het veel te klein voor een broodje. | |
Harvest89 | woensdag 26 september 2018 @ 20:30 |
Te groot voor een broodje bedoel je hopelijk? Want als je twee stuks op een broodje zou gooien dan gaat je kaak uit de kom als je een hap zou proberen te nemen. ![]() | |
vredesdruif | woensdag 26 september 2018 @ 20:31 |
Te klein qua diameter, niet hoogte. |