abonnement Unibet Coolblue
pi_181548118
Absoluut niet, Ziyech was één van de betere juist. En tja zijn uitstraling, het begint soort van te wennen.
pi_181548275
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 16:14 schreef Simmertje het volgende:
Absoluut niet, Ziyech was één van de betere juist. En tja zijn uitstraling, het begint soort van te wennen.
Eigenlijk het enige waar ik me wel eens aan stoor is het iets te ver doordribbelen. Als je echt een grote wilt worden zal hij nog wel wat sneller moeten spelen denk ik.

Aan de andere kant is Neymar er ook redelijk mee weggekomen, dus soit.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 29 augustus 2018 @ 16:36:54 #203
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181548818
quote:
14s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 16:19 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Eigenlijk het enige waar ik me wel eens aan stoor is het iets te ver doordribbelen. Als je echt een grote wilt worden zal hij nog wel wat sneller moeten spelen denk ik.

Aan de andere kant is Neymar er ook redelijk mee weggekomen, dus soit.
kon het gisteren nog wel een beetje begrijpen, hij heeft toch zat mooie ballen afgegeven maar daar werd te weinig uitgehaald
  woensdag 29 augustus 2018 @ 16:43:09 #204
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_181549019
quote:
Voorafgaand aan de wedstrijd Dinamo Kiev - Ajax zijn er veel Ajax-fans belaagd in de binnenstad. Een supporter werd dusdanig aangepakt dat hij in het ziekenhuis belandde. 'Ik ben neergeschopt en heb ik een paar flinke trappen tegen mijn hoofd gekregen.' 'Een gebroken neus, twee fracturen (in elke oogkas een), een hersenschudding en een pijnlijk gebit', somt Kevin van Dalen de schade op in Het Parool. De supporter werd door Ajax richting het Palats Ukraina gestuurd voor een veilige omgeving. Maar waar de Ajax-aanhang hoopte op begeleiding van veel politie, stuitten ze vooral op een horde Kiev-fans. Van der Sar bracht al naar buiten mee te leven met de supporters. Van Dalen zelf kreeg een hart onder de riem gestoken door Matthijs de Ligt, die zijn wedstrijdshirt aan het adres van Van Dalen afleverde.
De Ligtgod _O_
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_181549049
quote:
5s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 16:07 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Zo slecht was zijn passing gisteren niet, toch?
Heb het niet over gisteren maar in het algemeen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_181549110
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 16:43 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Heb het niet over gisteren maar in het algemeen.
Daar vind ik het ook wel meevallen, in de Eredivisie passt hij zuiverder dan Tadic bijvoorbeeld.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_181549248
Denk dat je ook in ogenschouw moet nemen dat Ziyech weinig mensen nu heeft die die weg kan sturen. Huntelaar hoef je niet te proberen en ook Tadic is toch meer een speler voor in de bal. Zag je gisteren wel toen Ziyech een mooie pass gaf, maar Tadic weer werd bijgehaald door verdedigers. Neres heeft een uitstekend gevoel voor wanneer diep te gaan daar heeft zal Ziyech ook enorm profijt van hebben. Zei het gister al in een ander topic. Pure snelheid mis ik een beetje bij dit Ajax. Zeker voor types als Ziyech en Tadic die mensen willen wegsturen. Neres heeft ook geen pure snelheid. Denk ook dat Mazraoui nog voor meer diepte moet gaan zorgen. Wordt al beter, maar imo nog steeds te bescheiden naar voren toe.

En zelfs met deze 'mankementen' valt Ziyech op als absolute topspeler van dit Ajax. Vergeet zijn werk zonder bal niet. Schakelt echt razendsnel om van A naar V.
-
  woensdag 29 augustus 2018 @ 16:50:29 #208
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_181549251
Dat er uberhaupt nog mensen zijn die Ziyech bekritiseren. Behoort tot de parels van de gehele voetbalwereld van vandaag de dag.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_181549958
quote:
Topscout Urbain Haesaert (77) verhuisde van Anderlecht naar Ajax: “Het huidige niveau in België is teleurstellend”

De transfermarkt loopt op zijn laatste dagen, maar Urbain Haesaert blijft draaien. Hij bekijkt 320 wedstrijden per jaar, houdt een ongeziene databank bij van dui-zen-den jonge talenten en krijgt er maar niet genoeg van. En deze zomer deed hij zélf nog een toptransfer: van Anderlecht naar Ajax. Op zijn 77ste moet Haesaert één van de oudste topscouts ter wereld zijn.

Kunt u zich dat voorstellen: 77 jaar, per jaar tot 320 jeugdwedstrijden bijwonen, zo’n 35.000 kilometer rondrijden voor het voetbal? Naast hem zit elke match zijn partner Emmy, boeken te lezen. Elk jaar vertrekken ze op de Boekenbeurs met een veertigtal boeken. De man naast Emmy zegt geen woord. Hij mist geen seconde van geen enkele speler en maakt van elke speler een gedetailleerd rapport op, dat thuis – “Ik werk van 8.30 tot 20.30 uur” – in een ongeziene databank terechtkomt.

Zo werkt Urbain Haesaert al twintig jaar, onverdroten en uitzonderlijk punctueel. Het moet zijn dat de ex-leerkracht en vroegere trainer een uitzonderlijk oog voor voetbaltalent heeft. In 1999 was het Ajax, toen hoofdaandeelhouder van Germinal Beerschot, niet ontgaan dat de Directeur Opleidingen er wat van kon: Vermaelen, Vertonghen en Alderweireld waren toen al doorgesluisd naar de Amsterdamse topclub. De Waasmunsternaar werd er het volgende jaar ‘hoofd scouting België’, maar koos in 2010 ondanks een doorlopende overeenkomst voor Anderlecht, waar hij hoofd jeugdscouting werd. Om daar in juni jongstleden weer op te stappen.

“Ik lag er nog een jaar onder contract”, zegt Haesaert. “Maar ik miste respect. Zo wilden ze de hele databank in mijn computer, waaraan ik al van 1999 dag en nacht had gewerkt, moderniseren. Veel eenvoudiger maken, legden ze mij uit. Al vond onder meer beloftentrainer Emilio Ferrera mijn tools en rapporten unbelievable. Het resultaat was víjf A4’tjes in plaats van één. Voor mij helemaal niet meer werkbaar. Die mensen kennen wel veel van computers, maar niets van voetbal.”

Jean Kindermans, hoofd opleiding bij Anderlecht, noemt het nog altijd een verlies voor de club, maar Haesaert was weg. Hij was 77 intussen, maar hij dacht nog niet aan stoppen. “Marc Overmars, technisch directeur bij Ajax, wilde mij al drie jaar terug. En hij ging wél akkoord met mijn systeem.” En hij was gek van Haesaerts feeling voor het ontdekken van talent.

Maandagavond zat Haesaert op de beloftenwedstrijd AA Gent-Anderlecht, met zijn onafscheidelijke notitieboekje. Kijken of er talenten evolueren tot een A. Een A is potentie voor Ajax. “Maar die zijn zeldzaam. De toppers hangen niet in de kerstbomen. Heb je Ajax-Standard gezien? Geen speler uit de Jupiler Pro League heeft toch zijn plaats bij Ajax? Weet je, ik heb zondag niet eens Club-Anderlecht bekeken. Ik vind het huidige niveau in België te teleurstellend.”

Zijn hele systeem uitleggen zou ons te ver leiden, maar voor elke positie in zijn opstelling speurt Haesaert, die specifiek weet wat zijn club nodig heeft, per leeftijdscategorie naar vijf A-tjes. Zijn rankings gaan van 0 naar C (mogelijke eersteklasser, maar geen topper), B en A (zeldzame klasse). “B’s worden meermaals bekeken. Het is een zeef, hé.” Eén voorbeeld: de naam mag niet worden genoemd, maar één van de transfers van Anderlecht die maandag in Gent meespeelde met de beloften, kreeg onverbiddelijk een 0.

En dat rapporteert hij dan naar Amsterdam. Van de verdere afloop en de onderhandelingen met obscure spelersmakelaars distantieert Haesaert zich zo veel mogelijk. “Ik ben een scout. Maar hét grote gevaar is inderdaad de zucht naar geld in het voetbal. Het mooiste voorbeeld is Charly Musonda. Te snel opgehemeld, te vroeg vertrokken. En waar zit die nu? Ik zei al van in het begin: een hele goeie om mayonaise te maken. Altijd maar rondjes maken met de bal.”

Veel geld verdienen

Net zoals Anderlecht kiest Ajax, dat dit seizoen maar zes spelers uit de eigen opleiding in de A-kern heeft, weer voluit voor de eigen jeugd. In de hoop op toptransfers. Dan kan een scout als Haesaert, die de jonge talenten aanbrengt, van goudwaarde zijn. “Ik word ook wel correct betaald, maar indien ik ongelooflijk veel geld had willen verdienen, was ik makelaar geworden. Het gaat me, op mijn leeftijd, het meest om respect. Van mijn spelers, want met sommigen heb ik nog wel eens contact.” Hij haalt zijn smartphone boven. Toont berichten van Dembélé, Vertonghen, Borkelmans. “Thank you, coach. Eeuwig dankbaar. Groetjes aan Emmy.”

Gisteravond keek Haesaert naar de Champions League-match Kiev-Ajax op tv. “Dan zit ik nóg elke speler te analyseren.” Komende week ziet hij weer een zestal wedstrijden. “Nog altijd met evenveel plezier.” Emmy kan weer veel lezen.
Overmars _O_
pi_181551291
quote:
En waar zit die nu? Ik zei al van in het begin: een hele goeie om mayonaise te maken. Altijd maar rondjes maken met de bal.”
_O-
Oh.
pi_181551342
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 17:14 schreef wimderon het volgende:

[..]

Overmars _O_
Belgie was ons toch voorbij?
pi_181551523
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 18:05 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]

Belgie was ons toch voorbij?
Nee joh :D
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
  woensdag 29 augustus 2018 @ 18:18:06 #213
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181551668
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 18:05 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]

Belgie was ons toch voorbij?
als land in de clubranking wel maar die hadden vorig seizoen nog minder punten dan NL

https://www.uefa.com/memb(...)gs/country/#/yr/2018
pi_181552058
Ze hebben anders nog een flinke voorsprong op Nederland op dit moment. Daar doet één minder seizoen niet zoveel aan af. Ik denk dat het momenteel ook een kwestie van geld is, als je zag dat Club Brugge recent zo'n Iraniër contracteerde van Charleroi voor vijf miljoen wat dan direct een record was voor een binnenlandse transfer, Anderlecht dat sterkhouder Dendoncker verhuurd/verkoopt aan Wolves voor 14 miljoen, dan is het verschil qua financiën gigantisch.

Ik denk overigens dat kwalitatief beide competities niet zoveel voor elkaar onder doen. Maar om een of andere reden is dit een vrij gevoelig onderwerp altijd voor Nederlanders :s).
  woensdag 29 augustus 2018 @ 18:34:37 #215
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_181552100
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 18:05 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]

Belgie was ons toch voorbij?
In België is nog maar 30% ofzo van de spelers Belg.
Rest vullen ze op met goedkope Afrikaantjes
RED ONS HENNIEGOD
  woensdag 29 augustus 2018 @ 18:36:31 #216
164283 Luco
Buongiorno!
pi_181552153
quote:
10s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 12:38 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ja en ook tijden dat we met Joris Mathijsen en André Ooijer achterin moesten spelen.
die gewoon een WK finale hebben gehaald
Ma come piove bene su'gli <a href="http://www.youtube.com/watch?v=Tj9IIfOuYt0" rel="nofollow" target="_blank">impermeabili</a>
pi_181552174
België heeft vooral een hele goede lichting gehad. Dat hebben kleinere landen wel vaker.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_181552193
quote:
9s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 18:34 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

In België is nog maar 30% ofzo van de spelers Belg.
Rest vullen ze op met goedkope Afrikaantjes
Zal ook te verklaren zijn door het mindere geld. Maar is dat zo'n schande dan? :)
  woensdag 29 augustus 2018 @ 18:46:33 #219
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_181552458
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 18:38 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Zal ook te verklaren zijn door het mindere geld. Maar is dat zo'n schande dan? :)
Die vicieuze cirkel houden ze zelf ook in stand , weigeren ook om maar iets te doen aan de infrastructuur of aan hun stadions uit de middeleeuwen .

Dus dan zit je eigenlijk elke week naar een veredelde Afrika cup te kijken .
RED ONS HENNIEGOD
pi_181552532
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 18:32 schreef Dejannn het volgende:
Ze hebben anders nog een flinke voorsprong op Nederland op dit moment. Daar doet één minder seizoen niet zoveel aan af. Ik denk dat het momenteel ook een kwestie van geld is, als je zag dat Club Brugge recent zo'n Iraniër contracteerde van Charleroi voor vijf miljoen wat dan direct een record was voor een binnenlandse transfer, Anderlecht dat sterkhouder Dendoncker verhuurd/verkoopt aan Wolves voor 14 miljoen, dan is het verschil qua financiën gigantisch.

Ik denk overigens dat kwalitatief beide competities niet zoveel voor elkaar onder doen. Maar om een of andere reden is dit een vrij gevoelig onderwerp altijd voor Nederlanders :s).
gevoelig? Nee hoor, België valt gewoon vies tegen.
pi_181552561
quote:
9s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 18:46 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Die vicieuze cirkel houden ze zelf ook in stand , weigeren ook om maar iets te doen aan de infrastructuur of aan hun stadions uit de middeleeuwen .

Dus dan zit je eigenlijk elke week naar een veredelde Afrika cup te kijken .
Ik denk dat dus ook een kwestie van geld is. Het tweede valt wel mee, er is inderdaad een redelijk percentage buitenlandse spelers in België. Maar dat gaat wel op voor meer Europese competities, topcompetities zelfs.
pi_181552624
quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 18:49 schreef kurk_droog het volgende:

[..]

gevoelig? Nee hoor, België valt gewoon vies tegen.
Ik denk dat het wel vrij gevoelig ligt. Waarom is het anders nodig om constant van die steken onder water uit te delen, of de kwaliteit van de competitie of het Belgische voetbal te bagatelliseren? Je doet het nu zelfs al weer in jouw post ;)
  woensdag 29 augustus 2018 @ 18:52:53 #223
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_181552638
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 18:50 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Ik denk dat dus ook een kwestie van geld is. Het tweede valt wel mee, er is inderdaad een redelijk percentage buitenlandse spelers in België. Maar dat gaat wel op voor meer Europese competities, topcompetities zelfs.
Maar topcompetities kunnen alle buitenlanders kopen die ze maar willen , voor een klein land met weinig geld is het gewoon vrij triest dat 70% uit het buitenland moet komen en dat de jeugd bijna geen enkele kans krijgt omdat ze er conservatief blijven denken.
RED ONS HENNIEGOD
pi_181552709
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 18:52 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Ik denk dat het wel vrij gevoelig ligt. Waarom is het anders nodig om constant van die steken onder water uit te delen, of de kwaliteit van de competitie of het Belgische voetbal te bagatelliseren? Je doet het nu zelfs al weer in jouw post ;)
boven water, ik zeg boven water dat de Belgische competitie geen ene kk voorstelt. Leuke lichting zonder prijzen gehad, nu weer nederig je hok in.
pi_181552917
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2018 18:32 schreef Dejannn het volgende:
Ze hebben anders nog een flinke voorsprong op Nederland op dit moment. Daar doet één minder seizoen niet zoveel aan af. Ik denk dat het momenteel ook een kwestie van geld is, als je zag dat Club Brugge recent zo'n Iraniër contracteerde van Charleroi voor vijf miljoen wat dan direct een record was voor een binnenlandse transfer, Anderlecht dat sterkhouder Dendoncker verhuurd/verkoopt aan Wolves voor 14 miljoen, dan is het verschil qua financiën gigantisch.

Ik denk overigens dat kwalitatief beide competities niet zoveel voor elkaar onder doen. Maar om een of andere reden is dit een vrij gevoelig onderwerp altijd voor Nederlanders :s).
België heeft gewoon vooral veel prima subtoppers, maar hun pieken liggen ook minder hoog dan in Nederland. Ajax of PSV zou daar moeiteloos kampioen worden gok ik zo, als je kijkt naar hoeveel beter Ajax was dan Standard. Maar het is bij hun in de breedte beter inderdaad, wellicht door de vele duels tegen elkaar.
Oh.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')