abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182097779
registreer om deze reclame te verbergen
Ik ben zojuist naar even bij Boris gaan kijken.
Gisteren om kwart over 6 in bed gelegd en tot op heden nog geen kick gehoord.
Hij maakte gelukkig geluid toen ik om de deur keek :@
Hij moet duidelijk bijkomen van de vakantie.
  maandag 24 september 2018 @ 08:38:50 #77
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182097815
Maar Memoru heb je hem nou serieus Fitz genoemd? Naar Fitzgerald Thomas Grant III? Indien ja: *; . Indien nee: sorry voor mij fandom :@ .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_182100122
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 september 2018 07:11 schreef Fazzoletti het volgende:
Oef dat is een korte nachts Sylver, sterkte vandaag c_/

Fijn om wat herkenbaars te lezen over die tanden... Kroket heeft ook veel last er van, tandenpoetsen is een drama. Plus weer elke nacht wakker en huilen. Er zijn weer 2 kiezen door dus ik hoop dat het nu weer even rustig is.
De score hier is 5 tanden en 4 kiezen :)
Bij ons was het ook bal afgelopen twee weken, Maar nu is het weer even rustig. Jij en ik hebben dus een kroket en een ijsje. Vast exemplarisch voor wat we in onze kinderen stoppen. *) .

Maar goed, dat Ysje van mij is echt een ondeugende aan het worden. Hij heeft er enorme lol bij ook. Overal op klimmen, steeds de afstandbediening proberen te pakken, expres speelgoed onder de bank verstoppen (dan gaat hij daarna plat op z'n buik liggen en liggen gebaren en schreeuwen en dan word ik geacht direct in actie te komen om het weer tevoorschijn te toveren) of achter de verwarming. Gisteren hebben we aan het einde van de dag een halve bak aan blokjes, puzzelstukjes en aanverwante zaken uit de verwarming gehaald. De boeken in de boekenkast zijn ook niet veilig, al zet hij ze tegenwoordig wel zelf netjes weer terug. _O_ .

Gisterochtend had ik maar een klimparcours voor hem gemaakt in de woonkamer. Vond hij heel tof. Z'n zus had een dagje de blues, die wilde alleen maar filmpjes kijken en zielig doen. Was best een goede combinatie. _O- .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_182103844
registreer om deze reclame te verbergen
GvE, is het niet mogelijk om een slaapzak met een kleinere hals te kopen? Wij hadden er een paar van de prenatal met zo'n kleine hals dat ik mij niet kan voorstellen dat zelfs de echte Houdini zich via die opening zou kunnen bevrijden :')

En die clips, jeetje nu ga ik alsnog twijfelen.. Ik snap het idee van een botsing en dan tegen die clip aankomen. Maar een dreumes die maar voor de helft vastzit omdat ze er steevast een arm, of erger nog 2, uit weet te wurmen vind ik zo mogelijk nog veel gevaarlijker. Dan klapt haar bovenlijfje naar voren en kan ze haar gehele bekken breken lijkt mij, of erger dan wordt ze volledig uit het stoeltje geslingerd met alle mogelijke gevolgen van dien ;( Brr alleen al de gedachte..

Nolita, die van mij oefent dingen meestal net zo lang tot ze ze kan, al deed ze laatst wel opeens een dansje op een liedje wat ik haar al talloze keren had voorgedaan maar waarbij ze steeds weigerde om mee te doen. Blijkt ze opeens het hele dansje te kunnen zonder te oefenen, raar kind :')

Tolstoi, de knappe Simon! En heerlijk ja zo'n trots koppie er dan bij, mag hij ook terecht trots op zijn (en jullie ook)!

Memoru, wat goed van tand nummer 8 die door is! Benieuwd of de kiesjes nu idd ook snel zullen volgen. En wat vervelend van het alleen maar willen slapen in de draagdoek of in je armen, is dat nu door de tandjes of altijd al zo geweest?

Flav, nog een stappende (en heel goed slapende) dreumes, wat knap!

LDG, arme Kapitein met weer een oorontsteking, heel veel beterschap! Wat zegt de arts ervan? Jewel heeft ook zo vaak oorontstekingen gehad, bij haar blijft het dan zo lang doorgaan dat ze uiteindelijk steeds een kuurtje moest krijgen om erover heen te komen. Bij de laatste kuur heeft de arts aangegeven dat de volgende ontsteking een doorverwijzing naar de KNO arts op zal leveren omdat ze voor haar leeftijd eigenlijk al teveel ab heeft gehad en anders resistent kan worden. Dat dreigement bleek overigens voldoende, nu al zo'n half jaar oorontstekingsvrij :')

Franny, die klimparcours, heel veel O+ O+ Je brengt me wel op ideen! :D

Hier heeft Jewel opeens weer wat slechtere nachten. Vanmorgen al heel vroeg wakker, avonden daarvoor niet naar bed willen en steeds weer huilen. Ze heeft een nieuw trucje ontdekt, heel hard auw roepen in bed en dan komt n van de mama's wel aangehold |:( Nu dus niet meer, maar wel lastig omdat het een inschatting blijft of ze niet echt pijn heeft (daar poepen haar pijn doet en het kan zijn dat ze op zo'n moment bijvoorbeeld heeft gepoept en daadwerkelijk pijn heeft). Die dreumesen weten het de ouders soms wel heel moeilijk te maken :')
pi_182104375
Flav: Ahh gelukkig dat hij t nog doet! Hij had blijkbaar zijn slaap echt nodig O+
Lemijn: O+ O+ O+ Had gekund maar heb "Fitz" eigenlijk naar een andere tv-serie personage vernoemd ;)
Franny: Wat een geweldig parcour! Kijk m stralen :D
LDG: Aww arme kapitein! Weet je inmiddels wat meer?

Schanu: Ahh lastig is dat dat ze op die manier aandacht zoekt. Moeilijk inschatten idd :?
  maandag 24 september 2018 @ 16:29:21 #81
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182105858
Dat klimparcours _O_ . Klom hij ook op zijn zus?
Dingen onder de bank gooien en dan hard lachend op zijn buik ernaar liggen kijken is hier ook favoriet.

Jacob is solidair met de slechte slapers en ik snap niet zo goed waarom. Dat maakt het wel lastig om het goede te doen (goed als in zorgen dat we allebei toch zoveel mogelijk slapen). Begin van de nacht krijg ik hem meestal niet meer in zijn eigen bed en neem ik hem mee naar mij, maar vanmorgen om half 6 begon hij blij kletsend over me heen te klimmen toen ik hem na een hele poos dingen proberen maar in zijn eigen bed kieperde ging hij lekker liggen en slapen. Echt hoor, dreumesen, ik vind ze raadselachtig.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_182111854
registreer om deze reclame te verbergen
Dat klimparcours :D dat ga ik hier ook n keer doen O+ kaptein gaat ook steeds zo hoog/schuin mogelijk, bengelend aan een arm of een been :')

Hij heeft idd weer oorontsteking }:| gelukkig nog niet heel erg nog, dus nog even proberen om t met paracetamol weer weg te krijgen (al kreeg ie de vorige keer dat we dat deden n dikke dubbele middenoorontsteking :X). Doorverwijzing naar de kno gekregen om t eens te laten bekijken. Of ik buisjes wil laten doen weet ik niet, die groeien er dan steeds uit en moet je steeds opnieuw narcose om ze terug te laten zetten. Hopelijk gaan ze goed op zoek naar de oorzaak en doen ze niet alleen een oplossing voor de symptomen.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_182112147
Sow wat een lange slaap flav! Lekker hoor! Hoelaat werd hij uiteindelijk wakker?

Leuk franny zo’n klimparcours. Blijft Y niet op al die spullen klimmen nu? N zou het tof vinden!

Schanu, oei niet handig als ze je voor de gek gaan houden met pijn nee. Op betere nachten!

Memoru ik denk aan pretty little liars bij fitz :D

Die Jacob toch, je hoeft niet solidair te zijn hoor!

Ik had vandaag voor het eerst dat ik thuis kwam (18:30) en N al in bed lag :o . Ze bleek enorm moe dus vriend zag geen andere optie en heeft zelfs het hele ritueel overgeslagen. Ze sliep net en werd een half uur later huilend wakker. Na een voeding kon ik haar weer terug in bed leggen. Gelukkig dus nog wel ven kunnen knuffelen. Verder ben ik benieuwd wat dat voor de rest van de nacht gaat betekenen.
pi_182120877
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 20:53 schreef Nolita het volgende:

Leuk franny zo’n klimparcours. Blijft Y niet op al die spullen klimmen nu? N zou het tof vinden!
Nee, dat valt mee. Die hutkoffer is te hoog om erop te klimmen als er niets voor staat. Dat ikea trapje stond eerst bij de boekenkast, tot hij er een paar keer was opgeklommen om luid lachend boeken naar beneden te staan keilen. Dus die staat daar maar niet meer.

Leuke leeftijd hoor, je moet ze gewoon altijd in de gaten houden }:| .

Lemijn, je nachten klinken behoorlijk pittig. Trek je het een beetje, ook in combi met werk?
Ik ben nu voor de tweede keer sinds de zomervakantie niet lekker/ziek. Twee weken geleden had ik enorm last van mijn keel, en nu hing ik de hele nacht boven de toiletpot. De rest van het gezin markeert niets en staat vrolijk en vol energie op. Ik vrees dat ze dat allemaal van mij inpikken of zo.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  dinsdag 25 september 2018 @ 13:47:47 #85
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182123733
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 september 2018 10:42 schreef Franny_G het volgende:
Lemijn, je nachten klinken behoorlijk pittig. Trek je het een beetje, ook in combi met werk?
Ik ben nu voor de tweede keer sinds de zomervakantie niet lekker/ziek. Twee weken geleden had ik enorm last van mijn keel, en nu hing ik de hele nacht boven de toiletpot. De rest van het gezin markeert niets en staat vrolijk en vol energie op. Ik vrees dat ze dat allemaal van mij inpikken of zo.
Wat vervelend dat je ziek bent. Ik vrees wat dat betreft wel een beetje voor de komende maanden, Jacob pikt alles op van de creche en ik ben normaal gesproken wel tegen vrij veel bestand, maar met slaapgebrek komt het toch wat harder aan allemaal ben ik bang.

Ja, ik trek het wel hoor. Werken gaat goed, maar dat geef ik ook wel prioriteit door nog steeds soms op vrije dage ook een dutje te doen en weinig wilde avonden te hebben. En tja, je kan meer dan je denkt he?
We zijn nu op vakantie, en kwamen rond 11 uur mensen tegen die nog in pyjama waren. Eerst dacht ik 'oh ja, dat kan zonder kinderen' en vrij snel daarna 'maar met is veel leuker *) '. En vannacht had ik 9 uur slaap met 2 drink- en teruglegonderbrekingen, ik was helemaal duf ervan vanmorgen :') .

Plaatjes ter illustratie:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_182131773
Lemijn, wat een prachtige foto, die strandfoto O+

Even een korte vraag voor ik helemaal kapot mijn bed induik:

Hoe snel/vaak geven jullie paracetamol aan jullie dreumesen?
Gisteravond/nacht was het een fijn krijsfestijn, geen idee wat er aan de hand was }:| . Misschien tandjes, misschien iets anders. Uiteindelijk hebben we maar een pcm gegeven, maar ik twijfel altijd zo daarover, omdat ik ook niet onnodig en te vaak die dingen wil geven.

Trusten allemaal :O :Z :O :Z
pi_182137733
In jouw voorbeeld zou ik het ook geven, Tolstoi. Als ik het niet meer weet en vermoed dat het misschien toch pijn is, probeer ik het gewoon.
Hielp het trouwens? En ging deze nacht beter?

Fijne vakantie, Lemijn! Zo leuk om Jacob te zien O+
Vindt hij het strand leuk?

Leuk idee Franny, zo'n MonkeyTown in de huiskamer!
Zo schattig hoe blij Ysje ook kijkt :D O+

Ldg, oorontsteking is zo naar :{
Gaat het al weer beter met hem?
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_182138216
Ik geef vrijwel nooit paracetamol, maar als ik vermoed dat hij pijn heeft krijgt 'ie er gewoon eentje. Kan geen kwaad. ^O^
Je raekt an de dinge geweun.
  woensdag 26 september 2018 @ 08:16:36 #89
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_182138239
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 15:25 schreef Memoru het volgende:
Lemijn: O+ O+ O+ Had gekund maar heb "Fitz" eigenlijk naar een andere tv-serie personage vernoemd ;)
PLL of Scandal?
KuikenGuppy
pi_182138260
@tolstoi. Wbt paracetamol, kaptein kan vrij duidelijk met huilen laten merken of iets pijn of ander ongenoegen is. Als hij pijn heeft en dat na een half uurtje knuffelen ect nog zo is dan poppen we er een pcm in.

Hij vind die zetpillen overigens vreselijk en probeert ze er altijd weer meteen terug uit te kakken 8)7 :') dus tis altijd wel even n onderneming hier.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  woensdag 26 september 2018 @ 08:44:52 #91
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_182138394
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 08:21 schreef littledrummergirl het volgende:
@tolstoi. Wbt paracetamol, kaptein kan vrij duidelijk met huilen laten merken of iets pijn of ander ongenoegen is. Als hij pijn heeft en dat na een half uurtje knuffelen ect nog zo is dan poppen we er een pcm in.

Hij vind die zetpillen overigens vreselijk en probeert ze er altijd weer meteen terug uit te kakken 8)7 :') dus tis altijd wel even n onderneming hier.
Waarom geef je dan geen kauwtablet?
KuikenGuppy
pi_182138455
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 08:44 schreef Burdie het volgende:

[..]

Waarom geef je dan geen kauwtablet?
wist niet dat dat al kon :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_182138485
Er is ook vloeibare paracetamol, maar dat zou ik niet geven na het tandenpoetsen, zoete zooi :D
Je raekt an de dinge geweun.
  woensdag 26 september 2018 @ 08:59:00 #94
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_182138517
Lemijn, wat een slimme! Dat hij zelf door had dat beentjes eerst beter ging! En wat een heerlijke strandfoto O+

Tolstoi: als Muppet blijft huilen, troosten of schommelen niet helpt of ze dan na een half uur weer opnieuw begint en echt pijn lijkt te hebben, geven wij wel een pcm. Hier is dat net als bij ldg wel een uitdaging en ook dagen erna vertrouwt ze ons niet bij het luier verschonen.
Maar: ze heeft nu al weken last van tanden (denk ik). Elke nacht is het nu raak, waarbij ze minstens 4x volledig in paniek lijkt te zijn. Troosten helpt niet meteen: ze blijft huilen en niets is goed, tot ze 20 minuten later opeens stopt en weer verder slaapt. Op een slechte nacht herhaalt dit zich elk (half) uur :O Maar nu geven we geen pcm, omdat we dat dan elke avond zouden kunnen/moeten doen en dat voelt ook niet goed. Sommige nachten denken we ook dat ze ons voor de gek houdt en de aandacht wel fijn vindt. :N Lastig inschatten dus, maar zo af en toe als ze echt pijn lijkt te hebben, kan het heus geen kwaad.

Een tijdje terug ging het hier over gillen.. Wat was ookalweer de conclusie? Muppet heeft het nu ook ontdekt: harder dan je uit zo'n lijfje zou verwachten en zo hoog dat het glas in de kozijnen rinkelt. Negeren? Dan gaat ze nog harder. Boos worden? Dan lacht ze me uit ( }:| ). Is het al te vroeg om haar op de naughty spot te zetten? Bij voorkeur aan de andere kant van de straat? O-)
pi_182138796
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 08:55 schreef Messina het volgende:
Er is ook vloeibare paracetamol, maar dat zou ik niet geven na het tandenpoetsen, zoete zooi :D
tandenpoetsen, dat vergeet ik zo vaak :@
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_182138832
Wij hebben vergelijkbare nachten nu stroop.. De eerste paar uur lukt t slapen wel, maar tussen 12 en 6 is het regelmatig keihard krijsend wakker worden en n soort paniek tot hij vlakbij ons is. We hebben m n aantal nachten tussen ons in gehad (dan wordt ie ook wel af en toe huilend wakker maar slaapt ie makkelijker verder) en nu maar als noodoplossing t campingbedje op onze kamer gezet. Heeft ie misschien iets meer rust van onze nabijheid. En wij wat minder uitstapjes naar de babykamer. Vannacht werd ie 1 keer wakker en kostte het n half uurtje over zn rug aaien maar hij kon wel weer in zn eigen campingbed doorslapen. Tot half zes :z maar toch :P
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_182139029
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 09:22 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

tandenpoetsen, dat vergeet ik zo vaak :@
Je zult niet de enige zijn ;)
Maar aangezien ik genetisch slechte tanden heb ben ik er wel stipt mee. Hoe goed ik ook poets, spoel en flos... Altijd wel wat met mijn gebit. ;(
Je raekt an de dinge geweun.
pi_182139428
Hoi. Gisteren werd Dirk 1 en zondag hebben we het al gevierd. Er was taart en cadeaus en Dirk vond zijn eigenste dreumesstoel het leukste ooit. Hij is altijd vrolijk, begint steeds meer los te staan en babbelt de oren van ons hoofd. Handjes klappen en dingen wijzen zijn serieuze dingen waar moeilijk bij gekeken moet worden. Slapen is voor kleine baby's dus dat doet hij niet zoveel, en bij tijden vindt hij het helemaal overbodig. Ik heb heel veel zin in het komende jaar en wat ons daarin te beleven staat.
Mijn blije aapje:

dF6VwFu.jpg
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  woensdag 26 september 2018 @ 10:30:44 #99
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182139851
Dirk! *O* . Welkom! *O* .

Foto van de stoel graag. Want dat hebben we hier niet.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  woensdag 26 september 2018 @ 10:31:06 #100
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_182139859
Welkom Dirk! En nog gefeliciteerd!! *O*
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')