abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_181963857
registreer om deze reclame te verbergen
Hey hallo, ik had even een vraag waarin ik het handig vind om wat inside-information te krijgen van mensen die de desbetreffende studies hebben gevolgd om te helpen met het maken van een keuze. Dit jaar ben ik begonnen met mijn derde studiejaar Bedrijfskunde aan het Erasmus. Het eerste trimester kan ingevuld worden met een stage, waar ik inmiddels al een tijdje zit, maar moet aangevuld worden met vijf andere studiepunten. Nu zijn, vanwege de aanwezigheidsplicht en mijn verlengde stage, het Interim project en de course Engels niet mogelijk voor me (mijn stage loopt immers door tot en met 31 december). Ik neem me dus voor om in trimester 8 of 9 een keuzevak te volgen.

Ik heb dus redelijk lopen zoeken naar mogelijkheden en ben op twee mogelijkheden uitgekomen: een vak volgen van IBCOM (5 ECTS) of een vak volgen van Rechtsgeleerdheid (7.5 ECTS, maar over vijf weken in plaats van aan het eind van mijn trimester met de rest van mijn vakken).

Mijn vraag is nu, zijn er mensen met ervaring in n van deze studies en zouden die tips kunnen geven over welke courses/vakken goed te doen zijn voor iemand die de studie zelf niet volgt? Ik weet dat blok 6 (of 4, maar dat is iets lastiger) uit zou komen qua planning voor Rechtsgeleerdheid. De mogelijkheden zijn dan Staatsrecht, Formeel strafrecht of Public International Law. Zijn deze courses goed te behappen, of is IBCOM beter te doen, desondanks het feit dat het naast mijn andere tentamens komt aan het einde van het trimester? Alvast bedankt voor wie kan helpen!

[ Bericht 0% gewijzigd door S.A.M.E.S. op 17-09-2018 15:47:51 ]
pi_181964730
In mijn tijd was een taalcursus ook 5 studiepunten waard, misschien zou je daar eens naar kunnen kijken
Wǒ sh d hng, of the Eggman, of the Walrus
pi_181972192
Heb zelf een uitwisseling gedaan destijds, maar hoorde dat veel mensen gewoon een taalcursus doen inderdaad.
pi_181978913
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
14s.gif Op maandag 17 september 2018 16:12 schreef AldoTheApache het volgende:
In mijn tijd was een taalcursus ook 5 studiepunten waard, misschien zou je daar eens naar kunnen kijken
Dit is alleen voor IBA (Engelstalige bedrijfskunde) een mogelijkheid, helaas niet voor bedrijfskunde. Wel bedankt voor het meedenken!
pi_182038205
Die vakken van rechten die je opnoemt zijn nou niet bepaald de makkelijkste :')
Play hard, go pro.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')