abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182152861
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 21:08 schreef Aluah-Snackbar het volgende:

[..]

Ik ken die flamegrill-flavor zakjes niet. Ik weet alleen dat de BK het zo doet en dat werkt.
Aroma erop? Geen idee of ze dat daar doen. In principe is flamegrill taste iets dat ontstaat als het vet uit het vlees verbrandt en ik denk ook een beetj caramellisatie naast maillard. Heb je hoge temperaturen voor nodig en open vlam voor het verbranden.

https://www.businessinsid(...)ional=true&r=US&IR=T

In dit artikel hebben ze het ook over rooksmaak trouwens.
Whatever...
pi_182153268
Gehakt kruiden en eventueel wat worcestershiresaus toevoegen.

Gehakt niet te veel aandrukken voor het bakken.
  Moderator woensdag 26 september 2018 @ 22:08:14 #78
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_182154053
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 19:16 schreef SuperNeger het volgende:

[..]

paneermiddel? Wat is dat?

en ei door je gehakt? Dan maak je ze dus zelf?

Ik koop meestal gewoon die runderhamburgers van de ah en doe er dan beetje zout en 4seizoenenpeper op
Dus je wilt eigenlijk weten hoe je het lekkerst je een broodje hamburger maakt van een prefab hamburger met 'cheddar' zoals bij McDonalds?

Die burgers van AH zijn trouwens allemaal gekruid met van alles en ook met een ruime hoeveelheid zout.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  woensdag 26 september 2018 @ 22:39:35 #79
375333 Drogonno
Dromer des levens
pi_182155018
registreer om deze reclame te verbergen
Simpel neem een pot gehakt en varieer je kruiden per hamburger verschillend op tot je jou perfecte hamburger vind!!
pi_182158909
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 17:07 schreef SuperNeger het volgende:

[..]

WWaar koop je die broiche bolletjes? Ik doe meestal boodschapepn bij de AH

en hoezo geen sateprikker? Ik vond dat er juist altijd zo sjiek uitzien en dan pleuren ze niet om
Die bolletjes kan je zelf maken natuurlijk, als je toch bezig bent :)
Ze zijn denk ik wel wat moeilijker te krijgen dan gewone hanburgerbroodjes, maar je kan met behulp van google misschien een adresje vinden. Zo heeft bijvoorbeeld het Vlaamsch Broodhuis ze.
Wat betreft die sateprikker; een haburger eet je uit de hand, dan zit die prikker alleen maar in de weg. Daarbij, als je zóveel op je burger doet dat je een prikker nodig hebt om de boel bij elkaar te houden klopt er denk ik iets niet.
  donderdag 27 september 2018 @ 08:43:52 #81
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182158916

Wat vinden jullie van deze?

Hij doet ook een sateprikker maar ik vind dat dikke en rode vlees echt niks
Man of Steal.
pi_182158976
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 08:43 schreef SuperNeger het volgende:

Wat vinden jullie van deze?

Hij doet ook een sateprikker maar ik vind dat dikke en rode vlees echt niks
Veel te rood inderdaad, verder vrij standaard toch? Mayo, sla, ui, tomaat en kaas. Wissel de tomaat voor bacon en zo maak ik ze :D
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  donderdag 27 september 2018 @ 08:52:12 #83
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182158992
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 08:50 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Veel te rood inderdaad, verder vrij standaard toch? Mayo, sla, ui, tomaat en kaas. Wissel de tomaat voor bacon en zo maak ik ze :D
Ik vind ze echt veel te vet en echt ik kan niet bijhouden hoe vaak hij er zout en peper op doet. Ook echt op alles.

Wel een huis waar je u tegen zegt met dat uitzicht damn
Man of Steal.
  donderdag 27 september 2018 @ 08:54:28 #84
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182159009
Wel echt moeilijk hypocriet dat hij zo'n hamburger maakt als hij hier moeilijk gaat doen dat de hamburger te groot is :') Oja en "the meat is raw" :') kijk wat die zelf doet


maar goed ik denk dat het probleem is de juiste ingrediënten vinden. Dus wie komt er met een boodschappenlijstje met de juiste winkels en producten? :7
Man of Steal.
pi_182159655
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 08:54 schreef SuperNeger het volgende:
Wel echt moeilijk hypocriet dat hij zo'n hamburger maakt als hij hier moeilijk gaat doen dat de hamburger te groot is :') Oja en "the meat is raw" :') kijk wat die zelf doet


maar goed ik denk dat het probleem is de juiste ingrediënten vinden. Dus wie komt er met een boodschappenlijstje met de juiste winkels en producten? :7
Punt is dat je gewoon wat moet experimenteren.
pi_182160073
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 08:51 schreef Travok het volgende:
Wat hebben een hoop mensen het hier over Italiaanse bollen? Zover ik weet zijn dat harde bollen, daar wil je toch geen hamburger mee maken? Een hamburger hoort wat mij betreft op een hamburger bun (wel een verse, een wat oudere/drogere flikkert uit elkaar). Of beter nog, op een broiche-bolletje.
Nee, een Italiaanse bol is geen supermarktschuimbrood met een krokante korst waar wat 'Italiaanse' kruiden in zijn meegebakken. Een Italiaanse bol is niet zo heel bol, en van stevig niet zo luchtig deeg waar je op moet kauwen.

quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 08:43 schreef SuperNeger het volgende:

Wat vinden jullie van deze?

Hij doet ook een sateprikker maar ik vind dat dikke en rode vlees echt niks
Als er een sateprikker in moet is het qua vorm als hamburger niet geslaagd. Een hamburger is een broodje met vlees dat je uit de hand kunt eten. De burger zelf hoeft ook helemaal niet zo dik te zijn, er hoeft ook geen dikke plak tomaat op. Je moet het juist een beetje plat houden, want één hap met alle lagen is gewoon de lekkerste manier van eten. Het brood wat hij gebruikt ziet er ook niet geschikt uit.

Zelf bak ik ze roder, ondanks minder dikte, en wat bruiner aan de buitenkant. Die uien lijken ook nergens op, grotendeels rauw met een zwart randje. Die moet je dunner snijden, ik bak ze zelf in bruine boter, ook niet alle ringen even dun zodat je nog een hint rauwe ui er doorheen hebt.

Dit doe ik gewoon beter dan hij. Maar goed, ik doe wel meer dingen beter dan Ramsay.
Vroeger was niet alles beter maar de toekomst wel.
pi_182160306
quote:
0s.gif Op donderdag 20 september 2018 16:49 schreef SuperNeger het volgende:
Altijd als ik hamburgers maak zijn ze goor.


Als ik het topic zo lees komt het doordat je kant en klare burgers koopt, en er daarna extra zout, peper en kruiden op gooit
  donderdag 27 september 2018 @ 16:53:56 #88
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182166734
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 09:49 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Punt is dat je gewoon wat moet experimenteren.
Zullen wij samen wat experimenteren?

quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 10:23 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Nee, een Italiaanse bol is geen supermarktschuimbrood met een krokante korst waar wat 'Italiaanse' kruiden in zijn meegebakken. Een Italiaanse bol is niet zo heel bol, en van stevig niet zo luchtig deeg waar je op moet kauwen.

[..]

Als er een sateprikker in moet is het qua vorm als hamburger niet geslaagd. Een hamburger is een broodje met vlees dat je uit de hand kunt eten. De burger zelf hoeft ook helemaal niet zo dik te zijn, er hoeft ook geen dikke plak tomaat op. Je moet het juist een beetje plat houden, want één hap met alle lagen is gewoon de lekkerste manier van eten. Het brood wat hij gebruikt ziet er ook niet geschikt uit.

Zelf bak ik ze roder, ondanks minder dikte, en wat bruiner aan de buitenkant. Die uien lijken ook nergens op, grotendeels rauw met een zwart randje. Die moet je dunner snijden, ik bak ze zelf in bruine boter, ook niet alle ringen even dun zodat je nog een hint rauwe ui er doorheen hebt.

Dit doe ik gewoon beter dan hij. Maar goed, ik doe wel meer dingen beter dan Ramsay.
Dus eigenlijk zeg je gewoon dat Gordon er niks van kan?

quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 10:38 schreef D. het volgende:

[..]

Als ik het topic zo lees komt het doordat je kant en klare burgers koopt, en er daarna extra zout, peper en kruiden op gooit
Dus voortaan gewoon gehakt kopen en dan zelf plat drukken? :@
Man of Steal.
pi_182168165
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 16:53 schreef SuperNeger het volgende:

[..]


Dus voortaan gewoon gehakt kopen en dan zelf plat drukken? :@
Of helemaal zelf doen, of helemaal aan de winkel overlaten
  donderdag 27 september 2018 @ 18:12:51 #90
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182168223
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 18:09 schreef D. het volgende:

[..]

Of helemaal zelf doen, of helemaal aan de winkel overlaten
maar de winkel heeft niet "helemaal' hamburgers

alleen die dingen die je in de magnetron doet maar die tellen niet eens mee
Man of Steal.
pi_182168228
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 16:53 schreef SuperNeger het volgende:

Dus eigenlijk zeg je gewoon dat Gordon er niks van kan?
Neuh, maar het is een sterrenkok die een simpel gerecht heel goed wil doen, en dan een aantal verkeerde keuzes maakt.
Vroeger was niet alles beter maar de toekomst wel.
pi_182168281
quote:
0s.gif Op donderdag 20 september 2018 18:09 schreef SuperNeger het volgende:

[..]

ik doe wel altijd 4 seizoenenpeper. Heb volgens mij nooit normale zwarte peper. Zou dit mee kunnen spelen?
:') Tuurlijk speelt het mee. Besef je wel hoe essentieel kruiden zijn. Daar staan en vallen gerechten mee en jij vraagt is het essentieel? Zbel, tuurlijk. Ook essentieel voor die hamburger.
  donderdag 27 september 2018 @ 18:17:17 #93
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182168289
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 18:16 schreef Jellereppe het volgende:

[..]

:') Tuurlijk speelt het mee. Besef je wel hoe essentieel kruiden zijn. Daar staan en vallen gerechten mee en jij vraag is het essentieel? Zbel, tuurlijk. Ook essentieel voor die hamburger.
ok dus eigenlijk moet ik mijn molentje vullen met normale zwarte peper korrels? :@
Man of Steal.
pi_182168313
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 18:17 schreef SuperNeger het volgende:

[..]

ok dus eigenlijk moet ik mijn molentje vullen met normale zwarte peper korrels? :@
Zeker. Midden-Oosten, Zuid-Azië snappen ze het belang van kruiden. De gemiddelde Nederlander heeft dat niet helemaal door.
  donderdag 27 september 2018 @ 18:19:27 #95
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182168324
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 18:18 schreef Jellereppe het volgende:

[..]

Zeker. Midden-Oosten, Zuid-Azië snappen ze het belang van kruiden. De gemiddelde Nederlander heeft dat niet helemaal door.
Ik dacht ik experimenteer gewoon een beetje

maar het kutte is ik heb nog moeilijk veel 4 seizoenen over. Op aardappelen is het bijvoorbeeld wel lekker
Man of Steal.
  donderdag 27 september 2018 @ 18:28:44 #96
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182168480
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 18:19 schreef SuperNeger het volgende:

[..]

Ik dacht ik experimenteer gewoon een beetje

maar het kutte is ik heb nog moeilijk veel 4 seizoenen over. Op aardappelen is het bijvoorbeeld wel lekker
Laat je niet gek maken. Er is helemaal niks mis met vierseizoenenpeper. Zwarte peper maakt je burger niet opeens beter.
  donderdag 27 september 2018 @ 18:29:34 #97
479315 SuperNeger
De gezelligste neger van FOK!
pi_182168501
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 18:28 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Laat je niet gek maken. Er is helemaal niks mis met vierseizoenenpeper. Zwarte peper maakt je burger niet opeens beter.
Oh ;(

Nou dan vraag ik me af wat het dan wel is.
Man of Steal.
pi_182168656
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 18:28 schreef RobinOok het volgende:


Laat je niet gek maken. Er is helemaal niks mis met vierseizoenenpeper.
Behalve dan dat het niet uit 4 seizoenen bestaat en geen echte peper is.
Poef.....gone! ©golfer
pi_182168826
quote:
1s.gif Op donderdag 27 september 2018 18:37 schreef golfer het volgende:

[..]

Behalve dan dat het niet uit 4 seizoenen bestaat en geen echte peper is.
Sowieso heb je toch 3 verschillende pepermolens nodig, is het nou zoveel moeite om die na elkaar te gebruiken? Die rooie meuk kun je in nummer 4 doen maar ik zou niet weten waarom iemand dat zou willen.
Vroeger was niet alles beter maar de toekomst wel.
pi_182169157
quote:
0s.gif Op donderdag 27 september 2018 10:23 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Nee, een Italiaanse bol is geen supermarktschuimbrood met een krokante korst waar wat 'Italiaanse' kruiden in zijn meegebakken. Een Italiaanse bol is niet zo heel bol, en van stevig niet zo luchtig deeg waar je op moet kauwen.

[..]

Als er een sateprikker in moet is het qua vorm als hamburger niet geslaagd. Een hamburger is een broodje met vlees dat je uit de hand kunt eten. De burger zelf hoeft ook helemaal niet zo dik te zijn, er hoeft ook geen dikke plak tomaat op. Je moet het juist een beetje plat houden, want één hap met alle lagen is gewoon de lekkerste manier van eten. Het brood wat hij gebruikt ziet er ook niet geschikt uit.

Zelf bak ik ze roder, ondanks minder dikte, en wat bruiner aan de buitenkant. Die uien lijken ook nergens op, grotendeels rauw met een zwart randje. Die moet je dunner snijden, ik bak ze zelf in bruine boter, ook niet alle ringen even dun zodat je nog een hint rauwe ui er doorheen hebt.

Dit doe ik gewoon beter dan hij. Maar goed, ik doe wel meer dingen beter dan Ramsay.
Hij maakt prima hamburgers , alleen wel om met mes en vork te eten. Ik vind ze ook wat dik en de uien zijn Nja, erg gexaramelliseerd aan de buitenkant en nog wat rauw aan de binnenkant.

Maar verder lijken ze me prima te eten, vele malen lekkerder dan gemiddeld. Iedereen die ze zo maakt doet het prima.
Whatever...
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')