Ik heb bij een vegan lunchroom een broodje met vegan tonijnsalade op. Dat was ook wel erg lekkerquote:Op vrijdag 17 april 2020 12:18 schreef Yinny het volgende:
Ik ben geen vegan, maar wil wel minder dierlijke producten eten.
Wat doen jullie op brood?
Groentes met kruiden(zout), hummus en uitgelekte sojayoghurt heb ik al geprobeerd. Violife kaas vond ik vies.
Oeh, ik ook, maar dan van Jackfruit gemaakt, bij Wally in Nijmegen.quote:Op vrijdag 17 april 2020 13:04 schreef Elvi het volgende:
Ik heb bij een vegan lunchroom een broodje met vegan tonijnsalade op. Dat was ook wel erg lekker
Avocado met srirachasaus, humus met gegrilde paprikaquote:Op vrijdag 17 april 2020 12:18 schreef Yinny het volgende:
Ik ben geen vegan, maar wil wel minder dierlijke producten eten.
Wat doen jullie op brood?
Groentes met kruiden(zout), hummus en uitgelekte sojayoghurt heb ik al geprobeerd. Violife kaas vond ik vies.
Ik zat net dat recept te bekijken Lijkt me ook erg lekker, en ik heb nog 2 blikken jackfruit staan.quote:Op vrijdag 17 april 2020 13:13 schreef Anne het volgende:
[..]
Oeh, ik ook, maar dan van Jackfruit gemaakt, bij Wally in Nijmegen.
Dat smaakte echt zo erg naar tonijn; heel bijzonder.
Ik weet natuurlijk hun recept niet, maar genoeg te vinden via Google:
https://wateetjedanwel.nl/vegan-jackfruit-tonijnsalade/
Heb je kala namak? (Zwart zeezout). Dat geeft het écht een ei-smaak!quote:Op vrijdag 17 april 2020 13:04 schreef Elvi het volgende:
[..]
Ik heb bij een vegan lunchroom een broodje met vegan tonijnsalade op. Dat was ook wel erg lekker
Het recept staat hier: https://wateetjedanwel.nl/vega-tonijnsalade/ alleen zou ik er dan nori vellen doorheen doen voor dat extra zee-smaakje.
Ik eet veel hummus met groentes, en ik vind zelf de vega pate van Kips erg lekker: https://kips.nl/product/veganistische-producten/
Ik heb ook de vega snijworst gekocht, maar nog niet geprobeerd.
Vega filet americain vind ik altijd wat meh. Het is geen filet americain, het zijn geraspte worteltjes.
Dit weekend ga ik een vegan 'ei-salade' maken, met oa kikkererwten en kerriepoeder. Heel benieuwd wat dat gaat worden
Pure chocoladepastaquote:Op vrijdag 17 april 2020 12:18 schreef Yinny het volgende:
Ik ben geen vegan, maar wil wel minder dierlijke producten eten.
Wat doen jullie op brood?
Groentes met kruiden(zout), hummus en uitgelekte sojayoghurt heb ik al geprobeerd. Violife kaas vond ik vies.
Kala namakquote:Op vrijdag 17 april 2020 13:21 schreef Candaasje het volgende:
[..]
Heb je kala namak? (Zwart zeezout). Dat geeft het écht een ei-smaak!
(Wel rustig aan ermee, anders meurt je huis meer naar rottend ei True story.)
Roze-paars hier ook inderdaadquote:Op vrijdag 17 april 2020 13:37 schreef Guppy het volgende:
[..]
Kala namak
Laat je overigens niet foppen door de naam, mijn kala namak is roze-ish
Ja die bedoelde ik! Normaal hou ik niet zo van vleesvervangers maar deze is oprecht erg lekkerquote:Op zaterdag 18 april 2020 11:16 schreef Meke het volgende:
Ik vind deze heel lekker, maar snap het ook als je iets wilt dat niet op vlees gebaseerd is
[ afbeelding ]
Waarmee qua zuivel is dit te vergelijken?quote:Op dinsdag 2 juni 2020 15:05 schreef Anne het volgende:
Ik doe deze tegenwoordig op een cracker:
[ afbeelding ]
Tomaat & Basilicum is het lekkerst, naar mijn mening.
.
Ik merk dat ik ook niet zo goed tegen grote hoeveelheden soja kan helaas.. Maar dan is het merk Oatly dus een uitkomst.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |