abonnement Unibet Coolblue
pi_181979945
Welkom in het babytopic!

De baby wiki-lijst vind je hier: klik
Het is natuurlijk verplicht gegevens in dit lijstje toe te voegen/aan te passen.

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki:

Ons motto:
Have babies they said, it will be fun they said *O*





Verboden woorden: egopost, faalmoeder. Het is niet egoistisch om even je gevoel te spuien zonder op anderen te reageren, en wat je ook doet je bent altijd de beste moeder voor jouw baby.
pi_181979970
Oké, ik heb voor het eerst ooit een nieuw deel geopend :') is het zo goed? :D
pi_181979998
Dit was in ieder geval mijn laatste post

Duman is U. alweer 6 maanden :D Wat een schatje O+

Rena fantastische foto O+ Broccoli is het enkge wat M. ab-so-luut niet lust :')

Kris wat een blij ei! O+

Spees mooi ventje heb je daar afgebakken! O+

Wat betreft opvoedstijl, ook hier vinden mijn ouders wel dat ie even mag huilen. Ik vind van niet en dat weten ze :Y Mijn moeder heeft ons allemaal borstvoeding gegeven en vond het wel heel jammer dat het bij mij niet lukte, maar ik vind het zelf ook nog steeds jammer.

Mijn BFD bijdrage:
In Vaals, M. ligt met z’n voeten in Duitsland, lichaam in Nederland en hoofd in België :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hij lijkt hier weer rood haar te hebben, in zonlicht is het blond en in ander licht weer wat donkerblond. Ben benieuwd wat het gaat worden! :P
pi_181980041
Jentin, dat arme kindje ;( Mijn moederhart huilt er zelfs van en ik ken ze niet eens, onbegrijpelijk dat je je kind zo kan laten huilen.

Maar zoiets en toch ook weer helemaal anders ja, al zal dat het er niet duidelijker op maken denk ik, haha.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Fleur, jouw knappe M O+ J heeft ook heel lang rossig haar gehad, N nu ook. Dat kwam/komt bij hun beide doordat ze donker zijn geboren en uiteindelijk blond werden. J is nu ook blond (alhoewel in bepaald licht nog steeds rossig), maar zal neem ik aan uiteindelijk donker worden (aangezien ik donker haar heb en de donor ook, al is mijn haar de 1e 10 jaar ook blond geweest). Benieuwd welke kant het opgaat voor jou M, ik vind rood haar altijd wel heel mooi O+
pi_181980058
Bedankt voor de complimenten over mijn bolle punker O+ Ik ben ook zo verliefd op haar O+ *;

Oh Schanu, heel herkenbaar over wat je schrijft over die opvoedstijl, wij hebben vrienden met een baby die 5 dagen jonger is dan C en ik moet me soms ook echt inhouden als ze bepaalde dingen vertellen over hoe zij dingen aanpakken :@ Merk wel dat ik nu C wat ouder wordt het iets makkelijker kan inslikken. En wat schandalig van die kraamvisite :o Hier gelukkig geen ervaring mee, heb eigenlijk ook niet overdreven veel kraamvisite gehad gelukkig :@

Ik ben zelf ook een flesvoedingsbaby, omdat mijn moeder bij mijn broer geen goed advies heeft gehad is ze er toen helemaal niet meer aan begonnen bij de volgende keren, ze heeft wel eens gezegd dat ze dat toch wel heel jammer vind dat dat zo gelopen is. Advies toen was toch al heel snel KV als de BV niet goed liep. Over laten huilen weet ik eigenlijk niet, ik weet wel dat ik overdag heel veel huilde dus ik zal ook best wel wat alleen gehuild hebben want ze had al 3 kleine kinderen toen ik kwam :+ Hier huilt ze niet zo veel meer dus als ze huilt is er echt wat aan de hand en pak ik haar gelijk!

Duman, laat U hem eens lekker in zijn vinger bijten, dan leert oomlief het wel af :P ;) Hier is het net een tijgertje als ze je vinger te pakken krijgt :9

Och Kris, ik vind het zo naar voor jullie dat hij zo vaak wakker wordt, wat een ellende :{ Maar wat een hunk heb je daar zeg O+

Jentin, wat gaat het idioot snel he die groeiende baby’s :o En ik ben ook zo’n sociale imbeciel hoor, als er van hier binnenkort een keer een meet is heb ik waarschijnlijk ook al weken van tevoren de zenuwen :@

Spees_eend, die van jou is wel heel leuk zeg O+ Prachtig die grote kijkers :D Ook voor jou duim ik voor betere slaaptijden ^O^

Fleur, wat een geweldige foto op het drielandenpunt! Hij lijkt het er wel naar zijn zin te hebben ;)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  dinsdag 18 september 2018 @ 10:55:51 #6
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_181980090
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 september 2018 10:34 schreef Jentin het volgende:

Ik herken ook wat je zegt. Ik heb laatst superongemakkelijk zitten eten met mensen hier thuis, terwijl hun zoontje van 4 maanden echt de longen uit z’n lijf lag te krijsen boven. ‘Dat is een slaapjengeltje,’ zeiden ze. Zelfs zonder babyfoon klonk het keihard beneden, alsof je naast het bed stond. ‘Lekker laten, hij valt vanzelf in slaap. Hij is uitgenast hoor, want als je erheen gaat, is ie meteen stil.’ En ze bleven rustig zitten en door eten. Ventje bleef krijsen. Ik werd er zelf echt beroerd van (nog zwanger, dus horrrrmonen :Y)). Zelfs mijn zoontje zei: ‘Misschien heeft de baby nog dorst?’ Na twintig minuten zei één van de twee: ‘Hm, misschien heeft ie toch nog trek.’ ‘Ik denk het ook,’ zei de ander, en vervolgens bleven ze allebei zitten. Uiteindelijk gingen ze hem toch halen: kereltje zag zowat donkerpaars, helemaal betraand en heeft nog een kwartier nagesnikt. Het enige wat er gezegd werd was: ‘Zie je? Stil. Hij is slim, hoor.’

Ieder moet het op zijn manier doen en ik weet dat zij mij een enorm trutje vinden met mijn kinderen, maar ik merk wel dat hun aanpak zó ver af staat van wat voor mij goed voelt, dat het ergens wringt.

Zoiets of is het totaal iets anders en heb ik heel veel getypt om een plank volledig mis te slaan :+ ?
Jeetje...

Ik denk wel dat ik er iets van had gezegd (ook al mag? je dat eigenlijk niet doen).
Maar ik herken het wel.

Hier laatst ook 3 kleine kinderen & het was best laat en de kinderen werden druk/vervelend (begrijpelijk)... dus op een gegeven moment doet 1 de tuindeur open en ze rennen alle 3 in het donker de achtertuin in waar een groot zwembad staat en een vijver :') ouders een kwartier lang ruzie maken wie ze nou naar binnen gaat halen (uiteindelijk is mijn vriend maar gegaan).

En inderdaad ook dat de jongste een 'jankerd' is en laten huilen.

O ja en de oudste is een 'bitchje' want ze vroeg of papa haar wou helpen met haar jasje & dit kon ze best zelf. :r
pi_181980102
Oh Jentin, heb even teruggelezen over dat kindje bij je vrienden, maar dat zou ik ook heel slecht trekken hoor :'( Ik vind het grenzen aan kindermishandeling als ik even hard mag zijn. :{ Dat ze ook niet snappen waarom hij stil is als ze er heen gaan, hij heeft gewoon behoefte aan zijn ouders -O-
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181980119
Oh Jentin ik heb ook even teruggelezen. Krijg er gewoon kippenvel van, wat verschrikkelijk. :'(
pi_181980150
Schanu grappig om te lezen van de haarkleur bij J! Ik denk dat M. ook wel donker gaat worden, ik ben blond maar vriend heeft echt heel donkerbruin haar.
  dinsdag 18 september 2018 @ 11:10:46 #10
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_181980277
Hier ook benieuwd wat de haarkleur zal worden. Ik ben donkerblond, mijn vriend bruin & dochter blond (donker bij geboorte) en zoon is vanaf geboorte zo super licht :D zelfs zijn wenkies.

Oogkleur vond ik ook spannend. Ik heb blauw, vriend groen/blauw, dochter groen/blauw en zoon mijn kleur blauw en denk dat dit niet meer zal veranderen.
pi_181980283
Oh rena die brocollifoto heerlijk O+
En heule grote mooie ogen bij de baby van Spees O+
De drielandenfoto is tof! O+ ik zou zoiets nou nooit bedenken. Leuk!

Jentin bah een kindje zo laten huilen zou mijn moederhart ook zeer doen. Soms snap ik het ook niet hoe mensen dat dan bedenken.

Oh en kinderen alleen in donker bij water laten vind ik ook not done. Kinderen en water sowieso brrr. Ik durf ook niet alleen met 3 kindjes te zwemmen ondanks dat 1 zwemdiploma’s heeft.
pi_181980399
Ik zal zo stoppen met het spammen met mijn kind, maar het filmpje van het broccoli snoepen is ook zo schattig, ze gaat er echt helemaal in op :9
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181981477
Jentin, daar zou ik me ook heel ongemakkelijk bij voelen, wat sneu!

Rena, blijf maar komen met die spam hoor, wat lief!

Over verschillende opvoedstijlen, mijn ouders hadden wel een draagzak, borstvoeding lukte niet dus kunstvoeding maar "je bent ook goed terecht gekomen". Dat laatste moet er altijd even bijgezegd worden, ondanks dat ik geen oordeel heb over het geven van kunstvoeding maar ik denk dat mijn moeder het idee heeft dat ze zich moet verdedigen of zo.
Gisteren kregen we een fotootje van de fruithap waar, aldus mijn moeder, liga doorheen zat. Bij de oudste waren we best strikt met de regel 'tot 1 jaar geen suiker' maar ik vond het zo sneu om er iets van te zeggen, zowel mijn moeder als M stonden zo blij op de foto :') En daarnaast heeft mijn moeder al genoeg zorgen om mijn zus:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181981776
SC, die kinderen in het donker bij het water, gevaarlijk gewoon :o

Rena, die video O+

OT,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181982057
Dank voor je reactie, Schanu.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181982371
Ik vind jullie nogal hard zonder te weten wat er speelt.
Het is ook niet hoe ik erin sta, maar kan me best verplaatsen in iemand die het allemaal wat minder trekt. Het is ook nogal wat, he?
De tijden klinken perfect, maar hoe slaapt de baby daarna? Hoe slaapt de moeder? Kan ze na die voeding haar slaap nog vatten of is ze om 3 uur elke dag wakker?

Ze loopt ook niet zomaar bij de psych en die adviseert niet zomaar om de baby even ergens anders te laten slapen. Ze zal daar vast niet bespreken dat ze zulke koude voeten heeft 's nachts. Wie weet loopt ze wel met de gedachte de baby uit het raam te willen gooien, weten wij veel?

Als iemand hier op het forum er doorheen zit bij een enkele nachtvoeding, komt er heel veel gekusjekroel 'het is ook zwaar :* ' Ik zie niet waarom het bij haar anders zou zijn.

Mijn advies: steun haar. Ze zal dit zelf ook niet zo hebben gewild.
"Kom op, je hebt een gezonde baby." is zó'n dooddoener.
pi_181982379
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Rena, je broccolimonster O+

Supertoffe drielandenfoto zag ik!

Mijn moeder zegt iedere keer dat ze erg graag bv wilde geven, maar dat het niet ging, omdat haar voeding niet goed was. Uit wat ze vertelt, maak ik op dat ze gewoon zeer slecht is voorgelicht toentertijd. Regeldagen etc. zeggen haar bijvoorbeeld niks. Ik zeg haar dat echter nooit, het voelt als een soort betweterige trap na en ze heeft er echt verdriet van gehad.

[ Bericht 0% gewijzigd door Jentin op 18-09-2018 13:42:13 ]
pi_181982549
Ik lees net pas je hele verhaal Jentin, jeetje....dat doet pijn ja. En erg lastig lijkt mij.

Ik word er nu vooral heel moe van dat we vaak te horen krijgen 'Ik ben zooooo blij dat we geen baby meer hebben'. Leuk voor je, wat moet ik met deze opmerking?

Sowieso vind ik het lastig om allerlei ongevraagde adviezen te krijgen. Meestal luister ik niet, soms ga ik er tegenin. Zo weet ik nog een discussie met mijn schoonzus over B, hoe we hem door moesten laten slapen. Terwijl hij al weken doorsliep, van 19:00 tot 06:00 om precies te zijn, bizar als ik er op terugkijk. Ze bleef doorgaan....en ik maar zeggen 'Hoeveel langer moet B volgens jou in hemelsnaam slapen?' En ze zei toen 'je bent gewoon moe van het korte slapen en hebt een kort lontje'

Mijn schoonzus heeft er niets van geleerd overigens want ze bemoeit zich nog steeds met alles. Zo moeten we B op ADHD laten testen, is B zielig omdat hij zoveel alleen speelt en moeten we 's avonds niet met J op de bank zitten. Dat horen we allemaal via via want tegen mij zegt ze het niet meer _O-

Heel eerlijk gezegd vind ik dat het lastigste aan het ouderschap, dat het hebben van kinderen een vrijbrief is om kritiek, advies en gezeur over je heen te krijgen.
pi_181983264
Skittles,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181983470
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181983585
Jentin,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181984096
Spees, wat een leukerd. En mooi pak ook! Waar is dat van? Kan me voorstellen dat iedere twee uur een beetje begint op te breken. Hopelijk vindt O binnenkort uit dat iets langer slapen ook heus heel tof is.

Rena, je heerlijke broccolikind O+ !

Verder zag ik nog een drielandenkind en een half-jaar-baby van Duman. En verder zeef....

Ohja, Jentin, pijnlijk verhaal wel. Laten huilen, ik kan het niet. En heel soms huilt baby of peuter even terwijl ik een poepbroek van de ander verschoon maar dat vind ik al heel naar.

OIT:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181984132
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2018 14:16 schreef Malteser het volgende:
Spees, wat een leukerd. En mooi pak ook! Waar is dat van? Kan me voorstellen dat iedere twee uur een beetje begint op te breken. Hopelijk vindt O binnenkort uit dat iets langer slapen ook heus heel tof is.

Rena, je heerlijke broccolikind O+ !

Verder zag ik nog een drielandenkind en een half-jaar-baby van Duman. En verder zeef....

Ohja, Jentin, pijnlijk verhaal wel. Laten huilen, ik kan het niet. En heel soms huilt baby of peuter even terwijl ik een poepbroek van de ander verschoon maar dat vind ik al heel naar.

OIT:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Elk uur zelfs ;(, elke twee uur zou ik voor tekenen hahaha, toch apart hoe je je grenzen telkens verlegt he.

Het pak is van kik kid!

Hoe gaat het met de uitslag bij jouw baby? Of heb ik dat nou verkeerd onthouden?
pi_181984397
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2018 12:50 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Dank voor je reactie, Schanu.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181984504
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 september 2018 14:19 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

Elk uur zelfs ;(, elke twee uur zou ik voor tekenen hahaha, toch apart hoe je je grenzen telkens verlegt he.

Het pak is van kik kid!

Hoe gaat het met de uitslag bij jouw baby? Of heb ik dat nou verkeerd onthouden?
Oh damn, elk uur ;( Dat is heel pittig!
Dat pak is briljant!

Mijn baby gaat goed. De uitslag is weer iets minder erg dan dit weekend. Het is nooit helemaal weg maar nu wel weer aanzienlijk verbeterd.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')