Kleffe meelbal.. Maak zelf eens brioche hamburgerbroodjes, dan kan je pas oordelen.quote:Op woensdag 3 oktober 2018 12:40 schreef fathank het volgende:
[..]
Laat mensen dit lekker zelf bepalen.
Leuk dat jij je burger op zon kleffe meelbal gooit, mijn burger verdient beter
Oei, gevoelige snaar geraakt?quote:Op woensdag 3 oktober 2018 12:40 schreef fathank het volgende:
[..]
Laat mensen dit lekker zelf bepalen.
Leuk dat jij je burger op zon kleffe meelbal gooit, mijn burger verdient beter
Nee geen gevoelige snaar. Alleen jouw manier van je eigen mening (en die van een hoop meer, maar evenzoveel niet) presenteren als voldongen feit komt nogal vervelend over. Alsof je de Hamburger Polizei bent.quote:Op woensdag 3 oktober 2018 13:32 schreef Travok het volgende:
[..]
Oei, gevoelige snaar geraakt?
Maar geeft niet hoor, maak jij je hamburger lekker met een Italiaanse bol. Maar als je mij vraagt hoe je een goeie hamburger maakt dan zou het nooit bij me opkomen om een Italiaanse bol te adviseren. Gewoon, omdat een hamburger op een zacht broodje moet (moet dat? ja dat moet) en niet op een hard broodje.
Heb je trouwens wel eens een broichebroodje gegeten? Aangezien je het over een kleffe meelbal hebt vermoed ik van niet.
Hoe weet jij dat ik van de Hamburger Polizei ben?quote:Op woensdag 3 oktober 2018 14:10 schreef fathank het volgende:
[..]
Nee geen gevoelige snaar. Alleen jouw manier van je eigen mening (en die van een hoop meer, maar evenzoveel niet) presenteren als voldongen feit komt nogal vervelend over. Alsof je de Hamburger Polizei bent.
En ja, het gemiddelde hamburgerbroodje wat je hier krijgt is een kleffe meelbal. Brioche broodjes al wat minder maar die vind ik doorgaans erg zoet voor wat als brood door moet gaan.
Even goeie vriendenquote:Op woensdag 3 oktober 2018 14:44 schreef Travok het volgende:
[..]
Hoe weet jij dat ik van de Hamburger Polizei ben?
Maar excuus als ik wat te dwingend overkom, is niet mijn bedoeling. Het is alleen zo dat ik echt vind dat er soms rare keuzes gemaakt worden met hamburgers. En ja, het gebruik van welk soort hard broodje dan ook vind ik een rare keuze. Maar zoals je zegt, uiteindelijk moet iedereen lekker zelf weten wat hij doet.
Ik zou haar keihard doen !!!quote:
Hier is ze nog een keerquote:
quote:Op woensdag 3 oktober 2018 14:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hier is ze nog een keer
[ afbeelding ]
https://www.telegraaf.nl/(...)er-altijd-omgedraaidquote:Expert: ’Eet hamburger altijd omgedraaid’
De beste manier om een hamburger te eten, is ondersteboven. „Burgers worden puur voor de schoonheid geserveerd: de bovenkant is dikker dan de onderkant”, vertelt Simon Dukes van website Burger Lad tegen Australische media. „Echte fijnproevers eten altijd hun burger ondersteboven.”
Zijn idee is niet uitzonderlijk. Op sociale media krijgt Dukes bijval. „Je tong proeft de onderkant van de burger, dus als je hem omdraait, proef je de extra uitjes, spekjes en andere lekkers die bovenop worden gedaan beter”, legt iemand uit op Reddit.
Wat ook meespeelt: de saus die uit een burger komt, wordt normaal gesproken geabsorbeerd door de onderkant. Die is meestal doorweekt. De bovenkant is dikker en kan de hoeveelheid saus gemakkelijker aan. Bovendien wordt de normaal ’droge, taaie’ bovenkant zo lekker sappig.
Kesbekequote:Op woensdag 3 oktober 2018 15:37 schreef NutKees het volgende:
Mijn ideale hamburger: zelf broodjes bakken of zachte sesambroodjes kopen, opensnijden en grillen, plakje ontbijtspek bakken, Angus burgertje van de Sligro grillen, beetje peper en zout, plakje extra belegen kaas erop, paar uienringen kort meebakken, Kesbeke augurkje snijden, beetje ijsbergsla, schijf vleestomaat, mosterd, mayo, ketchup.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |