Beschrijf eens hoe je zelf een hamburger maakt en met welke ingrediėnten?quote:Op donderdag 20 september 2018 16:49 schreef SuperNeger het volgende:
Altijd als ik hamburgers maak zijn ze goor. Ik wil gewoon het geheim weten van een goede hamburger maken. En ja ik heb al allemaal youtube filmpjes en zo gekeken maar daar doen ze het altijd makkelijker laten lijken dan het echt is.
Ik snap het proces en in welke volgorde je je hamburgers moet beleggen maar toch smaakt het gewoon altijd goor als ik het zelf maak.
Ik denk inmiddels ook dat het gewoon een kwestie is van niet zelf moeite willen doen. Dat als het voor je gedaan wordt dat het dan lekkerder is.
Zelfs euroknallers smaken lekkerder dan hoe ik ze soms maak
Dus heeft er hier iemand goede hamburger maak tips of recepten? Ik hoor het graag
xx
Ik hou juist van die naturel smaak met alleen wat peper en zoutquote:Op donderdag 20 september 2018 17:12 schreef borisz het volgende:
Goed gehakt en zelf kruiden ipv voorverpakte meuk.
Verschilt maar meestal brood met sla en hamburger en sausquote:Op donderdag 20 september 2018 17:13 schreef silverhill het volgende:
[..]
Beschrijf eens hoe je zelf een hamburger maakt en met welke ingrediėnten?
gebakken ui doe ik ook wel eens ja maar je moet ze wel echt goed bakken danquote:Op donderdag 20 september 2018 17:18 schreef Id_do_her het volgende:
Sowieso geen gebakken uien en paupersauzen als curry en mayonnaise.
Nee, helemaal niet. Enkel rauw voor de frisheid en uitgesproken smaak.quote:Op donderdag 20 september 2018 17:18 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
gebakken ui doe ik ook wel eens ja maar je moet ze wel echt goed bakken dan
Ik vind rauwe ui alleen op de whopper lekker maar die hamburger is sws fucking goed dus dan kan hetquote:Op donderdag 20 september 2018 17:19 schreef Id_do_her het volgende:
[..]
Nee, helemaal niet. Enkel rauw voor de frisheid en uitgesproken smaak.
Die dingen zijn slecht, maar soms wel lekkerder dan hoe ik ze maak.quote:Op donderdag 20 september 2018 17:29 schreef wollah het volgende:
Ik haal altijd gwn 12 pack diepvrieshamburgers. Heerlijk.
Is echt beter ja, ook erg goed met rode ui.quote:Op donderdag 20 september 2018 17:21 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Ik vind rauwe ui alleen op de whopper lekker maar die hamburger is sws fucking goed dus dan kan het
die snippertjes bij de mac proef je sws niet echt
maar misschien dat ik het eens ga proberen zelf thuis kijken of het dan anders wordt
Dan nog. Goed Vlees, zout en peper alleen kan ook goed zijn. Dat smaakt echt beter dan de voorverpakte diepvriesburgers of in het vleesschap.quote:Op donderdag 20 september 2018 17:16 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Ik hou juist van die naturel smaak met alleen wat peper en zout
maar het is meer het totaalplaatje met brood en sla erbij enzo
ik doe wel altijd 4 seizoenenpeper. Heb volgens mij nooit normale zwarte peper. Zou dit mee kunnen spelen?quote:Op donderdag 20 september 2018 18:08 schreef borisz het volgende:
[..]
Dan nog. Goed Vlees, zout en peper alleen kan ook goed zijn. Dat smaakt echt beter dan de voorverpakte diepvriesburgers of in het vleesschap.
Je bedoelt dat je je eigen hamburgers maakt van gehakt?quote:Op donderdag 20 september 2018 17:16 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Verschilt maar meestal brood met sla en hamburger en saus
Of witte bolletjes, bolletjes met sesam, afbakbollen en dan soms beetje roosteren
hamburger gewoon kruiden met peper en zout
sla/komkommer/tomaat/plakje augurk
en qua saus meestal mayo/ketchup combi
Goeie tips.quote:Op donderdag 20 september 2018 18:15 schreef silverhill het volgende:
[..]
Je bedoelt dat je je eigen hamburgers maakt van gehakt?
Broodjes licht roosteren is een goed idee. En probeer iets grotere en stevigere bollen te vinden dan de standaard witte bolletjes.
Overigens vind ik italiaanse bollen, zoals sommige suggesties, dan weer te stevig en stug, waardoor je eerst alles met je kaken tussen het broodje uit perst voor je daadwerkelijk een hap neemt.
Tijdens het kruiden van de burgers gebruik ik ook een paar scheuten worcestershiresaus. Dat helpt echt er een hamburgersmaak/geur van te krijgen ipv dat je gewoon een platte gehaktbal krijgt.
En verder de droge pan 5 min. op vol vuur zetten voordat je de hamburger erin legt.
Jaquote:Op donderdag 20 september 2018 18:09 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
ik doe wel altijd 4 seizoenenpeper. Heb volgens mij nooit normale zwarte peper. Zou dit mee kunnen spelen?
4 seizoenenpeper is lulkoek!quote:Op donderdag 20 september 2018 18:09 schreef SuperNeger het volgende:
ik doe wel altijd 4 seizoenenpeper. Heb volgens mij nooit normale zwarte peper. Zou dit mee kunnen spelen?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |